Useita uussuomalaisia raiskauskäräjillä

19397068_484058591931485_765247191481245346_n.jpg
Athir Taleb Khumais Al-Khazraji, raiskaaja, tuomio: 3 vuotta.

Oikeuksissa on taas annettu muutamat tuomiot raiskauksista, joissa kaikissa tekijäpuolena ovat olleet uussuomalaiset ja uhreina suomalaiset naiset.

Helsingin hovioikeus piti 28.9.2018 antamassa päätöksessään aiemman Helsingin käräjäoikeuden tuomion, jolla irakilainen Athir Taleb Khumais Al-Khazraji tuomittiin törkeästä raiskauksesta 3 vuoden ehdottomaan vankeuteen. Lisäksi uhrille tuli maksettavaksi 3 000 euroa korvauksia.
Tapahtumat alkoivat 7.7.2017 kun 16-vuotias tyttö oli kävelemässä Helsingin Pitäjänmäellä metsäpolkua pitkin kotiinsa. Al-Khazraji oli ottanut tyttöön kontaktia, jonka jälkeen oli poltettu tupakat. Sen jälkeen Al-Khazraji oli pussannut tyttöä väkisin. Lisäksi mies oli purrut tyttöä huulesta ja kaulasta. Niin ikään mies oli tunkenut sormensa tytön housuihin.
Tämän jälkeen Al-Khazraji oli kaatanut tytön maahan ja työntänyt silpokikkelinsä tämä suuhun. Al-Khazraji kiisti oikeudessa raiskauksen ja väitti, että se tapahtui vapaaehtoisesti. Miehen mukaan pikkutyttö alkoi vapaaehtoisesti imeä itselleen entuudestaan tuntemattoman ruskean miehen kikkeliä.
Teko on aiheuttanut tytölle huomattavaa henkistä kärsimystä, sillä joutuessaan sadomasokistisen toiminnan kohteeksi itsemäärämisoikeus häviää kokonaan. Lisäksi teko oli nöyryyttävä ja alentava.
Keski-Suomen käräkäoikeus taas tuomitsi Ghazi Al Sadin törkeästä raiskauksesta ja Muthana Fadhil Kadhim Al-Hayalin törkeästä raiskauksesta ja sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan lasta esittävän kuvan hallussapidosta niin ikään kolmen vuoden vankeuteen.
Kaksikko ei pystynyt hillitsemään kiimaansa vaan olivat saalistamassa Jyväskylän keskustassa. He postasivat erään ravintolan ulkopuolella ja kun ulos tuli tolkuttomassa humalassa ollut nainen miehet ottivat tämän kyytiin.
Sen jälkeen mentiin toisen asunnolle, jossa nainen raiskattiin useaan otteeseen. Kun toinen yhtyi, toinen filmasi. Oikeuden mukaan nainen oli humalan takia ymmärtämättömässä tilassa. Molemmat kiistivät tavan mukaan syytteet ja sanoivat, että tapahtuma oli kaikkien osapuolten yhteisymmärryksessä tehty teko.
Al-Haylilta löydettiin tutkimuksissa lisäksi kännykästä lapsipornovideo, jota tämä oli jaellut eteenpäin.