Sunnuntaiyönä ainakin kaksi raiskausta

Kuvakaappaus 2018-10-16 10-04-22.png

Viikonlopun jäljiltä on tullut esille ainakin kaksi raiskausta. Toinen Nyköpingissä, toinen Katrineholmissa. Molemmissa uhreina nuoret naiset.

Nyköpingissä tehtiin varhain sunnuntaiaamuna ilmoitus raiskauksesta. 19-vuotias nainen teki ilmoituksen ja sen mukaan teko tapahtui sisätiloissa. Toinen raiskaus tehtiin Katrineholmissa samana yönä. 20-vuotias nainen joutui uhriksi, tässäkin teko tapahtui sisätiloissa.
Poliisi ei kerro tutkinnallisista syistä asiosta enempää eikä anna tekijöiden tuntomerkkejä julkisuuteen. Toistaiseksi ketään ei ole otettu kiinni, olletikin, että toisessa tapauksessa uhri ja tekijä ovat tunteneet toisensa. Molempia tutkitaan törkeänä raiskauksena.

, ,
Subscribe
Notify of
guest
5 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Kukaan ei välitä- jos asia olisi prio1 se olisi jo hoidettu

Tämä ei lopu koskaan niin kauan kuin meillä on seksuaalipetoja/predatoreita maa täynnä ja uusia tulee tuhansia joka kuukausi.

Suvakki

Metoo haluu matun raiskaamaksi.

Maria

Naiset uhrataan ”monikulttuurisuuden” alttarilla. Oikeuslaitos viestittää, että se on ihan hyvä juttu antamalla ei mitään rangaistusta. Oikeuslaitoksen ja päättäjien viesti uhreille paskanen nauru päin naamaa. Suvakit puolustaa tappajia ja raiskaajia heille ei merkitse mitään uhrit, oma kansa eikä oma maansa. Saisivat laittaa pakkopalautuksella suvakit ihan itse nauttimaan nk. monikulttuurisuuttaan. Suurin osa kansasta ei ole tätä halunut. Mikä on .sellainen monikulttuurisuus, jossa tuhotaan toisen maa kulttuuri, arvot ja uskonto? Missä sekoitetaan kaikki kansat yhteen lähinnä pelkästään Lähi-Idän ja Afriikan väestöstä? Mikä se tälläinen monikulttuurisuus on? Se on pakolla tuotua monokulttuuria EI monikulttuurisuutta.

seant

Niin näyttää olevan myös Suomessa, Aamupostin pääkirjoitusn ”pimeä rikos synnyttää kipua”
https://www.lehtiluukku.fi/lehti/aamuposti-riihimaki/_read/7.10.2018/193249.html
Sivu 9, siinä ihmetellään kun Hyvinkään joukkoraiskauksen tutkinta ei etene. Siinä poliisin johto suoraan sanoo, kaikki aika menee radikalisoitumisen ehkäisemiseksi, eli netin vihapuheen seuraamiseksi.

Pena

Tulipalot ja ammuskelut alkoivat kai kyllästyttää ja nyt vaihteluksi raiskataan.