Göteborgissa lauantaisota- seitsemän valkoisiin lakanoihin

Kuvakaappaus 2018-11-04 12-15-43.png

Göteborgin kupeessa Mölnlyckessä pidettiin lauantai-iltana todelliset sotaharjoitukset. Tietojen mukaan ainakin 7 henkilöä joutui sairaalahoitoon.

Tapahtumat alkoivat noin kello 21.20 aikaan kun juhlatilassa ollut väki riitaantui keskenään ja aloitti ammuskelun. Poliisi ei ole paljon kertonut tapahtumista, vain sen, että seitsemän joutui sairaalaan. Vammojen laadusta ei myöskään kerrota.
Mistä oli kyse? Paikalla pidettiin siis jonkinlaista arabialaista kekkeriä. Tilanne alkoi siitä, että joku koki, että häntä ei rispekteerattu tarpeeksi. Niin ikään tilanteessa oli vahvasti polpo-kokemista. Tästä seurasi, että aseet kaivettiin esille ja tilanne räjähti käsiin.
Kyse oli Helvetin enkelien Göteborgin osaston kekkereistä ja sen jäsenet ovat pelkästään uusruotsalaisia.