Sosiaalidemokraattien nuorisojärjestön piirijohtaja haaveilee jihadismista

24068202_105884803530926_5831263413017903660_n-2-900x428.jpg

Ruotsissa on noussut pienoinen kohu Sosiaalidemokraattien nuorisojärjestön lausunnoista. Skoonen piirijärjestön puheenjohtaja Mansour Ahmedin väitetään loihe lausumaan epäilyttävästi.

Ongelma lienee siinä, että useimpien nuorisojärjestöjen ja etenkin Malmössä vaikuttavan piirin suurin osa jäsenistä ovat uusruotsalaisia ja Skoonen puheenjohtajakin on uusruotsalainen. Mansour Ahmedin väitetään nyt puhuneen kokouksissa ja yleisesti hyvin homofoobisesti, antisemitistisesti ja hänen kerrotaan levittäneen ääri-islamilaisia ajatuksia. Lisäksi Ahmedin kerrotaan käyttäytyneen hyvin agressiivisesti.
Sosiaalidemokraattisen nuorisojärjestän pääjohtaja Andrea Törnestam kertoo SVT:n uutisille, että johdon ja Ahmedin välillä on nyt syvä kuilu.
Sosiaalidemokraatit eivät siis ihan siltä istumalta jaa uusruotsalaisen sosiaalidemokraatin ajatuksia, joissa haaveillaan homojen tappamista, ääri-islamismia ja jihadismia ja puhdasta antisemitismiä.
SSU on antanut nyt Ahmedille muutaman viikon aikaa muuttaa puheitaan, muutoin asiaa aletaan käsittelemään hieman vakavammin.
 

Subscribe
Notify of
guest
20 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Heikki Kunttu

Svenssonit saa mitä tilaa.

Naiset syypäitä

Tääkin on vasta alkua ja ajatella tätä halutaan Suomeenkin.

Anonymous

Ruotsalaiset suvakit eivät näe, vaikka ongelma kirkkaana loistaa heidän silim

Nestori Lundahl

Kyllä suvakkikin näkee jos vaan haluaa, mutta sulkee mieluimmin silmänsä kaikelta mikä ei miellytä.
Sen sijaan, että suvakit arvostaisivat totuutta, he yrittävät nähdä todellisuuden sellaisena, mitä he itse eniten arvostavat.

Minä

Ruotsalaiset suvakit eivät näe, vaikka ongelma loistaa kirkkaana heidän silmiensä edessä.

En ihmettelisi demareista

Tai jospa demarit ovat vain valehdelleet aiemmin. Haluavat tappaa homot ja kannattavat ääri-islamistisia ajatuksia.

Niihin ei pidä luottaa pätkääkään

Joo demari valehtelee aina.

Virtanen
Ei sossu välitä kuin itsestään

En usko ollenkaan että sossut tosissaan välittävät matuista. Ovat vain tajunneet että kyseessä on niin valtava äänestäjäjoukko joka tulevaisuudessa vain kasvaa sukupolvi sukupolven jälkeen. Se joka saa afrikaanojen ja hiekkisten äänet on voittaja.
Sitten kun kaikki ovat afrikaanoja ja hiekkiksiä- sitten siirrymmekin Saddamin tyyliin tai kuljemme piirakat päässä.

Rimpjar

Niin katotaanpa nyt. Mansour Ahmedin ei muuta kantaa ja joutuu eroamaan SSU:n tehtävistä mutta pohjatyö on nyt tehty
joten perustetaan uusi Islamin oppeihin perustuva nuoriso järjestö.
2022 vaaleissa se järjestö on jo kova sana ja polittisesti Ruotsin valloitus on alkanut demokraatisin keinoin.
Ja arvaatteko tuomitaanko kyseinen järjestö ääripolittiseksi järjestöksi ei varmaan.

kahander

Suomen SDP otti kirjallisen lupauksen kunnallisvaaliehdokkailta että ehdokas ei levitä kielteistä tietoa turvapaikanhakijoista.
http://aijaa.com/search/?q=%23SDPsananvapaus

Anonymous

sitten ne ei kirjoita mitään koska matuista ei myönteistä kerrottavaa ole

Katto tunnetusti korkealla

Puolueen piskuinen islamofobinen äärisiipi tässä yrittää käydä viimeiseen rynnäkköön estääkseen aatteen uudistumisen. Mutta toverit, peli jo menetetty.

Anonymous

tätä menoa suvakit hävittävät itsensä, no tätähän he halusivat,kaapu päällä ei enää sitten mitään sanotakkaan.

Valtsu

Noh, ainakin pientä viihdettä, kun demareille tulee aivan puskista, että Ahmed ei olekaan sukupuolineutraali, eikä Aisha polta rintaliivejä.

Suomi Finland

Nyt tässä paistaa jonkinlainen kaksoisstandardi jälleen kerran.
Ajatelkaa jotain rupiruotsalaista poliitikkoa lohkaisemassa, esim että natsiaatteessa oli jotain hyvääkin. Asema menetettäisiin siinä siunaaman sekunnilla ja 45 numeron kengänkuva ilmestyisi perseeseen kaikista mahdollisista yhteiskunnallisista tehtävistä.
Mutta toki Ahmedille annetaan kosolti mahdollisuuksia palata ‘kaidalle’ tielle, vaikka Facebookin taustakuvassa roikkuisi irtopäitä.

Valkoinen heteromies

Heh. Maahanmuuttajienhan piti auttaa marxilaisessa kulttuurivallankumouksessa tuhoamalla ruotsalainen kulttuuriperintö. Nyt nämä kultamunat sabotoivat kommunistien suunnitelmia homofobioillaan..

Särmääjä

Vähän radikaalimpaa sosiaalidemokratiaa

Totuutta kehiin

“Sosiaalidemokraatit eivät siis ihan siltä istumalta jaa uusruotsalaisen sosiaalidemokraatin ajatuksia, joissa haaveillaan homojen tappamista, ääri-islamismia ja jihadismia ja puhdasta antisemitismiä.” Niinpä, demareilla taitaa olla sormi perseessä kun oman puolueen lemmikki puhuu suoraan. Mutta jos Ruotsindemokraatti puhuu maahanmuuton hinnasta, heti sormi heristää vihapuheen suuntaan. Vastenmielistä sakkia nuo demarimielistelijät.

huugo

No ei Suomen aateveljet paljon poikkea länsi-naapurin ajatusmaailmasta. Kauhulla odotan eduskuntavaalien jälkeistä maailmaa kun ja jos demarit ovat vallankahvassa. Matujen olot paranevat entisestään,sosiaalitukia lisätään rajusti niin laittomille kuin laillisesti maassa oleville loisijoille, kehitysapu veivataan niin tappiin kuin pystyy. Samaan aikaan alkuperäisväestön olot huononevat, verot ja maksut nousevat.