Tukholmassa taas ampumistapaus-yksi hengiltä

Kuvakaappaus 2018-10-22 13-35-05.png

Tukholmassa paukutettiin taas nuorukainen hengiltä. Tällä kertaa tapahtumapaikkana oli Segeltorpin kaupunginosa Huddingessa.

Tapahtumat alkoivat 22.45 aikaan kun poliisi sai useita soittoja pienimuotoisesta sotatoimesta. Poliisi saapui paikalle useiden partioiden voimin ja katuojasta löydettiinkin vakavasti haavoittunut mies. Mies menehtyi muutaman tunnin päästä sairaalassa.
Poliisilla oli yön aikana iso operaatio Huddingessa. Poliisihelikopteri ja poliisikoirat haravoivat aluetta yrittäessään löytää tekijöitä. Tapahtumalla oli kymmeniä silminnäkijöitä ja tietojen mukaan tekijät poistuivat paikalta mopedeilla.
Aamuun mennessä ketään ei oltu otettu kiinni epäiltynä teosta, jota tutkitaan murhana. Segeltorp ei ole profiloitunut erityisen ongelmalähiönä, mutta luultavasti kyse onkin Skärholmenin uusruotsalaisista, jotka olivat liikenteessä.
Polisen

KOMMENTOINTIOHJEET

Jos haluat kommentoida, niin rekisteröidy Disqusiin ohjeiden mukaan. Se on minuutin kertahomma, ja jatkossa voit kommentoida ihan vapaasti rekisteröimälläsi nimimerkillä Pt-mediassa ja sadoilla muillakin nettisivuilla. Kommentoida voi ilman rekisteröitymistäkin, mutta silloin kommentti menee moderointiin. Koska kukaan ei seuraa kommentointipalstaa reaaliajassa, niin kommentin hyväksyntään voi mennä pitkä aika.

Kommentointi on vapaata, mutta käytä asiallista kieltä. Älä solvaa, uhkaile tai muutenkaan käytä asiatonta kieltä toisista ihmisistä, ihmisryhmistä, uskonnoista, seksuaalisista suuntautumisista tms.

Pt-media ei kerää mitään tietoja rekisteröitymisistä, eikä näe rekisteröityjän tietoja.