YK jakaa EU:n kanssa yhteistyössä tulijoille Master kortteja

Kuvakaappaus 2018-11-03 14-46-32.png

Slovenialaisen Nova24tv.si:n mukaan, joka käyttää lähteenä Kroatian poliisia, YK ja sen alaisuudessa toimiva UNHCR-pakolaisjärjestö jakaa kolmansista maista tulleille pakolaisille valmiiksi ladattuja prepaid-masterkortteja.

Tietojen mukaan kortissa on EU:n ja UNHCR:n logo. Kortissa haltijan paikalla lukee UNHCR. Useimmilla Bosniaan saapuvilla tulijoilla on käytössä kyseinen kortti, kun he valmistelevat matkaa edelleen Saksaan ja Pohjois-Eurooppaan.
Poliisilähteen mukaan tulijat ovat hyvin varustettuja mm. uusilla kengillä ja vaatteilla. Monet ovat ottaneet kaikki rahat ulos automaatista Bosniassa.
Master Card on tehnyt yhteistyötä monien hyväntekeväisyyysjärjestöjen kanssa, jotta korttia on saatu jaettua mm. juuri UNHCR:n käyttöön.


 
Sen mitä itse havaitsin vuonna 2015 Tukholmassa, jolloin tulijoita oli tulossa Suomeen, niin merkittävää oli se, että monet käyttivät euroja aika löyhällä kädellä. Näin useaan otteeseen kuinka afrikaanot tai arabiaanot ostivat 100 euron seteleillä tupakkaa (Tukholmassa useimmat kaupat hyväksyvät eurosetelit maksuvälineenä). Sopii vain kysyä, mistä he olivat saaneet sellaisia määriä euroja.

41 Kommenttia
Uusimmat
Vanhimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Lee Anrersohn
Lee Anrersohn
5.11.2018 19:57

Kyllä niillä paalua on. Ovat maksettu invaasiojoukko. Rahoittajia on useampia tahoja eri motiivein, mutta suurimpia ovat Soros, CIA, Saudi-Arabia ja EU:n ytimen kusipää virkamiehet, Punainen Risti ja YK, EU:n suurpääoman ja teollisuuden edunvalvojien edustajat.
Pienempinä organisaattoreina ovat Afrikan huume ja ihmiskauppiaat, Turkki, Israel ja muutama muu Afrikan sekä lähi-idän valtio.
Kyseessä on siis iso sekasotku jonka on liikkeelle pistänyt CIA esim Soroksen kiimaisella avustuksella.
Kaikilla tahoilla on omat motiivinsa.
Suomalaiset siidervalaat suvakkieukot taas himoitsevat lähinnä boytoy seksileluja.

BOIKOTTI
BOIKOTTI
4.11.2018 12:20

Mastercard boikottiin! Boikottiin myös ICA BANKEN joka Ruotsissa jakaa matuille pankkikortteja yhteistyössä Migrin kanssa.

Elina Lehtinen
Elina Lehtinen
4.11.2018 12:03

Maailma muuttuu. Nykyisessä maailmassa ei tienata tai voittoja tehdä tavaroita tuottamalla vaan virtuaalinen työ on se mikä kannattaa. Ja työntekijä ottaa palkkansa seinästä.
Keharin työllistävä yrittäjä ei ole yrittäjä perinteisessä mielessä vaan keinottelija, jolla on hyvät rahalliset suhteet poliitikkoihin. Hänen firmansa kukoistaa sillä rahalla, joka poliittisten päätösten kautta kanavoidaan firmaan. — Ja sitten nuo poliitikot vielä päättävät siitä laskukaavasta, miten hyvinvointi lasketaan. Ihme ja kumma. Velasta onkin tullut saatava ja tuhlaamisesta säästämistä.

Niin
Niin
4.11.2018 05:52

Hei jätkä! kai ny perkele just Eritreasta tulleella armeijaa paossa olevalla rutiköyhällä neekerillä on sukat täynnä seteleitä. Enemmän ku Antti Hulkkosella vuonna 1984.

Anonymous
Anonymous
5.11.2018 08:52
Vastaa...  Niin

koska olet nähnyt neekerillä sukkia,

Anonyymi
Anonyymi
4.11.2018 00:49

Torniossa 2015 “pakolaisten” kasseja varusmiesaikanaan kantanut sukulaispoika kertoi samaa; tulijoilla oli paljon rahaa, isoja setelikääröjä oli useimmilla taskuissa, eikä niitä edes mitenkään piiloteltu. Ja vaikka matkalla varkaat olivat vieneet passit ja paperit, niin rahat ja älypuhelimet eivät olleet kelvanneet…

Anonymous
Anonymous
4.11.2018 20:34
Vastaa...  Anonyymi

olisi mielenkiintoista tietää keneltä tuli käsky että varusmiehet laitetaan kantamaan matujen laukkuja,eiköjän siellä oppimassa maan puolustamista eikä alentua kantamaan näiden laukkuja,kun tietää vielä kuinka ylimielisiä nämä kultamunat ovat ja se että vieläkö varusmiehet laitetaan kanniskelemaan niitä.kuinka yleensä joukkoosaston komentaja on antanut tälläisen käskyn.

Tari Jervo
Tari Jervo
6.11.2018 01:14
Vastaa...  Anonymous

Sanoisin että sotaoikeuteen maanpetoksesta ja törkeäsyä virkavirheestä jokainen siitä komentoketjusta. Komppanian päälliköstä alkaen kastrointi ja laivarahtina kontissa pimeään Afrikkaan maumau miehille rattopojaksi.

Pena
Pena
3.11.2018 23:09

Ai nyt on vielä parempi kortti kuin kelagold. Voi helvetti sentään.

Teija Illikainen
Teija Illikainen
5.11.2018 08:53
Vastaa...  Pena

Tarkotti varmaan paperist maksusitoumuslomaketta eikä kela goldia.

Pena
Pena
5.11.2018 19:30
Vastaa...  Teija Illikainen

Eikö tuo ole käytännössä ihan sama asia. Kela sponsoroi joka tapauksessa veronmaksajien rahoilla.

Kateuspäivä meni jo
Kateuspäivä meni jo
3.11.2018 22:21

Eikös jo kerran päätetty, että me maksetaan.

Risto
Risto
3.11.2018 19:14

Mitähän EU:n rahanpesusäädökset tästä sanovat? Muistaakseni jotain sellaista, että pitää olla jäljitettävissä kuka maksaa maksukortilla oli se Prepaid tai ei. Eli tarkoittaako tämä sitä, että nämä ”pakolaiset” ovat lain yläpuolella tässä(kin) asiassa?

Anonymous
Anonymous
3.11.2018 21:57
Vastaa...  Risto

pakolaisten edut ovat suomalaisten maksettava,mutta suomalaiset ei niitä saa.

Aikki
Aikki
3.11.2018 18:07

Täytyykin maanantaina mennä Kelaan ja pyytää tuollainen kortti käyttöön.

Anonymous
Anonymous
3.11.2018 19:01
Vastaa...  Aikki

Senkun kokeilet, ikinä et sitä tule saamaan.

huugo
huugo
4.11.2018 05:49
Vastaa...  Aikki

Opettele arabiaa, maalaa naamasi ruskeaksi, annastukka, sillä pääsee pitkälle. Valkonaamoille nuo edut eivät kuulu vaikka olet rahoittanut koko ikäsi noita palveluja ja olisit jostain syystä sen tarpeessa väliaikaisesti elämäntilanteen huononnuttua vaikka työttömyyden myötä.

Hillosilmä
Hillosilmä
3.11.2018 16:38

Tänään näin kuinka uussuomalainen osti Kelan maksusitoumuslomakkeella olutta. Että sillai. Voi sanoa, että olin yllättynyt.

Anonymous
Anonymous
3.11.2018 17:31
Vastaa...  Hillosilmä

minua olisi vituttanut

Teija Illikainen
Teija Illikainen
5.11.2018 08:51
Vastaa...  Hillosilmä

Outoa koska silä ei voi ostaa alkoholia eikä tupakkaa. Kaupalta paha moka

Lee Anrersohn
Lee Anrersohn
6.11.2018 01:06
Vastaa...  Teija Illikainen

Kas razzimi syytösten pelko on suurempi kuin lainkouran kauhistus ja se on Laihia se.

Kari Lehto
Kari Lehto
3.11.2018 16:31

Lieksassakin, siellä 2015 tienoilla asuessani, saman suuntaisia havaintoja oli kun sinne tuotiin kielteisen saaneita arabiinoja. Lidlistä ostelivat kasseittain juuri kaikkein ylihintaisimpia roska-eineksiä mitä Lidlistä ylipäätään löytyy.

Anonymous
Anonymous
3.11.2018 17:29
Vastaa...  Kari Lehto

sama meno on tampereen lid kaupoissa,siinä ei hintoja katsella ja kärryt täynnä ruokaa jotka sitten kuljetetaan kotiin(ilmaiseen)autolla,kun monet kantikset etsii tarjousmakkaraa tai käy ruokajonoissa,että kyllä vähän vituttaa vielä niitten paapominen ja puheet ihmisoikeuksista

Eila Hakala
Eila Hakala
4.11.2018 07:41
Vastaa...  Anonymous

Järkyttävää, olen seurannut samaa ja täällä kaikilla mamunaisiten vauvoilla kalliit merkkivaunut ja lapsilla upo uudet kalliit pyörät, onko totta kirja jonka luin .Eurooppa halutaan tuhota , vyöryttämällä tänne miljardeja pakolaisia ja mamuja ja sitten helppo vallata, Missään ei sanota Että meidän kuuluu Elättää heidät, miksi sitten Sipilä ja hallitus ja eduskunta toimii näin ja pelaamossa käyvät ajankulukseen pelaamassa , kun toisten ilmaista rahaa on mukava käyttää.Kuinka YK toimii näin

Anonymous
Anonymous
4.11.2018 10:07
Vastaa...  Eila Hakala

soroksen rahoilla sitä suomeakin ”matutetaan”.

Pessimisti
Pessimisti
3.11.2018 15:34

Soros?

Anonymous
Anonymous
3.11.2018 17:31
Vastaa...  Pessimisti

györgyhän se siellä

Goran Kaltenbrunner
Goran Kaltenbrunner
3.11.2018 20:47
Vastaa...  Pessimisti

Soros ja Soros. Soroksen takana on CIA. Soros on bulvaani.

Anonymous
Anonymous
3.11.2018 15:31

Joku tätä väestön siirtymistä eurooppaan rahoittaa, mutta kuka?

Aikki
Aikki
3.11.2018 18:16
Vastaa...  Anonymous

Olisikohan Soros.

Lee Anrersohn
Lee Anrersohn
5.11.2018 19:47
Vastaa...  Aikki

Ei mitään olisikohan. Se on nimenomaan ja juurikin tuo kusipäinen keinottelijat. Se mikä hänen lopullinen motiivinsa on jää arvailujen varaan. Ehkä vain haluaa nähdä miten eurooppalaiset kansat tuhotaan?

Koronan kera
Koronan kera
1.3.2020 10:28
Vastaa...  Anonymous

Eikös ne rahoittajat ole eu-veronmaksajat? Eurokriisin hoidossa veivattiin jokunen miljardi euro sivuun satojen miljardien eurokriisin pankkituista ja ne korvamerkittiin tähän 2015 Babylon II operaatioon, jolla EU-maita kansainsekoitettin yli miljoonalla mamulla. Kiinnostavaa on se ilmestyykö näitä esiladattuja anonyymejä prepaid Master-kortteja taas, nyt kun vyöry Turkista alkaa kunnolla. 3,6-4 miljoonaa EU:n rikastuttajaa odottaa pääsyä maanosaamme, ja täällä pakolaismiljardibisneshyväveljet odottavat vesi kielellä.

Anonymous
Anonymous
3.11.2018 15:31

yk ja eu täytys lakkauttaa heti,ettei enempää vahinkoa tule,trump varmaan tiesi mitä yk:ssa tehdään ja otti usan rahoituksen pois,ja eu, siitä ei ole ollut suomelle kun harmia näitten saa…matujen takia ja lisää voi tulla ja paljon jos suomi allekirjoittaa sen sopimuksen 11.12.18.,sitren se on loppu.

Aikki
Aikki
3.11.2018 18:14
Vastaa...  Anonymous

Tänään kuulin, että Sipilä olisi jo allekirjoittanut tuon sopimuksen, ja luvannut Suomen vastaanottavan vuodessa 100000 matua. Katsotaan pitääkö kuulemani paikkansa. Kuulin myös, että rakennuksille tulisi uusi alkupalkka 7 € tunti, joten ei ihme jos kantasuomalaiset laitetaan kilometritehtaalle ja matut alipalkalla töihin. Mielenkiinnolla seuraan toteutuuko nämä.

Suosi kotimaista
Suosi kotimaista
4.11.2018 12:30

Ei mitään mieltä palkata ketään tumpeloa torvea, se on täysin hukkaanheitettyä rahaa vaikka valtio subventoisikin. Olen itse muutama vuosi sitten palkannut Balkaninpoikia ja kyllä sekin oli melko tuskallista kun eivät osanneet englantia. Varsinaista ammattitaitoa ei ollut ja kaikki piti ensin näyttää ja sitten koko ajan kontrolloida ja viimeksi vielä tehdä loppukontrolli ja sitten vikojen korjauttaminen. Voin vain kuvitella miten mahdotonta homma olisi ollut MENA- porukan kanssa.
Kotimainen duunari osaa asiansa ja työ sujuu puolta nopempaan kuin ulkomaalaisen kanssa jankatessa.

Anonymous
Anonymous
4.11.2018 12:57

näin saadaan kansa luulemaan että keharitkin ”käy töissä”vaikka niillä olis vaan kypärä ja vasara kädessä koko päivän.,valokuvat otetaan niin että siinä varmaan näkyy kypäräpäinen kehari sama on tv:n puolella,ja kaikkihan tietää tämän propaganda tekstin mitä valtamedia on suoltanut 3vuotta.että silleen.

kanander
kanander
3.11.2018 15:29

Tulijoiden pitäisi maksaa kulunsa omilla varoillaan, joita monella on runsaastikin. Turhaa höyliyttä ajatella, että kaikki olisivat lähteneet turvapaikkaturisteiksi pers aukisina. Pankkikorttien jakaminen on käsittämätöntä.

Jorma Turunen
Jorma Turunen
3.11.2018 14:58

Oho! Näin puututaan muiden maiden esim. Suomen sisäisiin asioihin. Siis YK ja EU tukevat jopa maahanmuuttajien matkoja Euroopassa. Tuetaan vaikka laittomien muuttajien matkoja. Nyt ollaan jo pitkällä!

PM
PM
3.11.2018 15:22
Vastaa...  Jorma Turunen

No. Ne nyt vaan keventää vetojaan paskassa pelissä jos joku ymmärtää mitä tarkotan…

vituttaa koko helvetin touhu
vituttaa koko helvetin touhu
4.11.2018 10:21
Vastaa...  Jorma Turunen

Vaikea ymmärtää mihinkä Euroopan eliitti kuvittelee tarvitsevansa hyvin heikolla kouluutuksella jopa täysin ilman kouluutusta olevia kehitysmaalaisia.Tällä eliitillä en tarkoita Euroopan maiden hallituksia yksinään, vaan koko poliittista ja taloudellista eliittiä
esimerkiksi Suomessa.Kaikki nuo puolueiden johtajat näyttävät soutavan samaansuuntaan,no totuuden nimessä sanotaan ,että persut kyllä yrittävät menoa jarruuttaa.
Paskaakaan ne ei välitä siitä,mitä tavallinen kansalainen asiasta sanoo ja ajattelee.