Reformin Pontus Söderblom: Vanhuksia ja sairaita ei saa jättää

rjVXOTZqOy8

Esittelyssä Reformista Pontus Söderblom Hämeen piiristä.
– Olen perheellinen 51 vuotias kolmen lapsen isä, joka kamppailee suomalaisten ja suomalaisuuden puolesta. Joitakin mottoja mainitakseni mm. vanhuksia ja sairaita ei saa jättää yksin.
Tulossa myös livelähetys keskiviikkona 7. pv Eduskuntatalon edustalla, jossa pidetään puhetilaisuus. Söderblom myös puhujana. Siitä tarkemmin linkkiä huomenissa.

Subscribe
Notify of
guest
14 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
persearska
persearska
5.11.2018 21:38

Hieno ajatus, mutta kuka äänet laskee tekee tuloksen ei äänestäjät. https://www.youtube.com/watch?v=n8DlKIXrbCs 00:50 kannattaa aloittaa

Pontus Söderblom
Pontus Söderblom
5.11.2018 22:30
Vastaa...  persearska

Epäilys epärehellisitä vaaleista in, mutta äänestäminen on ainut laillinen vaihtoehto!

Stana
Stana
5.11.2018 22:37

Ylöjärvellä viime presidentin vaaleissa äänestyslipukkeet kerättiin avokoreihin vaikka ne olisi pitänyt äänestäjien tiputtaa suoraan vaaliuurnaan. Aikamoinen kusetuksen maku jäi tuosta toiminnasta.

Kannata
Kannata
5.11.2018 23:03

Kansalaisaloite – Eläkeläisten lakisääteisen köyhtymiskierteen katkaiseminen
https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/3375

huugo
huugo
6.11.2018 05:28

Nämä vaatimukset ovat hyviä, mutta maailmaa pyörittää vahvemmat voimat jotka tekevät mitä lystäävät. EU eliitti ei luovu helpolla valtavista eduistaan. Eikä myöskään Suomen pöhöttynyt eliitti. Veroja kerätään enemmän kuin koskaan mutta siitä huolimatta kaikki rapistuu. Myöskin kansalaiset maksavat yhä enemmän siitä mistä valtio ennen piti huolta, koska verojen keruu käytettiin näihin perustarpeisiin. Mihin valtavat verotulot ”hukkuvat” siinä olisi monelle instansille pähkäiltävää. Valtavan EU koneiston pyörittämisen tuomaa ihanuutta ylistävät ne harvat jotka siitä hyötyvät todella ja he hyötyvät yleensä taloudellisesti. Tosin Soros ei voi enää manipuloida valtioiden valuuttoja jota teki varsin härskisti ennen EU:n laajenmista. Nyt tosin aiheuttaa muuta hämminkiä miljardeillaan.

Acc
Acc
6.11.2018 16:13

Hyvä Pontus!!!! Äänestäisin, jos asuisin Hämeessä. Hyvä, että puolustat vanhuksia. Heitä mielestäni kohdellaan kaltoin. Taitettu indeksi tarkoittanee sitä, että inflaation kasvaessa kaksinumeroisiin lukemiin eläke käytännössä nollautuu melko lyhyessä ajassa. Miksi melko terveet vanhat kuolevat nopeasti pois jouduttaan sairaalaan. Mietityttää.

Pena
Pena
6.11.2018 20:18

Suomen korrutoitunut ja läpimätä vaalijärjestelmä takaa sen, että tämäkään puolue ei valitettavasti ääniä saa. Presidentivaalit olivat myös hyvä esimerkki Suomalaisen hyvävelikerhon voimasta.

Anonymous
Anonymous
7.11.2018 00:19
Vastaa...  Pena

Monella tippuneella perusongelmana äänespohjan kapeus. Tarkoittaa sitä, ettei saa ääniä, ei kannatusta. Korruptio tietysti vielä vääristää.

Birch
Birch
7.11.2018 02:03
Vastaa...  Pena

Pää-asia on kuitenkin että ajan tasalla oleva yksilö äänestää viisaasti ja mahdollisimman eettisen sekä järkevän vaihtoehdon puolesta, lopputuloksesta riippumatta.
En ole koskaan esim. äänestänyt Peruskätyreitä vain sen takia että olisivat vähiten surkea kaikista surkeista vaihtoehdoista ja että sen varjolla valitsisin koleran ruton sijaan. Kun on kerran ollut moninkertaisesti parempia vaihtoehtoja eduskunnan ulkopuolella niin niitä pitää kannattaa lopputuloksesta riippumatta.
Muuten toimisin kuten ne jenkit jotka vain äänestävät ”puolue-kolikon”(Dem/=Rep) jompaa kumpaa puolta. Hölmöläislampaan touhua sellainen

Ernest the Pervert
Ernest the Pervert
7.11.2018 18:05
Vastaa...  Pena

Jotenkin jäi tunne noista pressan vaaleista että ihan kaikki ei mennyt lain mukaan. Eliitille oli hyvin tärkeää että Niinistö valitaan uudestaan onhan Niinistö ns eliitin miehiä ja ajaa näiden etuja sekä on EU myönteinen Saksan ja Ranskan marionetti. Tämähän me ollaan jo nähty mikä Sauli on miehiään.. Ainut hyvä puoli tuossa oli että Haavistoa ei valittu. Säilytettiin edes jonkinlaiset välit Putinin Venäjän kanssa mitä ei varmasti olisi Haaviston taustoilla/suuntauksella tapahtunut. Venäjällä kun noita homopoikia ei katsota kauhean suopeasti ja Arabimaissa vielä vähemmän. Olisi kyllä pulla mennyt väärään kurkkuun linnanjuhlia katsoessa..

hemis
hemis
7.11.2018 10:37

Mistä sinä olet tänne tullut? Ei yksikään puolue Suomessa toimi sairaita ja/tai vanhuksia vastaan. Taitetun eläkeindeksin parantamiseen meillä ei ole varaa. Meillä vähenee eläkkeiden kustantajat.

heippa
heippa
8.11.2018 06:44

Miksi hän haluaa autoilun verotulot tienhoitoon eikä yhteiseen kassaan. Eihän mitään muitakaan veroja laiteta takaisin sinne mistä ne on kerätty.
En ymmärrä miksi tiestö pitäisi olla paremmassa kunnossa kuin vaikkapa terveydenhoito, jonka kanssa tienhoito tietenkin kilpailee, koska rahaa on rajallinen määrä. Jos autoilusta saatu raha kaadetaan tienhoitoon, se on pois jostain.

Satu
Satu
17.11.2018 22:04
Vastaa...  heippa

Kun tiestö on huonossa kunnossa, niin tulee uhreja ja rumihia. Autoilijoilta peritään 8mrd euroa veroa vuosittain, muttei tiestöä saada pidettyä kunnossa. Johonkin muuhun rahat käytetään 🤔

Pinlaareni
Pinlaareni
8.11.2018 19:37

Mitäpäs sitä vanhuksia ja sairaita kannattaa hyysätä, kun tänne voidaan kutsua ja tuoda tuhansia kultamunia ja kätketkettyjä voimavaroja, sekä raketti-insinöörejä… Rikastuttamaan sekä bruttokansantuotetta että kulttuuria.