Yksintulleet sotalapset rikkoivat orpokotinsa keittiön

Kuvakaappaus 2018-10-28 20-59-48

Yksintulleet sotalapset äityivät riehumaan orpokodissaan Enköpingissä. Lapset pönkäytyivät keittiöön ja löivät kaluston palasiksi.

Tapahtumat alkoivat lounasaikaan sunnuntaina aamupäivällä. Kaksi yksintullulla 17-vuotiasta poikaa ilmoitti orpokodin henkilökunnalle, että ruoka on paskaa. Nuorukaiset ottivat voiveitset aseiksi ja sulkeutuivat orpokodin keittiöön lukkojen taakse. Sen jälkeen he aloittivat paikkojen rikkomisen. Kaikki mikä rikki saatiin, se myös rikottiin.
Sotakodin henkilökunta ei pystynyt hallitsemaan tilannetta ja paikalle soitettiinkin poliisi. Lapsukaiset antautuivat kun poliisisedät tulivat paikalle. Toinen nuorukainen tarvitsi puhallusta koska käteen oli tullut pipi. Ambulanssitäti antoi hoivaa.
Keittiö meni uuteen uskoon. Ei ole tietoa epäilläänkö nuorukaisia rikoksesta vaiko annettiinko teko halipusujen kera anteeksi.
 

Subscribe
Notify of
guest
17 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Juho Räsänen
huugo

Tuli heti tuo mieleen. Sillä erotuksella että Hietasella on merkkivaatteet, i-phone ja vaatii pizzaa ja muuta roskaruokaa.

Freya Snow

Vmp eli …varamiespalvelu. Miten voidaan olla niin täydellisen vässyköitä tulijoiden suhteen? Ansaitsevat paluukyydin niskapersus-otteen saattelemana!

Aappa

Orpokoti ei selvästikään ole ollut ajan tasalla vaadittavan ruokalistan suhteen.

Valtsu

Nyt olisi syytä perustaa Orpo-koti, jonka ruokalista on kopioitu valtiovarainministerin edestuslounaista.

Pera Peeveli

Orpo lapsukainen on paennut sotaa, vainoa, kidutusta ja varmaa kuolemaa maapallon toiselle puolelle. Luulisi löytyvän sen verran rispektiä, ettei paskaa ruokaa tarjota! Toivottavasti lapsille tapahtuneesta aiheutuneet henkiset vauriot saadaan jotenkin korvatuiksi.

Aappa

Onhan se aivan järkyttävää kunnian loukkaamista, jos ei humanitaarisille pakolaisille tarjoilla heidän arvolleen ja mieltymyksilleen sopivaa Menu:ta.

Rasse Nasse

Kun 17-vuotias muslimipikkupoika Sunnuntaiaamuna krapulassa herää rankan discoiluyön jälkeen niin jumalauta ilmaisen krapulamätön pitää olla kunnon kamaa! Pallitkin tyhjänä kun on harrastettu jengipuskaraiskauksia, järkyttävä proteiinivaje ja heikottaa! Onneksi tällä kertaa ei tarvinnut ketään murhata, ja kokkihuoratkin nyt tietävät uudet muslimisäännöt.

Pena

Varmaan oli kahvi painunut ja pahaa puuroa.

Anonymous

älkäähän nyt,suvakit sanoo että pojat vaan opetteli ruuan valmistamista,näkivät ensimmäistä kertaa elämässään keittiön.

Anonymous

Tätä se tahinatahnan puute teettää.

Nimetön

Syöttäkää nyt ne pojat kunnolla, ei ne muuten jaksa opiskella insinööriksi.

K-merkittyjä

Y-tulleet k-päät. Mikä hyöty?

Tästä ohjelma telkkariin

Vanamo ja Kolmonen kehitysmaalaisittain.

Pöytä koreaksi

Eihän suurin osa pojista ole edes orpoja vaan koko klaani on kotimaassa lähtökuopissa odottamassa että Ruotsin tarjoilut paranevat.

fatwantarkistaja

Lampaankaretta nyt ainakin pitää olla ja eilen poimittuja taateleita. Meneeköhän hummerista ja kaviaarista vatsa sekaisin ja keittiö rikki? Ehkä ongelma on siinä, ettei ihanilta ole kysytty, mitä he haluavat einehtiä. Jokaisella nyt tietenkin on oma kokki ja hovihankkija toimittaa kulloisetkin mielihalut, eihän mitään yhteistä mieliruokaa voi olla koko porukalla? Ihan oikein särkeä paikat, aatelia ei kohdella kunniavieraina, vaan ylimyksinä!

Pahaa puuroa

Koska rikkoivat ruokalan, on kohtuullista jättää heidät ilman ruokintaa, kunnes ovat itse korjanneet ruokalan. On puuron täytynyt olla pahaa.