YK jakaa EU:n kanssa yhteistyössä tulijoille Master kortteja

Kuvakaappaus 2018-11-03 14-46-32.png

Slovenialaisen Nova24tv.si:n mukaan, joka käyttää lähteenä Kroatian poliisia, YK ja sen alaisuudessa toimiva UNHCR-pakolaisjärjestö jakaa kolmansista maista tulleille pakolaisille valmiiksi ladattuja prepaid-masterkortteja.

Tietojen mukaan kortissa on EU:n ja UNHCR:n logo. Kortissa haltijan paikalla lukee UNHCR. Useimmilla Bosniaan saapuvilla tulijoilla on käytössä kyseinen kortti, kun he valmistelevat matkaa edelleen Saksaan ja Pohjois-Eurooppaan.
Poliisilähteen mukaan tulijat ovat hyvin varustettuja mm. uusilla kengillä ja vaatteilla. Monet ovat ottaneet kaikki rahat ulos automaatista Bosniassa.
Master Card on tehnyt yhteistyötä monien hyväntekeväisyyysjärjestöjen kanssa, jotta korttia on saatu jaettua mm. juuri UNHCR:n käyttöön.


 
Sen mitä itse havaitsin vuonna 2015 Tukholmassa, jolloin tulijoita oli tulossa Suomeen, niin merkittävää oli se, että monet käyttivät euroja aika löyhällä kädellä. Näin useaan otteeseen kuinka afrikaanot tai arabiaanot ostivat 100 euron seteleillä tupakkaa (Tukholmassa useimmat kaupat hyväksyvät eurosetelit maksuvälineenä). Sopii vain kysyä, mistä he olivat saaneet sellaisia määriä euroja.

Subscribe
Notify of
guest
41 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Jorma Turunen

Oho! Näin puututaan muiden maiden esim. Suomen sisäisiin asioihin. Siis YK ja EU tukevat jopa maahanmuuttajien matkoja Euroopassa. Tuetaan vaikka laittomien muuttajien matkoja. Nyt ollaan jo pitkällä!

PM

No. Ne nyt vaan keventää vetojaan paskassa pelissä jos joku ymmärtää mitä tarkotan…

vituttaa koko helvetin touhu

Vaikea ymmärtää mihinkä Euroopan eliitti kuvittelee tarvitsevansa hyvin heikolla kouluutuksella jopa täysin ilman kouluutusta olevia kehitysmaalaisia.Tällä eliitillä en tarkoita Euroopan maiden hallituksia yksinään, vaan koko poliittista ja taloudellista eliittiä
esimerkiksi Suomessa.Kaikki nuo puolueiden johtajat näyttävät soutavan samaansuuntaan,no totuuden nimessä sanotaan ,että persut kyllä yrittävät menoa jarruuttaa.
Paskaakaan ne ei välitä siitä,mitä tavallinen kansalainen asiasta sanoo ja ajattelee.

kanander

Tulijoiden pitäisi maksaa kulunsa omilla varoillaan, joita monella on runsaastikin. Turhaa höyliyttä ajatella, että kaikki olisivat lähteneet turvapaikkaturisteiksi pers aukisina. Pankkikorttien jakaminen on käsittämätöntä.

Anonymous

yk ja eu täytys lakkauttaa heti,ettei enempää vahinkoa tule,trump varmaan tiesi mitä yk:ssa tehdään ja otti usan rahoituksen pois,ja eu, siitä ei ole ollut suomelle kun harmia näitten saa…matujen takia ja lisää voi tulla ja paljon jos suomi allekirjoittaa sen sopimuksen 11.12.18.,sitren se on loppu.

Aikki

Tänään kuulin, että Sipilä olisi jo allekirjoittanut tuon sopimuksen, ja luvannut Suomen vastaanottavan vuodessa 100000 matua. Katsotaan pitääkö kuulemani paikkansa. Kuulin myös, että rakennuksille tulisi uusi alkupalkka 7 € tunti, joten ei ihme jos kantasuomalaiset laitetaan kilometritehtaalle ja matut alipalkalla töihin. Mielenkiinnolla seuraan toteutuuko nämä.

Suosi kotimaista

Ei mitään mieltä palkata ketään tumpeloa torvea, se on täysin hukkaanheitettyä rahaa vaikka valtio subventoisikin. Olen itse muutama vuosi sitten palkannut Balkaninpoikia ja kyllä sekin oli melko tuskallista kun eivät osanneet englantia. Varsinaista ammattitaitoa ei ollut ja kaikki piti ensin näyttää ja sitten koko ajan kontrolloida ja viimeksi vielä tehdä loppukontrolli ja sitten vikojen korjauttaminen. Voin vain kuvitella miten mahdotonta homma olisi ollut MENA- porukan kanssa.
Kotimainen duunari osaa asiansa ja työ sujuu puolta nopempaan kuin ulkomaalaisen kanssa jankatessa.

Anonymous

näin saadaan kansa luulemaan että keharitkin ”käy töissä”vaikka niillä olis vaan kypärä ja vasara kädessä koko päivän.,valokuvat otetaan niin että siinä varmaan näkyy kypäräpäinen kehari sama on tv:n puolella,ja kaikkihan tietää tämän propaganda tekstin mitä valtamedia on suoltanut 3vuotta.että silleen.

Anonymous

Joku tätä väestön siirtymistä eurooppaan rahoittaa, mutta kuka?

Aikki

Olisikohan Soros.

Lee Anrersohn

Ei mitään olisikohan. Se on nimenomaan ja juurikin tuo kusipäinen keinottelijat. Se mikä hänen lopullinen motiivinsa on jää arvailujen varaan. Ehkä vain haluaa nähdä miten eurooppalaiset kansat tuhotaan?

Koronan kera

Eikös ne rahoittajat ole eu-veronmaksajat? Eurokriisin hoidossa veivattiin jokunen miljardi euro sivuun satojen miljardien eurokriisin pankkituista ja ne korvamerkittiin tähän 2015 Babylon II operaatioon, jolla EU-maita kansainsekoitettin yli miljoonalla mamulla. Kiinnostavaa on se ilmestyykö näitä esiladattuja anonyymejä prepaid Master-kortteja taas, nyt kun vyöry Turkista alkaa kunnolla. 3,6-4 miljoonaa EU:n rikastuttajaa odottaa pääsyä maanosaamme, ja täällä pakolaismiljardibisneshyväveljet odottavat vesi kielellä.

Pessimisti

Soros?

Anonymous

györgyhän se siellä

Goran Kaltenbrunner

Soros ja Soros. Soroksen takana on CIA. Soros on bulvaani.

Kari Lehto

Lieksassakin, siellä 2015 tienoilla asuessani, saman suuntaisia havaintoja oli kun sinne tuotiin kielteisen saaneita arabiinoja. Lidlistä ostelivat kasseittain juuri kaikkein ylihintaisimpia roska-eineksiä mitä Lidlistä ylipäätään löytyy.

Anonymous

sama meno on tampereen lid kaupoissa,siinä ei hintoja katsella ja kärryt täynnä ruokaa jotka sitten kuljetetaan kotiin(ilmaiseen)autolla,kun monet kantikset etsii tarjousmakkaraa tai käy ruokajonoissa,että kyllä vähän vituttaa vielä niitten paapominen ja puheet ihmisoikeuksista

Eila Hakala

Järkyttävää, olen seurannut samaa ja täällä kaikilla mamunaisiten vauvoilla kalliit merkkivaunut ja lapsilla upo uudet kalliit pyörät, onko totta kirja jonka luin .Eurooppa halutaan tuhota , vyöryttämällä tänne miljardeja pakolaisia ja mamuja ja sitten helppo vallata, Missään ei sanota Että meidän kuuluu Elättää heidät, miksi sitten Sipilä ja hallitus ja eduskunta toimii näin ja pelaamossa käyvät ajankulukseen pelaamassa , kun toisten ilmaista rahaa on mukava käyttää.Kuinka YK toimii näin

Anonymous

soroksen rahoilla sitä suomeakin ”matutetaan”.

Hillosilmä

Tänään näin kuinka uussuomalainen osti Kelan maksusitoumuslomakkeella olutta. Että sillai. Voi sanoa, että olin yllättynyt.

Anonymous

minua olisi vituttanut

Teija Illikainen

Outoa koska silä ei voi ostaa alkoholia eikä tupakkaa. Kaupalta paha moka

Lee Anrersohn

Kas razzimi syytösten pelko on suurempi kuin lainkouran kauhistus ja se on Laihia se.

Aikki

Täytyykin maanantaina mennä Kelaan ja pyytää tuollainen kortti käyttöön.

Anonymous

Senkun kokeilet, ikinä et sitä tule saamaan.

huugo

Opettele arabiaa, maalaa naamasi ruskeaksi, annastukka, sillä pääsee pitkälle. Valkonaamoille nuo edut eivät kuulu vaikka olet rahoittanut koko ikäsi noita palveluja ja olisit jostain syystä sen tarpeessa väliaikaisesti elämäntilanteen huononnuttua vaikka työttömyyden myötä.

Risto

Mitähän EU:n rahanpesusäädökset tästä sanovat? Muistaakseni jotain sellaista, että pitää olla jäljitettävissä kuka maksaa maksukortilla oli se Prepaid tai ei. Eli tarkoittaako tämä sitä, että nämä ”pakolaiset” ovat lain yläpuolella tässä(kin) asiassa?

Anonymous

pakolaisten edut ovat suomalaisten maksettava,mutta suomalaiset ei niitä saa.

Kateuspäivä meni jo

Eikös jo kerran päätetty, että me maksetaan.

Pena

Ai nyt on vielä parempi kortti kuin kelagold. Voi helvetti sentään.

Teija Illikainen

Tarkotti varmaan paperist maksusitoumuslomaketta eikä kela goldia.

Pena

Eikö tuo ole käytännössä ihan sama asia. Kela sponsoroi joka tapauksessa veronmaksajien rahoilla.

Anonyymi

Torniossa 2015 “pakolaisten” kasseja varusmiesaikanaan kantanut sukulaispoika kertoi samaa; tulijoilla oli paljon rahaa, isoja setelikääröjä oli useimmilla taskuissa, eikä niitä edes mitenkään piiloteltu. Ja vaikka matkalla varkaat olivat vieneet passit ja paperit, niin rahat ja älypuhelimet eivät olleet kelvanneet…

Anonymous

olisi mielenkiintoista tietää keneltä tuli käsky että varusmiehet laitetaan kantamaan matujen laukkuja,eiköjän siellä oppimassa maan puolustamista eikä alentua kantamaan näiden laukkuja,kun tietää vielä kuinka ylimielisiä nämä kultamunat ovat ja se että vieläkö varusmiehet laitetaan kanniskelemaan niitä.kuinka yleensä joukkoosaston komentaja on antanut tälläisen käskyn.

Tari Jervo

Sanoisin että sotaoikeuteen maanpetoksesta ja törkeäsyä virkavirheestä jokainen siitä komentoketjusta. Komppanian päälliköstä alkaen kastrointi ja laivarahtina kontissa pimeään Afrikkaan maumau miehille rattopojaksi.

Niin

Hei jätkä! kai ny perkele just Eritreasta tulleella armeijaa paossa olevalla rutiköyhällä neekerillä on sukat täynnä seteleitä. Enemmän ku Antti Hulkkosella vuonna 1984.

Anonymous

koska olet nähnyt neekerillä sukkia,

Elina Lehtinen

Maailma muuttuu. Nykyisessä maailmassa ei tienata tai voittoja tehdä tavaroita tuottamalla vaan virtuaalinen työ on se mikä kannattaa. Ja työntekijä ottaa palkkansa seinästä.
Keharin työllistävä yrittäjä ei ole yrittäjä perinteisessä mielessä vaan keinottelija, jolla on hyvät rahalliset suhteet poliitikkoihin. Hänen firmansa kukoistaa sillä rahalla, joka poliittisten päätösten kautta kanavoidaan firmaan. — Ja sitten nuo poliitikot vielä päättävät siitä laskukaavasta, miten hyvinvointi lasketaan. Ihme ja kumma. Velasta onkin tullut saatava ja tuhlaamisesta säästämistä.

BOIKOTTI

Mastercard boikottiin! Boikottiin myös ICA BANKEN joka Ruotsissa jakaa matuille pankkikortteja yhteistyössä Migrin kanssa.

Lee Anrersohn

Kyllä niillä paalua on. Ovat maksettu invaasiojoukko. Rahoittajia on useampia tahoja eri motiivein, mutta suurimpia ovat Soros, CIA, Saudi-Arabia ja EU:n ytimen kusipää virkamiehet, Punainen Risti ja YK, EU:n suurpääoman ja teollisuuden edunvalvojien edustajat.
Pienempinä organisaattoreina ovat Afrikan huume ja ihmiskauppiaat, Turkki, Israel ja muutama muu Afrikan sekä lähi-idän valtio.
Kyseessä on siis iso sekasotku jonka on liikkeelle pistänyt CIA esim Soroksen kiimaisella avustuksella.
Kaikilla tahoilla on omat motiivinsa.
Suomalaiset siidervalaat suvakkieukot taas himoitsevat lähinnä boytoy seksileluja.