Malmössä useita raiskauksia muutaman päivän sisällä, uhrina jopa 10-vuotias

Kuvakaappaus 2018-10-31 15-46-15.png

Raiskauksia raiskausten perään. Yritin tilata Malmössä viime torstaisen raiskauksen tiimoilta vangitun 30-vuotiaan miehen vangitsemisoikeudenkäyntipöytäkirjat niin Malmön käräjäoikeuden sihteeri kysyi aika merkitsevästi, että mikä näistä?

Viime torstaina 25. pv raiskattiin 10-vuotias tyttö Malmön Rosengårdin kupeessa. Poliisi on vaitelias tapahtumien kulusta, mutta sen verran tietoa on tippunut, että tytölle tuntematon mies houkutteli jollain tavalla tytön kerrostalon sisäpihalla sijaitsevaan pyörävarastoon ja raiskasi siellä tytön.
Teko sattui torstaina iltapäivällä klo 17.30 aikaan. Liikkeellä on ollut paljon ihmisiä. Käräjäoikeus on vangitsi eilen teosta epäiltynä 30-vuotiaan miehen.

Kuvakaappaus 2018-10-31 15-44-28
Klikkaa kuva isommaksi.
Eilen vangittiin myös 40-vuotias sudanilainen Ahmed Mohammed epäiltynä samoilla kulmilla tehdystä raiskauksesta kuin yllämainittu. Raiskaus on tapahtunut Sölvesbogsgatannilla sijaitsevassa Mohammedin asunnossa lauantaina 27.10.2018. Mohammedin istunnossa tarvittiin arabian kielen tulkkia.
Niin ikään eilen vangittiin Scheelegatanilla tehdystä raiskauksesta 30-vuotias Ramatullah Nabir. Tämäkin raiskaus suoritettiin lauantaina. Ilmeisesti tässä on puskaraiskaus.
Näistä kahdesta jälkimmäisestä ei ole puhuttu medioissa mitään kuten myöskään poliisin tilannehuoneessa ei ole mainintaa. 10-vuotiaan raiskaustapauksesta en saanut pöytäkirjoja, mutta siitä löytyy poliisin tiedote.
Polisen

KOMMENTOINTIOHJEET

Jos haluat kommentoida, niin rekisteröidy Disqusiin ohjeiden mukaan. Se on minuutin kertahomma, ja jatkossa voit kommentoida ihan vapaasti rekisteröimälläsi nimimerkillä Pt-mediassa ja sadoilla muillakin nettisivuilla. Kommentoida voi ilman rekisteröitymistäkin, mutta silloin kommentti menee moderointiin. Koska kukaan ei seuraa kommentointipalstaa reaaliajassa, niin kommentin hyväksyntään voi mennä pitkä aika.

Kommentointi on vapaata, mutta käytä asiallista kieltä. Älä solvaa, uhkaile tai muutenkaan käytä asiatonta kieltä toisista ihmisistä, ihmisryhmistä, uskonnoista, seksuaalisista suuntautumisista tms.

Pt-media ei kerää mitään tietoja rekisteröitymisistä, eikä näe rekisteröityjän tietoja.