Ruotsin viikonloppuna rikottiin monia ennätyksiä, kuten haavoittuneiden määrä

pistol-2948729_960_720

Ruotsin viikonlopun saldo oli seuraava: Haavoittuneita ainakin 12 henkilöä, kuolleita 2, raiskattuja 2, porohommiin lähteneitä autoja ainakin 10-15 ja pommeja ainakin

Lauantaiyönä klo 01.10 aikaan pidettiin Rosengårdissa pommiharjoituksia. Erään autokoulun sisäänkäyntiin oli viritetty pommi ja koko julkisivu laseineen löpsähti kadulle. Yksi henkilö loukkaantui ja yksi otettiin kiinni.
Sunnuntai-iltana klo 22.30 aikaan oli taas pommin viritysharjoitukset Malmön Rosengårdissa. Poliisi paikallisti räjähdyksen erään rakennuksen nurkalle. Kiinteistö oli saanut jonkinlaisia vaurioita. Pommiryhmä haravoi aluetta.
Niin ikään sunnuntai-iltana klo 23.40 aikaan Kramforssissa harjoitettiin murhaamista. 25-vuotias nuorukainen oli äitynyt vihatekoon ja kävi samanikäisen miehen päälle asunnossa. Vastaanottava osapuoli menehtyi lopulta lähitaistelussa.
Sunnuntai-iltasella harjoitettiin väkisinmakuuta Tukholmassa. Kärrtorpin kaupunginosan kupeessa tuntematon mies hyökkäsi naisen kimppuun ja raiskasi tämän puskassa. Tapahtuma-aika noin klo 19.10.
Autoja on poltettu ainakin Gävlessä, Eskilstunassa, Motalassa, Botkyrkassa, Kristianstadissa, Boråsissa ja Malmössä.
Polisen
Aikamoinen halloweeni: ampumahaavoja sai ainakin 12 henkilöä, kuolleita 2, raiskattuja 2 ja porohommiin lähteneitä autoja ainakin 10-15.

Ruotsissa hurjanpuoleinen viikonloppu, todellinen halloweeni