Värmlandissa vietettiin todellinen Halloween-viikonloppu, useita raiskauksia

Kuvakaappaus 2018-10-29 08-47-44.png

Värmlandin läänissä tehtiin viikonlopun aikana useita raiskauksia tai sen yrityksiä. Ainakin neljä raiskausta ja yksi raiskauksen yritys.

Suurin juhlapäivä- ja paikka oli perjantaina Karlstadissa. Nuorukaisille järjestettiin paikallisessa Nöjesfabriken-yökerhossa Halloween-iloittelua. Sisällä yökerhossa suoritettiin kaksi raiskausta. Tietojen mukaan toinen tapahtui siten, että uhri vedettiin hätäuloskäytävärappuun ja raiskaus suoritettiin siellä. Kolmas raiskaus taas tehtiin huvipaikan välittömässä läheisyydessä pihamaalla.
Niin ikään perjantai-illan ja lauantaiyön aikana raiskattiin nuori nainen Kilissä. Nuorukaiset olivat juhlistamassa iltaa kun yksi nainen poistui pihamaalle. Hänet löydettiin hetken päästä nurmikentältä makaamasta. Ilmoituksen mukaan hänet oli raiskattu.
Sunnuntai-iltana sama meno Karlstadissa jatkui. Nuori nainen oli lenkkipolulla kun tuntematon mies kävi kimppuun ja kaatoi naisen maahan. Nainen oli kuitenkin kovakuntoinen ja sai tapeltua itsensä vapaaksi. Nainen pääsi kotiin ja teki asiasta ilmoituksen, jota tutkitaan raiskauksen yrityksenä.
Poliisi kertoo SVT:n paikallisuutisissa, että muutamaan tekoon on hyvät tuntomerkit, mutta niitä ei julkaista eikä toistaiseksi ketään ole otettu kiinni.

Subscribe
Notify of
guest
17 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Nestori Lundahl
Nestori Lundahl
29.10.2018 09:26

Kohta tuollainen katsotaan Ruotsissa pelkäksi tavanomaiseksi halloween kepposteluksi.
Bus eller godis!

Tuskin maltan odottaa
Tuskin maltan odottaa
29.10.2018 09:51

Tulispa tännekin lisää tollasta.

Surullista
Surullista
29.10.2018 10:02

Moniosaaminen on raiskaamista, varkauksia, ryöstöjä, huumeita, tuhoamista.
HALOOOO HALLITUS!? ONKO SIELLÄ KETÄÄN???

Anonymous
Anonymous
29.10.2018 10:50

Nyt olisi aika raiskaa ruotsalais miehet .

Anonymous
Anonymous
29.10.2018 10:53

Routsalais miehet osta voide ,mokkakikkeli tulee .

Sirpa-Tuula
Sirpa-Tuula
29.10.2018 12:27

Muslimit ovat ihanan spontaaneja seksihommissaan. Jännittävän riettaita ja kiihottavan väkivaltaisia. Ei pihtaavia tylsimyksiä kuten työssäkäyvät valkoiset miehet. Lisää tällaista kiitos!

P. E. Nikset
P. E. Nikset
29.10.2018 13:19

Jahka kesään päästään on Paavon kartta täyttynyt peeeniksistä. Löytyisikö myös ruskeita havainnollistamaan ketkä eniten ovat asialla, hiekkikset vaiko aitosellaiset?

Valtsu
Valtsu
29.10.2018 14:25

Onko niille kiinnijääminen täysin yhdentekevää vai onko kiima vain niin kova, ettei pysty pidättelemään itseään edes keskellä yökerhoa?

Syyt aika yksinkertaisia - sanoisin
Syyt aika yksinkertaisia - sanoisin
29.10.2018 20:31
Vastaa...  Valtsu

Ei niitä kiinni jääminen niin haittaa, koska toi raiskaaminen on niiden mielestä ihan oikeutettua ja siten mahdollinen tuomio vääryys. Lisäksi varmaan myös kiima ja alentunut järjenjuoksu, joten itsensä hillintä on myös heikompaa.

Anonymous
Anonymous
29.10.2018 14:46

mielenkiinnolla odotetaan kuinka uusruotsalaiset viettää uuttavuotta

Anonymous
Anonymous
29.10.2018 17:22

Eikö naiset jo viimeinkin tajua pysyä poissa yökerhoista ym bileistä. Kohta pitää sanoa että oma syy, itseaiheutettu, mitäs läksit, jne. Ei niitä kohta nimitetä raiskauksiksi. Kyllä nyt naisten pitäisi itse aloittaa vastataistelu, sekä oman rauhan ja koskemattomuuden vaatiminen. Mutta, eivätkö oikein halua, vai mistä se kiikasta.

Sirpa-Tuula
Sirpa-Tuula
29.10.2018 17:44
Vastaa...  Anonymous

Jos islamilaisessa maassa kuten Ruotsi jossa vallitsee sharia-laki, nainen menee ulos ilman burkaa sekä ilman miespuolista seuraa, raiskaus on täysin oikeutettu. Se on jopa suotavaa. Se on Allahin tahto. Tässä on harjoitettu puhdasta islamia. Naiset saavat olla kiitollisia että heitä ei huorina tapettu siihen paikkaan. Islam on armelias, islam on rakkaus. Vääräuskoisten sietäisi hävetä.

Perseelleen tää menee
Perseelleen tää menee
29.10.2018 20:28
Vastaa...  Anonymous

Oma hallinto estää myös tehokkaasti kaikki vastustustoimenpiteet. Sama se on täällä Suomessakin. Emme saa rajoja kiinni vaikka kuinka haluaisimme ja meitä taitaa olla enemmistö kansasta, joka sitä haluaa.
Entä jos ottais bileisiin Soldier of Ordin tyyppiset vartijat – ei ei ei. Sehän olisi rasisimia ja ties mitä ja siten suorastaan rikollista. Bileisiin vaan omalla vastuulla. Kävi miten kävi. Eikä siitä meidän kieroutunut hallinto välitä pätkääkään.

Pena
Pena
29.10.2018 21:13

Onhan se vaikeaa käyttäytyä normaalisti halloweenina, kun saattaa iskeä kova seksihätätila. Naisetkin pukeutuneet johonkin verkkosukkiin, niin kyllähän siinä mohammedin jopo keulii pahasti.

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
30.10.2018 00:51

Ne tuntomerkit.. olivat siis pukeutuneet Alladineiksi, taikka pakolaisiksi. Kumpaakaan on mahdoton enää löytää, naamiaset meni jo ja pakolaiset nyt on kaikki melkein samannäköisiä.
Kohta joutuvat laillistamaan touhun, ainakaan poliisi ei tutki, koska yhtä yleistä puuhaa kuin on Suomessa polkupyöräkypärän puuttuminen.