Malmössä useita raiskauksia muutaman päivän sisällä, uhrina jopa 10-vuotias

Kuvakaappaus 2018-10-31 15-46-15.png

Raiskauksia raiskausten perään. Yritin tilata Malmössä viime torstaisen raiskauksen tiimoilta vangitun 30-vuotiaan miehen vangitsemisoikeudenkäyntipöytäkirjat niin Malmön käräjäoikeuden sihteeri kysyi aika merkitsevästi, että mikä näistä?

Viime torstaina 25. pv raiskattiin 10-vuotias tyttö Malmön Rosengårdin kupeessa. Poliisi on vaitelias tapahtumien kulusta, mutta sen verran tietoa on tippunut, että tytölle tuntematon mies houkutteli jollain tavalla tytön kerrostalon sisäpihalla sijaitsevaan pyörävarastoon ja raiskasi siellä tytön.
Teko sattui torstaina iltapäivällä klo 17.30 aikaan. Liikkeellä on ollut paljon ihmisiä. Käräjäoikeus on vangitsi eilen teosta epäiltynä 30-vuotiaan miehen.

Kuvakaappaus 2018-10-31 15-44-28
Klikkaa kuva isommaksi.
Eilen vangittiin myös 40-vuotias sudanilainen Ahmed Mohammed epäiltynä samoilla kulmilla tehdystä raiskauksesta kuin yllämainittu. Raiskaus on tapahtunut Sölvesbogsgatannilla sijaitsevassa Mohammedin asunnossa lauantaina 27.10.2018. Mohammedin istunnossa tarvittiin arabian kielen tulkkia.
Niin ikään eilen vangittiin Scheelegatanilla tehdystä raiskauksesta 30-vuotias Ramatullah Nabir. Tämäkin raiskaus suoritettiin lauantaina. Ilmeisesti tässä on puskaraiskaus.
Näistä kahdesta jälkimmäisestä ei ole puhuttu medioissa mitään kuten myöskään poliisin tilannehuoneessa ei ole mainintaa. 10-vuotiaan raiskaustapauksesta en saanut pöytäkirjoja, mutta siitä löytyy poliisin tiedote.
Polisen

Subscribe
Notify of
guest
22 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Minä

Stubbin kehumat rikkaudet vauhdissa. Orpon mielestä noiden tohujen arvostelu on varmaankin rasismia. Sipilä miettii, että kuinka tuosta saisi jonkin bisneksen, vaikkapa raiskauksien uhrien kuntoutuslaitos, kun on kysyntä kasvussa.

Acc

Onko Ruotsista jo alkanut white flight?

Lektyr

Malmö on nykyään seksikäs, syntinen kaupunki. Ihanaa.

Anonymous

ja ainoat ihmiset jotka näistä ei mitään tiedä, ovat johanna vehkoo ja kreeta karvala.

kanander

Eihän näillä matameilla ole henkilökohtaista vaaraa.

Anonymous

Mitenkähän mariapetterssonni

Faktat kuntoon

Kyllähän tietävät. Ne suorastaan nauttivat tästä kehityksestä.
Ainoa asia mitä ne haluavat varmistaa on se ettet sinä ja minä tietäisi.

Mikko K

Mitä perkeleen pelleilyä tämä on? Sovittelussa mulle sano 70v mätisäkki, että tykkää Tukholmasta, kun on niin kansainvälinen paikka. Voi vittujen kevät.

Numento

Ympärileikattua on nyt annettu jakeluun runsaasti kysymättä suostumusta kohteelta. Jää nähtäväksi annetaanko ehtoolliset varomattomasta raiskuusta vai mitä sanamuotoa käytetään tuomionjulistuksessa ? Ehdotan tuomarille paheksuttavan kulttuuriperäisen seksuaalisen kanssakäymisen sanamuotoa lausekkeeksi sekä vain pientä sakkoa jota ei kuitenkaan saada perittyä yhdeltäkään moniosaajalta. Uhreille ei korvauksia, päinvastoin, rikosseuraamusmaksu oikeislaitoksen rasittamisesta.

Marsu

t Ei pidä toki unohtaa, että näiden puukotusten, murhien ja raiskausten lisänä tulee kulttuurituntemusta, ystävyyssuhteita, kivoja pelihetkiä, ruoanlaitto hetkiä. Unelmaa ja kulttuuririkkautta. Vai mitä suvakit?

Uncle Ben

Kyllä siitä paremmin keitetystä riisistä pitää vähän kärsiäkin. On meinaan niin taivaallista jyvää että!

Monikulttuurisuus on rikkautta

Ehkä länsimaissa pitäisi tehdä tutkimus, kuinka paljon leikatut esinahat vaikuttavat seksuaalisuuteen. Meinaan, että jos taaperoiden runkkaukset ei mene edes seinille koska mulkunpää on tunnoton leikatun esinahan johdosta ja saadakseen syöksykierteen, niin on pakko lähteä hakemaan reikää jostakin ja jos kaikki huorat on nussittu jo hengiltä niin silloin täytyy löytyä reikä vaikka vängällä ja jos sattuu kaatamaan jonkun väkipakolla niin silloin voi kutsua muita typistettyjä taaperoita nannajuhliin. Ihan selvästi tutkimisen arvoinen asia.

Anonymous

”tutkijat” läskimalkki ja oulasilvennoinen+vitunrastatukka

Terve ruumis

Olen kauan miettinyt, miksi LASTEN terveisiin vehkeisiin pitää puuttua millään tavalla? Seuraukset eivät voi olla kovin hyvät, koska lapsi kasvaa ja kehittyy (leikkausarvet, sidekudos ym). Aikuinen tehköön omilla rahoillaan, omalla vastuullaan ja omalle kropalleen mitä huvittaa, mutta lapset pitäisi jättää rauhaan.

JKH1975
Anonymous

ja suomen rajavartioston uusi päällikkö sanoi,jos tulee uusi”matuaalto”he eivät voi mitään,että voidaan rauhassa odotella videon kaltaista ”kultamunien”ryntäystä.

huugo

Kysyisi Trumpilta neuvoja kuinka maahantunkeutujien rajanylitys yritys hoidellaan. Amerikoissa ei sotilaat kanniskele matujen laukkuja. Vastaanotto saattaa olla hyvin erilainen ja jopa puurolautanen jää saamatta. Onneksi on merta välissä tarpeeksi, muuten nuokin olisivat Sipilän kutsuhuudon saattelemana Suomen rajoilla.

Pena

Taas vaihteeksi raiskauksia autojen polton ohessa.

suistokrokotiili

Jos minun sukulaiseni raiskattaisiin. Se olisi sama, kun minun raiskaus.
En uskalla edes kuvitella tilannetta, että minua yritettäisiin raiskata.

Se on normaalia että murjaanitunkeutuja raiskaa?

Jos valkoinen tekisi tällaista olisivat suuret operaatiot käynnissä, muistan mm miten ns Haga- mannen’ia jaakattiin yötä päivää. Mutta nyt?!?

Anonymous

Lapsi mielisairas elämän lopuksi ,pedofiilipaskalle muhamed antoi lupa . Ehdollista+KELA GOLD .

Hemaiseva hempukka totta maar, mutta

Ei saa ahdistella käräjäoikeuden sihteeriä