Karlstadissa raiskausaalto, 7 raiskausta tai sen yritystä lokakuun lopun aikana

Kuvakaappaus 2018-10-30 08-53-15

Näyttää siltä, että Karlstadissa ja sen ympäristössä on meneillään jonkinlainen raiskausaalto. Eilen uutisoidun viiden viikonlopun aikana tapahtuneen raiskauksen tiimoilta on paljastunut ainaki kaksi uutta raiskausta loppukuun aikana.

Edellinen raiskaus tapahtui 20. lokakuuta lauantaina, mutta tästä poliisi ei ole antanut juuri mitään tietoja julkisuuteen. Vain se kerrotaan, että nuori alaikäinen tyttö joutui lauantai-iltana päällekarkauksen uhriksi. Tuntematon mies oli käynyt tytön kimppuun ja raiskannut tämän.
Toinen aikaisempi raiskaus tapahtui 18. päivä torstaina. Tässä teko jäi yritykseksi. Teko sattui keskellä kirkasta päivää. Nainen oli ulkoiluttamassa koiraa kun niin ikään tuntematon mies kävi hänen kimppuun. Mies oli lyönyt naista ja alkanut repimään tämän vaatteita ”hullun lailla”, kuten paikallislehti NWT kertoo.
Pikkukoira oli kuitenkin aloittanut hirvittävän räksytyksen ja siinä yhteydessä nainen oli saanut lyötyä miestä ja päässyt pakenemaan, jolloin tekijä oli myös poistunut paikalta.
Karlstad tuli tunnetuksi pari vuotta sitten talvella 2016 kun siellä riehui juuri-maahan-tulleiden yksintulleiden lasten jengi, joka kulki pitkin kylän raittia ja pahoinpiteli summittaisesti paikallisia nuorukaisia, uhriksi joutui niin poikia kuin tyttöjä.
Tuolloin mainittiin, että yksintulleet olivat erityisen röyhkeitä nuoria tyttöjä kohtaan. Koko talven vaivannut taharrus alkoi uuden vuoden yönä (Suuri taharrus uusi vuosi, toim.huom). Nuoret tytöt ja naiset joutuivat useaan otteeseen hakeutumaan turvaan vartijoiden tms. suojaan jatkuvien ahdistelujen takia. Asiasta kirjoitti ainakin Sverigesradio.
Lokakuun aikana on tapahtunut siis viisi raiskausta ja kaksi raiskauksen yritystä. Yksi raiskauksista on tehtu Karlstadin naapurikunnassa Kil:issä. Yhdestäkään teosta ei ole tietojen mukaan kiinniottoja. Poliisi ei ole myöskään julkaissut minkäänlaisia tuntomerkkejä. Karlstadissa on noin 60 tuhatta asukasta.
Seurataan tilannetta.

Värmlandissa vietettiin todellinen Halloween-viikonloppu, useita raiskauksia

Subscribe
Notify of
guest
15 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Näin se menee

Nyt tää on vielä uusi aalto, kohta pikapuoliin uusi normaali ja sitten ihan vaan normaali. Luvut tietty vielä paljon isompii.

Valtsu

Tulee mieleen Stalinin täysi välinpitämättömyys sotavangiksi jäänyttä poikaansa kohtaan. Ideologia tai sosiopatia tai vastaava voittaa oman lapsen edun.

Anonymous

ruotsissa on näitä ”aaltoja”ollut tiuhaan tahtiin,koskahan tulee ”megatsunami aalto”,siitten viimeistään luulisi suvakkienkin heräävän.

Pessimisti

Ruotsi on kommunistisessa joukkopsykoosissa, vaikeaa on siitä nousta.

Sipilä

Olen shokissa. Kovasti tätä samaa yritin Suomeenkin, mutta vielä odotuttaa itseään. Toivottavasti ensi kevääksi tilaamani pari satatuhatta viriiliä miestä hoitavat hommat paremmin kuin nämä ensimmäiset tilaamani pettymykset. Alle 500 raiskausta sekä säälittävät muutamat kymmenet murhat kolmessa vuodessa eivät ole lähimainkaan odotukseni arvoiset.

Hieno ruotsi!

Jossain luki että 20 seksuaalirikosta päivässä. Suomessa joku 1000 vuodessa. Ruotsissa raiskataan väkilukuun nähden toiseksi eniten maailmassa Etelä-Afrikan jälkeen. https://en.wikipedia.org/wiki/Rape_in_Sweden

Anonymous

kaikki ihmiset ei vielä ymmärrä,mikä rikkaus ja voimavara tämä monikulttuuri on,lopetan j. kataisen a.stuppin lausahduksiin,me tienataan tällä ja monikulttuuri on rikkaus ja voimavara.

SE on sitä rikkautta

Huippumaa! Iloista antajaa jne…

Somppuilua

Ei ole Suomessakaan asiat hääppöisesti kun rollaattorimummolta revitään ketjut kaulasta ja kaadetaan mummo maahan. Kas kun ei raiskattu myös. Ruotsissa olisi raiskattu.

Mälli lentää

Voimavarat panevat parastaan. Jos tämä olisi MM- laji olisi Ruotsi kullilla.

Halus tai ei

Kullilla siellä joka tapauksessa ollaan.

Jaakko Paasimäki

Ihmettelen oikeasti miten tähän on tultu, itse kun olin nuori 80-90 luvuilla , sai vähäisemmätkin naisten tai lasten ahdistajat kunnolla turpaan jos uskaltautuivat kylille.
Tuomion saaneet pedarit tai raiskaajat eivät uskaltaneet ulkona näyttäytyä muutoin kuin aikaisin aamusta hiipivät kauppaan ja takaisin, muutoin olisi sairaalareissu ollut näille taattu. Tämä oli ihan normaalia ja yhteisön hyväksymää , silloin jos olisi somput tai geelitukat koettaneet tuollaisia seksuaalihätätilojaan kohdistaa muihin niin luultavimmin tyypeistä ei olisi enää kuultu jälkeenpäin.
Ehkä ruotsissa ei ole ollutkaan vastaavaa yhteisöllisyyttä, en tiedä, suomessa tuo oli normaalia tuohon aikaan. Ilmeisesti kuitenkin suomessakin jo kantanuorison moraali niin mädättynyt että nykyään vaan kohautellaan hartioita jos vieressä ahdistellaan tai raiskuutellaan.

Pena

Onpas mennyt seksihätätila sitten vakavaksi Ruotsissa.

Ei satanistien juhlalle

Halloween on satanistien juhla, jossa alunperin uhrattiin lapsia. Ei mitään yhteyttä Suomeen, joten karkki tai kepponen pirunaamarit päällä voidaan lopetta ja viettää pyhäinpäivää.

fatwantarkistaja

Briteistä tuli telkkarissa karua asiaa. 6% ilmoitetuista raiskauksista johtaa tuomioon, 9/10 raiskauksesta ei ilmoiteta, kuulemma. Arviohan tuo paljon puhuttu ilmoituskynnys on, mutta onko muilla antaa parempaakaan arviota? (8/10 jää ilmoittamatta oli arvio Suomesta joskun noin 20 vuotta sitten, eli liki sama.)
En tiedä laskinko oikein, mutta siis 6/100 ilmoitetusta tapauksesta ratkeaa, vain 1/10 ilmoitetaan. Eikö se tee 6/1000, eli kaikista raiskauksista arviolta 0,6% johtaa rangaistukseen?
Mitenkä lie muualla ja miten sen suhteuttaa. Suomessa paljon korkeampi selvitysprosentti (2016 67% Tilastokeskus) ja kun on kyseessä selvitetty raiskaus, luulisi tuomionkin olevan varma, koska ehdollisetkin lasketaan. Jos oletamme, että britin raiskaa hänelle tuntematon henkilö, mistä se sitten kielii? Ei kai se niin erilainen yhteiskunta ole, vai onko ja millä tapaa? Olisiko sellainen hyväksi meille?