Yksintulleet raiskasivat kaksi tyttöä yläasteella koulun tiloissa

cockroach-15093_960_720

Lisää raiskauksia. Olkoot päivän viimeinen, vaikka jonossa olisi kymmenkunta vastaavaa. Tällä kertaa poliisi ja media pystyivät salaamaan teon pitkään.

Teko haluttiin salata luultavasti siksi, että se tapahtui koulussa ja tekijöinä aikuisia yksintulleita, joilla ei ollut oikeasti mitään tekemistä lasten kanssa koulussa.
Tapahtuma ajoittuu viime toukokuulle. SVT:n mukaan 18 -vuotiaat nuorukaiset olivat ”Länsi-Ruotsalaisen” koulun alueella pakottaneet kaksi alle 15-vuotiasta tyttöä erilaisiin seksuaalisiin tekoihin ja ainakin toinen heistä oli raiskannut toisen tytön.
Molemmat tytöt olivat tehneet vastarintaa, mutta toinen oli onnistuttu raiskaamaan. Nuorukaisia syytetään nyt lapseen kohdistuneesta törkeästä raiskauksesta ja raiskauksesta. Molemmat kiistävät teon.
Teko on siksi erikoinen, että yläasteella opiskelee yleensä 13-16-vuotiaita lapsia. Nyt tekijät olivat ilmoituksen mukaan 18-vuotiaita, joten siitä voidaan päätellä, että he olivat ns. yksintulleita sotalapsia, joita oli sijoitettu, kuten tavallista, oikeiden lasten sekaan yläasteelle

Subscribe
Notify of
guest
23 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Ei kukaan, ingen, nobody

Tänään SVTn sivulla Rädda Barnen/Pelastakaa Lapset voivottelee afgaanilasten ja nuorikaisten (eli täysikäisten karvaperserökäleitten) puolesta, palautus on kauheaa vääryyttä!!!
Kuka voivottelisi raiskattujen ruotsalaisten tyttöjen ja naisten puolesta???

Suomi Finland

Kumpi on tuossa kuvassa? Onpa inhottava olio.
Minäkin voivottelen hieman yksintulleiden ja yksin karkoitettujen kohtaloa: voi voi voi ja voi. No niin, siinä oli riittävä voivottelu niille ja tervemonoa kotiin.

Samannäköisiä samoilla intresseillä

Kuvassa on joko Ahmed To Raqqa tai Muhammed To Raqqa. En muista kumpi.

Freya Snow

Minulla on niin mitta täynnä näitä suvaitsijoiden lemmikkejä!!!!!!! Pitääkö kaikkien elämät pilata järjestelmällisesti? Olisinpa diktaattori. Yksintulleet ja muut läpsyt löytäisivät itsensä hyvin nopeasti sieltä mistä tänne tulivatkin. Myös kolmannen polven rikastuttajat, en minä niitä säästäisi myöskään. Pitäähän ihmisten palata juurilleen, se on hyväksi.

Nestori Lundahl

Ruotsi, maailman raiskatuin maa!

Aulis Laaksonen

mä olen 53v. maalari joka oli syyskuussa 2015 rajat kiinni tapahtumassa ,meitä oli n.300 nh:löä paikalla silloin.missä sinä olit silloin? vai oletko pelkkä netti kirjoittelija? no anyway teitäkin tarvitaan että saataisiin tämä unelias kansa hereille ennenkuin on liian myöhäistä vrs.svedut ! KUNNIA ISÄNMAA

Ilmari

En löydä tuosta SVT:n uutisesta mainintaa tyttöjen iästä. Siinä sanotaan vain että he ovat alaikäisiä. Poikien kohdalla puhutan teini-ikäisistä vaikka mainitaankin että he ovat 18 täyttäneitä. Kertaakaan ei sanota, että he ovat nuoria miehiä.
Vaikuttaa ilmeiseltä että toimittaja yrittää luoda kuvaa että kyse on suunnilleen samanikäisistä nuorista. Poikien ikä on ollut pakko mainita, koska rikosta tutkitaan aikuisten tekemänä.

Tätä haluu lähes koko eduskunta oikeen kiimasesti

Tää on vaan sitä ihanaa monikulttuurisuuttaaaaa!!!

Pessimisti

Oksettava maa, joutaisi hävitä maailman kartalta.

Anonymous

Missä ruotsalais rohkeat pojat ??????? . Ei ole ,se on munaton paska .

alkuasukas

Ennen oli uskovaisten tavara yhteistä. Nyt on feministisen kansankodin tavara yhteistä. Hyi helv.

Anonymous

tulevat yksin tai joukolla, näyttävät mitä osaavat ja nehän osaa.

ja_puolustelijoita_löytyy

Eihän niitä turhaa sanota ”moniosaajiksi”.Raiskata ne ainaki osaavat ”vääräuskoisia vääeäuskoisten maissa”

Valtsu

Onkohan Ruotsin miesoletetut miettimässä ovatko naisia vai marsuja tai kenties ajelemassa säärikarvoja, kun ei tunnu vastavoimaa löytyvän jatkuville raiskauksille?

kusmeallah

ei kai ruotsin ponnaripäiset mammanpojat toivo itse tulevansa raiskatuksi, kun vastavoimaa ilmiölle ei löydy..liekö hieman kateellisiakin tilanteesta.. husseini ja toivola kikkeli kädessä ja kuola poskella on poikien märkä uni myös rkp:ssä. maailmassa on aina ollut sairaita paikkoja, mutta nyt EU:n myötä koko eurooppa on tulehtunut. stub vielä sontaisella kielellään lipittää märkärupea euro ihottumasta. nami. kauanko tämä paska painajainen jatkuu? loppuis jo saatana. miksi kukaan ei tee mitään?

viherkaihipöllö

Elekee hättäilkö. Polliisilaitoksella viimeistellään julkilausuma jossa raiskaus tuomitaan.

Pena

Taasko tuli koulussa vakava seksihätätila kesken päivän. Ei nuo vissiin näköjään naista saa kuin väkisin ottamalla.

Rimpjar

Tämä on sairas maa,siis sisältäpäin täysin mätä. Verrataan nuo raiskaajat saa pienen tuomion ja jonkin sortin seksuaalikasvatusta että joka paikkaa sitä kikkeli ei väkisin yrittää tukkia. Eikä vahinkossakaan saa puhua sitten oikeudessa karkoituksesta. Mutta sitten vastakohtana kyllä voidaan karkoittaa just äitinsä menettänyt 6-vuotias poika Ukrainaan jossa hänellä ei ole ketään sukulaisia kun isovanhemmat asuu täällä Ruotsissa siis suoraan orpokotiin.https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/jP2QO9/sexarige-denis-ska-utvisas-ensam-till-ukraina

laaksonen

jos ette SUOMALAISET nyt herää niini juna meni jo teidän kohdalta! mutta ajatelkaa edes jälkipolviannne,minkälaisen elämän jätätte heille! olen ollut aikoinaan rajat kiinni touhuissa mukana v.2015 mutta se ei riitännä.KAIKKIA MEITÄ ISÄNMAALLISIA TARVITAAN ! olen itse 53v.maalari joten rivimies.

SiniValkoinen Suomi

VALMO -Luokalla tietysti, niinkuin suomessakin partalapset ovat…
Aikuiset terroristit Suomalaisten lasten seassa yläasteella, kuten Turun terroristikin.
Erään Turkulaisen yläasteen suvakki-rehtori oikein suuttui, kun häneltä kysyttiin miksi aikuiset ovat lasten kanssa samoissa tiloissa samaan aikaan.

Antti yli härmästä!

Te kommentoijat olette niitä aivokuolleita pellejä!! Ketkä näitä tuovat tänne, että saadaan rodut sekotettua??? Vitun keharit!
KETKÄ VASTATKAA KEITÄ OVAT JUMALAN VALITUT JOTKA VIHAAVAT VALKOISIA MAITA JA IHMISIÄ JA VARSINKIN KRISTITTYJÄ JA KETKÄ ON KARKOTETTU SADOISTA MAISTA HISTORIAN AIKANA?????????????????????????

Mene hiiteen

Enpä nyt kehuisi anttia ylihärmästäkään penaalin terävimmäksi kynäksi. Varmaan joku känninen elämänkoululainen spammailemassa. Kyllä se pelle olet sinä itse.