Tekniikan Maailma: ”Onko eläinten määrä todella laskenut 60 prosenttia, kuten kaikkialla uutisoitiin? Ei todellakaan”

aggression-1641959_960_720.jpg

Tekniikan Maailma julkaisi mielenkiintoisen artikkelin, jossa kritisoitiin  Maailman luonnonsäätiön WWF:n julkistamaa Elävä planeetta-raporttia. Kritisointi kohdistui ei itse raporttiin vaan sitä siteeraaviin valtamedioihin.

”Kuvitellaan, että on kolme eläinpopulaatiota: 5 000 leijonaa, 500 tiikeriä ja 50 karhua. Neljä vuosikymmentä myöhemmin jäljellä on 4 500 leijonaa, 100 tiikeriä ja 5 karhua. Populaatiot ovat laskeneet 10 prosenttia, 80 prosenttia ja 90 prosenttia – jolloin ne keskimäärin ovat laskeneet 60 prosenttia. Mutta eläinten määrä on laskenut 5 550 eläimestä 4650:een, mikä on vain 17 prosenttia.”

Koko artikkeli kannattaa lukea:

https://tekniikanmaailma.fi/onko-elainten-maara-todella-laskenut-60-prosenttia-kuten-kaikkialla-uutisoitiin-ei-todellakaan/?fbclid=IwAR3VK6ufynVo_9z1tj81qgx0VIk7fHj6COOOfru8ysdAFRNGBG0Vz8vVwlk

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

6 thoughts on “Tekniikan Maailma: ”Onko eläinten määrä todella laskenut 60 prosenttia, kuten kaikkialla uutisoitiin? Ei todellakaan”

 1. Taas tästäkin löytyy valtamedian kusetus. Viitsi enää lukee niitä, kun mihinkään niiden uutisointiin voi luottaa.

  26
  1
  1. Vielä itse itselleni vastaten. Siellä taustalla tuntuu olevan viherkommunistinen vaarallinen hömppä joka asiassa. Tämä myös leikkaa läpi kaikki vanhat puolueet ”oikealta vasemmalle” (lainausmerkeissä, koska Kok ei ole enää oikeistoa), jossa kaikki huutavat omaa sanomaansa haittamaahanmuuton ympärillä – miten sitä pitäisi kipeesti saada lisää ja niiden edut ja oikeudet saadaan turvattua tai kuka tarjoaa niille eniten. Homma on saanut lähes sairaalloiset piirteet mm. eduskunnassa ja mediassa.

   Ja suurin osa ihmisestä ei edes tajua. Ensi kevään vaaleissa äänestetään samaan mallin kuin aiemmin, varmaankin nyt vasemmisto painotteisesti ja mikään muu ei muutu kuin matutuksen kilpalaulanta.

   Tää maa ja kansa on tuhoon tuomittu.

   30
   1
 2. Samalla tavalla tuotakin asiaa väritetty, kuten ilmastonmuutostakin. Eikös nasakin ollut muokannut hiukan noita maapallon lämpenemis käyriäkin. Ituhipit vaan ovat jossakin rinnakkaistodellisuudessa, eivätkä tajua reaalimaailmasta mitään.

  22
 3. Tenkiikan maailma on muutenkin hyvä lehti, syntyperäiset suomalaiset toimittajat. Ajatella jos matut testaisivat H Davidsonia tai talvirenkaita.

  19
  1
  1. Vai hyvä lehti,pelkää paskaa ,toimittajat ajelleet vuosikymmeniä saksalaisella paskaraudallaa ilmaiseksi, tv ynnä muut testit teetetty ammattikouluissa. muka omassa laboradoriossa, Silkkaa kusetusta koko julkaisu. TODELLINEN JOKAMIEHEN RAAMATTU.

   3
   6
 4. Tuohon uutiseen olisi voinut lisätä vertailukohtana kolmansien maiden väestönräjähdyksen ja kehitysavun rajun kasvun samaan ajanjaksoon. Pitää olla joku syy eläinten määrän vähenemiseen ja se ei ole Eurooppalainen valkonaama, kuten yleensä näitä asoista yhdistellään harhaisesti ja tahallaan.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.