Useita uussuomalaisia raiskauskäräjillä

19397068_484058591931485_765247191481245346_n.jpg
Athir Taleb Khumais Al-Khazraji, raiskaaja, tuomio: 3 vuotta.

Oikeuksissa on taas annettu muutamat tuomiot raiskauksista, joissa kaikissa tekijäpuolena ovat olleet uussuomalaiset ja uhreina suomalaiset naiset.

Helsingin hovioikeus piti 28.9.2018 antamassa päätöksessään aiemman Helsingin käräjäoikeuden tuomion, jolla irakilainen Athir Taleb Khumais Al-Khazraji tuomittiin törkeästä raiskauksesta 3 vuoden ehdottomaan vankeuteen. Lisäksi uhrille tuli maksettavaksi 3 000 euroa korvauksia.
Tapahtumat alkoivat 7.7.2017 kun 16-vuotias tyttö oli kävelemässä Helsingin Pitäjänmäellä metsäpolkua pitkin kotiinsa. Al-Khazraji oli ottanut tyttöön kontaktia, jonka jälkeen oli poltettu tupakat. Sen jälkeen Al-Khazraji oli pussannut tyttöä väkisin. Lisäksi mies oli purrut tyttöä huulesta ja kaulasta. Niin ikään mies oli tunkenut sormensa tytön housuihin.
Tämän jälkeen Al-Khazraji oli kaatanut tytön maahan ja työntänyt silpokikkelinsä tämä suuhun. Al-Khazraji kiisti oikeudessa raiskauksen ja väitti, että se tapahtui vapaaehtoisesti. Miehen mukaan pikkutyttö alkoi vapaaehtoisesti imeä itselleen entuudestaan tuntemattoman ruskean miehen kikkeliä.
Teko on aiheuttanut tytölle huomattavaa henkistä kärsimystä, sillä joutuessaan sadomasokistisen toiminnan kohteeksi itsemäärämisoikeus häviää kokonaan. Lisäksi teko oli nöyryyttävä ja alentava.
Keski-Suomen käräkäoikeus taas tuomitsi Ghazi Al Sadin törkeästä raiskauksesta ja Muthana Fadhil Kadhim Al-Hayalin törkeästä raiskauksesta ja sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan lasta esittävän kuvan hallussapidosta niin ikään kolmen vuoden vankeuteen.
Kaksikko ei pystynyt hillitsemään kiimaansa vaan olivat saalistamassa Jyväskylän keskustassa. He postasivat erään ravintolan ulkopuolella ja kun ulos tuli tolkuttomassa humalassa ollut nainen miehet ottivat tämän kyytiin.
Sen jälkeen mentiin toisen asunnolle, jossa nainen raiskattiin useaan otteeseen. Kun toinen yhtyi, toinen filmasi. Oikeuden mukaan nainen oli humalan takia ymmärtämättömässä tilassa. Molemmat kiistivät tavan mukaan syytteet ja sanoivat, että tapahtuma oli kaikkien osapuolten yhteisymmärryksessä tehty teko.
Al-Haylilta löydettiin tutkimuksissa lisäksi kännykästä lapsipornovideo, jota tämä oli jaellut eteenpäin.

Subscribe
Notify of
guest
26 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Heikki Kunttu

Puolustus olisi voinut vedota siihen että kännykkävideo oli pelkästään uskonnollinen!

Anonymous

nyt äkkiä suvaitsevaiset adressiin nimiä keräämään,tuomiot on peruttava,kyllä tytöt oli ”juonessa”mukana.ei meidän naapuri ahmetti ainakaan mitää…

Acc

Jos paikalla oli neljä rauhanuskoista miespuolista todistajaa, jotka todistavat, että tytöt pakotettiin seksiin, niin sitten tyttöjä ei tarvitse kivittää kuoliaaksi.

Paavo Pökäle

Olisiko nyt aioka laittaa kaikki, siis kaikki vuoden 2000 jälkeen tulleet Ähmetit takaisin maitaan rakentamaan ja vaatia noiden kotimailta rahaa, tai öljyä palkkioksi täydestä ylöspidosta. Sika Timohan ei sellaiseen pystynyt, kun ei koskaan ehtinyt ruokapöydästä aasin kivesannosten vierestä niitä vaatimaan, Vai maistuivatko tuolle läskitiinulle vuohen v***ut ja silmät paremmin, kukaties, mutta maha on kasvanut suunnattomiin mittoihin ministerinä olon aikana. Vaikka sitä suoltakin taidettiin lyhetää jo kymmenillä metreillä, kuka tietää?

tira

”Sadomasokistinen toiminta” on tässä kyllä aivan väärä sana. Mies toimi tietenkin sadistisesti, mutta millä perusteella tyttö olisi ollut masokisti? Sellainenhan on henkilö, joka nauttii siitä että hänelle tuotetaan kipua tai nöyryytetään.

nähnyt

Mikä tämän kulmakarvanajelun merkitys on ?

PM

Se on vissiin lovi ullatusseksistä, vähän niinku villissä lännessä revolverin perässä. Tosin muusta syystä…

Acc

Kyseessä on ulkonäköänsä elämänsä tärkeimpänä asiana pitävien nuorten villitys. Ovat olevinaan kovan näköisiä. Hakusanoilla eyebrow slit voi hakea tietoa. Neitimäistä touhua nuorilta miehiltä.

huugo

Nuo näyttävätkin niiltä alepon pommitus helvetistä selvinneiltä. Katseesta paistaa kiitollisuus että saivat tulla Eurooppaan raiskaamaan pikkutyttöjä melko vapaasti, koska oikeuslaitoksella on myös kaksoisstandardit heidän rikoksilleen. Eli saavat mitättömän tuomion alaikäisten raaoista raiskauksista. Myös valtamedia suojelee heitä viimeiseen asti.Mikäs siinä on paistatella päivää kahviloissa ja diskoissa ja suunnitella uusia väkisin yhdyntöjä alaikäisiin.

Yleensä siat korvamerkitään

’Menossa ruumisarkussa poltettavaksi’

Särmääjä

Täyshoitolaitoksesta toiseen kulkee taas kunniavieraat. Ihan varmasti on entisiä turvapaikanhakijoita.

Jocke

Nuo tuomitut korvaukset vain ovat aivan naurettavia. Mutta onko raiskaus sittenkään mikään niin vakava rikos? Tuomarihan on hyvin usein nainen, hänellä luulisi olevan tietoa teon vaikutuksista naiseen tai nuoren tyttöön?

Pena

Ihan normaalia alexander stubidon monikultturista rikkautta tänä päivänä.

Anonymous

Uskoisin että moni teko jää häpeän takia ilmoittamatta varsinkin jos on viettänyt iltaa suojavärillisen kanssa.

Anonymous

altiir paska taleb sika khumais Al sika khazari prof…..muh…………..pedofiilisika antoi lupa raiskaa kuffari tyttöjä .MISSA OVAT KUFFARI MIEHET ?????????????? .

Vasta yhdet käräjät käyty

Josko hovissa paremmin ymmärrettäisiin kulttuurierot ja miehiset pakkotilanomaiset paineet?

Pena

Oikea mies ei ala raiskaamaan, vaikka nainen olisikin seksikkään näköinen tai pukeutunut niin. Nämä eivät mitään miehiä ole. Tosin näillehän kelpaa suvakkivalaskin.

Anonymous

Toki toki, mutta huoliteltu ulkonäkö pitäisi olla rangaistuksen lieventämisperuste.

Anonymous

Käyttäsivät lampaita vaikka hätäänsä. Niinhän ne kotimaassaan tekevät.

miekku

Ihan nätisti ja asiallisesti kysyin, että nämä raiskaajat ja lasten raiskaajat, miten kohdellaan vankiloissamme? Ovatko alinta kastia ja miten muut vangit suhtautuvat. Mihin kirjoitus katosi? Uusi yritys.

miekku

Kolmas kommentointi, nyt ilman asiaa. Miksi kommenttejani ei julkaista???

Acc

Eikös täällä ole ulkoistettu spammin poisto. Tuollaiset palvelut lienevät suvakkien hallinnoimia.
Acc

Luotettavalta taholta

Kyllähän nuo kuulemma harva se päivä ”liukastuvat saippuaan”. Ja päätyvät jonkun tyttöystäväksi. Ainoa juttu on, että VHL ei laita näitä yleiselle osastolle. Taas suojelua ja rangaistuksen lievennystä.

Musta makkara

Ehkäpä sadomasokismi tulisi nähdä tässä aikasarjana. Ensin mies on sadistinen raiskatessaan tytön ja sitten nyt masokistinen joutuessaan linnaan.
Tämä tarkastelu siis länsimaisesta näkökulmasta ajateltuna. Kultturellisti kyse on pelkästään normaalista seksistä ja varmaan ihmettely on nyt vallitseva tajunnantila tämän sankarin päässä: Minä harrasta tyydyttävä seksi ja minä joutua vankila. Minä ei ymmärä. Mitä minä muka tehny väärä?