Sunnuntaisen Segeltorpin murhan kohde luultavasti väärä

Sunnuntai-iltana Tukhomassa ammuttu nuorukainen oli poliisin uusimman teorian mukaan väärässä paikassa väärään aikaan ja sai siksi kuulaa päähän. 22-vuotiaalla ei ollut mitään aikaisempaa rikostaustaa eikä minkäänlaista ns. uhkakuvaa. Poliisi perustaa teorian tähän ajatukseen.

Segeltorpissa sunnuntaina sattunut tapahtuma on herättänyt poliisin tutkijoissa kummastusta, sillä kohteella ei ollut mitään yhteyttä alamaailmaan eikä minkäänlaista aikaisempaa tuttavuutta poliisin kanssa. Kohde on irakilaistaustainen, mutta asunut Ruotsissa koko ikänsä. Poliisilla on kaksi teoriaa; joko uhri ammuttiin huvikseen tai sitten tekijät sekoittivat kohteet ja ampuivat väärää henkilöä oikean sijasta.
Uusruotsalaiset ovatkin nyt hieman epätoivoissaan. SVT:n uutisissa kerrotaan miten nuorukaisen muistotilaisuudessa syyttävää sormea osoitettiin kohti Ruotsin yhteiskuntaa.
– Olemme tulleet sotaakäyvästä Irakista pelastaaksemme lapsemme. Mutta nyt sitä samaa tapahtuu myös Ruotsissa. Lapsemme ovat hyvinkoulutettuja ja tulimme tänne turvataksemme heille turvallisen varttumisympäristön, mutta en koe oloani enää turvalliseksi. Miten ruotsalaiset aikovat ratkaista tämän ongelman, kyselee uhrin muuan sukulainen uutisille.

”Miten ruotsalaiset aikovat ratkaista tämän ongelman?”

Hyvin aiheellinen kysymys, jota soisi mietittävän naapurimaissakin. Miten me kantalaiset voisimme toimia, jotta tulijoiden turvallisuudentunne paranisi? Voisiko esimerkiski tehostettu rasisminvastainen kamppanja nuorukaisten keskuudessa vähentää tällaisia ampumisia?

Tukholmassa taas ampumistapaus-yksi hengiltä

Subscribe
Notify of
guest
12 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Goran Kaltenbrunner

Ruotsalaisten tulee lähettää turvikset takaisin kotimaihinsa, joissa turvikset voivat itse turvata oman tulevaisuutensa, eikä tarvitse turvata ruotsalaisiin.

Valtsu

On semmoinenkin vaihtoehto, että kehitysmaamuslimit tekevät itse jotain yhteisönsä ongelmille ja menevät töihin! Vitsivitsi.

jrty

Santsikuppi!

Liikaa matuja = kaikki menee vääjäämättä pieleen

Tyypillistä: uusruotsalaiset käskyttävät kantiksia ilmiöistä jotka ovat itse tuoneet maahan. Sama kuin paskantaisi lattialle ja vaatisi jotakuta sivullista siivoamaan.
Muistakaa kertoa uusruotsalaisille miten hyvin asiat olivat ennen matutusta ja miten paljon iloisempia ja onnellisempia ihmiset olivat siihen aikaan.

Musta makkara

Periaatteessa kaffi/bulla strategia on täysin väärä ja gansteriporukoita ei olisi edes saanut päästää syntymään.
Gansterit eivät ansaitse mitään päänsilityksiä, vaan heitä pitää tukistaa niin että tuntuu. Mieluiten heidät tulisi pitää vangittuina mahdollisimman kauan ja ahdistaa kaikin tavoin, jotta maasta kun tajuavat, että täällä rikos ei kannata.
Yhteiskuntaan ’sopeuttaminen’ tukitoimin on naurettavaa pelleilyä, joka ei johda mihinkään muuhun kuin ongelman pitkittymiseen.

ONGELMA! PROBLEM!

”Miten ruotsalaiset aikovat ratkaista tämän ongelman” Eiköhän jokaisen turvapaikkavalehtelijan sossuraha pitäisi ainakin tuplata kun joutuvat asumaan vaarallisessa Ruotsissa, vaarallisten väkivaltaisten Ruotsalaisten kanssa. Vikahan ei ole koskaan muslimin.

Aappa

”Miten ruotsalaiset aikovat ratkaista tämän ongelman, kyselee uhrin muuan sukulainen uutisille.”
Aloittaa voisi esim. karkottamalla uhrin sukulaiset.

Tw

Voisivat katkaista lämmöt ja sähköt ja vedet noilta perselöintialueilta. Se varmaan rauhoittaisi tilannetta.

Peppi potkupu

En haluaisi asua omakotitalossa jos vieressä on räjähdys herkkä, neukkukuutioista koostuva lähiö.
Mahtaskohan mennä edes kahta päivää ilman sähköä ja vettä, kun alkaisi ryöstöretket paremmille alueille.
Ruotsalaiset voisivat hoitaa kotoutuksen paremmin, kannustaa innovatiivisista kotoutujaa vaikka nobelin palkinnolla.

SEGELTORPISTA INTEGRAaTIOSEILAUKSEEN

INTEGRATIOPURJEHDUS afgaaneille ja irakiaanoille! Koskaan ei ole mihinkään ryhmään satsattu niin paljon rahaa, aikaa ja vaivaa kuin nykyisiin turvapaikkaturisteihin. Heille järjestetään jopa omia saaristopurjehduksia isolla seilipaatilla. Katso
integrationssegling.se

Loppu lähestyy

Voin yhä enemmän pahoin ja oksensin tämän linkin takia. Ei saatana voi olla totta.