MaanantaiSKE klo 21.00: Arvokas vanhuus – utopiaako?

Suomen Kansa Ensin puolueen keskustelukanava jossa käydään läpi tavallisia suomalaisia ihmisiä kiinnostavia eri elämän aiheita niin jatkuvina kuin ajankohtaisesti esiin nousseina. Keskustelijoina on SKE jäseniä, joskus saattaa olla mukana myös vieraita. Keskusteluissa pyritään myös löytämään ongelmiin jotain konkreettisia korjaus- ja parannusehdotuksiakin, kuinka SKE mahdollisesti jonkin ongelman voisi pyrkiä ratkaisemaan.

Subscribe
Notify of
guest
1 Kommentti
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
En tykkää

“Keskusteluissa pyritään myös löytämään ongelmiin jotain konkreettisia korjaus- ja parannusehdotuksiakin, kuinka SKE mahdollisesti jonkin ongelman voisi pyrkiä ratkaisemaan”
Ai jaa mitä minä olen niitä kuunnellut niin ne on keskittynyt vain haukkumaan persuja ja vääristelemään niiden puheita. Toinen asia mihin he keskittyvät yhtä innokkaasti on ske:n kehuminen rajattomasti.