Turvapaikka-aktivistien lempilapsi olikin pedofiili

Kuvakaappaus 2018-10-19 11-12-09.png

Moni muistaa varmaan muutaman vuoden takaisen jutun irakiaanosta nimeltä Rikan Jameel Akram. Kyseessä oli “pizzayrittäjä”, jota uhkasi karkoitus.

Akramista tuli valtakunnanjulkkis, kun turvapaikka-aktivistit itkivät lämmintä itkua miehen Suomeen jäämisen puolesta. Akram oli porvoolaisten kaikkien aikojen kultamuna. Kylällä pidettiin monenlaista mielenosoitusta, jossa turvapaikka-aktivistit ja paikalliset vaativat kummipoikansa saada jäädä Suomeen. Nettiin kerättiin adressi karkoitusta vastaan, jossa on yli 2 000 nimeä. Joukossa suurinpiirtein kaikki tunnetut turvapaikka-aktivistit ja useita politiikkoja.
Tämä kaikki siis marraskuussa 2016.
Nyt Porvoosta kuuluu  kummia, nimittäin Akram tuomittiin nyt 2 vuoden ja 4 kuukauden vankeuteen lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja lievästä pahoinpitelystä. Tuomiolauselman mukaan Akram syyllistyi hyväksikäyttöön vuosina 2009-2015, jona aikana uhri on ollut 8-14-vuotias. Sinä aikana Akram syyllistyi kymmeniin “seksuaalisiin tekoihin” kuten vemputtaminen lapsen nähden, pakottaminen pornon katseluun ja pakottaminen lapsi suuseksiin. Niin ikään Akram oli kosketellut lapsen sukuelimiä.
Tuomio annettiin jo 10. lokakuuta.
Akram oli asian tiimoilta vangittuna 2016 joulukuussa eli vain joitakin viikkoja sen jälkeen kun miehen karkoittamista vastaan oli pidetty mielenosoituksia.
Sitäpaitsi Akramin taustalta tuli jo tuolloin esille useita pahoinpitelyitä. Siitä huolimatta turvapaikka-aktivistit haluavat saada pitää kummipoikansa Suomessa. Akramilla on taustalla siis useita lainvoimaisia pahoinpitelytuomioita, nyt lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö. Silti adressiin tulee nimiä.
Asiasta syksyllä 2016:

Mitä loviisalaisen pizzayrittäjän taustalta oikein löytyikään?

Subscribe
Notify of
guest
42 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Nestori Lundahl

Peräti 2269 typerystä, joista suurin osa naisia, allekirjoitti tuon adressin.
Mistäköhän syystä huomattava määrä suomalaisista naisista on niin ihastunut pedofiileihin ja raiskaajiin?
Onkohan se joku tunneälyjuttu?

Anonymous

Se on aivoperäinen uuden maailman Full HD syöpä.

Anonymous

Se on full HD syöpä. Tunneälyn kanssa ei mitään tekemistä.

Albert

Tuo Adressi on otettava talteen ja jonkun julkaistava se nimineen.
“Nettiin kerättiin adressi karkoitusta vastaan, jossa on yli 2 000 nimeä.”
– Antaa niiden ihmisten vastata omalla nimellään loppuikänsä siitä mitä on tullut julkisuuteen allekirjoiteltua, eli ovat olleet tukemassa kyseisen pedofiilin jäämistä Suomeen.
Miltä tämä idea kuulostaisi?

Pena

Olipa yllätys että allekirjoittajista suurinosa Helsingistä, Espoosta ja Turusta. Joka tapauksessa pääkaupunkiseudun alueelta.

J

Tuolta löytyy kyllä oikea tilasto allekirjoittajien ilmoittamista paikkakunnista. Yleisimmät ovat Loviisa/Lovisa (337+34), Porvoo/Borgå (322+30) ja Helsinki/Helsingfors (271+13). Paljon ruotsinkielisiä joukossa Ahvenanmaaltakin, vaikka adressi on kirjoitettu kokonaan suomeksi.

Raija Martikainen

Mutta eihän Ahvenanmaalla osata Suomea⁉️

Jari Kurvinen

Olisi kyllä mukava nähdä tuo adressi. Voisi kysyä heiltä, että miten meni noin niiku omastamielestä…

Pena

Tuollahan on uutisessa linkki adressiin. Tässä se nyt lisäksi ja voi tarkastella nimiä sieltä:
https://www.adressit.com/antakaa_isani_jaada_suomeen

ruotsintauti

Selasin ison osan nimilistasta ja nimet tuntuivat olevan paljolti joko bättre folk-tyyppisiä, itse matuja (tyyliin ali muhamed) tai matupuolisoita (tyyliin Sirpa-Susanna- Hannele Muhamed,( keksitty nimi)) + muita hyvin ulkomaalaiselta kalskahtavia nimiä. Toki suomalaisperäisiä nimiä oli, mutta ei-suomenkieliset nimet vaikuttivat vallitsevilta.

Anu

No en nyt pitäisi paria tuhatta naista “huomattavana” osana suomalaisista naisista. T. Suomalainen nainen

Siltä oikeesti tuntuu näiden "meidän naisten" suhteen

Joo jos haluu netistä Suomi neidon seuraa niin kertoo itsestään ilmossa, että on pedari, raiskari ja muutenkin väkivaltainen niin tavaraa tulee ovista ja ikkunoista.

Pimpsanyrittäjä

”Pizzayrittäjät” ovat usein myös pimpsanyrittäjiä. Jos ei enää saa sanoa partalapsi tai partamatu niin sanotaan sitten pimpsanyrittäjä. Ei mene paljon pieleen ja onhan niitä parrattomiakin.

Van, Mie

Mita Mita Mita Sina Sanoa?
Eiko pizzazzani ole muka makua?
On siina ainaki mun ‘zmetana’!

Onnea suvakit

Siis taas suvakkien lemmikki! Eikö suvakit osaa valita lemmikeikseen muita kuin karmeita rikollisia vai pahempi vielä, onko melkein jokainen “TÄLLAINEN ” rikollinen? Miten muuten selittyy se todennäköisyys, että valtamedia, suvakit, systeemi valitsevat lemmikeikseen rikollisia jatkuvalla syötöllä?

fatwantarkistaja

Maailman paras ja kuuluisin saunanlämmittäjä ei vissiin ole jäänyt mistään kiinni. Täytyy pitää peukkuja, josko siitä miehestä saataisiin kunnon kansalainen. Jaa, se taisikin mennä palautukseen. Terroristia ei olisi palautettu. Jännä.

Nestori Lundahl

Mahtaakohan kukaan noista adressin allekirjoittaneista tuntea mitään pistoa sydämessään tai edes lievää häpeää?
Tuskin vaan. Eivätköhän he kohta taas allekirjoita uusia adresseja, koska kollektiivinen mielenhäiriö tai joukkopsykoosi saa ihmisen tekemään hulluja.
https://fi.wikipedia.org/wiki/Kollektiivinen_mielenh%C3%A4iri%C3%B6

Karu totuus

Jos he eivät vain tiedä.
Selaavat vanhoja uutisia ja karkoitus listoja, mutta eivät tiedä vankeudesta.
Toki on niitäkin , jotka itkevät pedareiden vankeuden puolesta.

Loogista

Nimenomaan. Tuossa adressissa ei todellakaan lue, että kyseessä on lapsiinsekaantuja. Kivat kuvat. Vetoava teksti. Kiltit mummelit ja papparaiset hyvinkin voi tuohon nimensä kirjoittaa. Nimet kerätty vuonna 2016. Rikosrekisteri tuli julkisuuteen vasta jälkijunassa.

Anonymous

nää kunniakansalaiset varmaan luulee,että koko suomen kansa on yhtä tyhmiä kun adressin allekirjoittaneet politiitikot ja suvaitsevaiset,päätellen heidän ylimielisestä käytöksestään muita suomalaisia kohdatessaan.että silleen.

MattiS

No mutta tyhmiähän me ollaankin. Muutenhan me olisimme jo aikoja sitten sanottu että kiitti nyt riitti, lastattu matut laivoihin, työnnetty merelle ja vedetty nakatappi irti.

jippos123

Suvakkius on todellakin kollektiivinen mielenhäiriö. Paijaamisen kohteeksi, varsinkin naisilla valikoituu muutoinkin aika usein rikollinen, mitä pahempi sen parempi. Ei niitä varmasti hetkauttaisi vaikka lasta raiskattaisiin silmien edessä. Tekisivät ringin ympärille ja laulaisivat gumbaajaata, sitä paitsi tekeehän irakiaano ihan saatanan hyvää pitsaa ei siinä edes parisataa hakkaamista tai pilluvarkautta paljoa vaakakupissa paina.

Aappa

Kohtalaisen ironista, että lapsenraiskaajalle on väsätty adressi 1-vuotiaan lapsen näkökulmasta.

JK

Vaimoke Titta Kataja kehuu kuinka on saanut parhaan ja turvallisen isän lapsilleen, hölmö jos ei suorastaan tyhmä! http://www.loviisansanomat.net/lue.php?id=8773

Valtsu

Mahtaakohan Loviisan Sanomat – tai ylipäänsä mikään totuusmedia – kertoa tätä Unelman kannalta hieman kiusallista käännettä?

Särmääjä

Ykkösasia näille pölhösuvakeille on aina se että miltä asiat tuntuu eli toikin limanen jäbä on varmaan hirveen kohtelias, mukava ja sympaattinen noiden tyttösten mielestä ollu joten ei häntä sillon saa pois lähettää. Ja vielä kun on sellasesta ahkeran yrittäjän pöhinää siihen taustaksi niin oikeus elää kitinät on valmiita. Perustelut on varmasti yksinkertastettuna sellasta lastentarhatasoo että “meistä ei tunnu kivalta jos toi mukava setä lähtee” ja sitten alotetaan känkkäränkkä että “ei saa lähtee”. Kaikki jotka on pienten lasten kanssa ollu tekemisissä nin tietää sen kuvion…

Anonymous

Ja sitten naiset edelleen loukkantuu siitä vanhasta stereotypiasta, että “naiset on ikuisia lapsia”. No, ei tuo toiminta nyt muutakaan anna paljon olettaa. Mikä ihmeen aivopieru miehiltä oli antaa noille äänioikeus? Sen jälkeen on koko läntinen sivistys romahtanut pala palalta. Jäljen näkee hyvin, kun tarkastelee mitä tahansa alaa, joka on hiljanneen naisvaltaistunut. Aivan suoraan samassa suhteessa on loppunut tekeminen ja alkanut humpuuki.

Valtsu

Totta kai addressiin tulee nimiä: Mikä voisi olla suurempaa hyvesignalointia kuin raukkamaisen nollan puolustaminen? Ajatelkaa nyt, kyetään näkemään se ihmisen sielun syvimmäinen kauneus vaikka sarjamurhan verran olisikin hairahduttu!

Aake

Olisi kiinnostavaa lukea, ketkä Loviisan, POrvoon ja Sipoon silmäätekevistä vaativat tuon törkymöykyn karkotuksen peruuttamista. Nimiä tiskiin.

Pena

Tuollahan on uutisessa linkki addresseihin, sieltä vaan lukemaan.

Pena

No eipä näistä taida näköjään olla kuin harmia myös työllistyineinä. Hienosti onnistuikin taas kotoutuminen. Oletteko addressin kirjoittajat nyt ylpeitä itsestänne ?

Karu totuus

Näyttää olevan syljettu tuo adressi, “antakaa isäni jäädä”
Hyvä niin.

Pena

Jännityksellä odotan koska tuo poistetaan kokonaan. Olen aika varma että häviää kohta.

Anonymous

suomen turvallisuudelle olisi parempi jos adressin allekirjoittaneet karkoitettaisiin,siihen adressiin laittaisin nimeni.suomalaiset päättäjät kuuluisivat samaan koneeseen kun rajat on vieläkin auki ja raiskauksia,pahoinpitelyitä tapahtuu rajojen ollessa auki.

Anonymous

Suvakihooroille maistuu SPERMA PITSA ,siksi se allekirjoitti tuon adressin .

Juha Sipilä

Muslimi pedofiilihommissa????????? Mitä ihmettä!!!!!!!??????? Olen shokissa.

Pena

Menikö unelma rikki ?

Pena

Jostain syystä tullut hieman kommenttia tuohon adressiin näköjään, tuon paljastuksen jälkeen.

mummeli -60

Miten tuo nainen voi elää tuommoisen elukan kans joka sekaantuu lapsiin???

Late

Saatana että löytyy sinisilmäisiä idiootteja!
Lapsosiin sekaantuminenhan suorastaan yleistä kehitysmaissa.

Juha Sipilä

Olen vieläkin shokissa.