Syyrialaisen lapsimorsiamen puoliso tuomittiin pieneen vankeuteen

syrian-1682292_960_720.jpg

Muuan 20-vuotias syyrialainen miekkonen meni Turkissa naimisiin 13-vuotiaan syyrialaisen pikkutytön kanssa ja yhtyi tyttöön hääyönä. Kaikki tapahtui oikeaoppisesti islamilaisin sääntöjen mukaan, mutta Ruotsissa napsahti tuomio lapseen kohdistuvasta raiskauksesta.

Molemmat tulevat alunperin siis Syyriasta, josta lähtivät sotaa pakoon Turkkiin vuonna 2014. Tyttö luonnollisesti perheensä kanssa. Avioliittoon pari vihittiin 2014. Tytön vanhemmat olivat avioliiton toimeenpaneva osapuoli. Pariskunta on serkuksia keskenään. Pariskunta harrasti seksiä ensimmäisen kerran hääyönä, jolloin tyttö oli siis 13.

Pariskunta saapui Ruotsiin invaasiosyksynä 2015  ja päätyi Kalmariin. Kaikki ei mennyt kuten Strömsössä ja Kalmarin  sosiaalitoimi puuttuikin asiaan, koska tyttö oli tullessan 14 ja Ruotsin lain mukaan tällainen avioliitto ei voi olla mahdollista. Koska ilmeni, että pariskunnalla oli aktiivinen seksielämä asiasta tehtiin poliisitutkinta.

Asia ei kuitenkaan ollut ihan niin yksinkertainen. Nimittäin tyttö kertoi kuulustelussa, että hänen mielestään rikosilmoitus on kummallinen. Hän kertoi, että seksileikkejä harrastettiin aivan vapaaehtoisesti, mies ei pakottanut siihen. Tyttö jatkoi asumista puolisonsa kanssa miehen veljen kanssa samassa asunnossa. Molemmat kertoivat kuulusteluissa, että he ovat onnellisia.

Mies kertoi kuulusteluissa, että ei tiennyt, että Turkin lain mukaan seksi alaikäisen kanssa on kielletty. Hän vetosi siihen, että seksi hänen kulttuurissaan alaikäisen kanssa on aivan tavallista.

Oikeus pohti asiaa siltä kantilta, että molemmat asuivat nyt Ruotsissa, jossa lapsiseksi on laitonta. Teko oli tapahtunut Turkissa jossa lapsiseksi on myöskin laitonta. Oikeus käytti langettavassa tuomiossa tätä perusteluna ja sitä, että myös ulkomailla tapahtuneesta teosta voidaan tuomita jos rangaistus on vähintää 6 kuukautta vankeutta, jos henkilö asuu vakituisesti Ruotsissa.

Näillä perusteilla oikeus tuomitsi miehen 6 kuukauden vankeuteen. Tuomiossa otettiin huomioon se, että mies oli itsekin tekohetkellä nuorukainen, 20-vuotias. Lisäksi seuraamusta alensi se, että tyttö kertoi olleensa vapaaehtoinen seksille ja hänen näkökulmastaan aivan luonnollista.

Asiasta kirjoitti myös: Östrasmaland

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

20 thoughts on “Syyrialaisen lapsimorsiamen puoliso tuomittiin pieneen vankeuteen

  1. Hyvin perille. Nettilehden kirjoittelusta saa suomessa lhes kahdenvuoden tuomion. Tuomiot kohdillaan

 1. Vitun muslimipedofiilit. Ja tätä muslimien jo geeneihin tarttunutta kultuuri sontaa päätäjät tuovat Eurooppaan.

  41
  1. 13-vuotias on jo biologisesti sukukypsä, joten kyseessä ei ole pedofilia. Kannattaisi perehtyä asioihin kunnolla ennen mölyämistä. Jokainen epätarkkuus kommenttiperusteissa sataa suvakkien laariin. Kansallismielisyys perustuu kaikilla tasoilla järkeen, joten tunteelliset purkaukset nävertävät koko aatetta. Summaten: Jos 13-vuotias kokee itsensä em. tapauksessa olevansa onnellinen, sellainen tapaus on kansallismielisyydelle aivan bagatelli (mitättömyys). Turhaa hurskastelua, joka ei palvele kansallismielisyyttä mitenkään.

   2
   31
   1. Olkoon mitä on mutta Ruotsin lain mukaan 13v on alaikäinen ja Ruotsissa noudatetaan Ruotsin lakia vielä toistaiseksi.

    18
   2. Oletko pedofiili. Kommentista päätellen olet. Saaatana, jos vanha äijä nussii 13 kesäistä, on se sairasta. Nuo lapset eivät sata varmasti valitse kohtaloaan vanhojen muslimi ukkojen sairaiden halujen kohteena. Joten mene vittuun täältä.

    10
    1
   3. Efebofilia on pedofilian alalaji. Aina joku tulee länkyttämään ettei se ole pedofiliaa. Ei se olisi tehty laittomaksi, jos laittomuus ei suojelisi kansalaisia. Pedarit luulee attä se on vain heidän kiusaksi tehty laki.

 2. ”Hän vetosi siihen, että seksi hänen kulttuurissaan alaikäisen kanssa on aivan tavallista.” Jaha onko tämä nyt sitä parempaa kulttuuria?

  33
  1. Kuten naisten julkinen teloittaminen jos naama näkyy liikaa.Siitäkin tavallisuudesta tulee tulevaisuudessa osoittaa ymmärrystä ja jakaa minimituomioita.Pienet kivitykset ja jäsenten katkomiset tulee hoitaa rikesakolla.

   15
 3. He haluavat lisääntyä ja täyttää maan niin äkkiä kuin mahdollista! On se kumma ettei saa rajattomasti hässiä ja lisääntyä missä ja kun haluaa! Liukuhihnalta saamme uutta taikaseinätaituria… swish!

  Onneksi kuitenkin 61% tähän mennessä tutkituista afgaanilukioasyylihakijoista (18-50v) on saanut hylkäyksen (SVT 27.10) . Montakohan kertaa siitä sitten voi valittaa? Lopun ikänsä?

  13
 4. Johan me ”äärioikeistolaiset” tämän tiesimme ettei Ruotsilla mitenkään hyvin voi mennä vaikka meille niin uskotellaan. Ruotsin BTK- (BNP) kasvu per capita eli per asukas oli EUn alhaisin (!!!) vuonna 2017 johtuen massamaahanmuutosta (SVT ja Expressen eilen).

  Ei siitä maa kehity eikä vaurastu että esim. sen poliisivoimat joutuvat pistämään lähes kaiken aikansa maturikollisuuden setvimiseen eikä siitä että maassa on satoja tuhansia maahanmuutajia jotka jo USEAMMASSA POLVESSA ovat toimettomia eivät tuota muuta kuin kustannuksia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.