Sunnuntaiyönä ainakin kaksi raiskausta

Kuvakaappaus 2018-10-16 10-04-22.png

Viikonlopun jäljiltä on tullut esille ainakin kaksi raiskausta. Toinen Nyköpingissä, toinen Katrineholmissa. Molemmissa uhreina nuoret naiset.

Nyköpingissä tehtiin varhain sunnuntaiaamuna ilmoitus raiskauksesta. 19-vuotias nainen teki ilmoituksen ja sen mukaan teko tapahtui sisätiloissa. Toinen raiskaus tehtiin Katrineholmissa samana yönä. 20-vuotias nainen joutui uhriksi, tässäkin teko tapahtui sisätiloissa.
Poliisi ei kerro tutkinnallisista syistä asiosta enempää eikä anna tekijöiden tuntomerkkejä julkisuuteen. Toistaiseksi ketään ei ole otettu kiinni, olletikin, että toisessa tapauksessa uhri ja tekijä ovat tunteneet toisensa. Molempia tutkitaan törkeänä raiskauksena.

KOMMENTOINTIOHJEET

Jos haluat kommentoida, niin rekisteröidy Disqusiin ohjeiden mukaan. Se on minuutin kertahomma, ja jatkossa voit kommentoida ihan vapaasti rekisteröimälläsi nimimerkillä Pt-mediassa ja sadoilla muillakin nettisivuilla. Kommentoida voi ilman rekisteröitymistäkin, mutta silloin kommentti menee moderointiin. Koska kukaan ei seuraa kommentointipalstaa reaaliajassa, niin kommentin hyväksyntään voi mennä pitkä aika.

Kommentointi on vapaata, mutta käytä asiallista kieltä. Älä solvaa, uhkaile tai muutenkaan käytä asiatonta kieltä toisista ihmisistä, ihmisryhmistä, uskonnoista, seksuaalisista suuntautumisista tms.

Pt-media ei kerää mitään tietoja rekisteröitymisistä, eikä näe rekisteröityjän tietoja.