Mitä tarkoittaa monikulttuurinen "Jag bara skojade", "Minä vain pelleilin"?

cat-2738361_960_720

Kohua herätti uusranskalaisen nuorukaisen tapaus, jossa oppilas osoitti luokkahuoneessa opettajaa pistoolilla päähän ja uhkasi ampua. Opettaja oli kylmähermoinen eikä panikoinut.

Asiasta tehtiin rikosilmoitus. Uusranskalainen nuorukainen kertoi isänsä kanssa kuulustelussa nauraen, että hän vain pelleili. Nuorukainen siis nauroi ja kertoi pelleileensä. Camoon, se oli leikkiä!
Kun oppii tuntemaan monikulttuurisuutta niin tuo lause tulee tutuksi. Ruotsissa se kuuluu ”Jag bara skojade” ja *rempseää naurua*. Sitä esiintyy monessa muodossa. Vaikkapa julkisessa liikenteessä. Uusruotsalaisista nuorista koostunut joukkio saattaa laittaa bussin perällä pystyyn älyvapaan mötäkän. Tilanne etenee, että lopulta 2-3 ruskeaa uusruotsalaista aloittaa painin bussin lattialla. Ulkopuoliselta tilanne näyttää vaaralliselta. Jos joku sivullinen sattuu uskaltamaan puuttua tapahtumaan, tilanne muuttuu yhtäkkiä.
Lattialla pyörineet nuorukaiset ovatkin nyt ylimpiä ystäviä. He pussaavat toisiaan poskelle, halaavat ja heittävät ylävitosta. Ja sanovat sivulliselle: ”Et sä jäbä ymmärrä, me vain pelleiltiin! Tää oli leikkiä!” Sen jälkeen apinalauma jatkaa mölinää, ja tappelupukarit ovat kuin mitään ei olisi tapahtunut.
Länkkärikin saattaa ymmärtää pientä leikkimielistä kännipainia, mutta uusruotsalaisten ”leikki” on muutaman asteen ”leikkisämpää”. Tosikko länkkäri ei sitä ymmärräkään. Kun kantalainen, hillitty ja rauhallinen nuorukainen, joka ei kiihdy koskaan oikein mistään, joutuu vastaavaan tilanteeseen mitä tapahtuu?
Kantalainen asettuu puolustusasemaan, koska ei ole tottunut asiaan eli liekkimieliseen painiskeluun. Siis sellaisella asteella. Hän kuvittelee virheellisesti, että nyt ollaan saamassa oikeasti turpaan. Uusruotsalaisten joukkio saa sekunnissa valtavan joukkokiiman, ja ”leikkipainin” kannustus on ihan toisella levelillä. Länkkärinuorukainen ei ole tottunut ennenkaikkea tähänkään. Kun paini jotenkin saadaan loppumaan, hirvittävän mötäkän säestämänä, niin länkkäri poistuu itkua niellen paikalta. Jos samassa tilanteessa olisikin uusruotsalainen niin nujakkapari läppäisi ylävitosen, ja jatkaisi kuin ei mitään. Mutta länkkärille tilanne kuin olisi vedetty jotain psykedeelistä kamaa.
Tapahtuu siis yksi asia: Länkkärinuori ei ole tottunut valtavaan joukkokiimaan, jollaisen uusruotsalaisjoukkio saa aikaan. Ihan kuin ei olisi mitään jarruja. Kun tuollaisen tilanteen näkee ensimmäistä kertaa se hätkähdyttää. Jos on mahdollisuus niin kannattaa käydä katsomassa Ruotsissa jotain nyrkkeilymatsia. Siellä ilmiö näkyy todella hyvin. Uusruotsalaiset saavat matsin aikana aikaan sellaisen kiiiman, joka nousee ja nousee. Kun kongi kumahtaa on kuin oltaisiin saavutettu  joukko-orgasmi.
Kun länkkärinuori sitten poistuu ”leikkitappelusta” itkua pidätellen niin uusruotsalaiset ovat ällistyneitä. He eivät ymmärrä svenssonia. Ja alkavat halveksia häntä sen takia. Suuttuu pöljä leikistä.
Suurin osa koulukiusaamisestakin on juuri tuota ”minä vain pelleilin”. Siihen kuuluu tyttöjen housujen alasvetoa, käsien tunkemista paidan alle, raiskauksen yritys vessassa jne jne. Kaikki on vain leikkiä. Samanikäisten nuorukaisten ryöstökin on vain leikkiä, koska kantalainen ei tajua leikkiä vaan ottaa sen tosissaan.
Mitä sitten pitäisi tehdä?
Opettele vastaamaan vastaamaan samalla tavalla. Jos alat sovittelemaan olet hävinnyt pelin. Sano mölyävälle joukolle, että ”Pää kiinni vitun ählyt!” (Voi käyttää n-sanaakin!) Sano, että painu sinne savimajaasi nussimaan äitiäsi tai jotain muuta yhtä ”ärsyttävää”. Sen jälkeen alkaa tietenkin mussutus rasismista, jonka kuittaat: ”Minä vain pelleilin! Jäbä ei ymmärrä leikkiä!” Pääsit niskan päälle. Tai ainakin samalle viivalle.
Uusruotsalaiset haukkuvat itsekin toisia ryhmiä hyvin rasistisesti. Arabiinot afrikaanoja, pakistaniaano somaliaanoja ja afgaaneilla ja arabiinoilla on jatkuva sotatila. Lisäksi heidän keskuudessa on monia eri ryhmiä, joita me emme edes tunne, mutta joiden takia heidän kotimaissaan on jatkuva sorto, jotka sortavat ja rasisteeraavat vuoronperään toisiaan.
Kun uusruotsalainen tuossa tilanteessa sihahtaa sen rasisti-sanan, niin hän ei tosiasiassa ymmärrä mitä se tarkoittaa. Useimmissa uusruotsalaisten äidinkielissä ei ole olemassa edes sellaista käsitettä kuin rasismi. Se on sana, jota erilaiset turvapaikka-aktivistit ja vihervasemmistolaiset opettavat uusruotsalaisille käyttösanaksi kun halutaan etuoikeuksia. Mutta kun he huomaavat, että se ei toimi niin silloin asetutaan samalle viivalle. Silloin voi syntyä jopa jonkinlaista ”rispektiä”.
Mutta kuka muka rispektraa jotain inisevää marjanpoimijaa.
Tämän takia ranskalaiskoulussa aseella uhkaava oppilas menetti otteensa. Opettaja ymmärsi mikä oli homman nimi eikä panikoinut. Videolta näkyy miten uhitelevan uusranskalaisella ikäänkuin valahti kakero housuun kun opettaja ei lähtenytkään leikkiin mukaan.
Joten näillä kohti viikonloppua ja uutta tulijamäärää, joka odottaakin jo Haaparannalla kävelyä Suomen puolelle.
 
 

Subscribe
Notify of
guest
27 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Van, Mie

Ainakin istumapaikat on loppu to-illan 18:10 junaan? (SJ Nattåg Arctic Circle Train, Tåg 94)
Myöhäisemmissä on vielä tilaa. 🙂

Anonymous

näitten ”pelleily”käy kalliiksi jokaiselle maalle,myös suomelle.se alkaa jo syntymästä, ja jatkuu kelan ja muitten viranomaisten kiusaamisella

Pena

Ammuskelun tai autopalon jälkeen on siis hyvä selitys ”minä vain pelleilin”.

Nyt alan ymmärtään

Raiskailutkin on vaan pelleilyä vaiko rakkauden osoituksia -kenties

Kaksoisstandardit

Isoin virhe kantasuomalaisella näiden uusssuomalaisten kanssa on mielestäni se, että hän kohtelee heitä samalla tavalla kuin hän kohtelee kantasuomalaisia. Jos esimerkiksi joku kantasuomalainen kysyy minulta missä on rautatieasema, minä hymyillen ja kohteliaasti kilttinä tyttönä neuvon ja yritän auttaa kaikin mahdollisin tavoin. Mutta jos joku uussuomalainen tekee samaa, kävelen katsomatta ohi, olen niin kuin en kuulisi mitään ja jo tässä vaiheessa invaasiota halveksuva asenne tulee automaattisesti esille. Inhoni on jo kuin kerrostalonkokoinen hyökyaalto, ettei mitään rasistihuuteluja enää edes tule. Toisin sanoen minulla on kaksoisstandardit. Olen huomannut, että tämä toimii käytännössä. Suvakit ja vastaavat voivat sanoa minua julmaksi, mutta sekään ei tässä vaiheessa minua hetkauta.
Tulijoissa vain ei ole mitään samaa kuin kantiksissa. Heitä ei ole rakennettu samoista palikoista. Tämän kun näistä ymmärtää, säästyy paljolta ikävältä.

Anonymous

on sama taktiitta,jos moni tekisi samoin,matut lähtisivät tästä maasta,tämä kun leviäisi ympäri suomen nopeasti niin matut eivät täällä viihtyisi.kannattaa laittaa jakoon että tapa leviäisi.

T

”os esimerkiksi joku kantasuomalainen kysyy minulta missä on rautatieasema, minä hymyillen ja kohteliaasti kilttinä tyttönä neuvon ja yritän auttaa kaikin mahdollisin tavoin. Mutta jos joku uussuomalainen tekee samaa, kävelen katsomatta ohi, olen niin kuin en kuulisi mitään”
Hienoa. Itse toimin samalla tavalla. Kun Rautatieasemalla kuljen ovesta ulos, pidän ovea auki takana tulevalle, jos kyseessä ei ole matu. Jos taas takanani tulee matu reagoin häneen kuin ilmaa, en pidä ovea auki tai ole mitenkään avulias.
Kun kohtaat kerjäläisiä suosittelen toimimaan kuin itse eli pyydä häneltä rahaa. Kerran itseasiassa antoi minulle 0.1 € 🙂

Allah mullah, mina suuri sina orja, jalla jalla, hei jk, just kidding

Olen muistaakseni täälläkin joskus tuosta hyvästä fraasisanastosta maininnut https://arabic.desert-sky.net/coll_insult.html . Ihan siihen ”normaaliin” kohtaamiseen tosiaan tuo halveksiva mulkaisu ja ohi kävely sopii hyvin, mutta tuon ”jag bar skojade” tilanteen aloittavaan pullisteluun voi hyvin vastata esim. vittumaisella hymyllä ja fraasilla kuss ummak. Jatkoksi voi sitten kehottaa apinaa painumaan vittuun ja jatkaa lehden lukua/puhelimen selailua/maisemien katselua tai jos olet jalan liikenteessä vain poistua rauhallisest omia asiotasi toimitellen.

Länsimaalainen kohteliaisuus

Näiden uussuomalaisten miesoletettujen naiset/tytöt kohtelevat yhtä ”julmasti” kaikkia miehiä kadulla kävellessään: he eivät juurikaan hymyile vieraille miehille kadulla eivätkä katso kohti. He tuskin edes katsovat vieraita naisia päin. He katsovat melkein aina vieraiden ihmisten ohi. Usein he kulkevat ryhmissä kikattaen keskenään eivätkä huomioi muita ihmisiä ollenkaan.. Tai kulkevat miehen perässä lastenvaunuineen mitään näkemättä. Koska näiden uussuomalaisten miesten omat naiset/ tytöt käyttäytyvät näin, heille länsimaiden normaalisti käyttäytyvä ilman peittoja kulkeva nainen on vähintäänkin arveluttava. Eli normaali länsimaalainen kohteliaisuus on heille täysin käsittämätön asia.

Anonymous

matut saa suomalaisilta kaiken ilmaiseksi,ja mitenkä he osoittavat kiitollisuuttaan,häiriköimällä kerrostaloissa ja kauppakeskuksissa,tukkimalla terv.asemat,ja suomalaisten täytyisi ”mukautua” heidän ”kulttuuriinsa”.

vuokko

https://www.youtube.com/watch?v=eQmprCobnPA
paavo haluaa vihaa teitä vitun aivokuolleita vastaan!

Anonymous

kukahan mahtaa se aivokuollut olla

BRIS vain pelleili???

(SVT) Lastenoikeusjärjestö BRIS haluaa 25.10 että kaikille turviksille annetaan heti pysyvä oleskelulupa eli PUT ja että turvislapset alkavat jo asyylinhakuaikana koulunkäynnin.
Voi kantislapsiparat jotka joutuvat olemaan koekaniinina ja voi sitä levottomuuden ja älämölön määrää luokassa,

Anonymous

paljonkohan suomen kouluissa on jo tapahtunut kaikenlaista häiriköintiä uussuomalaisten toimesta,mutta opettajia on kielletty puhumasta siitä,ehkä saamme joskus kuulla kun joku opettaja kyllästyy ja sanoo totuuden näistä suvakkien kullanmuruista.

Lehmän häntä

Ruotsin oppilaiden koulumenestys on laskenut tasaisesti viimeiset kolme vuotta. Nyt on tutkittu kuudesluokkalaiset ja suunta on selvästi alaspäin sitten vuoden 2015 (SVT). Jos ”rikkaus” olisi rikkautta olisivat tulokset nousussa, ”rikkaus” ei siis ole rikkautta. Kauankohan kestää ennenkuin Ruotsi on huonoin EUroopan maista?

m.t

”Mutta kuka muka rispektraa jotain inisevää marjanpoimijaa.”
– Ainakin meikäläinen. Enemmän kuin jotain inisevää ”turvapaikan hakijaa”.
”Mitä sitten pitäisi tehdä? Opettele vastaamaan vastaamaan samalla tavalla.”
– Ei. Ei missään nimessä! Jos pottunokka laskeutuu apinoiden tasolle, saamme apinoiden planeetan – ilman pottuja. Valkovammaisen pitää löytää oma itsensä ja olla ylpeä siitä että on rakentanut koko nykyisen saatanan sivistyneen yjteiskunnan. Kuinka vitun vaikeaa se on ymmärtää että ilman eurooppalaisia kenelläkään ei ole kännykkää taskussa tai ydinvoimaa töpselissä. Toki maailma jatkuu ja pyörii ilman niitäkin, mutta sivistyneeksi sitä ei voi enää sanoa.
Olisi mukava jos teillä kirjoittajilla olisi vaikka nimimerkit, vaikea uskoa että tämä oli Paavon kynästä tää juttu.

Anonymous

Ensin hävitettävä planeetalta kaikki suvakit ja mukamas tekomuslimit (kuka ottaa hoitaakseen). Sitten helppoa kuin heinän teko hävittää joka vitun musu ja itiö. Planeetta jälleen ykkösluokan paikka tallata.

Anonymous

Kiitos ja hyvä tietää miten asia hoidetaan.

Murphy

Tarina kuvaa hyvin todellisuutta kahden uskontokulttuurin välillä. Jos niissä islaminuskoisissa maissa(missä olisi julkista liikennöintiä) tapahtuisi vastaavaa ”leikkipainia” bussin lattialla, niin pojilla olisikin” harram” asiat seuraavalla pysäkillä. Mahdollisesti selässä piiskan jäljet poliisilaitokselta kun tultaisiin kotiin. Rikkaus piilee tässäkohdin siinä, että seuraamukset tulevat välittömästi tekojen jälkeen, silloin kun tulevat.-Kun täällä maahanmuuttaja koulupojat huorittelevat naisopettajia kouluissa, niin he vain seraavat kotinsa agendaa ja pyhää oikeassa olemisen kuvitelmaa. Ei siinä ole mitään yksittäistä ”radikalisoitumista” vaan selvästi näkyvä ero kulttuurien kehityksessä, jota uskonnot ovat ohjanneet. Konfliktit ovat väistämättömiä nykyisellä ideologialla. Kristittyjä vähemmistöjä on viimeisen 10-15v aikana vainottu ennätystahtia monissa lähi-idän maissa. Muuten, Mekan alueella on yksi maailman suuritehoisimmista radiolähettimistä ja kielivalikoima yhtä hyvä kuin aikanaan Neuvostoliiton vastaavalla radioasemalla. Agendaa riittää.

you are not us

suomalaisia koulujen ja päiväkotien suvakki tätejä ei paljon kansan vaihto huoleta
lisää rahaa huutaa vantaa
miten kun teemu sellämnne on asunut amerikassa jo 20 vuotta mutta kukaan ei silti pidä häntä amerikalaisena
miten helvetissä joku somali voisi sen perustela ikinä olla suomalainen
siis esim yleisen mielipiten takia
minkä näköinen suomalainen ihminen on
tai miten suomen lapset voisivat samaistua näihin lähi idän mukuloihin nuoriin aikuisiin kaltaisinaan ikinä
se on se karu luontainen suhtautuminen erinlaisuuteen fakta
ei mitenkään

Rasse

Ehkä tämä matujen leikkisyys johtuu heidän matalammasta älykkyydestään. He ovat aikuisenakin vielä henkisesti lapsen tasolla. Olisi todella sairasta, jos länsimaalaiset älykkäämmät ihmiset luopuisivat omasta hillitystä käytöksestään ja rupeaisivat samanlaisiksi apinoiksi. Apinoille pitää näyttää paikka, joka mitä ilmeisemmin on mahdollisimman kaukana Suomesta.

Yö ja päivä

Jos suomalaiset tai ruotsalaiset kantikset esimerkiksi joukkoraiskaavat naisen ja vielä kuvaavat ja laittavat filmin mediaan, niin näille kantiksille tullaan vittuilemaan koko heidän elämänsä raukkamaisesta teosta. Jos taas voimavara tekee saman tempun niin heidät ilmeisesti mielletään sankareiksi omiensa joukossa, koska he näyttävät laittavan mielellään raiskaukset mediaan ihailtavaksi. Ero kantiksien ja voimavaran mentaliteetissa ja kulttuurissa on tässäkin tapauksessa päätä huimaava.

Acc

Jos lauma kantiksia kaappaa säkkejä kadulta, raiskaa ja kuvaa tapahtuman, niin ehkä moniosaajilta tulisi rispektiä. Alkaisivat ottaa vakavasti. Tietysti siltä suunnalta tulisi myös kostoyrityksiä, joten lopullinen rispekti saataisiin vain kostajien harmittomiksi tekemisellä. Silloin myös nyt musuihin ja mustiin kallellaan olevilta valkkarinaisiltakin tulisi rispektiä. Ehkä kävisi näin, ehkä ei.

Hersyvä läskikasa

Oletteko muuten pistäneet merkille, että kun valtamediassa on artikkeli naisesta, jota kuvataan ilmaisulla ’rempseä, hersyvä nainen’ on kyseessä aina melkoinen siiderivalas ja vieläpä paino sanalla valas.
Tuli vaan mieleen tuosta ’rempseästä’.
Itse asiassa tuosta ranskalaistapauksesta on meikäläisissä medioissa ollut hieman ristiriitaista tietoa. Jossain sanottiin, että opettaja olisi tarvinnut tapauksen jälkeen psykologista apua.

Pauliina Salminen

Rispektiä! Komisario Palmu.
Erinomaisia juttuja tässä maahanmuuttajien käyttäytymistä valottavassa sarjassa. Niille voisi antaa oman tagin:
— ”Polkuteoria” tai jotain vastaavaa.
Ainakin nämä jutut liittäisin aiheeseen:
— rispektin-alkeet-lankkarille-osa-1-lumipolkuteoria
— rispektin-alkeita-lankkareille-osa-2
— what-does-the-blackmailing-actually-mean-in-the-migrant-suburban-areas
— mita-maahanmuuttajalahioissa-tarkastiottaen-tarkoitetaan-kiristamisella
— mita-tarkoittaa-monikulttuurinen-jag-bara-skojade-mina-vain-pelleilin
Kun juttuja on kerryttänyt noin reilut sata voisi koko sarjan myydä Suomen opetushallitukselle oppimateriaaliksi. 50’000 kappaleen painos hintaan à 170 euroa, plus tietenkin käännökset mamu-kielille.
— Niin. Ja vielä: Opetushallituksen vahtimestarille sitten pitää olla Tummaa Strongia.

Anonymous

joo,kun vielä oppis kehareitten rahan ruinaamis taidon,ja töitten välttely taidon.