Syyrialaisen lapsimorsiamen puoliso tuomittiin pieneen vankeuteen

syrian-1682292_960_720.jpg

Muuan 20-vuotias syyrialainen miekkonen meni Turkissa naimisiin 13-vuotiaan syyrialaisen pikkutytön kanssa ja yhtyi tyttöön hääyönä. Kaikki tapahtui oikeaoppisesti islamilaisin sääntöjen mukaan, mutta Ruotsissa napsahti tuomio lapseen kohdistuvasta raiskauksesta.

Molemmat tulevat alunperin siis Syyriasta, josta lähtivät sotaa pakoon Turkkiin vuonna 2014. Tyttö luonnollisesti perheensä kanssa. Avioliittoon pari vihittiin 2014. Tytön vanhemmat olivat avioliiton toimeenpaneva osapuoli. Pariskunta on serkuksia keskenään. Pariskunta harrasti seksiä ensimmäisen kerran hääyönä, jolloin tyttö oli siis 13.
Pariskunta saapui Ruotsiin invaasiosyksynä 2015  ja päätyi Kalmariin. Kaikki ei mennyt kuten Strömsössä ja Kalmarin  sosiaalitoimi puuttuikin asiaan, koska tyttö oli tullessan 14 ja Ruotsin lain mukaan tällainen avioliitto ei voi olla mahdollista. Koska ilmeni, että pariskunnalla oli aktiivinen seksielämä asiasta tehtiin poliisitutkinta.
Asia ei kuitenkaan ollut ihan niin yksinkertainen. Nimittäin tyttö kertoi kuulustelussa, että hänen mielestään rikosilmoitus on kummallinen. Hän kertoi, että seksileikkejä harrastettiin aivan vapaaehtoisesti, mies ei pakottanut siihen. Tyttö jatkoi asumista puolisonsa kanssa miehen veljen kanssa samassa asunnossa. Molemmat kertoivat kuulusteluissa, että he ovat onnellisia.
Mies kertoi kuulusteluissa, että ei tiennyt, että Turkin lain mukaan seksi alaikäisen kanssa on kielletty. Hän vetosi siihen, että seksi hänen kulttuurissaan alaikäisen kanssa on aivan tavallista.
Oikeus pohti asiaa siltä kantilta, että molemmat asuivat nyt Ruotsissa, jossa lapsiseksi on laitonta. Teko oli tapahtunut Turkissa jossa lapsiseksi on myöskin laitonta. Oikeus käytti langettavassa tuomiossa tätä perusteluna ja sitä, että myös ulkomailla tapahtuneesta teosta voidaan tuomita jos rangaistus on vähintää 6 kuukautta vankeutta, jos henkilö asuu vakituisesti Ruotsissa.
Näillä perusteilla oikeus tuomitsi miehen 6 kuukauden vankeuteen. Tuomiossa otettiin huomioon se, että mies oli itsekin tekohetkellä nuorukainen, 20-vuotias. Lisäksi seuraamusta alensi se, että tyttö kertoi olleensa vapaaehtoinen seksille ja hänen näkökulmastaan aivan luonnollista.
Asiasta kirjoitti myös: Östrasmaland

Subscribe
Notify of
guest
20 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Esa

Kyllä aivopesu on mennyt hyvin perille

Tare

Hyvin perille. Nettilehden kirjoittelusta saa suomessa lhes kahdenvuoden tuomion. Tuomiot kohdillaan

Rakkaus ei kysy rajoja

Toivottavasti lapsilisät käytetään pesänrakentamiseen

Anonymous

kauanko kestää kun tämä rikkaus on suomessa

PM

On jo.

Aappa

Ei kuulosta kovin toimivalta integraation näkökulmasta – mutta viis siitä

Pena

Ei tullut mieleen että Ruotsi ei ole vielä Turkki. Lähellä on mutta ei vielä ihan.

Sairasta paskaa

Vitun muslimipedofiilit. Ja tätä muslimien jo geeneihin tarttunutta kultuuri sontaa päätäjät tuovat Eurooppaan.

Trilisser

13-vuotias on jo biologisesti sukukypsä, joten kyseessä ei ole pedofilia. Kannattaisi perehtyä asioihin kunnolla ennen mölyämistä. Jokainen epätarkkuus kommenttiperusteissa sataa suvakkien laariin. Kansallismielisyys perustuu kaikilla tasoilla järkeen, joten tunteelliset purkaukset nävertävät koko aatetta. Summaten: Jos 13-vuotias kokee itsensä em. tapauksessa olevansa onnellinen, sellainen tapaus on kansallismielisyydelle aivan bagatelli (mitättömyys). Turhaa hurskastelua, joka ei palvele kansallismielisyyttä mitenkään.

Lain mukaan mennään eikä mieli(puoli)piteitten

Olkoon mitä on mutta Ruotsin lain mukaan 13v on alaikäinen ja Ruotsissa noudatetaan Ruotsin lakia vielä toistaiseksi.

Sairasta paskaa

Oletko pedofiili. Kommentista päätellen olet. Saaatana, jos vanha äijä nussii 13 kesäistä, on se sairasta. Nuo lapset eivät sata varmasti valitse kohtaloaan vanhojen muslimi ukkojen sairaiden halujen kohteena. Joten mene vittuun täältä.

Anonymous

Efebofilia on pedofilian alalaji. Aina joku tulee länkyttämään ettei se ole pedofiliaa. Ei se olisi tehty laittomaksi, jos laittomuus ei suojelisi kansalaisia. Pedarit luulee attä se on vain heidän kiusaksi tehty laki.

Voevoe

Ja😁serkku

Serkulla seisoo... järki myös

Serkun Terkku paras Herkku(mutteri)!

Justus

Mitä serkumpi, sitä herkumpi

Eproy

“Hän vetosi siihen, että seksi hänen kulttuurissaan alaikäisen kanssa on aivan tavallista.” Jaha onko tämä nyt sitä parempaa kulttuuria?

rocky

Kuten naisten julkinen teloittaminen jos naama näkyy liikaa.Siitäkin tavallisuudesta tulee tulevaisuudessa osoittaa ymmärrystä ja jakaa minimituomioita.Pienet kivitykset ja jäsenten katkomiset tulee hoitaa rikesakolla.

Anonymous

Fucking monkey’s !

Rikastuksenestämistä

He haluavat lisääntyä ja täyttää maan niin äkkiä kuin mahdollista! On se kumma ettei saa rajattomasti hässiä ja lisääntyä missä ja kun haluaa! Liukuhihnalta saamme uutta taikaseinätaituria… swish!
Onneksi kuitenkin 61% tähän mennessä tutkituista afgaanilukioasyylihakijoista (18-50v) on saanut hylkäyksen (SVT 27.10) . Montakohan kertaa siitä sitten voi valittaa? Lopun ikänsä?

Ruotsilla EUn alhaisin BKT/BNP

Johan me “äärioikeistolaiset” tämän tiesimme ettei Ruotsilla mitenkään hyvin voi mennä vaikka meille niin uskotellaan. Ruotsin BTK- (BNP) kasvu per capita eli per asukas oli EUn alhaisin (!!!) vuonna 2017 johtuen massamaahanmuutosta (SVT ja Expressen eilen).
Ei siitä maa kehity eikä vaurastu että esim. sen poliisivoimat joutuvat pistämään lähes kaiken aikansa maturikollisuuden setvimiseen eikä siitä että maassa on satoja tuhansia maahanmuutajia jotka jo USEAMMASSA POLVESSA ovat toimettomia eivät tuota muuta kuin kustannuksia.