Sunnuntaiyönä ainakin kaksi raiskausta

Kuvakaappaus 2018-10-16 10-04-22.png

Viikonlopun jäljiltä on tullut esille ainakin kaksi raiskausta. Toinen Nyköpingissä, toinen Katrineholmissa. Molemmissa uhreina nuoret naiset.

Nyköpingissä tehtiin varhain sunnuntaiaamuna ilmoitus raiskauksesta. 19-vuotias nainen teki ilmoituksen ja sen mukaan teko tapahtui sisätiloissa. Toinen raiskaus tehtiin Katrineholmissa samana yönä. 20-vuotias nainen joutui uhriksi, tässäkin teko tapahtui sisätiloissa.

Poliisi ei kerro tutkinnallisista syistä asiosta enempää eikä anna tekijöiden tuntomerkkejä julkisuuteen. Toistaiseksi ketään ei ole otettu kiinni, olletikin, että toisessa tapauksessa uhri ja tekijä ovat tunteneet toisensa. Molempia tutkitaan törkeänä raiskauksena.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

5 thoughts on “Sunnuntaiyönä ainakin kaksi raiskausta

  1. Tämä ei lopu koskaan niin kauan kuin meillä on seksuaalipetoja/predatoreita maa täynnä ja uusia tulee tuhansia joka kuukausi.

    31
  2. Naiset uhrataan ”monikulttuurisuuden” alttarilla. Oikeuslaitos viestittää, että se on ihan hyvä juttu antamalla ei mitään rangaistusta. Oikeuslaitoksen ja päättäjien viesti uhreille paskanen nauru päin naamaa. Suvakit puolustaa tappajia ja raiskaajia heille ei merkitse mitään uhrit, oma kansa eikä oma maansa. Saisivat laittaa pakkopalautuksella suvakit ihan itse nauttimaan nk. monikulttuurisuuttaan. Suurin osa kansasta ei ole tätä halunut. Mikä on .sellainen monikulttuurisuus, jossa tuhotaan toisen maa kulttuuri, arvot ja uskonto? Missä sekoitetaan kaikki kansat yhteen lähinnä pelkästään Lähi-Idän ja Afriikan väestöstä? Mikä se tälläinen monikulttuurisuus on? Se on pakolla tuotua monokulttuuria EI monikulttuurisuutta.

    11

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.