Suomen Kansa Ensin ry:stä puolue?

unnamed.jpg
SKE:n keulahahmot Lindström ja De Wit.

Suomen Kansa Ensin ry ilmoittaa, että se on saanut kasaan 5 050 kannattajakorttia ja aiko toimittaa ne Oikeusministeriöön huomenna. Sen jälkeen yhdistys aikoo hakeutua puolueeksi.

SKE ry kertoo tavoitteinaan saada haittamaahanmuutto aisoihin ja yrittää hillitä islamisaatiota. Puolustusliitto NATO kuuluu myös yhdistyksen vasta-agendoihin. Niin ikään yhdistys haluaa palauttaa takaisin Suomen markan valuutaksi ja maan itsenäisyyden eli eron Euroopan Unionista.
Yhdistys kertoo, että sen tavoitteena on saada maakuntajärjestöjä ympäri maahan. Lisäksi aikomus on osallistua kevään 2019 eduskuntavaaleihin.

Subscribe
Notify of
guest
20 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous
Anonymous
30.10.2018 19:26

Jee..hyvä 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🌸🌸🌷🌷🌷🌹🌹🌹🌹

näinsemenee
näinsemenee
30.10.2018 21:46
Vastaa...  Anonymous

Minun mielestäni yksi Suomen Kansa Ensin puolue on jo olemassa,persut riittää minulle hyvin.
Seuraavissa vaaleissa äänestän persuja ensimmäisen kerran eläissäni.

Timo Sonni
Timo Sonni
30.10.2018 19:41

Onnea vaan paljo. Kyllä riemua tulee riittämään jatkossakin. Iloa politiikkaan.

vittuuntunut stadilainen
vittuuntunut stadilainen
30.10.2018 20:05

Toivotan onnea vaikken olekaan varsinainen kannattaja. Kannatin-kortin kyllä kirjoitin Iljan sananvapausmiekkarissa keväällä…
Valitettavasti 5050 korttia ei missään nimessä tule riittämään jo senkin takia, että on oletettavaa, että viherpierut ja muukin paskasakki on luultavasti täyttänyt väärillä tiedoilla kortteja niin paljon kuin ovat kerenneet.
Lisäksi ei olisi ollenkaan mahdotonta, että kortteja käsittelevä taho on palkannut henkilöitä, jotka osittain valtamedian propagandan ansiosta ja toisaalta oma-aloitteisesti ideologisista syistä tulevat raakkaamaan kaikki mahdolliset kortit millä hyvänsä tekosyyllä.
Toivottavasti puoluehanke onnistuu! Silloin ei Myllärin suosittelema bebantteeni enää auta vaan suosittelen, että suvakit ostavat ennaltaehkäisevästi itselleen 10kg pöntön vaseliinia valmiiksi, lyövät siihen pensselin pystyyn ja sitten sutaisevat sitä pro-aktiivisesti sinne minne luulevat suurimman tuskan kohdistuvan 🙂

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
30.10.2018 22:05

Itsellä ja mielessä tuon kuvottavan sabotaasin mahdollisuus, eiköhän kommarit tiedosta likaiset konstit ja käytä niitä. Todella nopeasti yksi ihmi.. henkilö keksii vaikka puhelinluettelosta 500 nimeä, muutama ilta ehkä menee kirjoitellessa niitä lapuille. Parisen kymppiä maksaa lähetellä kirjeinä Tampereelle kortit. Yksikin riittää siis vesittämään koko homman periaatteessa.
Feministeiltä ei hylätty yhtään ääntä kuulemma, ei niille mikään taho pilailukortteja lähettäisikään.
Sen näkee vielä tämän vuoden puolella, ovatko puolue, vaiko kusessa, kai.

Pena
Pena
30.10.2018 20:15

Jotenkin luulen että kannatus voi jäädä laimeaksi.

Anonymous
Anonymous
30.10.2018 20:24

Onnea. Toivottavasti jaksatte vieläkin kestää suvakkien käytöksen, mikä tulee olemaan ”vertaansa vailla”. Ja toinen juttu, mikä kantsii pistää mieleen (en epäile, etteikö se olisi jo tiedostettu) on se, että isänmaallisia tiedostavia on jo niin paljon, että on hyvä olla perusasioista jo yhtämieltä. Esim. kannattaa muistaa, ettei Suomessa ole kalifia, joten ei kannata pyrkiä nk. kalifiksi kalifin paikalle. Ehdokaslista tullee olemaan mielenkiintoinen, joten olkaa tarkkana. Kuten jo totesin, niin ”kaikkea nää suvakit eivät ole vielä näyttäneet”. Tutkimattomat ovat Toiviaisen tiet.

saas nähdä
saas nähdä
30.10.2018 20:25

Enpä tiedä kannattaako kansallismielisten porukkaa hajoittaa moneen leiriin kokonaisuutena lopputulos on aina huonompi. Pitäisi erimielisyydet unohtaa ja keskittyä päätavoitteisiin joista voidaan olla yhtä mieltä.

Anonymous
Anonymous
30.10.2018 22:31

Pitää tilata “”Myllärille”” 100 kg bebantheenia 😅🤣🤣🤣🤣

Armis
Armis
31.10.2018 00:15

Olen sitä mieltä, että on epäisänmaallista, lähes petos isänmaata kohtaan perustella näitä merkityksettömiä puolueita. Äänet on pois perussuomalaisilta ja auttaa muita puolueita prosenttiosuuksissa. Toivoisin, että pidättäydytään narsismista olla varteenotettava, sillä tässävaiheessa on vain heikentävää osuutta itsenäismielisille.

Tuskin tulee ääniä kamalasti
Tuskin tulee ääniä kamalasti
31.10.2018 03:01
Vastaa...  Armis

Älä huoli tuskin nämä hirveää äänisaalista saa kuitenkaan. Vaikka saisivat tarpeeksi niin muut puolueet eivät ota heitä hallitukseen ja se on siinä.

Totinen totuus
Totinen totuus
31.10.2018 05:58

Tuota, ei taida olla hovikelpoinen isompiin keimeihin. Puolueen pitää olla sivistynyt mutta jämäkkä että kelpaisi edes kansanedustajiksi, saatika hallitukseen. Persujen maineen ovat pilanneet juopot känniääliöt, takikääntäjät, rottamyyrät (elo, ja se natseja joka paikassa näkevä nainen) ym. Johtoon pitää saada karsimaattinen henkilö jolla on yleissivistys hallussa ja mieluimmin ylemmän tason koulutus. Änkyröinti ja yhden asian puolue ei menesty Suomessa koska äänestäjillä on oma tahto suurimmaksi osaksi. Etelä-amerikan populisimi ei Suomessa lyö läpi kosaka täällä on sivistys ja koulutus toista luokkaa.

R Oikarinen
R Oikarinen
31.10.2018 11:51

Mutta ainakin vaalikampanjassa paljastuu nämä satanistien puolelle Suomen tuhoamiseksi ostettujen puolueiden kuseus ! Silloin viimeistään voi valjeta uinuvillekin, mitä on tekeillä. Vai haluatteko itse innolla sallia NWO tyrannian luomisen? Siinä ette saa enää ääntänne kuuluviin edes niin paljon kuin nyt ! Pysyykö edes päänne paikallaan ! Miettikääpä edes omasta kohtalostanne. Lovutatteko kiltisti asuntonne matulle, kun sinut määrätään loppuiäksenne vaikka öljynporauslautalle kaputtelemaan jäätä irti rakenteista ? Eikö aivot raksuta kateudessanne ollenkaan ? Ettekö todella tiedä mitä on päidenne menoksi jo suunniteltu ? Iloitkaa edes mahdollisuudesta, että enemmistö käänyisi Suomen pelastamisen puolelle. Tämä voi olla viimeinen mahdollisuus suomalaisillekin palata normaaliin elämään. Miksi olette kateellisia, jos joku edes yrittää ?

Pena
Pena
31.10.2018 20:20
Vastaa...  R Oikarinen

Yksikään valtapuolue ei näitä hallitukseen suostu ottamaan vaikka ääniä tulisi tarpeeksi, joten ilo jää lyhyeksi. Nähtiinhän äänestämisen turhuus viime presidentivaaleissa, siellä se jopo sale taas on presidenttinä ja mikään ei muuttunut. Ehkä perussuomalaiset ovat uskottavampi puolue.

R Oikarinen
R Oikarinen
31.10.2018 12:04

No Macohan on ainoana poliitikkona Suomessa lukenut politiikkaa yliopistossa . Kaikki muut ovat amatöörejä ! Ja pystyy kyllä väittelyssä rökittämään jokaisen ehdokkaan, ehkä Väyrystä lukuunottamatta. Mutta uuden puoluuen on kaduilla vähän riehuttava, koska sorosmedia ei suostu muuten mainitsemaan sanallakkaan, eikä toiset puolueet uskalla tulla keskustelemaan, koska niiden kusetus paljastuisi. Itse et taida tietää, että matuja tulee 62 miljoonaa? Suomalaiset häädetään kodeistaan matujen tieltä, kylmille leireille. Katso tästä valmis suunitelma: ”Sisäministeriö valmistautuu pakkolunastamaan kantasuomalaisten asunnot turvapaikanhakijoiden käyttöön.” Yllättikö ?

Vesa Väyrynen
Vesa Väyrynen
31.10.2018 22:16

Kansanedustajan läpimenoon tarvitaan noin 14 000 ääntä yhdestä vaalipiiristä. Missä vaalipiirissä tämä ylittyy? Mikäli ei ylity, äänet menee hukkaan.

Tubettajat
Tubettajat
1.11.2018 20:19
Vastaa...  Vesa Väyrynen

Ei se millään youtube videoilla ainakaan täyty. Eli tuskin täyttyy missään piirissä.

Ilmari
Ilmari
31.10.2018 23:20

Marcolla ja Marilla oli näköjään molemmilla tänään vapaapäivä töistä

peukku
peukku
2.11.2018 09:05
Vastaa...  Ilmari

Jos ne on lakossa ja saivat matkarahat israelista niin pääsivät tekemään (((politiikkaa))).

Ilmari
Ilmari
1.11.2018 12:17

Ylellä on ollut käytäntönä että vaalikeskusteluihin saavat osallistua vain ne rekisteröidyt puolueet, joiden listoilta on valittu kansanedustajia edellisissä vaaleissa. Tämä tarkoittaa että esimerkiksi SKE ei niihin voi osallistua. Jos tasapuolisuuteen pyritään, se pitäisi tarkoittaa että myöskään Siniset eivät saa osallistua.