Taas Faccebook-bänni Pt-medialle

Pt-media meni taas Facebook-bänniin kuukaudeksi. Tällä kertaa julkaisukiellon aiheutti kahden vuoden takainen nevä höör- artikkeli.

Kannattaa siis seurata Pt-mediaa sen ajan Twitterissä tai VK:ssa. Varsinkin Twitterissä juttuja kommentoidaan tiuhaan. VK näyttää vähän kuolleelta. Mutta marraskuussa taas Faboon. Silloin olemme laatineetkin uuden suunnitelman.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

15 thoughts on “Taas Faccebook-bänni Pt-medialle

 1. 2vuotta,kuinka kaukaa viranomaiset oikein ”kaivavat” jotain ”vihapuhetta”.

  32
  1. Älä vaan säikähdä, mutta vaikka kaksivuotiaana tehty käden heilautus voi tuoda natsittelutuomion tulevaisuudessa, jos sinulla on vääriä ajatuksia. Jos olet suvakki, lapsuutesi käsienheiluttelua pidetään viattomana tervertimisenä.

   12
 2. Kaveri sai juuri tänään KOLMEN VUODEN TAKAISESTA kirjoituksesta 30 pv bannit , kummallista että noita ikivanhoja on alettu kaivaa ja niistä lykkäämään bannia, eikö olisi kannattanut silloin heti reagoida, miksi 3v myöhässä… Outoa on fasen touhu, onneksi olen sieltä itse poistunut oma-aloitteisesti jo ~2009

  31
 3. Poistukaa Facesta, kuoleva media, tietosuoja olematon, Zuckerbergin toiminta kyseenalaista ja aina vasta kun jää housut kintuissa kiinni, pyytelee anteeksi. Itsekin häivyin vihdoin sieltä fiksumpien medioiden käyttäjäksi, Twitter on toistaiseksi ok.

  33
 4. Facebook järjestää myös uutistenvälitysrajoituksia, asiasta on varmoja empiirisiä kokemuksia. Paavolla on niin tajukankaalla ettei ole kunnolla reagoinut eikä uutisoinut uutista jota olen hänelle koettanut välittää.

  1. Fabo ei ole tähän asti puuttunut Pt-median juttujen jakoon. Muutamat bännit olen saanut kun olen itse julkaissut kännispäissäni sopimatonta materiaalia, jonka myönnän. Eli tähän asti ne muutama bännit ovat johtuneet omasta syystä.

   Nyt tämä bänni tuli 2 vuoden takaisesta artikkelista. Yritin miettiä mikä siitä teki sen bännäyksen. Se johtui luultavasti se, että siinä artikkelissa mainittiin sana ”partalapsi”.

   Nyt voidaan kysyä, että mikä tekee kahden vuoden takaisesta ei edes suositusta artikkelista bännäyksen arvoisen. Eli luultavasti Fabon sensuurilistalla on sana ”partalapsi”.

   20
   1. Vaatii kekseliäisyyttä! Kirjoita vaikka karvalapsi, karvaolio, partalapanen, lapsiparta, pahaparta, partapukki, partamatu, sänkilapsi, suklaasilmä, mustapekka… näistähän saa yhdistelemällä vaikka mitä.

 5. Vespokalla on liikaa valtaa, mielivaltaa. Kukaan ei tiedä, millaisia oikeudellisia normeja se soveltaa banneissaan. Puukotus tulee monesti yllättäen.

  11
 6. Tietääkö Paavo mitä Räppi-Sollentuunassa tapahtuu? Sompunnäköinen 19v pitkällä rikosrekisterillä varustettu gangsta on löydetty kuolleena Sollentunan putkasta ja alamaailma kiehuu…

 7. Ensin känni, sitten bänni. Ei kannata kännipäissään kirjoitella kun arvostelukyky on alentunut.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.