Vihapuhe FM klo 20.00: Suklaatehdas valkopesee arjen mikrokolonialismia

Mikrokolonialistinen suklaatehdas yrittää valkopestä synkkää historiaansa ja rikkoo yhteisönormeja. Irak keskeytti palautukset, joita ei alunperinkään ollut. Laatulehden mukaan Trump aiheutti USA:n kahtiajaon. Kotkalaismiestä epäillään henkirikoksesta. Akava vaatii akavalaisille palkanalennuksia. EIT asetti selkeät rajat sille, mitä seminaareissa saa sanoa. Italiassa kuohuu. Sinead O’connor palasi islamiin. Tajukangas jauhotti Helsingin yliopiston valtiotieteellisen tiedekunnan.
https://www.youtube.com/watch?v=sNLW7A8txqg&fbclid=IwAR0TlFTGEmh7WaDghEjZHmC4bLFuY-e_Yak3l9TCaV99ROWxQ1683iJWsbw
 

KOMMENTOINTIOHJEET

Jos haluat kommentoida, niin rekisteröidy Disqusiin ohjeiden mukaan. Se on minuutin kertahomma, ja jatkossa voit kommentoida ihan vapaasti rekisteröimälläsi nimimerkillä Pt-mediassa ja sadoilla muillakin nettisivuilla. Kommentoida voi ilman rekisteröitymistäkin, mutta silloin kommentti menee moderointiin. Koska kukaan ei seuraa kommentointipalstaa reaaliajassa, niin kommentin hyväksyntään voi mennä pitkä aika.

Kommentointi on vapaata, mutta käytä asiallista kieltä. Älä solvaa, uhkaile tai muutenkaan käytä asiatonta kieltä toisista ihmisistä, ihmisryhmistä, uskonnoista, seksuaalisista suuntautumisista tms.

Pt-media ei kerää mitään tietoja rekisteröitymisistä, eikä näe rekisteröityjän tietoja.