Ville Tavio esittää YK:n GCM-siirtolaisuussopimusta eduskunnan päätettäväksi

united-nations-419885_1280-990x556.jpg

Kansanedustaja Ville Tavio (ps.) on tehnyt eduskunnassa tänään torstaina toimenpidealoitteen, jossa vaaditaan hallitusta tuomaan kiireellisesti YK:n GCM-sopimukseen (Global Compact for Migration) liittyminen eduskunnan täysistunnon käsiteltäväksi.

GCM on kansainvälinen siirtolaisuussopimus, joka kattaa koko siirtolaisuussyklin lähtösyistä mahdollisiin palautuksiin sekä kotoutumistoimenpiteet ja siirtolaisille annettavat palvelut.

Suomen on tarkoitus allekirjoittaa sopimus joulukuussa YK:n kokouksessa. Ainakin Yhdysvallat ja Unkari ovat päättäneet olla allekirjoittamatta sopimusta.

Pääministeri Sipilän hallitus ei ole tuonut sopimusta eduskunnan täysistunnon käsiteltäväksi. Sopimukseen liittymiseen ei ole eduskunnan kantaa.

Tavio moittii kovin sanoin hallituksen tapaa hoitaa asia vähin äänin suljettujen ovien takana.

– On hyvin valitettavaa Suomen itsemääräämisoikeuden ja demokratian kannalta, että Sipilän hallitus ja asiasta vastaava ulkoministeri Timo Soini (sin.) ovat käytännössä toimillaan salanneet asian kansalaisilta ja medialta, Tavio moittii.

Tavio näkee uuteen YK:n sopimukseen liittymisessä mahdollisia riskejä.

– Yhdysvallat jättäytyi sopimuksen ulkopuolelle, koska se katsoi sopimuksen mahdollisesti tulevaisuudessa rajoittavan valtioiden itsemääräämisoikeutta maahanmuuttoasioissa. Kun Yhdysvaltain kaltainen suuri maa toimii näin, olisi asiasta syytä käydä keskustelu eduskunnassa, Tavio sanoo.

– Vaikka on todettu, että sopimus ei olisi juridisesti sitova, on kuultu useita puheenvuoroja, joiden mukaan sopimus olisi silti tosiasiallinen ohjeistus, Tavio toteaa.

Ville Tavio
Kansanedustaja (ps.)
–––––––––––––––––––––––––––––––––-
Asiasta on olemassa myös kansalaisadressi, joka löytyy alta linkin takaa. Allekirjoituksia oli tätä kirjoitettaessa jo yli 3 000.
https://www.adressit.com/adressi_globaalin_massamaahanmuuttosopimuksen_hylkaamiseksi
 

,
Subscribe
Notify of
guest
11 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Seikku Kaita

Kas, Ville heräsi, kun Kansallismielisten liittouman adressi oli kerännyt vuorokaudessa humasti reilut 2000 allekirjoitusta — ja tahti jatkuu.

Anonymous

jos ymmärsin oikein,suomeen voisi tulla vaikka miljoona partalasta eikä suomalaisten mielipiteellä olisi mitään vaikutusta,ja salassa pidetty näin tärkeä asia,se olisi suomen loppu jos tänne ”tulee”loputon määrä pakolaisia.

Sairasta on touhu kulissien takana

Niin olisi ja se olisi todella surullista ja sen vastustaminen ja kärkevä arvostelu on mm. ”vihapuhetta”.

Suomi Finland

Juuri tällaista äärihumanitaarisuusidiotismia pitäisi karttaa kuin ruttoa. YK:ssa on vallalla aivan vinksahtaneet ihmiset.
Heidän mielestään siirtolaisuus on suorastaan pakollista, eivätkä YK:n pellet juurikaan puhu julkisuudessa mitään siitä, että lähtömaiden ongelmien kuntoon laittaminen tulisi olla lähtökohta ja siirtolaisuuden tarpeen poistamisen tulisi myös olla ensisijainen asia, mihin pitäisi voimakkaasti puuttua.
YK:ssa ikään kuin nostetaan kädet pystyyn lähtömaiden ongelmien edessä. Syntyvyyden rajoittamisen sanotaan olevan loukkaus ihmisarvoa kohtaan ynnä muuta täyttä paskaa.
Nettimainoksissa on ollut taannoin kerjuukirje, jossa valitettiin, että sääli ei auta, vaan pitää saada rahaa ja esitettiin kuvia nälkiintyneistä kehitysmaalapsista.
Asia on kuulkaa niin, että tämän miehen kukkarosta ei irtoa tuollaisella senttiäkään. Ongelmat ovat täysin itseaiheutettuja ja eivät tulevaisuudessa millään länsimaisten syyllistämisellä tule muuttumaan yhtään paremmiksi. Päinvastoin.
On hyvä miettiä, miksi kehitysmaiden väkiluku pysyi suhteellisen alhaisena ennen 1900- lukua. Jotain perustavanlaatuista on täytynyt tapahtua, että väestöräjähdys on päässyt aluilleen.
Ja sitäkin hämmästelen, että Nigeria, jonka väkiluku on kasvanut hirvittävää tahtia, pystyy ylipäänsä ruokkimaan populaationsa.
Vaikka väestönkasvu on eksponentiaalinen ilmiö, se ei tule eksponentiaalisena jatkumaan kun siihen pisteeseen, kuin mitä väestölle kyetään tuottamaan ruokaa. Jos ruokahuolto pettää totaalisesti, väestömäärä putoaa hyvin nopeasti, kunnes saavutetaan taso, jossa taas ruokaa riittää.
Maat, jotka tuottavat ihmisiä enemmän kuin mitä pystyvät huoltamaan, pitää jättää oman onnensa nojaan. Liikaväestön (=kouluttamattoman rahvaan) asuttaminen muihin maihin lähettää vain viestin, että jatkakaa toki samaan malliin, onhan teillä siihen ihmisoikeus.
Sitten kun muut maat joutuvat ottamaan tällaisen porukan elätettäväkseen, tapahtuu niissä yhteiskunnan muutos, jossa turvallisuustilanne heikkenee rajusti, samoin kuin elintaso. Ja siitä ei seuraa mitään hyvää.
Tavio on oikeassa. Jos Suomi menee kirjoittelemaan nimiään tuollaiseen paskaan alle, niin se on suuri vääryys suomalaisia kohtaan. Aivan helvetin suuri.

Anonymous

en todellakaan ymmärrä,että suomi,vielä turvallinen ja kaunis maa,pilataan tällä ”tuontitavaralla”,mitä tulee afrikasta ja muslimimaista,ei pelkästään se että on tullut maksamaan veronmaksajille miljardeja vienyt myös turvallisuuden tunteen,joka heikkenee sitä mukaa kun lisää näitä kultamunia saapuu maahan.

Minä

Suomen hallitus on tähänkin asti matuttanut urakalla vedoten kansainvälisten sopimusten ehtoihin, joita ei ole. Tuohon tultaisiin taatusti vetoamaan matutuksen kiihdyttämiseksi, oli se sitten valvoittava tai ei.

Ihan oikeesti

Tollasta sopimusta ei oikeesti pitäisi missään nimessä allekirjoittaa.

Todella haloo päivää

Millä kyykäärmekynälläkin tämä meinataan huomaamattomasti allekirjoittaa. Ja jatkossa saa siis paskoa, muttei sylkeä

Aappa

Lintukoto-myytti saa kyytiä.

Anonymous

eikö näille matuille voisi perustaa ”oman maan”,missä voisivat näyttää maailmalle kuinka osaavia ja työtätekeviä he ovat,eikä pilata jokaista maata mihin he asettuvat,suomalaiset,ne,jotka kulkee silmät kiinni ja elää jossain ”monikulttuuri kuplassa”eivät sitä näe ja tunnusta.että näin.

luke

Uusi työkaverini höpisi jostain GCM jutusta eilen, en tiennyt mitä tarkoitti. Kun sattumalta näin jutun persujen uutisissa.. Kysyi minulta tänään joko allekirjoitit sanoin että välittömästi ja sain muijankin nimen. Tänään oli jo yli 7000 nimeä. Tämä on tosiaan aika pimennossa olevaa touhua nyt tätyisi saada asia paremmin julkisuuteen kun kansallismielisiä on vähintään se puolimiljoonaa.