Yksintulleet raiskasivat kaksi tyttöä yläasteella koulun tiloissa

cockroach-15093_960_720

Lisää raiskauksia. Olkoot päivän viimeinen, vaikka jonossa olisi kymmenkunta vastaavaa. Tällä kertaa poliisi ja media pystyivät salaamaan teon pitkään.

Teko haluttiin salata luultavasti siksi, että se tapahtui koulussa ja tekijöinä aikuisia yksintulleita, joilla ei ollut oikeasti mitään tekemistä lasten kanssa koulussa.
Tapahtuma ajoittuu viime toukokuulle. SVT:n mukaan 18 -vuotiaat nuorukaiset olivat ”Länsi-Ruotsalaisen” koulun alueella pakottaneet kaksi alle 15-vuotiasta tyttöä erilaisiin seksuaalisiin tekoihin ja ainakin toinen heistä oli raiskannut toisen tytön.
Molemmat tytöt olivat tehneet vastarintaa, mutta toinen oli onnistuttu raiskaamaan. Nuorukaisia syytetään nyt lapseen kohdistuneesta törkeästä raiskauksesta ja raiskauksesta. Molemmat kiistävät teon.
Teko on siksi erikoinen, että yläasteella opiskelee yleensä 13-16-vuotiaita lapsia. Nyt tekijät olivat ilmoituksen mukaan 18-vuotiaita, joten siitä voidaan päätellä, että he olivat ns. yksintulleita sotalapsia, joita oli sijoitettu, kuten tavallista, oikeiden lasten sekaan yläasteelle

KOMMENTOINTIOHJEET

Jos haluat kommentoida, niin rekisteröidy Disqusiin ohjeiden mukaan. Se on minuutin kertahomma, ja jatkossa voit kommentoida ihan vapaasti rekisteröimälläsi nimimerkillä Pt-mediassa ja sadoilla muillakin nettisivuilla. Kommentoida voi ilman rekisteröitymistäkin, mutta silloin kommentti menee moderointiin. Koska kukaan ei seuraa kommentointipalstaa reaaliajassa, niin kommentin hyväksyntään voi mennä pitkä aika.

Kommentointi on vapaata, mutta käytä asiallista kieltä. Älä solvaa, uhkaile tai muutenkaan käytä asiatonta kieltä toisista ihmisistä, ihmisryhmistä, uskonnoista, seksuaalisista suuntautumisista tms.

Pt-media ei kerää mitään tietoja rekisteröitymisistä, eikä näe rekisteröityjän tietoja.