Ruotsissa hurjanpuoleinen viikonloppu, todellinen halloweeni

raven-988218_960_720.jpg

Ruotsissa on vietetty hurjanpuoleinen viikonloppu. Raatoa on tullut kuin sotatantereella. Göteborgin ison ampumisen lisäksi uhreja on tullut vähän siellä sun täällä.

Sotatoimet aloitettiin perjantai-iltana Uppsalan Gränbyssä, jossa 30-vuotias henkilö ammuttiin hengiltä. Toinen loukkaantui vakavasti. Tapahtumat alkoivat klo 21.40 aikaan kun tietojen mukaan 20-vuotias nuorukainen alkoi ampumaan. Poliisi on etsintäkuuluttanut henkilön. Teon motiiveista ei kerrota.

Perjantai-iltana harjoitettiin Göteborgissa sekavaa puukkojoogaa. Henkilö oli lähtenyt liikkeelle pelkät kalsarit jalassa ja sohi puukolla ihmisiä kylänraitilla. Poliisin tullessa paikalle yritti mies käydä päälle, jolloin poliisi joutui ampumaan miestä jalkaan.

Lauantaiaamu aloitettiin Hultsfredin vastaanottokeskuksessa murhahommilla, tai sen yrityksellä. Murhakeskuksen asukkaat aloittivat klo 8.00 aikaan jättimäisen tappelun. Poliisi saapui paikalle rauhoittelemaan sotaa, vainoa ja kidutusta paenneita. Kun tunteet saatiin aisoihin, huomattiin, että yhden asukkaan tunteet olivat viilenneet melkein lopullisesti. Sairaalahoito sai tunteet kuitenkin takaisin. Yksi henkilö otettiin kiinni epäiltynä pistohommista.

Lauantai-iltana ammuttiin Malmön Rosengårdissa taksikuskia. Kuljettaja oli saapunut 21.30 aikaan kotiinsa kun toistaiseksi tuntematon henkilö oli ampunut pihalla kuljettajaa. Taksikuski oli lähtenyt ampumisen jälkeen luultavasti kohti sairaalaa, mutta näki matkan varrella poliisipartion, jolle ilmoitti ampumisesta. Kuljettaja toimitettiin sairaalahoitoon.

Klo 22.30 aikaan Rosengårdissa ammuttiin taas. Tällä kertaa niin ikään toistaiseksi tuntematon henkilö tyhjensi rynnäkkökiväärin lippaan kerrostalon seinään. Poliisi löysi talon seinästä useita luodin iskeymiä. Kukaan ei loukkaantunut eikä ketään ole otettu kiinni epäiltynä teosta.

Tukholmassa ammuttiin hetki sitten kaksi henkilöä sairaalaan. Klo 17.20 aikaan alkanut taistelu käytiin Hagsätrassa. Paikalla ammuttiin useita laukauksia ja kaksi miestä kuljetettiin sairaalaan. Poliisilla on tällä hetkellä iso operaatio alueella. Ketään ei toistaiseksi ole otettu kiinni epäiltynä teosta.

Ja vielä yksi pikku tapahtuma:

Jönköpingissä raiskattiin lauantai-iltana nainen. 50-vuotias nainen teki ilmoituksen myöhään illalla ja poliisi etsii teosta epäilynä kahta henkilöä, joiden tuntomerkkejä tai muita tietoja ei toistaiseksi julkisteta.

Polisen

Siinäpä sitä alkuun.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

27 thoughts on “Ruotsissa hurjanpuoleinen viikonloppu, todellinen halloweeni

 1. Johan tässä jää jopa michael myers kakkoseksi, kun vertaa näiden Ruotsalaisten halloweeniin. Aikamoista menoa.

  47
 2. Piru että naurattaa. Meikää naurattaa aina kun saa sitä mitä tilaa, oli se paskaa tai täytekakkua.

  41
 3. Tuskin kaikkea kannattaa kirjata, koska tavoitteena on kaunis maailma.

  46
 4. Just kun oltiin saavuttamassa tilanne, jossa pörröiset, valkoiset puput ovat kamuja isohampaisten, tummanharmaiden susien kanssa, niin sitten kaikki tämä. Noh, huomenna yritetään taas lisää samalla metodilla, mutta susien määrää lisätään.

  45
  1. Ja jos on käynyt, niin tuskin ihan iltaiseen/öiseen aikaan Malmön Rosengårdissa….

   17
 5. Kaunis maailman ja kauniit unelmat – ja kaiken takana varmaan taas valkoinen keski-ikäinen heteromies…?

  20
 6. Ihme, että suvakkien mielestä tämä on hyvää kehitystä, joka rikastaa maata. Tyhmyys on tosiaan ääretön, kuten Einstein vihjaisi.

  21
 7. Mutta Maria Pettersson kävi Ruotsissa ja totesi että on ihana ja turvallinen paikka tuo Rosengård!!!
  Ei voi olla totta! Unelma, perkele, nyt jostain unelmaa lisää, lisää matu-ukkoja, lisää marxilaisuutta, lisää islamia… Kyllä se siitä.

  Löfeeni tiesi kertoa että metsää ja suota riittää, sinne voidaan asuttaa. Kommarit on aina oikeesta! 😀😀

  20
  1. m.petterson kävi tietysti rosengårdin poliisiasemalla ja päivällä kun matut nukkuu.

   11
  2. Pettersson kävi keskellä päivää ja taisi olla vielä ramadan menossa. Itselleni kävi samoin, kun halusin nähdä tämän kuuluisan Rosengårdin muutama vuosi sitten. Puolenpäivän aikaan ei ollu jokusta koiran ulkoiluttajaa lukuunottamatta ketään liikkeellä, mutta oli ramadan menossa ja kaikki tietysti nukkuivat yön mässäilystä väsähtäneinä. Iltaan asti ei uskaltanut jäädä kun on liikaa kantaruotsalaisen näköinen.

 8. Pullakaffit ganstojen kanssa ei sitten toimineet. Nyt pitäisi ruveta poliisin toteuttamaan niitä uhkauksiaan. Jotenkin luulen, että vain turvavyöratsiat Inlandvägenillä lisääntyvät.

  19
  1. ei toimi kahvi pullan kanssa ei,jos ne koittas kahvi ja rynnäkkökivääri sarjalla,ni johan tehoaisi.

 9. Hyvin kirjoitettu. Malmön pommi kuitenkin jäi mainitsematta sekä Kärrtorpin raiskaus. Uusia urotöitä tulee ennenkuin kerkiää edes kaffetta välillä keittää.

  20
 10. Ihanaaaaaaa monikultuurista värinää ja Eurooppalaisesta rauhallisesta perinteisestä valtavirrasta poikkeavaa elämänmenoa. Tätähän monet vaativat ja nyt saavat, toivottavasti äänekäämmin tätä haluavat saavat myös sitä henkilökohtaisesti tuntea ihan face to face.

  15
 11. Sanotaan että vanhetessa viisastuu. Sitä viisauden määrää jolla ymmärtäisin miksi näitä ongelmia täytyy eurooppaan rahdata en kuitenkaan ole vielä saavuttanut, ja tuskin saavutan.

  15
 12. Kärrtorpin raiskaus ja Malmön pommi puuttuvat listasta ja uusia urotöitä on varmaan jo tullut niidenkin jälkeen.

  Väkivaltaspiraali kiihtyy mutta koska vaalit ovat ohi pysyvät poliitikot hiljaa ja näkymättömissä. Mitäpä suotta kommentoimaan…

  17
 13. Ruotsi tarvii paljon poliiseja pitääkseen homman hallussa. Siellähän on paljon matuja reservissä. Nyt ruotsalaiset kampanja, että kaikki matut poliiseiksi.

  Siitä tulee vielä iso hauska.

  11
 14. Ilmoitusherkkyys on rajussa kasvussa Ruotsissa, Malmössa on räjähtänyt jo toisen kerran. On vielä epäselvää jos räjähdykset korreloivat keskenään.

  12

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.