Oslon poliisin etsintäkuuluttama Linden jäi kiinni Ranskassa

tsuUa787cyecL0xaq37tFQ4vH2b9OtfcdlJ5AdxRMS2w.jpeg

Norjan poliisin toimesta maailmanlaajuisesti jahdattu Makaveli Lindén on pidätetty iltapäivällä Ranskassa. Juuri pidetyssä Norjan yleisradioyhtiö NRK:n tiedotustilaisuudessa poliisipäällikkö Grete Metlid kertoi, että Linden otettiin kiinni Ransan Dijonin kaupungissa.

Syyttäjän Christian Hatlon mukaan Linden pakeni Oslosta heti surman tekopäivänä, jonka jälkeen hän oleskeli muutaman päivän Ruotsissa. Tietojen mukaan hän lähti Oslosta tekopäivänä junalla ja matkusti suoraan kotikuntaansa Uppsalaan. Sieltä hän jatkoi edelleen matkaa Hollannin kautta Ranskaan.
Oslon poliisi sai tänään iltapäivällä tiedon Ranskan poliisilta, että Linden oli otettu kiinni eikä kiinniottoon liittynyt mitään dramatiikkaa. Hatlon ei kertonut miten Ranskan poliisi oli saanut vihiä Lindenin olinpaikasta. Kiinniotto tapahtui puoli kuuden aikaan illalla paikallista aikaa.
Kuvakaappaus 2018-10-23 20-55-14.png
Seuraavaksi Oslon poliisi alkaa neuvottelemaan asiasta Ruotsin viranomaisten kanssa miten tilanteessa edetään. Rikos tapahtui Norjassa ja se tullaan tutkimaan Norjassa, mutta epäilty on Ruotsin kansalainen. Oslon poliisi lähettää Ranskaan edustajan kuulemaan Lindeniä heti huomisaamulla. Myös luovutuspyyntö laitetaan heti aamulla menemään.
Lindenin epäillään syylistyneen viikko sitten maanantaian 24-vuotiaan nuorukaisen ryöstömurhaan ja sen jälkeen toiseen ryöstöön. Uhrin kämppäkaveri löysi kotiintultuaan kaverinsa huoneistosta. Poliisi pääsi nopeasti valvontakamerakuvien ja toistaiseksi mainitsemattomien todisteiden ansiosta nopeasti epäillyn jäljille.
 

Subscribe
Notify of
guest
13 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Tupac

Aika kivasti/helposti pääsi suht pitkän matkan. Toisaalta siinä on Norjan ja Ranskan välissä iso liuta helvetin lepsuja rajatarkastusmaita ja kyseinen nuorimies sulautuu näitten maitten KANTAVÄESTÖÖN saumattomasti. Eiköhän joku uskonveli käräyttänyt.

Tapuc

Vähän terävämpi kaveri olisi hypännyt Raping Linen verenpunaiseen laivaan ja Turun satamassa muina miehinä hakenut turvapaikkaa nimella Vakameli Lendin, 17 vuotias poloinen pikkupoika Irakista. Olisi jätkä roudattu suoraan lähimpään Vokkiin ja viikon sisään olisi sossu täräyttänyt pari tonnii rahaa käteen ja iso ilmainen kämppä Turusta olisi heti käytössä. Ei tarvitsee ryöstää eikä murhata ketään, ei edes Turun torilla. Braunilla viikset pois ja hymyä huuleen! Tatuointi kädessä tupakalla pois, se on todiste että kotona Irakissa KIDUTETTIIN! Ei jätkä tietenkään Irakista osaa sanoa mitään, eikä taida tuo Mosulin murrekaan ihan mennä nappiin, mutta se menee sotatraumojen piikkiin. Ja ne kolme kuukautta salakuljettajien raiskaamana, rekan perässä ilman ruokaa ja juomaa myös jättävät jälkensä. Ilmaiselämää Suomessa olisi jatkunut aika varmasti 20-30 vuotta kunnes uskonveli käräyttää. Mut ei niin ei! Ranskaan piti päästä. Tyhmä jätkä.

Patriootti

Joku terävä geelitukan yritti viikonloppuna tulla laivalla Turkuun, mutta poliisi oli häntä vastassa ja ottivat syrjään. Voi tietenkin olla että poliisi halusi vaan kysellä matkakuulumisia ja kantaa hänen laukkunsa.

Valtsu

Heti tuli sama mieleen, että mitä sitä nyt Ranskaan, kun lahden yli seilamaalla – tai mahdollisesti junamatkailun ystävänä Tornion kautta tullen – olisi paketti ollut heti kasassa. Mutta voimavaralla taisi olla peukalon hangassa Angolan lipun kuviot ja tässä nyt saattoi olla kyseessä turvapaikan etsiminen Angolan sukulaisten luota Euroopan käytyä vaaralliseksi.

Aappa

Ennen oli kansankodissa keppostelija Vaahteramäen Eemeli, joka puu-ukkoja veisteli – nykyään sitten kansojen kotilaisia ’makavileja’, jotka veistelee eläviä olentoja. No vitsi vitsinä, Ruotsin heikon integraatiopolitiikan uhri ilmeisesti hänkin, vaikka onkin syntynyt siellä.
Odotellaan josko Makavilpertin iskä ja äiskä astuisivat selvittämään kehityskulkua.

Kone ei nouse, jos mölistään

Pidätys rajoittaa kaverin vapaata liikkuvuutta

Kakkavelli? Makkaravelli? Machiavelli?

Olipa tyhmää vaihtaa nimi Makaveliksi. Senhän ruotsalainen ääntää ”MAKKAVELLI”. Kuulostaa suolistosairaudelta.

puolue kuri -puolue Politikka on aivopesua

tuli mieleen
että kun nuori ihminen liityy jonkun puolueen aktiiviksi se kyseinen puolue alkaa välitömästi aivopesemään sitä henkilöä sen puolueen arvomaailman fanaatiseksi kannatajaksi ja noudatamaan puolue kuria olivat sen puolueen ulostulot kuinka järjetömiä tahansa
nämä nyky valtapolitikothan ovat siten kuin jotain robootteja omassa kuplasaan
onko tälläinen järjestelmä oikeasti terve
keskustan jokavuotiset puolueen kokous rituualit esim
näyttävät enneminkin joltain pakanalisilta tilaisuuksilta kuin poliitisen puolueen tilaisuuksilta
ovatko poliitikot sittenkin aivopestyjä oman edun oman puolueensa aivopesun uhreja narsistisia psykopaatteja
siltä se vaikutaa
onko tälläiselle puolue kuriin aivopesuun perustuvalle vanhanaikaiselle poliitiselle toiminalle
tulevaisuudessa kysyntää
Juha Sipilä valitaan Keskustan puheenjohtajaksi Rovaniemellä 2012
https://www.youtube.com/watch?v=FbJKFbhyGKQ

Suomi Finland

Makaaberi veli Linden (Ruotsi) jäi kiinni. Hyvä uutinen, vaikka se ei tuo turhaan kuollutta miestä takaisin.
Tällaiset ryöstömurhaajat pitäisi eristää normaali-ihmisistä loppuiäkseen (ja mielellään aika lyhyeksi sellaiseksi).
Tällaisen päästäminen vapaaksi tekee osasyylliseksi.

Lepsut ja lyhyet tuomiot

Makaaberi Veli oli vasta kaksi kuukautta aikaisemmin päässyt ulos vankilasta vaikka oli huonokäytöksinen vanki ja koko ajan joutunut riitoihin. Kunnon vanhanajan kuritushuone olisi paljon parempi. Muutu tai sinut muutetaan väkisin.

Pinlaareni

Tai sitten kuritushuoneen sijasta kuristushuone.

”Nuoret miehet” = suurin osa Makaaberejä Veliä

Ruotsin Sosiaalihallitus julkaisee tänään tiedon että nuorten miesten 15-29v kuoliaaksiampumiset ovat nyt huipussaan sitten vuoden 1987. Ovatko unohtaneet tutkia puukottamiset? En kerinnyt lukea.
https://www.socialstyrelsen.se/

Mamin Taapero

Kun sosioekonomiset banaanit on kuorittu niin tässä käy niin että Vikke vappaaksi ja vainaalle pieni sakko.