Taas Faccebook-bänni Pt-medialle

Pt-media meni taas Facebook-bänniin kuukaudeksi. Tällä kertaa julkaisukiellon aiheutti kahden vuoden takainen nevä höör- artikkeli.
Kannattaa siis seurata Pt-mediaa sen ajan Twitterissä tai VK:ssa. Varsinkin Twitterissä juttuja kommentoidaan tiuhaan. VK näyttää vähän kuolleelta. Mutta marraskuussa taas Faboon. Silloin olemme laatineetkin uuden suunnitelman.

Subscribe
Notify of
guest
15 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Jukka makkonen

2vuotta,kuinka kaukaa viranomaiset oikein “kaivavat” jotain “vihapuhetta”.

Minä

Älä vaan säikähdä, mutta vaikka kaksivuotiaana tehty käden heilautus voi tuoda natsittelutuomion tulevaisuudessa, jos sinulla on vääriä ajatuksia. Jos olet suvakki, lapsuutesi käsienheiluttelua pidetään viattomana tervertimisenä.

Jaakko Paasimäki

Kaveri sai juuri tänään KOLMEN VUODEN TAKAISESTA kirjoituksesta 30 pv bannit , kummallista että noita ikivanhoja on alettu kaivaa ja niistä lykkäämään bannia, eikö olisi kannattanut silloin heti reagoida, miksi 3v myöhässä… Outoa on fasen touhu, onneksi olen sieltä itse poistunut oma-aloitteisesti jo ~2009

miekku

Poistukaa Facesta, kuoleva media, tietosuoja olematon, Zuckerbergin toiminta kyseenalaista ja aina vasta kun jää housut kintuissa kiinni, pyytelee anteeksi. Itsekin häivyin vihdoin sieltä fiksumpien medioiden käyttäjäksi, Twitter on toistaiseksi ok.

Heikki Kunttu

Facebook järjestää myös uutistenvälitysrajoituksia, asiasta on varmoja empiirisiä kokemuksia. Paavolla on niin tajukankaalla ettei ole kunnolla reagoinut eikä uutisoinut uutista jota olen hänelle koettanut välittää.

Partafacebook

Vaatii kekseliäisyyttä! Kirjoita vaikka karvalapsi, karvaolio, partalapanen, lapsiparta, pahaparta, partapukki, partamatu, sänkilapsi, suklaasilmä, mustapekka… näistähän saa yhdistelemällä vaikka mitä.

Anonymous

jollei partalapsi käy,partaaikuista voi kokeilla.

kanander

Vespokalla on liikaa valtaa, mielivaltaa. Kukaan ei tiedä, millaisia oikeudellisia normeja se soveltaa banneissaan. Puukotus tulee monesti yllättäen.

Pena

Eipä tule banneja kun tuonne en ole liittynyt, enkä edelleenkään liity.

Minä

Olet siis suorittanut itsebannit?

Pena

Vaikka sitten noin. Miten haluaa asian käsittää.

SOLLENTUNAN RÄPPILÄHIÖSTÄ KUULUU KUMMIA

Tietääkö Paavo mitä Räppi-Sollentuunassa tapahtuu? Sompunnäköinen 19v pitkällä rikosrekisterillä varustettu gangsta on löydetty kuolleena Sollentunan putkasta ja alamaailma kiehuu…

Kännistä bänniin

Ensin känni, sitten bänni. Ei kannata kännipäissään kirjoitella kun arvostelukyky on alentunut.