Elin Ersson sai syytteen kesäisestä lentokenttäperformanssistaan

Elin-Ersson-facebook-video-2a-thefilmbook-1080x675

Ruotsalainen turvapaikka-aktivisti Elin Ersson saa syytteen viime kesäisestä lentokenttäperformanssistaan, jossa hän esti karkoitettavan sotapakolaisen käännytyksen.

Heinäkuussa sattunut tapahtuma alkoi kun Ersson hakeutui samalle lennolle, jolla oltiin palauttamassa muuatta keski-ikäistä afgaanimiestä. Koneessa Ersson kieltäytyi istuutumasta ja vaati kapteenia poistamaan miehen koneesta. Dramaattinen tapahtuma sai maailmanlaajuista julkisuutta ja lämmintä itkua turvapaikka-aktivistien keskuudessa.

Tapahtumasta tehtiin kuitenkin rikosilmoitus ja nyt syyttäjä on kertonut julkisuuteen, että Erssonia vastaan tullaan nostamaan syyte ilmailuliikenteen häirinnästä. Syytekirjelmän mukaan Ersson ei ole totellut miehistön käskyä istua paikoilleen, jonka jälkeen hänet on jouduttu poistamaan koneesta. Ersson itse kiistää syyllistyneensä rikokseen.

Rangaistus ilmailuliikenteen häirinnästä on sakoista vankeuteen.

Elin Erssonin lennon esto oli performanssi-esitys

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

16 thoughts on “Elin Ersson sai syytteen kesäisestä lentokenttäperformanssistaan

  1. On väärin uutisoida mielenterveysongelmaisesta ihmisestä, jolla ei ole terveen ihmisen harkintakykyä.

 1. Typykkä kentis oli saanut ekaa kertaa moloa alkajaisiksi afkaanimoloa,itkuhan siinä tulee,kun pelkää ettei enää ikuna saa…

  34
  2
 2. Reilua olisi noin puolen miljoonan kruunun sakot, joita sitten vihernatsimänttipää kana-aivo suvakkihippi saa maksella loppuelämänsä reikiparantaja/tarotkortti-ennustaja/vegaaniluomupiimätuottaja palkallaan. IDIOOTTI.

  63
  2
 3. Ei kannata nuolla ennenkuin tipahtaa eli lopullinen tuomio tulee. Kanssamokuttajat aikovat taatusti vetää asian EU- tuomioistuimeen saakka ja vaikka kuuhun jos ei EU riitä.

  31
 4. Jos Elin haluaa, hänestä voisi tulla superjulkkis svedulanduassa. Pääsisi valtiopäiville ja saisi hyvän viran. Ei siinä muuta tarvitsisi tehdä kuin mokuttaa kaasu pohjassa, keksiä mielikuvituksellia tarinoita rasismista ja syyllistää julkisuudessa kantaruotsalaisia.
  Perustelen kantaani Ruotsin nykyisellä tilalla. Siihen on tarvittu valtaosaltaan itseään vihaava väestö, joka yrittää vapautua ahdistuksestaan tuhoamalla itseään.

  54
 5. Ajatella, tuo kansa on joskus meitä alistanut,tappanut ja ryövännyt. No, ajat ovat muuttuneet.

  52
 6. Ehdollinen ja ikuinen lentokielto? Sakoille löytyy kyllä maksajia ja sepä ei ole tasa-arvoista hommaa, koska kaikilla ei ole kavereita.

  Miten tuonkin kiistät? Istuitteko käskystä? Kyllä istuin. Mihin istuitte? Seisoin siinä käytävällä. Ette siis istunut? Istuin, vaan en istunut, koska seisoin. Te siis seisoitte? Tietty. Ja **ttuako te tänne tulette mitään kiistämään?

 7. Lentokielto ja kunnon sakot olisivat paikallaan. Jos itse olisin lomalle menossa niin tuollainen pissis lentäisi koneesta kuin leppäkeihäs.
  Hyvyyssignalointi loppuisi lyhyeen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.