Vihapuhe FM: Pinnalla; Äärioikeisto ja maahanmuuttovastaisuus 31.10.2018

Pinnalla on Tiedekulman ajankohtainen lounastapahtuma, joka tarjoaa tutkitun tiedon näkökulmia päivänpolttaviin aiheisiin. Tapahtumassa etsitään syvempää ymmärrystä pinnalla oleviin ilmiöihin yhdessä tutkijoiden kanssa.

Ensimmäisessä Pinnalla-tilaisuudessa käsitellään ulkoparlamentaarista äärioikeistoa ja maahanmuuttovastaista liikehdintää Suomessa. Helsingin yliopistossa tehty raportti aiheesta julkaistaan viikolla 43.

Keskustelemassa on Euroopan historian dosentti Oula Silvennoinen ja tutkijatohtori Niko Pyrhönen. Keskustelua vetää yliopistonlehtori, Politiikasta-verkkolehden päätoimittaja Leena Malkki.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

3 thoughts on “Vihapuhe FM: Pinnalla; Äärioikeisto ja maahanmuuttovastaisuus 31.10.2018

 1. Puhuttiin ’peloista’, joilla ’äärioikeisto’ ’operoi’, mutta ei otettu mitään kantaa siihen, ovatko pelot aiheellisia vai eivät.

  Tyypillistä aiheen välttelyä siis.

  Jos nämä ihmiset kerran kuvittelevat olevansa niin fiksuja, että käsittävät täsmälleen, minkälainen ’äärioikeistolainen’ kansankiihotus tässä on meneillään, niin miksi he eivät ammu ’äärioikeistolaisten argumentteja alas ja lopeta koko touhua siihen?

  11
  1. Siis paras jättää kuuntelematta. Taas sain 30 vrk bannia, kun toivoin kunniakansalaisten laittamista takaisin kotimaahansa.

 2. Piffillä (punk in finland) kommentoitiin myös tapahtumaa, tai lähinnä yleisöä tähän tapaan:

  by ”Hortoileva Junee”
  ”Mulla alkaa olla mitta täynnä näitä paskakasoja. Jos Olly ja Toppe tulevat kadulla vastaan niin vedän molemmat kylmäksi.”

  samainen nimimerkki jatkaa:

  ”Eiköhän oteta joku päivä porukalla nää apinat hengiltä”

  Kuvakaappaukset: https://i.imgur.com/kia2Udz.png sekä toinen uhkaus https://i.imgur.com/Psw0XcI.png

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.