Värmlandissa vietettiin todellinen Halloween-viikonloppu, useita raiskauksia

Kuvakaappaus 2018-10-29 08-47-44.png

Värmlandin läänissä tehtiin viikonlopun aikana useita raiskauksia tai sen yrityksiä. Ainakin neljä raiskausta ja yksi raiskauksen yritys.

Suurin juhlapäivä- ja paikka oli perjantaina Karlstadissa. Nuorukaisille järjestettiin paikallisessa Nöjesfabriken-yökerhossa Halloween-iloittelua. Sisällä yökerhossa suoritettiin kaksi raiskausta. Tietojen mukaan toinen tapahtui siten, että uhri vedettiin hätäuloskäytävärappuun ja raiskaus suoritettiin siellä. Kolmas raiskaus taas tehtiin huvipaikan välittömässä läheisyydessä pihamaalla.
Niin ikään perjantai-illan ja lauantaiyön aikana raiskattiin nuori nainen Kilissä. Nuorukaiset olivat juhlistamassa iltaa kun yksi nainen poistui pihamaalle. Hänet löydettiin hetken päästä nurmikentältä makaamasta. Ilmoituksen mukaan hänet oli raiskattu.
Sunnuntai-iltana sama meno Karlstadissa jatkui. Nuori nainen oli lenkkipolulla kun tuntematon mies kävi kimppuun ja kaatoi naisen maahan. Nainen oli kuitenkin kovakuntoinen ja sai tapeltua itsensä vapaaksi. Nainen pääsi kotiin ja teki asiasta ilmoituksen, jota tutkitaan raiskauksen yrityksenä.
Poliisi kertoo SVT:n paikallisuutisissa, että muutamaan tekoon on hyvät tuntomerkit, mutta niitä ei julkaista eikä toistaiseksi ketään ole otettu kiinni.

KOMMENTOINTIOHJEET

Jos haluat kommentoida, niin rekisteröidy Disqusiin ohjeiden mukaan. Se on minuutin kertahomma, ja jatkossa voit kommentoida ihan vapaasti rekisteröimälläsi nimimerkillä Pt-mediassa ja sadoilla muillakin nettisivuilla. Kommentoida voi ilman rekisteröitymistäkin, mutta silloin kommentti menee moderointiin. Koska kukaan ei seuraa kommentointipalstaa reaaliajassa, niin kommentin hyväksyntään voi mennä pitkä aika.

Kommentointi on vapaata, mutta käytä asiallista kieltä. Älä solvaa, uhkaile tai muutenkaan käytä asiatonta kieltä toisista ihmisistä, ihmisryhmistä, uskonnoista, seksuaalisista suuntautumisista tms.

Pt-media ei kerää mitään tietoja rekisteröitymisistä, eikä näe rekisteröityjän tietoja.