Vihapuhe FM klo 20.30: NPC:t reagoivat MV-lehden tuomioon

MV-lehden odotettu tuomio aiheutti odotetun reaktion. 2000 superaktiivia vastusti pedofiilin karkottamista Irakiin. Saksin rasismi kytee valmiina kipinöimään. Macronin kyseenalainen kaveripiiri aiheuttaa hämmennystä.
https://www.youtube.com/watch?v=H45Alu4iEGk&fbclid=IwAR22ZsErlbZ64Zvm56G3n2sj3WedAiub4StgysoJc77rJdeZC4JKCj3hlTs

KOMMENTOINTIOHJEET

Jos haluat kommentoida, niin rekisteröidy Disqusiin ohjeiden mukaan. Se on minuutin kertahomma, ja jatkossa voit kommentoida ihan vapaasti rekisteröimälläsi nimimerkillä Pt-mediassa ja sadoilla muillakin nettisivuilla. Kommentoida voi ilman rekisteröitymistäkin, mutta silloin kommentti menee moderointiin. Koska kukaan ei seuraa kommentointipalstaa reaaliajassa, niin kommentin hyväksyntään voi mennä pitkä aika.

Kommentointi on vapaata, mutta käytä asiallista kieltä. Älä solvaa, uhkaile tai muutenkaan käytä asiatonta kieltä toisista ihmisistä, ihmisryhmistä, uskonnoista, seksuaalisista suuntautumisista tms.

Pt-media ei kerää mitään tietoja rekisteröitymisistä, eikä näe rekisteröityjän tietoja.