Voiko muslimi kääntyä kristityksi/ ateistiksi/ homoksi ja laittaa uusintahakemuksen?

afghanistan-79492_960_720.jpg

Ilmiö: Monet afgaanimiehet olettavat, että heillä on joku perustavanlaatuinen oikeus jäädä Ruotsiin vaikka useimmat ovat saaneet kielteisen päätöksen ja heidän ikää on ruuvattu ylöspäin. Turvapaikka-aktivisteilla on massiivinen puolustusverkosto asian suhteen.

Ruotsissa afgaani-ilmiö on ihan omaa luokkaansa. Suomessa sitä esiintyy jonkinverran, mutta Norjassa ja Tanskassa ilmiötä ei ole. Afgaani-ilmiöllä tarkoitetaan sitä, että useimmat afgaanit saavat kielteisen päätöksen. Sen lisäksi lähes kaikki heistä, jotka tullessa kirjattiin alaikäisiksi, on maahanmuuttovirasto tarkistanut heidän ikäänsä ylöspäin. Tästä huolimatta valtamedia kirjoittelee päivät pitkät tarinoita superlahjakkuuksista ja antaa ymmärtää, että kielteinen oleskelulupa olisi annettu jotenkin väärin perustein. Ja lukijan pitäisi kokea myötätuntoa henkilöä kohtaan.
Sattumalta suomalaiset mediatkin ovat kirjoittaneet tänään samasta asiasta. Tulijat kierrättävät hakemuksia uudestaan ja uudestaan. Jos ensimmäinen hakemus ei mene läpi toinen laitetaan homoseksuaalisuuden/ ateismin/ kristityksi kääntymisen perusteella.
Kuka oikeasti uskoo, että henkilö, joka kutsuu itseään homoksi/ ateistiksi/ kristityksi on oikeasti mainittua? Jos henkilö tulee Eurooppaan hakien turvapaikkaa ”maan tilanteen perusteella”, mutta kielteisen saatuaan laittaa uusintahakemuksen homoutuensa perusteella, niin tämähän on ilmiselvä vale. Miksi henkilö ei hakenut turvapaikkaa homoutensa perusteella jo heti alusta alkaen? Miten homoutta ei mainittu hakemusperusteissa jo heti alkuun? Jos homous/ ateismi/ kristillisyys olisi todellinen peruste, se olisi myös mainittu jo ensimmäisessä hakemuksessa.
Kannattaa muistaa se, että jokainen turvapaikanhakija, joka tulee islamilaisesta maasta on syntynyt ja kasvanut muslimiksi. Heille eläminen islamilaisten sääntöjen mukaan ei ole mikään ongelma. Jos ateismi/ homous/ kristillisyys on kiellettyä niin kysymys kuuluu: Miten jonkun homous/ ateismi/ kristillisyys näkyy ulospäin? Ajatukset ja tunteet eivät näy ulospäin. Jos henkilö, joka on asunut islamilaisessa maassa, ja on oikeasti ateisti, silloin hän on oppinut jo peittämään ateisminsa.
Kääntyminen kristityksi Euroopassa on jo niin ilmiselvä bluffi, että siitä ei tarvitse edes kirjoittaa.
Kun lukee ruotsalaisten medioiden sokeroituja tarinoita afgaanimiehistä niin siellä tulee aina esille yksi seikka: He haluavat paremman tulevaisuuden Ruotsissa. Valtamedian ongelma on se, että se osaa sekoittaa kaksi asiaa niin hyvin keskenään, että tyhmepi lukija saattaa uskoakin sen. Afgaani toisinsanoen tulee Eurooppaan paremman tulevaisuuden perässä hakien turvapaikkaa. Afgaanin käsityksen mukaan tämä voi olla peruste, koska he sanovat sen äänneen. Jos se ei olisi todellinen peruste sanoisivat he jotain muuta. He eivät ymmärrä, että turvapaikka ei tarkoita sitä, että he saavat ilmaisen loppuelämän kestävän ylläpidon.
Ja tärkeää: Kun se ensimmäinen hakemus hylätään niin seuraavana kuvioon astuvat turvapaikka-aktivistit, jotka sitten neuvovat miehiä mitä pitää sanoa uudessa hakemuksessa.
Joten, aina kun luet valtamediasta tarinoita ateisteista homoseksuaalikristitty-turvapaikanhakijoista niin tiedät, että tarina on sepitetty. Ne eivät ole ateisteja eivätkä kristittyjä. Jos ovat homoja niin pitäkööt housut kiinni jos se aiheuttaa kotimaassa ongelmia.

Subscribe
Notify of
guest
13 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Voimavara
Voimavara
28.10.2018 13:59

Jos käännyn muslimiksi niin kotikaupunkini pitää sitten hommata mulle veronmaksajien laskuun yksiö keskustasta ja maksaa disco-rahaa kuukausittain.

Pessimisti
Pessimisti
28.10.2018 14:54
Vastaa...  Voimavara

Onko väri oikea?

Nestori Lundahl
Nestori Lundahl
28.10.2018 16:22
Vastaa...  Voimavara

Ei sinulle yksiö riitä kun muslimit ovat niin kovia lisääntymään.
Ainakin pitää olla kaikille muijille ja mukuloille omat lukaalit.
t. kotikaupunkisi kaupunginjohtaja

Ajankohtainen kysymys
Ajankohtainen kysymys
28.10.2018 14:32

Koskahan ja mistä voimme kristittyinä alkaa hakea turvapaikkaa jostakin sillä perustella että oman maan valloittaneet muslimit koetaan uhkana?

Qroquius Kad
Qroquius Kad
28.10.2018 20:45

En tiedä, mutta jos pyydettäisiin arvaamaan, arvaisin etteivät unkarilaiset, tšekit, slovakit ja puolalaiset ymmärtäisi kysymystä vaan esittäisivät vastakysymyksen:
”Miksi te pohjoismaalaiset kristityt ette edes yritä puolustaa omaa maatanne, vaan kyselette vain minne voisitte juosta karkuun?”

Minä
Minä
28.10.2018 14:44

Suvakkien ohje ”turvapaikanhakijoille”: Jos turvapaikka-arvalla ei tule voittoa, voit aina lunastaa uuden arvan. Kyllä se voitto joskus sattuu kohdalle.

Bittu
Bittu
28.10.2018 17:39

Eikös tuo homoileminen ole jokaiselle Aghaanimiehelle tuttua hommaa? Olisi OVELA ja sanoisi että kotimaassaan vainotaan heteroseksuaalisuuden takia ja elää jokapäiväisen raiskauksen pelon alla. Toisaalta jokaisen Afghaanin turvapaikkahakemus pitää aina hylätä koska ne on niin vittumaisen näköisiä. Naamasta jo näkee minkälainen ihminen on kyseessä.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
28.10.2018 20:55
Vastaa...  Bittu

Tässähän se ongelma onkin: Afganistanissa vallitsevan ”Bacha bāzī” -kulttuurinsa johdosta käytännöllisesti katsoen kaikki sieltä Eurooppaan tunkeutuneet miehet ovat joutuneet homoseksuaalisen pedofilian uhreiksi.
Siksi heitä ei voida seuloa tällä testilllä:
https://en.wikipedia.org/wiki/Penile_plethysmograph

kanander
kanander
28.10.2018 18:05

Joko homouden takia turvapaikan saanut jäi kiinni tytön raiskaamisesta. Siitä on kirjoitettu.
Minun logiikkani sanoo, että et voi olla vaarassa sellaisen ominaisuuden perusteella, jota sinulla ei ollut kotimaassa. Ei varsinkaan kun esiintyy valehomona tai valekristittynä.

Anonymous
Anonymous
28.10.2018 18:41

ei käänny muslimi kristityksi suomeen tultuaan,suomessa suvakit kääntyy muslimeiksi.

erotkaa kirkosta
erotkaa kirkosta
28.10.2018 21:46

Niin kauan, kun kirkko sen hyväksyy, kyllä voi.

Anonymous
Anonymous
29.10.2018 10:44

Kääntyminen kristityksi = jihad kristittyjen vastaan .

Sam Colt
Sam Colt
29.10.2018 11:41

Kääntyneen” voi hyvin palauttaa kotiinsa. Ei hänen tarvitse siellä selittää asioitaan. Jos kuitenkin kotikylään tulee tieto näistä verukkeista, niin voi puolustautua sillä, että se oli tarpeen selviytymiseen. Koraanissa sanotaan selvästi, että vääräuskoiselle saa valehdella. Sianlihaakin saa syödä ja viiniä juoda, jos ei ole muuta. Katuvalle annetaan anteeksi.