Turvapaikka-aktivistien lempilapsi olikin pedofiili

Kuvakaappaus 2018-10-19 11-12-09.png

Moni muistaa varmaan muutaman vuoden takaisen jutun irakiaanosta nimeltä Rikan Jameel Akram. Kyseessä oli ”pizzayrittäjä”, jota uhkasi karkoitus.

Akramista tuli valtakunnanjulkkis, kun turvapaikka-aktivistit itkivät lämmintä itkua miehen Suomeen jäämisen puolesta. Akram oli porvoolaisten kaikkien aikojen kultamuna. Kylällä pidettiin monenlaista mielenosoitusta, jossa turvapaikka-aktivistit ja paikalliset vaativat kummipoikansa saada jäädä Suomeen. Nettiin kerättiin adressi karkoitusta vastaan, jossa on yli 2 000 nimeä. Joukossa suurinpiirtein kaikki tunnetut turvapaikka-aktivistit ja useita politiikkoja.
Tämä kaikki siis marraskuussa 2016.
Nyt Porvoosta kuuluu  kummia, nimittäin Akram tuomittiin nyt 2 vuoden ja 4 kuukauden vankeuteen lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja lievästä pahoinpitelystä. Tuomiolauselman mukaan Akram syyllistyi hyväksikäyttöön vuosina 2009-2015, jona aikana uhri on ollut 8-14-vuotias. Sinä aikana Akram syyllistyi kymmeniin ”seksuaalisiin tekoihin” kuten vemputtaminen lapsen nähden, pakottaminen pornon katseluun ja pakottaminen lapsi suuseksiin. Niin ikään Akram oli kosketellut lapsen sukuelimiä.
Tuomio annettiin jo 10. lokakuuta.
Akram oli asian tiimoilta vangittuna 2016 joulukuussa eli vain joitakin viikkoja sen jälkeen kun miehen karkoittamista vastaan oli pidetty mielenosoituksia.
Sitäpaitsi Akramin taustalta tuli jo tuolloin esille useita pahoinpitelyitä. Siitä huolimatta turvapaikka-aktivistit haluavat saada pitää kummipoikansa Suomessa. Akramilla on taustalla siis useita lainvoimaisia pahoinpitelytuomioita, nyt lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö. Silti adressiin tulee nimiä.
Asiasta syksyllä 2016:

Mitä loviisalaisen pizzayrittäjän taustalta oikein löytyikään?

KOMMENTOINTIOHJEET

Jos haluat kommentoida, niin rekisteröidy Disqusiin ohjeiden mukaan. Se on minuutin kertahomma, ja jatkossa voit kommentoida ihan vapaasti rekisteröimälläsi nimimerkillä Pt-mediassa ja sadoilla muillakin nettisivuilla. Kommentoida voi ilman rekisteröitymistäkin, mutta silloin kommentti menee moderointiin. Koska kukaan ei seuraa kommentointipalstaa reaaliajassa, niin kommentin hyväksyntään voi mennä pitkä aika.

Kommentointi on vapaata, mutta käytä asiallista kieltä. Älä solvaa, uhkaile tai muutenkaan käytä asiatonta kieltä toisista ihmisistä, ihmisryhmistä, uskonnoista, seksuaalisista suuntautumisista tms.

Pt-media ei kerää mitään tietoja rekisteröitymisistä, eikä näe rekisteröityjän tietoja.