Veronmaksajalle motivaatiopalaa viikon alkuun

Veronmaksaja tarvitsee selvästikin taas motivaatiopalaa uuden viikon alkuun. Muistapa ruuvata kellon herätystä tunnilla aikasemmaksi, jotta ehdit ajoissa tienaamaan verojasi.

Annikaa on kohdannut ilo ja onni. Hän on saanut kotiin kaksi omaa kultapalleroa; Nasirin ja Abbasin, jotka ovat yksintulleita lapsukaisia. He toivovat saada jäädä loppuelämäksi Ruotsiin.nasir-ahmedi-och-abbas-alavi-h

 

Kuvassa erään yksintulleiden lasten kahvilan asiakkaita ja henkilökuntaa.

– Haluamme omalla tavalla auttaa lapsia pääsemään yhteiskunnan syrjään kiinni, Eric kertoo.460918-thumb-1020x680.png

 

Margareta ja Anneli ovat saaneet elämäänsä paljon hyvää. Molempien kotona asuu kaksi yksintullutta lasta. Margareta (keskellä oikealla) herkistyy:

– Niin paljon tunteita, niin paljon hyviä tunteita. Ihan itkettää.

18449540_628208787373012_2201603649167696102_o

 

Yksintulleella afgaanipallero Salimilla on ikävä iskää ja äippää, jotka ovat jääneet jonnekin matkan varrelle. Onneksi on Helen. Helen lohduttaa Salimia pahimpien tunteiden yli.

– Salim on niin herkkä. Itsekin saatan joskus itkeä, mutta yritän pysyä vahvana, jotta Salim saa hyvän alun uudelle elämälleen, Helen kertoo.

2671804

 

– Olen siinä mielessä onnellisessa asemassa, että voin auttaa näitä lapsia. He ovat niin herkkiä ja luonnollisia, Anette kertoo ja halaa lujasti omaa kahta kultapalleroa.

1496593565440.png

 

Vähintää klo 05.30 kello soimaan ja sovitaanko, että työmaalla ollaan klo 06.00. Eikä sitten mitään narinoita, meillä on vara auttaa lapsia.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

28 thoughts on “Veronmaksajalle motivaatiopalaa viikon alkuun

 1. Oikeastaan en pahoittaisi mieltäni näistä uutisoinneista, jos nuo matupatjat todellakin velvoitettaisiin ottamaan jokainen laiton maahantunkeutuja juuri nimenomaan heidän kotiinsa ja tarjoamaan juuri heille koko eläminen ja oleminen juurikin nimenomaan heidän ikiomista varoistaan.
  Veronmaksajien rahoja olisi turha yrittääkään ruinata, koska niitä ei sellaiseen tarkoitukseen olisi budjetoitu eikä sellaista vastaisuudessakaan tehtäisi.

  No, näinhän ei toki voi tehdä EU:ssa… Mutta, mutta:
  ei kai Unkariin, Tšekkiin, Slovakiaan ja Puolaan saati Baltian maihin voi kovin paljon muulla tapaa muuttaakaan asumaan turvapaikanhakijana?

  63
  1. Joo, oli taas sen näköistä tenavaa, että panevat ruotsalaisen äijänplösön pataan ja syövät aamupalaksi.

   34
 2. Ei, kyllä kello pitää laittaa pirisemään jo 4.30, kun tumma hipiäinen kaveri oli kerennyt jo hamppilääkäriin

  27
 3. Toisessa kuvassa valkopaitainen akka hymyilee leveästi kun on kerrankin saanut oikein kunnolla parrua…

  31
 4. Kyllä kyllä, kaikki voitava pitää tehdä lasten eteen ja maailman parantamiseksi. Nukkumaanmenoa kannattaa myös aikaistaa ja laittaa herätysääneksi islamilainen rukoushuuto.

  37
 5. Kyllä Anette aina vuohen voittaa, vaikka henki haisee pahemmalta, sanoo alaikäiseksi luokiteltu Abdul. Ovatpahan sankarit poissa pahanteosta, jos mamma muistaa lypsää ennen kuin päästää ”poikansa” öisiin grillijuhliin.

  41
 6. 4.50 soi kello. 3 päivää ottia takana. Mutta onneksi afgaani-palleroilla on kaikki hyvin, ovathan he hätää kärsiviä ja selvinneet sodan kauheuksista Ruotsiin asti. Onnea Ruotsi.

  26
  1
 7. Hetken jo kyynikkona pelkäsin, että pahat olisivat niskan päällä.

  8
  2
 8. Mitenkähän suvaitseiset reagoisivat, jos vanha papparainen kaulailisi keskellä muutaman ukrainalaisen nuorehkon naisen joukkoa naama autuaan onnellisina…

  34
 9. Kun me saavutamme näiden lapsukaisten iän,niin meitä sanotaan keskiikäisiksi.
  Ps.Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa …………???.

  31
 10. Kunhan nämä ruotsalaismammojen pikkupallerot viellä vankistuvat parikymmentä vuotta mammojen hellässä hoidossa, niin ovat sitten suuri voimavara Ruotsille. Upsalalainen pallero, uusruotsalainen Makaveli Linden lähtikin muutama päivä sitten Osloon töihin ja saavutti heti tuloksia. Yksi lautoihin ja muutamalta muulta puukolla uhaten rahat pois. Ja nyt tätä, ruotsalaisen kansojenkodin kasvattamaa kultapalleroa etsiikin jo koko Eurooppa.

  21
 11. Tämä viesti ei koske näitä Paavon esittelemiä palleroita, vaan ihka oikeita alkuasukaspalleroita:

  https://areena.yle.fi/1-4311711

  ”Perjantai-dokkari: Nuori, trendikäs – ja äärioikealla”

  ”Generation Identity -liike leviää nyt Euroopassa nuorison keskuudessa. He vastustavat islamisaatiota ja tahtovat vaalia eurooppalaista identiteettiä.”

  Mitäs nämä palleroiset puuhailevat sellaista, joka ansaitsee sitä kutsuttavan ’äärioikeaksi’?

  Oikeisto – vasemmisto jaottelu taitanee pääasiassa liittyä yhteiskunnan taloudellisen toiminnan säätelyyn ja sitä kautta suoraan yhteiskunnan jäsenten elämään.

  Sen sijaan islamisaation vastustaminen ei liity taloudelliseen toimintaan millään tavalla. Silti sellaista toimintaa nimitetään ’äärioikeaksi’ ja sehän kuulostaa pelkästään leima-aseelta. Kun mikä tahansa toiminta rinnastetaan natseihin tms niin sen jälkeen sitä voidaan parempien ihmisten piireissä paheksua oikein antaumuksella ja työntää kategoriaan, johon kuuluvat kaikki ei-vakavasti otettavat asiat.

  Eurooppalaisen identiteetin vaaliminen ei myöskään liity mihinkään poliittisiin oikeisto/vasemmisto vääntöihin, vaan se on osa meitä itseämme ja kulttuuriperimäämme.

  Politiikkaa tuo on tietenkin on, mutta ei tuollaisella ole mitään tekemistä minkään ’ääri’- jutun kanssa.

  13
  1. Natsithan olivat kansallissosialistinen puolue, ja tuo sosialisti homma ei kyllä kuulosta miniun korviin kovin oikeistolaiselta.
   Voinhan olla väärässäkin…

   6
   1
   1. Mikähän mahtaa olla Vladimir Žirinovskin liberaalidemokraattisen puolueen nimen innoittaja?

    Lieneekö puolueella mitään tekemistä liberaalisuuden tai demokratian puolustamisen kanssa?

    Hieman samaan tyylliin voisi olettaa – kun kerran nimillä paiskotaan – että Pol Potin punaiset khmerit olivat YK:n ihmisoikeustaistelijoita.

  2. Hieno analyysi. Ja sitten kääntäen sama: mitä kuvottavampi systeemi sitä suurempi ihmisystävä järjestelmä on olevinaan. Vaikka työläisten paratiiseja tai rakkauden uskon todentajia.

 12. Siten tä bakteeri lisääntyy ,lisääntyy, lisääntyy, Lisääntyy…………….. Ruotsi pelastettu .

 13. En ymmärrä miksi jonkun TakaEtuPerä- Mongolian asukkaiden tuominen ja jääminen Ruotsiin on tärkeämpää kuin mikään muu. Voiko joku selittää?

  Schengeniltä on muuten tulossa rapportti joka kritisoi Ruotsin rajatarkastuksia yhdeksi EUn kehnoimmiksi. Haastalellun rajapoliisin mukaan Ruotsin rajatarkastukset ovat Aku Ankka- tasolla…

  11
 14. margareta ja anneli saaneet paljon ”hyvää”,varmasti juu,eikös karvakäsiä ollut 5kpl.

 15. Kadilta aivan loistava idea eli suvaitsevaisto pankpon suusäkkiä myöten: Suvakit hankkikoot omia lemmikkimatuja omalla rahallaan. Lisäksi lemmikkimatun ”kummi” sitoutuisi vastaamaan yhtäläisesti kaikista matun teki mistä rikoksista. Jos esimerkiksi matu tuomittaisiin taposta, myös matun kummille sama tuomio.

  Kun 1930-luvulla Suomeen oli tulossa juutalaispakolaisia, Suomen juutalainen seurakunta lupasi, että he huolehtivat tulevien elatuksesta omin varoin. Tästä esimerkkiä suvaitseville. Oletteko valmiit panemaan itsenne likoon?

 16. Ruotsalaiset rasistit ovat karkoittamassa lasta synnyinmaahansa(?) Ja juuri kukaan ei välitä.
  Kyseessä on kuusivuotias orpo Dennis ja hänen isovanhemmat asuvat ruotsissa, mutta hänet halutaan karkoittaaUkrainaan.

  Tarkemmin vaikka Red ice tv yotubessa.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.