Päivän kuva: Jyväskylässä kauhistuttavaa rasismia

Jyväskylässä on harjoitettu rasismia. Keuruuntien varteen oli ilmaantunut allaoleva banderolli. Ei ole tietoa kuka oli teon takana eikä sitä, että onko asiasta tehty ilmoituksia poliisille tms taholle.

EPLGdohFvLM.jpg

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

31 thoughts on “Päivän kuva: Jyväskylässä kauhistuttavaa rasismia

 1. ei nyt sinne veehen tartte mennä , kunhan nyt kipittäisivät himaansa, takaisin viidakkoon.tai aavikolle mistä lienevät tupsahtaneet….

  111
 2. Tämä on tuhat kertaa törkeämpi ja halveksuttavampi rikos kuin ”turvapaikanhakijoiden” kymmenet murhat sekä sadat raiskaukset yhteensä! Nyt kaikki toreille marssimaan rasismia vastaan ja raiskausmurhien puolesta!!!!!

  58
  3
  1. Nyt äkkiä Paleface järkkäämään emme suostu pelkäämään konserttia. Asiallinen sanoma tuossa banderollissa täytyy myöntää.

   29
 3. Itse tekstin sisältöön en osaa ottaa kantaa, mutta soisin, että seuraavalla kerralla maamme kielivähemmistöt otettaisiin paremmin huomioon.

  22
  4
  1. Haiskahtaa vähän photoshopatulta kuvalta. Lakanassa näkyvä valo paljon vaaleampaa värisävyltään, kuin tuo katuvalojen kellertävä väri. Outoa että teksti näkyy noin vaaleana ja selvänä, mutta katulamppujen värilämpötila paljon keltaisempi. Luulisi myös että jos kuva olisi oikea, siitä olisi uutisoita kovaan ääneen iltalehdissäkin yms…

   7
   4
 4. Onko aito kuva jokatauksessa joku on nähnyt vaivaa hyvä suoritus tuskin saa alas ilman nostokoria.

  17
  1. Tää kuvien tekeminen on sellasta positiivista härräshmenttiä. Siinä ei ketään loukata eikä julkista tilaa vahingoiteta.

   Sissitoimintaa. Pienillä resursseilla aiheutetaan vastapuolelle isot menetykset. Nytkin varmaan on lähdetty paikan päälle vahvistetulla miehityksellä. Ovat sen verran vaarallista porukkaa nämä vihapuhujat. — Niin kuin ovat haukkuvat koiratkin.

   16
   1
  1. Sama asia. Ehkä vähän järkevämpää yleistää nuo kaikki neekeri-sanan alle, jos muslimeita loukkaa niin Suomalaisnaisten kurkkuja leikataan kostoksi.

   11
  2. Neekerit ovat yleisnimitys haittamaahanmuuton loisille.Muslimit sanalla on taasen poliittinen kaiku jo Euroopassa. Tosin yhtä haitallisia veronmaksajille.

   14
  3. Neekeri käsite koskee kaikkia noita neekereitä, hiekkaneekereitä ja ählämeitä. Viski Viski Viski…nyt tulee bannia viski sanan käytöstä 🙂 jos muistanette..

   10
 5. Sen takia nostokorilla kun ei virallinen työntekijä saa tehdä tikapuilta ainakaan kaupungin mies. Varmaankin laitettu tikapuilla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.