Päivän rasmuksessa tunnetaan sympatiaa Britannian raiskaajaa kohtaan, jonka karkoitus lykkääntyi

Miten rasisminvastustelijat ovat ottaneet vastaan tiedon Britannian tapauksen, jossa matkustajat estivät joukkoraiskaajan karkoituksen Somaliaan?

Rasisminvastustelijoiden rintama ei ole yhteneväinen, mutta enemmistö kuitenkin kokee sympatiaa raiskaajaa vastaan ja on karkoitusta vastaan. Kantarasmuslaiset ovatkin sitten ihan suvereenisti yhteistä rintamaa, jonka mukaan karkoitus ylipäätään rikoksen takia on rasistista. Alla parhaat kommentit. Vaikea sanoa mikä olisi paras. Ehkä tuo ”Karkoitus on epäihnimillistä”.
Kuvakaappaus 2018-10-19 18-16-21
Kuvakaappaus 2018-10-19 18-16-57
Kuvakaappaus 2018-10-19 18-20-46
Kuvakaappaus 2018-10-19 18-22-56
Kuvakaappaus 2018-10-19 18-25-10
Kuvakaappaus 2018-10-19 18-26-40
Kuvakaappaus 2018-10-19 18-26-59
Kuvakaappaus 2018-10-19 18-27-22
Kuvakaappaus 2018-10-19 18-28-21
 

Subscribe
Notify of
guest
31 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Kumitonttu

Täytyy muistaa että vasemman siiven mukaan laki on kapitalistien luoma juoni, ja sitä ei tarvitse noudattaa. Tämä oli ohjenuorana jo 100 vuotta sitten.

PM

Mie nyt satavuosista tiiä, muinoin eli tuolla kaverin kotitanhuvilla muuan kuningas nimeltään Hammurab, se mies laati lain joka on kuulu tänäkin päivänä.

Valtsu

Olipa raivostuttavan typerä kommentti. Vuonna 1917 Suomessa eli paljon ihmisiä tilanteessa – ja ihan lain sallimana -, jossa torppareita, huutolaisia ja muita vastaavia ryhmiä sai kohdella aivan miten halusi. Oli hyvä, että valkoiset voittivat, mutta siinä siviiliteloitusten, vankileireillä lapsia myöten nälkään tappamisen, terrorin ja muiden sotarikosten tekemisessä ei syytöntä osapuolta ollut – ei tilanteen eskaloitumisessa eikä toteutuksessa.
Siitä että vetää vuonna 2018 kusipääraiskaajan karkottamiseen mukaan Suomen kansallisen tragedian, pitäisi panna viljelemään naurista vuodeksi Muhammedin kanssa ja elämään omien kätösten tuotoksilla – höyrytetty nauris on terveellistä! – kunhan ensin isäntä olisi vienyt sadosta kohtuulliset 50 %.

outoa_porukkaa_järjenjuoksultaan

Nuilla rasmuslaisilla kommentoijilla ei ole halua sitä ymmärtää,että karkoiotus kuuluu osana tuomioon raiskaajalle.
Tuomio on vasta sitte kärsitty,kun raiskaaja on myös kärsiny rangaistukseen määrätyn karkotuksen.
Hyvin ymmärrän ,että kyllä tästäki raiskarista joku kunnallisvaaliehdokas hyvinki olis voitu saada rasmuslaiselle ajattelutavalle.

Pertti Grandell

eikö mitään sympatiaa raiskatulle tai murhatun vanhemmille omaisille, täytyy olla tosi ”rikki” päästään kun sympatiat raiskaajile.

Todella vinksahtanutta porukkaa

Varmaan rasmuslaiset on saatu alulle joukkoraiskaamalla ja lapsuus mennyt insesmin merkeissä. Ei tota mikään muu voi selittää.

Valinnasta aina seuraamukset

Ahmed Ahneella oli mahdollisuus päättää raiskaako vaiko ei. Hän päätti raiskata. Missä ongelma?

mike lake

Voihan viisari,jotkut ovat sekaisin kuin korttipakka.
Vahinko,kaikkia ei voi auttaa.
Ps.Joskus yhdeltä viisaalta kysyttiin,mihin avaruus loppuu,siihen hän ei osannut vastata,mutta totesi,ettei ihmisten tyhmyys lopu koskaan.

Minä

Einstein sanoi: ”On kaksi ääretöntä asiaa: avaruus ja ihmisen tyhmyys. Ensimmäisestä tosin en ole täysin varma.”.

ro

Rasmusjengi kokonaisuudesaan pitäisi lähetää muslimaahan elvistelemään,ilman paluumahdollisuutta.Helpoo on aukoa idioottimaisia mädättjien mielipiteitä suomessa toistaiseksi.Mitä jos rasmuslaisen tytärtä, poikaa,äitiä,isää,aviomiestä tai rasmus naista kävisi väkisin köyrimässä maahan tunkeutunut ahlämi tai nigeri,antaisiko rasmuslainen anteeksi ja pyytäisi raiskaamaan kaikkia..

Pena

Näiltä on kyllä tippunut kaikki inkkarit kanootista. Ei voi muuta sanoa.

Anonymous

rasmuksen kommentit,olisi mukava tietää minkä ikäiset kirjoittaa tollasta paskaa,mitä ihmettä niitten korvien välissä on,ei siinä välissä ainakaan aivoja ole.

Nykänen Pekka

Olin nähtävästi valitettavan oikeassa, päivän toisen artikkelin kommenttiosiossa esittämässäni ennusteessa…

luolamies

Voihan se iso pipi olla pääsä mutta ei mitään osanottoo kärsineelle. Jos tuommoinen ihminen jonka tiedän joutuu pulaan niin ….. …suohon.

Väittävät, että Euroopassa ÄO laskee

Siitä vielä selvitääns mutta kun järki menee.

Freya Snow

Meinaa usko loppua ihmisiin. Onneksi joillakin on vielä järki tallella, mutta järjen omistaminen vaikuttaa olevan nykyään rikollista.

Esa

Terveisiä rasmukseen jälleen kerran, teitä ei kiinnosta paskan vertaa kuinka suurta tuskaa ja pahaa joku on aiheuttanut. Vain sillä on merkitystä, että pääsette nostamaan omaa egoanne sillä, että yritätte leikkiä hyvää ihmistä

Valtsu

Siinä oli kaikki. Nyt tehdään vain ja ainoastaan hyvesignalointi-egotrippiä. Jos ihmistä oikeasti kiinnostaisi toisten auttaminen, median ei tarvitsisi tarjoilla hänelle asiaa. Jos ihminen vähän viitsisi perehtyä asioihin hysteerisen maailmanpelastuksen sijaan, hän ei voisi mitenkään hyväksyä ei-niin-hädänalaisten-miesten auttamista sodan keskellä nälkään kuolevien lasten sijasta. Kuvottavaa porukkaa.

Esa

https://voiceofeurope.com/2018/10/mostly-muslim-grooming-gang-jailed-for-raping-15-british-girls-as-young-as-11/
Rasmuksesta löytyy varmaan sympatiaa myös näitä epäonnisia rasismin uhreja kohtaan

Suomi Finland

Jaa-a. Eikös tuo valelääkäri Esa Laihokin karkoitettu Yhdysvalloista jonkun paljon mitättömämmän syyn takia. Eikä varmaan enää saa matkustaa sinne. Onko sekin rasismia?
Ulkomaalaiset rikolliset eivät tietenkään saa oleskella enää maassa, jossa ovat syyllistyneet rikokseen. Aivottomat varmaan esittävät eriävän mielipiteensä.

TerskaNen

Anne Kukkohovi MEINATTIIN joukkoraiskata, sanoo iltalehti. Tuntomerkkejä ei anneta.. ANNASKUARVAAN!!!!! OHOOOO osuiko suvakkia ns omaan pill..NILKKAAN????? Mites tästä nyt jatketaan? Siis silotellaan ja valehdellaan. Eihä sitä edes raiskattu. NOU HÄTÄ. Ei tunnu missäääääääää!

Nykänen Pekka

Tuollaiset koettelemukset ainoastaan vahvistaa tosisuvakin uskoa!

J

NPC-logiikkaa: Joukkoraiskaukseen syyllistynyt on yhteiskuntakelpoinen ja integroitunut kun on istunut vuosia vankilassa. Mutta jos olet väitetysti ahdistellut naista 30 vuotta sitten, niin maineesi on riepoteltava sosiaalisessa mediassa etkä voi enää työllistyä minnekään.

Anonymous

suvakit `väittää/ myöntää, että VHM: luoma Britannia on parenpi maa, kuin yksikään rättipäämaa?

Anonymous

Miksi lähettäminen/ palautus olisi niin suuri rangaistus? Rättipääthän ovat ihan itse muokanneet kaikki rättipäämaansa ihanteidensa mukaisiksi ihan itse

Anonymous

jos lähettää rasmuslaiset tyhmyydestä pois suomesta,onko se syrjintää.näin ainakin sivistysmaissa.#me too,rasmuslaiset etoo.

Raiskaus uskonto.

Latvalahot taas ihannoi kultamuna raiskaaja koiraa.

jippos123

Rasmuslaiset käyvät liimalla ja rauhoittavilla. Heidän todellisuus on netissä, ei tuolla ulkona missä tavan tallaajat joutuvat jatkuvasti matujen rikosten uhriksi.
En yleensä toivo ihmisille pahaa mutta noi rasmuslaiset ansaitsivat kunnon rikastuksen bonuksella, vaikkapa AIDS.
Vieläkö kaikki raiskarit olisivat lutusia?

jippos123

Lentelin tuossa keväällä Roomaan ja samassa koneessa oli pakkopalautettava. Kaksi poliisia sitä oli saattamassa. Umpimusta noin 20v neekerijätkä, aika säyseää poikaa oli. Veikkaan, että Rooma ei ollut kyseisen häiskän loppusijoituspaikka, haiskahti joltain Nigerian tai Kongon rikkaudelta.
Heippa kyseiselle mulkulle. Noille pitäisi tehdä selväksi, että jos naama näkyy uudestaan niin tulee haulikosta päin pläsiä.

mummeli -60

VOI PYHÄ SYLVI NÄITÄ MAAILMANPARANTAJIA !!!!!!!

Junnu

Tuomion päätelmään sisältyy myös maastakarkoitus, kunnes itse vankilatuomio on suoritettu.