Värmlandissa vietettiin todellinen Halloween-viikonloppu, useita raiskauksia

Kuvakaappaus 2018-10-29 08-47-44.png

Värmlandin läänissä tehtiin viikonlopun aikana useita raiskauksia tai sen yrityksiä. Ainakin neljä raiskausta ja yksi raiskauksen yritys.

Suurin juhlapäivä- ja paikka oli perjantaina Karlstadissa. Nuorukaisille järjestettiin paikallisessa Nöjesfabriken-yökerhossa Halloween-iloittelua. Sisällä yökerhossa suoritettiin kaksi raiskausta. Tietojen mukaan toinen tapahtui siten, että uhri vedettiin hätäuloskäytävärappuun ja raiskaus suoritettiin siellä. Kolmas raiskaus taas tehtiin huvipaikan välittömässä läheisyydessä pihamaalla.

Niin ikään perjantai-illan ja lauantaiyön aikana raiskattiin nuori nainen Kilissä. Nuorukaiset olivat juhlistamassa iltaa kun yksi nainen poistui pihamaalle. Hänet löydettiin hetken päästä nurmikentältä makaamasta. Ilmoituksen mukaan hänet oli raiskattu.

Sunnuntai-iltana sama meno Karlstadissa jatkui. Nuori nainen oli lenkkipolulla kun tuntematon mies kävi kimppuun ja kaatoi naisen maahan. Nainen oli kuitenkin kovakuntoinen ja sai tapeltua itsensä vapaaksi. Nainen pääsi kotiin ja teki asiasta ilmoituksen, jota tutkitaan raiskauksen yrityksenä.

Poliisi kertoo SVT:n paikallisuutisissa, että muutamaan tekoon on hyvät tuntomerkit, mutta niitä ei julkaista eikä toistaiseksi ketään ole otettu kiinni.

Mainokset

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

17 thoughts on “Värmlandissa vietettiin todellinen Halloween-viikonloppu, useita raiskauksia

 1. Kohta tuollainen katsotaan Ruotsissa pelkäksi tavanomaiseksi halloween kepposteluksi.
  Bus eller godis!

  55
 2. Moniosaaminen on raiskaamista, varkauksia, ryöstöjä, huumeita, tuhoamista.

  HALOOOO HALLITUS!? ONKO SIELLÄ KETÄÄN???

  62
 3. Muslimit ovat ihanan spontaaneja seksihommissaan. Jännittävän riettaita ja kiihottavan väkivaltaisia. Ei pihtaavia tylsimyksiä kuten työssäkäyvät valkoiset miehet. Lisää tällaista kiitos!

  20
  8
 4. Jahka kesään päästään on Paavon kartta täyttynyt peeeniksistä. Löytyisikö myös ruskeita havainnollistamaan ketkä eniten ovat asialla, hiekkikset vaiko aitosellaiset?

  12
 5. Onko niille kiinnijääminen täysin yhdentekevää vai onko kiima vain niin kova, ettei pysty pidättelemään itseään edes keskellä yökerhoa?

  17
  1. Ei niitä kiinni jääminen niin haittaa, koska toi raiskaaminen on niiden mielestä ihan oikeutettua ja siten mahdollinen tuomio vääryys. Lisäksi varmaan myös kiima ja alentunut järjenjuoksu, joten itsensä hillintä on myös heikompaa.

   18
 6. Eikö naiset jo viimeinkin tajua pysyä poissa yökerhoista ym bileistä. Kohta pitää sanoa että oma syy, itseaiheutettu, mitäs läksit, jne. Ei niitä kohta nimitetä raiskauksiksi. Kyllä nyt naisten pitäisi itse aloittaa vastataistelu, sekä oman rauhan ja koskemattomuuden vaatiminen. Mutta, eivätkö oikein halua, vai mistä se kiikasta.

  16
  1. Jos islamilaisessa maassa kuten Ruotsi jossa vallitsee sharia-laki, nainen menee ulos ilman burkaa sekä ilman miespuolista seuraa, raiskaus on täysin oikeutettu. Se on jopa suotavaa. Se on Allahin tahto. Tässä on harjoitettu puhdasta islamia. Naiset saavat olla kiitollisia että heitä ei huorina tapettu siihen paikkaan. Islam on armelias, islam on rakkaus. Vääräuskoisten sietäisi hävetä.

   30
  2. Oma hallinto estää myös tehokkaasti kaikki vastustustoimenpiteet. Sama se on täällä Suomessakin. Emme saa rajoja kiinni vaikka kuinka haluaisimme ja meitä taitaa olla enemmistö kansasta, joka sitä haluaa.

   Entä jos ottais bileisiin Soldier of Ordin tyyppiset vartijat – ei ei ei. Sehän olisi rasisimia ja ties mitä ja siten suorastaan rikollista. Bileisiin vaan omalla vastuulla. Kävi miten kävi. Eikä siitä meidän kieroutunut hallinto välitä pätkääkään.

   10
 7. Onhan se vaikeaa käyttäytyä normaalisti halloweenina, kun saattaa iskeä kova seksihätätila. Naisetkin pukeutuneet johonkin verkkosukkiin, niin kyllähän siinä mohammedin jopo keulii pahasti.

 8. Ne tuntomerkit.. olivat siis pukeutuneet Alladineiksi, taikka pakolaisiksi. Kumpaakaan on mahdoton enää löytää, naamiaset meni jo ja pakolaiset nyt on kaikki melkein samannäköisiä.

  Kohta joutuvat laillistamaan touhun, ainakaan poliisi ei tutki, koska yhtä yleistä puuhaa kuin on Suomessa polkupyöräkypärän puuttuminen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.