Sotapakolaisten telttaleirille poistumiskäsky

Kuvakaappaus 2018-11-03 14-13-11.png

Tukholman kupeessa Solnassa on syntynyt mielenkiintoinen tilanne kun kaupungin kahden vuoden sopimus elättää kuntapaikan saaneita turvapaikanhakijoita meni umpeen.

Ruotsin asuntolaki velvoittaa hankkimaan kuntapaikan saaneille turvapaikanhakijoille asunnon. Solnassa, jossa asuntopula on muutenkin kova, miehet asutettiin ns. moduuliasuntoihin. Joka käytännössä tarkoittaa parakkikylää.
Monet kunnat ovat ottaneet ohjenuoraksi sen, että tulijat asutetaan ensimmäiset kaksi vuotta, jona aikana tulija käy ns. kotouttamisohjelmaa. Tänä aikana tulija saa siis ilmaisen asunnon ja päälle discorahaa, jos jaksaa käydä kunnallisessa kielikoulussa. Kun kaksi vuotta on täynnä tulijan katsotaan olevan sen verran kotoutunut, että kykenee itse hankkimaan omatoimisesti asuntonsa.
Toimiiko kototutus? Ainakaan Solnassa se ei ole toiminut, sillä tulijat ovat nyt, kun kahden vuoden kotoutumisaika on ummessa, laittaneet parakkikylän nurmikolle pystyyn telttakylän.
Solnan kaupungista kerrotaan mm. SVT:n uutisille, että tulijoille on tehty aivan selväksi, että he saavat asua parakeissa kaksi vuotta, jonka jälkeen muutto on edessä.
– Heille on sanottu useaan otteeseen, että kaksi vuotta, sen jälkeen pitää hankkia oma asunto, kertoo Solnan kaupungin tiedottaja Rasmus Sandsten.
Solnassa telttaleiriä ei kuitenkaan katsota sormien läpi, sillä kaupungin alueella on leiriytymiskielto. Kaupunki aikoo pitää huolen, että telttaleiri poistetaan.

Subscribe
Notify of
guest
14 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous

“kotouttamisohjelmaa”, mitä se tarkoittaa,ilmaista elämää ruottalaisten siivellä,ja hyvin on onnistunut,autoja poltellaan metsää palaa,raiskataan,jos näin niin hyvin on kotouttaminen onnistunut,ja sama toimii suomessakin erinomaisesti,täällä jopa niin hyvin että osaavat olla pois työelämästä vaikka 3vuotta mennyt

PM

Niin fittan varmaan, johonkinhan ne menee ku sveduilla ei oo kanttii pistää takas mistä on tulleet, sen puoleen finskeilläkään.
Rikastusta tiedossa, se on varma.

Minä

Onko Solnan kaupungin hallinto nyt rasistinen? Mitä sanoo suvakkilan älymystö?

Alarik Lundin

Ehkä ne aikoo palkata David Copperfieldin ja ostaa muutaman ison peilin jotta saahaan telttaleiri katoamaan näkyvistä.

Orpo_piru

Muutama kunnan vuokrakolhoosi tyhjennetään muista asukkaista ja voimavarat&kultamunat asutetaan sinne tai sitten niille maksetaan hotellimajoitus. Onhan kuitenkin kyseessä niin arvokkaasta osaamispääomasta, ettei heitä voi päästää lähtemään.

Anonymous

kultamunilla on ne munat mistä suvakit tykkää,muuta käyttöö niillä ei sitten olekaan.

Valtsu

Se voi Solnassakin olla beduiinielämä keskitalvella kaukana mukavasta. Mutta Unelmoijat varmaankin ymmärtävät vastata omaan huutoonsa siskonpedeillä.

Viesti ei aina perille

Luku – ja kirjoitustaidottomalle ‘kaksi vuotta’ voi sisältää liian ison luvun. Ja jos samaisella vielä hämärtynyt ajantaju riesana

Terska

Näin rasistinen Ruotsi pakottaa muslimeita katkomaan päitä IKEAssa. Ilmainen asunto loppuelämän=ei ongelmaa. Ilmainen asunto toiselle muslimille/neekerille=ONGELMA!!!! Tämän joku Ruotsalainen tyttö maksaa hengellään.

Anonymous

ne on käsittänyt ikean väärin, siellä ei katkota mitään,ne kootaan mitä ostetaan.

huugo

Muutama puukotus väkijoukossa hellyttää viranomaiset.

fatwantarkistaja

Eli kyseessä on romanit? Muslimeja et tasan kohtele tuolla tavoin, taikka tulee jihad ja intifada, sekä ties mikä pyhä sota?

Anonymous

joo,on se merkillistä,sotiin ne on kyllä heti valmiita mutta jos niille sanoo mene töihin , siihen ei sitten ollakkaan niin innokkaita.

Tari Jervo

Onko ruotsista loppuneet muhkummat siiderivalas-suvakki-matamit? Entä kiimaiset SPR horo-mummut tai kiihkosuvaitsevien vanhempien aivopesemät nuorikot? Eikö kukaan riennä hakemaan omaa kiimaista arabiino-boy-toy-seksilelua?
Nyt olisi ihan ilmaiseksi seksiorjia jaossa, no ylläpidon joutuu tarjoamaan ja tietysti discorahaa, ehkä Audin ja lomalennot tuhannen ja yhden valheen maahan, mutta saisi vaikka joukkobänggäng maturevohkan tuolta! Jaa ei ole ottajia… entäs ne jotka kutsui nuo ukot maahan, Löven? Joku muu? Eikö kukaan? Cheek, kuka muu muka?