Voiko muslimi kääntyä kristityksi/ ateistiksi/ homoksi ja laittaa uusintahakemuksen?

afghanistan-79492_960_720.jpg

Ilmiö: Monet afgaanimiehet olettavat, että heillä on joku perustavanlaatuinen oikeus jäädä Ruotsiin vaikka useimmat ovat saaneet kielteisen päätöksen ja heidän ikää on ruuvattu ylöspäin. Turvapaikka-aktivisteilla on massiivinen puolustusverkosto asian suhteen.

Ruotsissa afgaani-ilmiö on ihan omaa luokkaansa. Suomessa sitä esiintyy jonkinverran, mutta Norjassa ja Tanskassa ilmiötä ei ole. Afgaani-ilmiöllä tarkoitetaan sitä, että useimmat afgaanit saavat kielteisen päätöksen. Sen lisäksi lähes kaikki heistä, jotka tullessa kirjattiin alaikäisiksi, on maahanmuuttovirasto tarkistanut heidän ikäänsä ylöspäin. Tästä huolimatta valtamedia kirjoittelee päivät pitkät tarinoita superlahjakkuuksista ja antaa ymmärtää, että kielteinen oleskelulupa olisi annettu jotenkin väärin perustein. Ja lukijan pitäisi kokea myötätuntoa henkilöä kohtaan.

Sattumalta suomalaiset mediatkin ovat kirjoittaneet tänään samasta asiasta. Tulijat kierrättävät hakemuksia uudestaan ja uudestaan. Jos ensimmäinen hakemus ei mene läpi toinen laitetaan homoseksuaalisuuden/ ateismin/ kristityksi kääntymisen perusteella.

Kuka oikeasti uskoo, että henkilö, joka kutsuu itseään homoksi/ ateistiksi/ kristityksi on oikeasti mainittua? Jos henkilö tulee Eurooppaan hakien turvapaikkaa ”maan tilanteen perusteella”, mutta kielteisen saatuaan laittaa uusintahakemuksen homoutuensa perusteella, niin tämähän on ilmiselvä vale. Miksi henkilö ei hakenut turvapaikkaa homoutensa perusteella jo heti alusta alkaen? Miten homoutta ei mainittu hakemusperusteissa jo heti alkuun? Jos homous/ ateismi/ kristillisyys olisi todellinen peruste, se olisi myös mainittu jo ensimmäisessä hakemuksessa.

Kannattaa muistaa se, että jokainen turvapaikanhakija, joka tulee islamilaisesta maasta on syntynyt ja kasvanut muslimiksi. Heille eläminen islamilaisten sääntöjen mukaan ei ole mikään ongelma. Jos ateismi/ homous/ kristillisyys on kiellettyä niin kysymys kuuluu: Miten jonkun homous/ ateismi/ kristillisyys näkyy ulospäin? Ajatukset ja tunteet eivät näy ulospäin. Jos henkilö, joka on asunut islamilaisessa maassa, ja on oikeasti ateisti, silloin hän on oppinut jo peittämään ateisminsa.

Kääntyminen kristityksi Euroopassa on jo niin ilmiselvä bluffi, että siitä ei tarvitse edes kirjoittaa.

Kun lukee ruotsalaisten medioiden sokeroituja tarinoita afgaanimiehistä niin siellä tulee aina esille yksi seikka: He haluavat paremman tulevaisuuden Ruotsissa. Valtamedian ongelma on se, että se osaa sekoittaa kaksi asiaa niin hyvin keskenään, että tyhmepi lukija saattaa uskoakin sen. Afgaani toisinsanoen tulee Eurooppaan paremman tulevaisuuden perässä hakien turvapaikkaa. Afgaanin käsityksen mukaan tämä voi olla peruste, koska he sanovat sen äänneen. Jos se ei olisi todellinen peruste sanoisivat he jotain muuta. He eivät ymmärrä, että turvapaikka ei tarkoita sitä, että he saavat ilmaisen loppuelämän kestävän ylläpidon.

Ja tärkeää: Kun se ensimmäinen hakemus hylätään niin seuraavana kuvioon astuvat turvapaikka-aktivistit, jotka sitten neuvovat miehiä mitä pitää sanoa uudessa hakemuksessa.

Joten, aina kun luet valtamediasta tarinoita ateisteista homoseksuaalikristitty-turvapaikanhakijoista niin tiedät, että tarina on sepitetty. Ne eivät ole ateisteja eivätkä kristittyjä. Jos ovat homoja niin pitäkööt housut kiinni jos se aiheuttaa kotimaassa ongelmia.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

13 thoughts on “Voiko muslimi kääntyä kristityksi/ ateistiksi/ homoksi ja laittaa uusintahakemuksen?

 1. Jos käännyn muslimiksi niin kotikaupunkini pitää sitten hommata mulle veronmaksajien laskuun yksiö keskustasta ja maksaa disco-rahaa kuukausittain.

  55
  1. Ei sinulle yksiö riitä kun muslimit ovat niin kovia lisääntymään.
   Ainakin pitää olla kaikille muijille ja mukuloille omat lukaalit.
   t. kotikaupunkisi kaupunginjohtaja

   25
 2. Koskahan ja mistä voimme kristittyinä alkaa hakea turvapaikkaa jostakin sillä perustella että oman maan valloittaneet muslimit koetaan uhkana?

  48
  1. En tiedä, mutta jos pyydettäisiin arvaamaan, arvaisin etteivät unkarilaiset, tšekit, slovakit ja puolalaiset ymmärtäisi kysymystä vaan esittäisivät vastakysymyksen:

   ”Miksi te pohjoismaalaiset kristityt ette edes yritä puolustaa omaa maatanne, vaan kyselette vain minne voisitte juosta karkuun?”

   21
 3. Suvakkien ohje ”turvapaikanhakijoille”: Jos turvapaikka-arvalla ei tule voittoa, voit aina lunastaa uuden arvan. Kyllä se voitto joskus sattuu kohdalle.

  39
  1
 4. Eikös tuo homoileminen ole jokaiselle Aghaanimiehelle tuttua hommaa? Olisi OVELA ja sanoisi että kotimaassaan vainotaan heteroseksuaalisuuden takia ja elää jokapäiväisen raiskauksen pelon alla. Toisaalta jokaisen Afghaanin turvapaikkahakemus pitää aina hylätä koska ne on niin vittumaisen näköisiä. Naamasta jo näkee minkälainen ihminen on kyseessä.

  19
 5. Joko homouden takia turvapaikan saanut jäi kiinni tytön raiskaamisesta. Siitä on kirjoitettu.

  Minun logiikkani sanoo, että et voi olla vaarassa sellaisen ominaisuuden perusteella, jota sinulla ei ollut kotimaassa. Ei varsinkaan kun esiintyy valehomona tai valekristittynä.

  13
 6. ei käänny muslimi kristityksi suomeen tultuaan,suomessa suvakit kääntyy muslimeiksi.

  14
 7. Kääntyneen” voi hyvin palauttaa kotiinsa. Ei hänen tarvitse siellä selittää asioitaan. Jos kuitenkin kotikylään tulee tieto näistä verukkeista, niin voi puolustautua sillä, että se oli tarpeen selviytymiseen. Koraanissa sanotaan selvästi, että vääräuskoiselle saa valehdella. Sianlihaakin saa syödä ja viiniä juoda, jos ei ole muuta. Katuvalle annetaan anteeksi.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.