Elin Ersson sai syytteen kesäisestä lentokenttäperformanssistaan

Elin-Ersson-facebook-video-2a-thefilmbook-1080x675

Ruotsalainen turvapaikka-aktivisti Elin Ersson saa syytteen viime kesäisestä lentokenttäperformanssistaan, jossa hän esti karkoitettavan sotapakolaisen käännytyksen.

Heinäkuussa sattunut tapahtuma alkoi kun Ersson hakeutui samalle lennolle, jolla oltiin palauttamassa muuatta keski-ikäistä afgaanimiestä. Koneessa Ersson kieltäytyi istuutumasta ja vaati kapteenia poistamaan miehen koneesta. Dramaattinen tapahtuma sai maailmanlaajuista julkisuutta ja lämmintä itkua turvapaikka-aktivistien keskuudessa.
Tapahtumasta tehtiin kuitenkin rikosilmoitus ja nyt syyttäjä on kertonut julkisuuteen, että Erssonia vastaan tullaan nostamaan syyte ilmailuliikenteen häirinnästä. Syytekirjelmän mukaan Ersson ei ole totellut miehistön käskyä istua paikoilleen, jonka jälkeen hänet on jouduttu poistamaan koneesta. Ersson itse kiistää syyllistyneensä rikokseen.
Rangaistus ilmailuliikenteen häirinnästä on sakoista vankeuteen.

Elin Erssonin lennon esto oli performanssi-esitys

Subscribe
Notify of
guest
16 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Nykänen Pekka
DD

On väärin uutisoida mielenterveysongelmaisesta ihmisestä, jolla ei ole terveen ihmisen harkintakykyä.

ro

Typykkä kentis oli saanut ekaa kertaa moloa alkajaisiksi afkaanimoloa,itkuhan siinä tulee,kun pelkää ettei enää ikuna saa…

VOITTAJA

Reilua olisi noin puolen miljoonan kruunun sakot, joita sitten vihernatsimänttipää kana-aivo suvakkihippi saa maksella loppuelämänsä reikiparantaja/tarotkortti-ennustaja/vegaaniluomupiimätuottaja palkallaan. IDIOOTTI.

Pena

Ei ole unelmoijan tyhmyydellä rajaa.

Liian aikaista iloita

Ei kannata nuolla ennenkuin tipahtaa eli lopullinen tuomio tulee. Kanssamokuttajat aikovat taatusti vetää asian EU- tuomioistuimeen saakka ja vaikka kuuhun jos ei EU riitä.

Acc

Jos Elin haluaa, hänestä voisi tulla superjulkkis svedulanduassa. Pääsisi valtiopäiville ja saisi hyvän viran. Ei siinä muuta tarvitsisi tehdä kuin mokuttaa kaasu pohjassa, keksiä mielikuvituksellia tarinoita rasismista ja syyllistää julkisuudessa kantaruotsalaisia.
Perustelen kantaani Ruotsin nykyisellä tilalla. Siihen on tarvittu valtaosaltaan itseään vihaava väestö, joka yrittää vapautua ahdistuksestaan tuhoamalla itseään.

Valkoinen hetero

Ajatella, tuo kansa on joskus meitä alistanut,tappanut ja ryövännyt. No, ajat ovat muuttuneet.

Esa

Toivottavasti tekevät tästä erittäin varoittavan esimerkin

Anonymous

Nyt pitäisi imee munaa paljon ,että saisi sako maksettu .

Anonymous

onko tämä”elin”aino pennasen sisko,näkö,teot ja tyhmyys puoltavat sitä.

syyntakeeton laitokseen

Elin Ersson sai paikan kehitysvammaisten hoitokodista.

acc

Paul Joseph Watson kommentoi 9.8.2018 videollaan Pathological altruism Elin Erssonin tekoa
https://www.youtube.com/watch?v=EXkqZnq4z-I

fatwantarkistaja

Ehdollinen ja ikuinen lentokielto? Sakoille löytyy kyllä maksajia ja sepä ei ole tasa-arvoista hommaa, koska kaikilla ei ole kavereita.
Miten tuonkin kiistät? Istuitteko käskystä? Kyllä istuin. Mihin istuitte? Seisoin siinä käytävällä. Ette siis istunut? Istuin, vaan en istunut, koska seisoin. Te siis seisoitte? Tietty. Ja **ttuako te tänne tulette mitään kiistämään?

jippos123

Lentokielto ja kunnon sakot olisivat paikallaan. Jos itse olisin lomalle menossa niin tuollainen pissis lentäisi koneesta kuin leppäkeihäs.
Hyvyyssignalointi loppuisi lyhyeen.

Marko Haatainen

Mene vankilaan, mene suoraan vankilaan kulkematta Helsinki-Vantaan kautta.