Useita autopaloja eile illan ja viime yön aikana

Kuvakaappaus 2018-10-22 14-08-25

Sunnuntai-illan ja maanantaiyön aikana ympäri Ruotsia ollaan taas juostu tulitikkujen kanssa parkkipaikoilla. Joukossa tuttuja palopaikkoja kuten ainakin Malmö.

Aloitetaan vaikka Burlövistä Malmön naapurikaupungista, jossa klo 20.20 tuikattiin Vårbon koulu tuleen. Jonkinlaista polttopulloa oli heitetty koulun ikkunasta sisään, mutta tuli ei täysin ottanut alleen ja palokunnan nopea toiminta pelasti rakennuksen. Jonkin verran savua muodostui.

Landskronassa jatkettiin autoräjäytyksellä. Käsikranaatti tai muu pommi viskattiin auton alle klo 21.00 aikaan Eriksgatanilla. Räjähdys oli voimakas. Yhden henkilön nähtiin poistuvan paikalta.

Ronnebyssä postin- tai mainostenjakaja kohtasi hieman epäonnea klo 23.50 aikaan. Jakaja oli kierroksella kun tullessaan takaisin autolle oli se tuikattu tuleen ja ilmiliekeissä. Ketään ei ole otettu kiinni epäiltynä teosta.

Malmössä Kattarpsvägenillä klo 01.30 aikaan auto tuleen. Palo levisi viereisiin autoihin. Ei kiinniottoja.

Malmö edelleen. Klo 01.35 Rosengårdissa tuikattiin auto tuleen, jonka seurauksena viereisetkin autot kärvähtivät. Ei epäiltyjä.

Takaisin Landskronaan, jossa 03.00 aikaan kaksi autoa tuikattiin tuleen. Poliisi saapui ensimmäisenä paikalle ja sai leviämisen estettyä käsisammuttimella. Ei kiinniottoja.

Karlskronassa tuokattiin klo 04.00 jälkeen auto tuleen parkkipaikalla. Palo levisi viereisiin autoihin, mutta muuten palolaitos sai tulet nopeasti sammumaan. Ei kiinniottoja.

Yön saldo autojen osalta siis ainakin sellaiset 10-15 autoa, yksi koulu ja Malmössä lisäksi muutama roskispalo, joita ei jaksa erikseen luetella.

Polisen

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

10 thoughts on “Useita autopaloja eile illan ja viime yön aikana

 1. Täysi kaupunkisotaterrori jatkuu svedulandiassa. Svedut ovat niin tyhmiä, että he eivät ymmärrä olevansa sodassa ja pelköstään ottavana ja maksavana osapuolena.

  32
 2. autot palavat- mutta*mekko miehet* nais* miehet *ovat suurin huolen aihe SDP lle sanoo:

  https://demokraatti.fi/nyt-trumpin-hallinto-aikoo-heikentaa-transihmisten-tilannetta-yhdysvalloissa/

  Demareiden nyky akenda ruotsissa ja suomessa

  tuskin puhutelee hirveästi normi duunareita

  ”Itkin silloin, kun kulkueessa oli 1500 ihmistä” – huikeat 100 000 ihmistä koonnut kulkue riemastutti Pride-konkareita

  MS-tautia sairastava 23-vuotias Iina Karinen on Miss Gay Finland 2018

  Tässä on ”Euroopan sateenkaariranking”: Suomi parantaa, mutta Malta jyrää

  Valtion on korkea aika tunnustaa toimineensa törkeällä tavalla” – Demarinuoret: Suomen maksettava pakkosteriloiduille transihmisille korvauksia

 3. Autoteollisuus kiittää SEKÄ MiljöPuolue: saadaan bensa- ja dieselautot pikkuhiljaa hävitettyä, kiitos voimavOrojen.

  12
 4. lähettäkää ruotsiin johanna vehkoo,hän faktantarkistaa tilanteen ja saamme lukea,ettei siellä mitkään autot pala,siellä vaan lämmitellään kylmässä pohjolassa.

  15
 5. Ruotsin valtiovallan ja Volvon kannattaisi julistaa kilpailu jossa 20 autopaloa todistetusti sytyttänyt uusruotsalainen ( selfiet kelpaa näytöksi ) saa uuden vähäpäästöisen ajoneuvon valitsemillaan varusteilla. Tietty ilman poliisin hätyyttelyitä ja kaikki ilmaston pelastamiseksi. Voiko dorkempaa ehdotusta tehdä ? Kyllä voi ja voitte olla varmoja, että Ruotsissa menee läpi.

  14
 6. Mitä yhteistä on Intialaisella polttopuun kerääjällä ja Malmölaisella palomiehellä ? Vastaus löytyy MTV3:n ulkomaan uutisista.

 7. Mitä yhteistä on Intialaisella polttopuun kerääjällä ja Malmölaisella palomiehellä ? Vastaus löytyy MTV3:n ulkomaan uutisista.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.