Useita autopaloja eile illan ja viime yön aikana

Kuvakaappaus 2018-10-22 14-08-25

Sunnuntai-illan ja maanantaiyön aikana ympäri Ruotsia ollaan taas juostu tulitikkujen kanssa parkkipaikoilla. Joukossa tuttuja palopaikkoja kuten ainakin Malmö.

Aloitetaan vaikka Burlövistä Malmön naapurikaupungista, jossa klo 20.20 tuikattiin Vårbon koulu tuleen. Jonkinlaista polttopulloa oli heitetty koulun ikkunasta sisään, mutta tuli ei täysin ottanut alleen ja palokunnan nopea toiminta pelasti rakennuksen. Jonkin verran savua muodostui.
Landskronassa jatkettiin autoräjäytyksellä. Käsikranaatti tai muu pommi viskattiin auton alle klo 21.00 aikaan Eriksgatanilla. Räjähdys oli voimakas. Yhden henkilön nähtiin poistuvan paikalta.
Ronnebyssä postin- tai mainostenjakaja kohtasi hieman epäonnea klo 23.50 aikaan. Jakaja oli kierroksella kun tullessaan takaisin autolle oli se tuikattu tuleen ja ilmiliekeissä. Ketään ei ole otettu kiinni epäiltynä teosta.
Malmössä Kattarpsvägenillä klo 01.30 aikaan auto tuleen. Palo levisi viereisiin autoihin. Ei kiinniottoja.
Malmö edelleen. Klo 01.35 Rosengårdissa tuikattiin auto tuleen, jonka seurauksena viereisetkin autot kärvähtivät. Ei epäiltyjä.
Takaisin Landskronaan, jossa 03.00 aikaan kaksi autoa tuikattiin tuleen. Poliisi saapui ensimmäisenä paikalle ja sai leviämisen estettyä käsisammuttimella. Ei kiinniottoja.
Karlskronassa tuokattiin klo 04.00 jälkeen auto tuleen parkkipaikalla. Palo levisi viereisiin autoihin, mutta muuten palolaitos sai tulet nopeasti sammumaan. Ei kiinniottoja.
Yön saldo autojen osalta siis ainakin sellaiset 10-15 autoa, yksi koulu ja Malmössä lisäksi muutama roskispalo, joita ei jaksa erikseen luetella.
Polisen

KOMMENTOINTIOHJEET

Jos haluat kommentoida, niin rekisteröidy Disqusiin ohjeiden mukaan. Se on minuutin kertahomma, ja jatkossa voit kommentoida ihan vapaasti rekisteröimälläsi nimimerkillä Pt-mediassa ja sadoilla muillakin nettisivuilla. Kommentoida voi ilman rekisteröitymistäkin, mutta silloin kommentti menee moderointiin. Koska kukaan ei seuraa kommentointipalstaa reaaliajassa, niin kommentin hyväksyntään voi mennä pitkä aika.

Kommentointi on vapaata, mutta käytä asiallista kieltä. Älä solvaa, uhkaile tai muutenkaan käytä asiatonta kieltä toisista ihmisistä, ihmisryhmistä, uskonnoista, seksuaalisista suuntautumisista tms.

Pt-media ei kerää mitään tietoja rekisteröitymisistä, eikä näe rekisteröityjän tietoja.