Ruotsissa hurjanpuoleinen viikonloppu, todellinen halloweeni

raven-988218_960_720.jpg

Ruotsissa on vietetty hurjanpuoleinen viikonloppu. Raatoa on tullut kuin sotatantereella. Göteborgin ison ampumisen lisäksi uhreja on tullut vähän siellä sun täällä.

Sotatoimet aloitettiin perjantai-iltana Uppsalan Gränbyssä, jossa 30-vuotias henkilö ammuttiin hengiltä. Toinen loukkaantui vakavasti. Tapahtumat alkoivat klo 21.40 aikaan kun tietojen mukaan 20-vuotias nuorukainen alkoi ampumaan. Poliisi on etsintäkuuluttanut henkilön. Teon motiiveista ei kerrota.
Perjantai-iltana harjoitettiin Göteborgissa sekavaa puukkojoogaa. Henkilö oli lähtenyt liikkeelle pelkät kalsarit jalassa ja sohi puukolla ihmisiä kylänraitilla. Poliisin tullessa paikalle yritti mies käydä päälle, jolloin poliisi joutui ampumaan miestä jalkaan.
Lauantaiaamu aloitettiin Hultsfredin vastaanottokeskuksessa murhahommilla, tai sen yrityksellä. Murhakeskuksen asukkaat aloittivat klo 8.00 aikaan jättimäisen tappelun. Poliisi saapui paikalle rauhoittelemaan sotaa, vainoa ja kidutusta paenneita. Kun tunteet saatiin aisoihin, huomattiin, että yhden asukkaan tunteet olivat viilenneet melkein lopullisesti. Sairaalahoito sai tunteet kuitenkin takaisin. Yksi henkilö otettiin kiinni epäiltynä pistohommista.
Lauantai-iltana ammuttiin Malmön Rosengårdissa taksikuskia. Kuljettaja oli saapunut 21.30 aikaan kotiinsa kun toistaiseksi tuntematon henkilö oli ampunut pihalla kuljettajaa. Taksikuski oli lähtenyt ampumisen jälkeen luultavasti kohti sairaalaa, mutta näki matkan varrella poliisipartion, jolle ilmoitti ampumisesta. Kuljettaja toimitettiin sairaalahoitoon.
Klo 22.30 aikaan Rosengårdissa ammuttiin taas. Tällä kertaa niin ikään toistaiseksi tuntematon henkilö tyhjensi rynnäkkökiväärin lippaan kerrostalon seinään. Poliisi löysi talon seinästä useita luodin iskeymiä. Kukaan ei loukkaantunut eikä ketään ole otettu kiinni epäiltynä teosta.
Tukholmassa ammuttiin hetki sitten kaksi henkilöä sairaalaan. Klo 17.20 aikaan alkanut taistelu käytiin Hagsätrassa. Paikalla ammuttiin useita laukauksia ja kaksi miestä kuljetettiin sairaalaan. Poliisilla on tällä hetkellä iso operaatio alueella. Ketään ei toistaiseksi ole otettu kiinni epäiltynä teosta.
Ja vielä yksi pikku tapahtuma:
Jönköpingissä raiskattiin lauantai-iltana nainen. 50-vuotias nainen teki ilmoituksen myöhään illalla ja poliisi etsii teosta epäilynä kahta henkilöä, joiden tuntomerkkejä tai muita tietoja ei toistaiseksi julkisteta.
Polisen
Siinäpä sitä alkuun.

Subscribe
Notify of
guest
27 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Pena

Johan tässä jää jopa michael myers kakkoseksi, kun vertaa näiden Ruotsalaisten halloweeniin. Aikamoista menoa.

Hähhähhääääääää

Piru että naurattaa. Meikää naurattaa aina kun saa sitä mitä tilaa, oli se paskaa tai täytekakkua.

Heikki Kunttu

Kyllä tuo monikulttuurisuus vaikuttaa ihan kivalle!

Utelias

Kuulostaa ihan jännittävälle.

Tilastonikkareille taas töitä

Tuskin kaikkea kannattaa kirjata, koska tavoitteena on kaunis maailma.

Valtsu

Just kun oltiin saavuttamassa tilanne, jossa pörröiset, valkoiset puput ovat kamuja isohampaisten, tummanharmaiden susien kanssa, niin sitten kaikki tämä. Noh, huomenna yritetään taas lisää samalla metodilla, mutta susien määrää lisätään.

Anonymous

Kirjoitustyyli saa nauramaan vaikka ikävästä ja vakavasta asiasta on kysymys.

kulberwo

ihanasti on paskavarpaat rikastuttanu raas vaihteeks ruotsin kulttuuria

Anonymous

koska viimeksi a.stub on käynyt ruotsissa

- Soomepois Eestist -

Ja jos on käynyt, niin tuskin ihan iltaiseen/öiseen aikaan Malmön Rosengårdissa….

Minä

Ihme, että suvakkien mielestä tämä on hyvää kehitystä, joka rikastaa maata. Tyhmyys on tosiaan ääretön, kuten Einstein vihjaisi.

Lee Anrersohn

Mutta Maria Pettersson kävi Ruotsissa ja totesi että on ihana ja turvallinen paikka tuo Rosengård!!!
Ei voi olla totta! Unelma, perkele, nyt jostain unelmaa lisää, lisää matu-ukkoja, lisää marxilaisuutta, lisää islamia… Kyllä se siitä.
Löfeeni tiesi kertoa että metsää ja suota riittää, sinne voidaan asuttaa. Kommarit on aina oikeesta! 😀😀

Anonymous

m.petterson kävi tietysti rosengårdin poliisiasemalla ja päivällä kun matut nukkuu.

Anonyymi

Pettersson kävi keskellä päivää ja taisi olla vielä ramadan menossa. Itselleni kävi samoin, kun halusin nähdä tämän kuuluisan Rosengårdin muutama vuosi sitten. Puolenpäivän aikaan ei ollu jokusta koiran ulkoiluttajaa lukuunottamatta ketään liikkeellä, mutta oli ramadan menossa ja kaikki tietysti nukkuivat yön mässäilystä väsähtäneinä. Iltaan asti ei uskaltanut jäädä kun on liikaa kantaruotsalaisen näköinen.

Anonymous

20 vuotta vielä mokutusta ja ruotsissa kaikki viettää ramadania.

Catilina

Pullakaffit ganstojen kanssa ei sitten toimineet. Nyt pitäisi ruveta poliisin toteuttamaan niitä uhkauksiaan. Jotenkin luulen, että vain turvavyöratsiat Inlandvägenillä lisääntyvät.

Anonymous

ei toimi kahvi pullan kanssa ei,jos ne koittas kahvi ja rynnäkkökivääri sarjalla,ni johan tehoaisi.

Pitää saada sihteeri

Hyvin kirjoitettu. Malmön pommi kuitenkin jäi mainitsematta sekä Kärrtorpin raiskaus. Uusia urotöitä tulee ennenkuin kerkiää edes kaffetta välillä keittää.

huugo

Ihanaaaaaaa monikultuurista värinää ja Eurooppalaisesta rauhallisesta perinteisestä valtavirrasta poikkeavaa elämänmenoa. Tätähän monet vaativat ja nyt saavat, toivottavasti äänekäämmin tätä haluavat saavat myös sitä henkilökohtaisesti tuntea ihan face to face.

Ilkka

Sanotaan että vanhetessa viisastuu. Sitä viisauden määrää jolla ymmärtäisin miksi näitä ongelmia täytyy eurooppaan rahdata en kuitenkaan ole vielä saavuttanut, ja tuskin saavutan.

Freya Snow

Rikkautta, voimavaraa ja kultamunia!! Kyllä Stubb on kateellinen ruotsalaisille.

Vaalit ohi

Kärrtorpin raiskaus ja Malmön pommi puuttuvat listasta ja uusia urotöitä on varmaan jo tullut niidenkin jälkeen.
Väkivaltaspiraali kiihtyy mutta koska vaalit ovat ohi pysyvät poliitikot hiljaa ja näkymättömissä. Mitäpä suotta kommentoimaan…

Vink vink

Ruotsi tarvii paljon poliiseja pitääkseen homman hallussa. Siellähän on paljon matuja reservissä. Nyt ruotsalaiset kampanja, että kaikki matut poliiseiksi.
Siitä tulee vielä iso hauska.

Valtsu

Väkivalta- ja seksuaalirikosyksikkö saavat aivan uuden merkityksen.

Ei mulla muuta

Ilmoitusherkkyys on rajussa kasvussa Ruotsissa, Malmössa on räjähtänyt jo toisen kerran. On vielä epäselvää jos räjähdykset korreloivat keskenään.