Oslon poliisin etsintäkuuluttama Linden jäi kiinni Ranskassa

tsuUa787cyecL0xaq37tFQ4vH2b9OtfcdlJ5AdxRMS2w.jpeg

Norjan poliisin toimesta maailmanlaajuisesti jahdattu Makaveli Lindén on pidätetty iltapäivällä Ranskassa. Juuri pidetyssä Norjan yleisradioyhtiö NRK:n tiedotustilaisuudessa poliisipäällikkö Grete Metlid kertoi, että Linden otettiin kiinni Ransan Dijonin kaupungissa.

Syyttäjän Christian Hatlon mukaan Linden pakeni Oslosta heti surman tekopäivänä, jonka jälkeen hän oleskeli muutaman päivän Ruotsissa. Tietojen mukaan hän lähti Oslosta tekopäivänä junalla ja matkusti suoraan kotikuntaansa Uppsalaan. Sieltä hän jatkoi edelleen matkaa Hollannin kautta Ranskaan.

Oslon poliisi sai tänään iltapäivällä tiedon Ranskan poliisilta, että Linden oli otettu kiinni eikä kiinniottoon liittynyt mitään dramatiikkaa. Hatlon ei kertonut miten Ranskan poliisi oli saanut vihiä Lindenin olinpaikasta. Kiinniotto tapahtui puoli kuuden aikaan illalla paikallista aikaa.

Kuvakaappaus 2018-10-23 20-55-14.png

Seuraavaksi Oslon poliisi alkaa neuvottelemaan asiasta Ruotsin viranomaisten kanssa miten tilanteessa edetään. Rikos tapahtui Norjassa ja se tullaan tutkimaan Norjassa, mutta epäilty on Ruotsin kansalainen. Oslon poliisi lähettää Ranskaan edustajan kuulemaan Lindeniä heti huomisaamulla. Myös luovutuspyyntö laitetaan heti aamulla menemään.

Lindenin epäillään syylistyneen viikko sitten maanantaian 24-vuotiaan nuorukaisen ryöstömurhaan ja sen jälkeen toiseen ryöstöön. Uhrin kämppäkaveri löysi kotiintultuaan kaverinsa huoneistosta. Poliisi pääsi nopeasti valvontakamerakuvien ja toistaiseksi mainitsemattomien todisteiden ansiosta nopeasti epäillyn jäljille.

 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

13 thoughts on “Oslon poliisin etsintäkuuluttama Linden jäi kiinni Ranskassa

 1. Aika kivasti/helposti pääsi suht pitkän matkan. Toisaalta siinä on Norjan ja Ranskan välissä iso liuta helvetin lepsuja rajatarkastusmaita ja kyseinen nuorimies sulautuu näitten maitten KANTAVÄESTÖÖN saumattomasti. Eiköhän joku uskonveli käräyttänyt.

  57
  1. Vähän terävämpi kaveri olisi hypännyt Raping Linen verenpunaiseen laivaan ja Turun satamassa muina miehinä hakenut turvapaikkaa nimella Vakameli Lendin, 17 vuotias poloinen pikkupoika Irakista. Olisi jätkä roudattu suoraan lähimpään Vokkiin ja viikon sisään olisi sossu täräyttänyt pari tonnii rahaa käteen ja iso ilmainen kämppä Turusta olisi heti käytössä. Ei tarvitsee ryöstää eikä murhata ketään, ei edes Turun torilla. Braunilla viikset pois ja hymyä huuleen! Tatuointi kädessä tupakalla pois, se on todiste että kotona Irakissa KIDUTETTIIN! Ei jätkä tietenkään Irakista osaa sanoa mitään, eikä taida tuo Mosulin murrekaan ihan mennä nappiin, mutta se menee sotatraumojen piikkiin. Ja ne kolme kuukautta salakuljettajien raiskaamana, rekan perässä ilman ruokaa ja juomaa myös jättävät jälkensä. Ilmaiselämää Suomessa olisi jatkunut aika varmasti 20-30 vuotta kunnes uskonveli käräyttää. Mut ei niin ei! Ranskaan piti päästä. Tyhmä jätkä.

   68
   1. Joku terävä geelitukan yritti viikonloppuna tulla laivalla Turkuun, mutta poliisi oli häntä vastassa ja ottivat syrjään. Voi tietenkin olla että poliisi halusi vaan kysellä matkakuulumisia ja kantaa hänen laukkunsa.

    26
   2. Heti tuli sama mieleen, että mitä sitä nyt Ranskaan, kun lahden yli seilamaalla – tai mahdollisesti junamatkailun ystävänä Tornion kautta tullen – olisi paketti ollut heti kasassa. Mutta voimavaralla taisi olla peukalon hangassa Angolan lipun kuviot ja tässä nyt saattoi olla kyseessä turvapaikan etsiminen Angolan sukulaisten luota Euroopan käytyä vaaralliseksi.

    17
 2. Ennen oli kansankodissa keppostelija Vaahteramäen Eemeli, joka puu-ukkoja veisteli – nykyään sitten kansojen kotilaisia ’makavileja’, jotka veistelee eläviä olentoja. No vitsi vitsinä, Ruotsin heikon integraatiopolitiikan uhri ilmeisesti hänkin, vaikka onkin syntynyt siellä.

  Odotellaan josko Makavilpertin iskä ja äiskä astuisivat selvittämään kehityskulkua.

  38
 3. Olipa tyhmää vaihtaa nimi Makaveliksi. Senhän ruotsalainen ääntää ”MAKKAVELLI”. Kuulostaa suolistosairaudelta.

  23
 4. tuli mieleen
  että kun nuori ihminen liityy jonkun puolueen aktiiviksi se kyseinen puolue alkaa välitömästi aivopesemään sitä henkilöä sen puolueen arvomaailman fanaatiseksi kannatajaksi ja noudatamaan puolue kuria olivat sen puolueen ulostulot kuinka järjetömiä tahansa
  nämä nyky valtapolitikothan ovat siten kuin jotain robootteja omassa kuplasaan

  onko tälläinen järjestelmä oikeasti terve

  keskustan jokavuotiset puolueen kokous rituualit esim
  näyttävät enneminkin joltain pakanalisilta tilaisuuksilta kuin poliitisen puolueen tilaisuuksilta

  ovatko poliitikot sittenkin aivopestyjä oman edun oman puolueensa aivopesun uhreja narsistisia psykopaatteja

  siltä se vaikutaa
  onko tälläiselle puolue kuriin aivopesuun perustuvalle vanhanaikaiselle poliitiselle toiminalle
  tulevaisuudessa kysyntää

  Juha Sipilä valitaan Keskustan puheenjohtajaksi Rovaniemellä 2012

 5. Makaaberi veli Linden (Ruotsi) jäi kiinni. Hyvä uutinen, vaikka se ei tuo turhaan kuollutta miestä takaisin.

  Tällaiset ryöstömurhaajat pitäisi eristää normaali-ihmisistä loppuiäkseen (ja mielellään aika lyhyeksi sellaiseksi).

  Tällaisen päästäminen vapaaksi tekee osasyylliseksi.

  25
  1. Makaaberi Veli oli vasta kaksi kuukautta aikaisemmin päässyt ulos vankilasta vaikka oli huonokäytöksinen vanki ja koko ajan joutunut riitoihin. Kunnon vanhanajan kuritushuone olisi paljon parempi. Muutu tai sinut muutetaan väkisin.

   21
 6. Ruotsin Sosiaalihallitus julkaisee tänään tiedon että nuorten miesten 15-29v kuoliaaksiampumiset ovat nyt huipussaan sitten vuoden 1987. Ovatko unohtaneet tutkia puukottamiset? En kerinnyt lukea.

  https://www.socialstyrelsen.se/

  11
 7. Kun sosioekonomiset banaanit on kuorittu niin tässä käy niin että Vikke vappaaksi ja vainaalle pieni sakko.

  16

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.