Ruotsin viikonloppuna rikottiin monia ennätyksiä, kuten haavoittuneiden määrä

pistol-2948729_960_720

Ruotsin viikonlopun saldo oli seuraava: Haavoittuneita ainakin 12 henkilöä, kuolleita 2, raiskattuja 2, porohommiin lähteneitä autoja ainakin 10-15 ja pommeja ainakin

Lauantaiyönä klo 01.10 aikaan pidettiin Rosengårdissa pommiharjoituksia. Erään autokoulun sisäänkäyntiin oli viritetty pommi ja koko julkisivu laseineen löpsähti kadulle. Yksi henkilö loukkaantui ja yksi otettiin kiinni.
Sunnuntai-iltana klo 22.30 aikaan oli taas pommin viritysharjoitukset Malmön Rosengårdissa. Poliisi paikallisti räjähdyksen erään rakennuksen nurkalle. Kiinteistö oli saanut jonkinlaisia vaurioita. Pommiryhmä haravoi aluetta.
Niin ikään sunnuntai-iltana klo 23.40 aikaan Kramforssissa harjoitettiin murhaamista. 25-vuotias nuorukainen oli äitynyt vihatekoon ja kävi samanikäisen miehen päälle asunnossa. Vastaanottava osapuoli menehtyi lopulta lähitaistelussa.
Sunnuntai-iltasella harjoitettiin väkisinmakuuta Tukholmassa. Kärrtorpin kaupunginosan kupeessa tuntematon mies hyökkäsi naisen kimppuun ja raiskasi tämän puskassa. Tapahtuma-aika noin klo 19.10.
Autoja on poltettu ainakin Gävlessä, Eskilstunassa, Motalassa, Botkyrkassa, Kristianstadissa, Boråsissa ja Malmössä.
Polisen
Aikamoinen halloweeni: ampumahaavoja sai ainakin 12 henkilöä, kuolleita 2, raiskattuja 2 ja porohommiin lähteneitä autoja ainakin 10-15.

Ruotsissa hurjanpuoleinen viikonloppu, todellinen halloweeni


 

Subscribe
Notify of
guest
16 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Minä

Ruotsi palaa. On palanut oikeastaan jo vuosikymmeniä, mutta hissukseen palo on yltynyt suurpaloksi, mutta poliitikot ja media piilottelevat ruotsalaisilta todellisuutta, voidakseen jatkaa entiseen malliin. Ei kun vaativat lisää rahaa suvakkien hoitamaan kotoutukseen, joka on sitä samaa kuin ennenkin, eikä ole koskaan toiminut missään.

Jocke

Mikä sillä Ruotsissa muka palaa? Sitä voisi kysyä Uuninpankkopojalta.

Anonymous

se toimii vain suvakkien harhaisessa mielessä,ja muut joutuu siitä kärsimään

Jani

”Sopu sijaa antaa älkää kantako huolta”

Anonymous

vai että autokoulu räjäytetty, eikö uusruotsalainen saanut korttia.

Tervettä kilpailua

Kaksi autokoulua. Ovat ilmeisesti kilpailevat yritykset ja ainakin toisen omistaa matu.

Valtsu

Aloituskorkeuksia. Kunhan löydetään jokin kollektiivin kohde, kuten rahantulon rajoitukset, niin Ruotsi muistelee tätä päivää kaiholla.

Erittäin hienoa täytyy sanoa

Ennätykset on tehty rikottavaksi. Niin tapahtuu tämänkin ennätyksen ja koko Ruotsin kanssa.
Suomi seuraa perässä naiset etunenässä.

Anonymous

Guinnesin Ennätyskirjan toimitus on jo kuulolla.

mike lake

Niin paljon kusipäitä,niin vähän luoteja.

Pena

Toimisikohan lentopommitus jo paremmin.

Pririteeraukset uusiksi

Nyt voisi viimeistään lopettaa sen vihapuheen kyttäämisen ja ruveta jaakaamaan rikollisia jotka tuhoavat koko maan.

Anonymous

ei vihapuheen kyttäämistä lopeteta ennen kun on saatu suomi täyteen matuja

Pena

Vieläköhän stupido kehuu Ruotsia maailman turvallisimmaksi maaksi ?

Anonymous

voi kehuakin mutta asuu itse muualla

Pena

Alexander Stubb the best of. Stubbin vähäinen järjenjuoksu heilahtelee laidasta laitaan:
Alexander Stubb muistelee menneitä näin: Vuoden 2015 maahanmuuttokriisi oli elämäni pelottavimpia hetkiä. Olin silloin hallituksessa, eikä maahanmuutto ollut ollenkaan hallittua. Se oli pelottavin hetki koko poliittisella urallani.
Vuonna 2015 samainen herra twiittasi: ”Monikultuurisuus on rikkautta. Ei minulla muuta.”
Europarlamentaarikkona Stubb loihe lausumaan vuonna 2005: ”En ole konservatiivi. En ymmärrä lokeroinnin tarvetta. Olen liberaali. Kaikki mielipiteeni ovat liberaaleja. Puolue ja mielipiteet eivät ole automaatio. Moni ajattelee, että kun on oikeistopuolueessa, niin arvomaailma on automaattisesti koti, uskonto ja isänmaa. Ei se niin ole.”
Stubb vuonna 2014 tultuaan kokoomuksen puheenjohtajaksi ja pääministeriksi: ”Minä uskon vahvasti kotiin, uskontoon ja isänmaahan. Minä olen konservatiivi liberaalin vaatteissa, joskus ehkä joidenkin mielestä vähän liiankin liberaaleissa vaatteissa.”
Stubb Pohjoismaiden neuvostosta: ”Vittu mitä paskaa, ei voisi vähemmän kiinnostaa.”
Uutinen tältä päivältä: ”Stubb kehui estoitta Merkeliä maahanmuuttokriisin ratkaisemisesta. Saksalaiset purskahtivat nauruun.”
Joskus A. Stubb on vahingossa vilkaissut peiliin. Helsingin Sanomissa vuonna 2014 hän sopersi näin itsekriittisesti: ”Jos olen ollut mulkku, pyydän anteeksi.”