Solnan telttaleiri vahvistui bluffiksi

Kuvat: Nyheter Idag/Pelle Zackrisson

Solnan telttaleiri on herättänyt epäuskoa monissa. Kaikki Ruotsin suurimmat valtamediat ovat kirjoittaneet kuinka Solnan kaupunki on ajanut sotapakolaiset mäelle kaksivuotisen asuntosopimuksen jälkeen.

Nyheter Idag on varmistanut asian kahteen otteeseen ja leirissä ei todellakaan asuta, kuten isot mediat ovat väittäneet. Nyheter Idagin toimittajia oli paikalla myöhään eilen sunnuntai-iltana, jolloin kaikki teltat olivat tyhjillään. Ketään ei niissä yöpynyt. Niin ikään toimittajat tulivat paikalle uudestaan aikaisin maanantaiaamuna, ja silloinkaan teltoissa ei majaillut ketään.
Epäusko lähti liikkeelle siitä kun moni kyseenalaisti valtamedian julkaisiemien kuvien aitouden. Esimerkiksi osa henkilöistä, joiden väitettiin asuvan teltoissa, olivat kuvissa avojaloin eikä teltoissa ollut minkäänlaisia vilttejä, makuualustoja tai muitakaan yöpymiseen tai elämiseen viittaavia tekijöitä. Yöllä lämpötila laskee lähelle nollaa, joten ilman lämpimiä makuupusseja ja -alustoja teltoissa ei voi nukkua.
Mutta kuten kuvista näkyykin niin teltat olivat myöhään eilen illalla ja aikaisin tänä aamuna tyhjillään. Niissä ei yöpynyt yhtään ainoaa henkilöä.
Nyt ollaan myös huomattu, että urheiluketju Stadium myy tällä hetkellä muutamalla satasella (muutamalla kymmenellä eurolla) samanlaisia telttoja alennusmyynnillä.
https://nyheteridag.se/taltbluffen-
Mistä oikein on kyse. Joidenkin arvailujen mukaan turvapaikka-aktivistit laittoivat pystyyn yhdessä valtamedian kanssa säälikamppanjan. Tällaisten nyyhkyartikkeleiden, ruotsiksi snyftartiklar, julkaiseminen on hyvin tavallista Ruotsin valtamedioissa.
Esimerkiksi Aftonbladet kirjoitti, että sotapakolaiset eivät uskalla poistua teltoilta, koska pelkäävät, että heidän tavarat varastetaan. Kuitenkin Aftonbladetinkin kuvissa teltat ovat tyhjiä. Muuan koneinsinööri taast kertoo, että on opiskellut Ruotsissa koneinsinööriksi, mutta nyt tilanne tuntuu kurjalta kun joutuu asumaan teltassa.
– Ruotsi lupasi meille suojaa sodalta, mutta tämä ei ole tilanne, jota kutsuisin suojaksi. Haluamme vain asuat täällä ja ottaa osaa mukaan yhteiskuntaan, mutta nyt meitä ei kohdella kuin ihmisiä, valittelee yksi koneinsinööri Aftonbladetille.

Subscribe
Notify of
guest
26 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Kuka organisaattorina?
Kuka organisaattorina?
5.11.2018 16:49

Ei kannattaisi valehdella tällä tavalla, se kostautuu. Normaali-ihmiset menettävät lopullisesti kiinnostuksensa ja viimeisetkin mahdolliset sympatianrippeet matuja ja heidän managerejään kohtaan.

Valtsu
Valtsu
5.11.2018 18:17

Sitä tässä on odoteltu vuosikausia, mutta jos kelkkaa ei käännä terrori-isku, rikollisten teloistusmurhat ja joukkoraiskaukset, ei sitä käännä tyhjät teltatkaan. Sitä ei käännä mikään.

Älä anna periksi
Älä anna periksi
6.11.2018 10:58
Vastaa...  Valtsu

Ei saa luovuttaa!

Valtsu
Valtsu
6.11.2018 11:24

En toki annakaan, vastustan omalta pieneltä osaltani vastaavaa kehitystä Suomessa lasteni ja Suomen takia, mutta juttu olikin Ruotsista. He tekevät tai ovat tekemättä, mitä haluavat.

Anonymous
Anonymous
7.11.2018 10:16
Vastaa...  Valtsu

se voi loppua jos alkaa tulla vaaleita etelä-afrikkalaisia.

Acc
Acc
5.11.2018 18:52

Jospa järjestäjäportaassa on salanuivia, jotka keksivät, kannattavat ja toteuttavat mitä typerämpiä mokutustempauksia.
Jos asuntolainaa maksava on töissä valtamediassa, niin pakkohan siinä on mokuttaa. Mutta jos pistää mokutuksen överiksi, niin sitä eivät moku-uskossa olevat huomaa, mutta muut kyllä. Lopputulos on silloin mokutuksen kannalta negatiivinen.
Sama juttu julkishallinnossa ja politiikassa. Ympärilläsi on puneviherpiipertäjiä ja pullahalaajia. Järkipuhe ja perustelet eivät auta. Silloin on pakko mokuttaa ja lujaa. Saat kiitosta ja palkankorotuksia ahkerasta mokutuksesta, jota kohdeyleisö ei usko.

Anonymous
Anonymous
5.11.2018 16:50

Niin, mistä on kysymys, jos Stadium myy nyt näitä samoja telttoja muutamalla kympillä? Suomessa ko. teltat katoaisivat niitä tarvisevien mukaan hetkessä. Olisivat siten jopa käytössä, kantiksilla. Mutta mistähän on kysymys? Ei kai näin avointa kusetusta ole aikomus antaa kansalle tietoon, edes Ruotsissa?

Ilmari
Ilmari
5.11.2018 20:40
Vastaa...  Anonymous

Ei niitä uskalla kukaan varastaa, koska voi päätyä videolle eli jäädä kiinni itse teossa.

pöh
pöh
6.11.2018 11:28
Vastaa...  Anonymous

Kukaan järkevä enää uskalla käyttää telttoja joissa väitetty “sotapakolaisten” asuneen, ja eihän suvakit niitä varasta.
Ja jos telttaleiri olisi ollut oikeassa käytössä, niin siellähän parveilisi koko ajan spr, antifa ym akkalauma

T
T
5.11.2018 16:52

Kukaan muu ei saa Lähi-Itää kuntoon kuin Lähi-Itäläiset itse.
Hyvää kotimatkaa.

Panomies
Panomies
5.11.2018 17:01

Katuvalot pois niin teltat soveltuisivat mainiosti raiskaushommiin!

Ensi kerralla sitten parempi käsikirjoitus
Ensi kerralla sitten parempi käsikirjoitus
5.11.2018 17:46

Eihän noilta umpirehellisiltä näytä onnistuvan mikään. Kusetus taitolaji – harjoittelu jatkuu

Veikko
Veikko
5.11.2018 19:06

En jaksa uskoa, että nuo tänne tulleet kovin herkästi keksivät tämmöisiä kusetuksia. Minun veikkaukseni linssiinkusemisidean alkuperästä on vasemmistolaisissa “aktivisteissa”, jotka ovat kusettaneet myös nämä elintasoshopparit mukaan. Koko pakolaisbisnes on miljardiluokan yhteiskunnallinen kusetus, josta hyötyvät vasemmistonilkit ympäri Euroopan. Jos heidän toimiinsa yrittää puuttua kyseenalaistamalla, niin huutavat kuorossa aivottomia iskulauseita ihmisoikeuksista ja rasismista. Täydellisen oksettavaa touhua. Täydellisen.

Anonymous
Anonymous
5.11.2018 21:58
Vastaa...  Veikko

Prikulleen noin.

Anonymous
Anonymous
6.11.2018 05:24
Vastaa...  Veikko

“Koko pakolaisbisnes on miljardiluokan yhteiskunnallinen kusetus, josta hyötyvät vasemmistonilkit ympäri Euroopan.”
Juurikin näin. Meillä Suomessa näitä vasemmistonilkkejä kutsutaan kokoomuslasiksi ka kepulaisiksi. Kokoomuksesta on tullut äärivasemmistolainen puolue.🤔

Ilkka
Ilkka
6.11.2018 10:17
Vastaa...  Veikko

Varmasti osin noinkin. Kuitenkin sanoisin että pohjoismainen yhteiskunta aika pitkälle on perustunut siihen että ihmiset pääosin ovat rehellisiä. Vielä ei ole totuttu siihen että valehtelu ei olisi hävettävää vaan jopa oikein ja toivottavaa, vääräuskoisille kun voi valehdella mielin määrin. Huoleti voi ottaa lähtökohdaksi sen että nämä tulijat puhuvat puuta heinää. Tämä lähtökohta tulisi huomioida myös kun päätetään sosiaaliturvaan kuuluvista tulonsiirroista joihin heillä ei pitäisi, ainakaan aivan minimiä enempää, olla oikeutta. (Eli ei lapsilisiä 8 lapsesta yms.).

Pohjola piloilla
Pohjola piloilla
6.11.2018 10:56
Vastaa...  Ilkka

Pohjoismainen yhteiskunta perustuu siihen että ihmiset ovat samoista juurista ja kulttuurista ja luottavat toisinsa. Se luo yhteishenkeä. Nyt se kaikki on onnistuttu pilaamaan.

Nestori Lundahl
Nestori Lundahl
5.11.2018 17:49

Jokainen kunnon piintynyt suvakki tietää, että nuo telttaleirin pakolaisressukat olivat juuri tuon jutun tekohetkellä käymässä kotimaassaan.

Pena
Pena
5.11.2018 19:28

Ihan normaali kurpitsavankkuri tarina taas. Tuhannen ja yhden yön satuja vaihteeksi.

Anonymous
Anonymous
5.11.2018 20:42

Tollot ei osanneet edes lavastaa tuotakaan uskottavasti.

Ei eka eikä vika kerta niiltä
Ei eka eikä vika kerta niiltä
5.11.2018 22:25

Valemedia valehtelee aina. Se ei muutu muulla kuin toimittajien vaihdolla. Täysiä tyhjän toimittajia nykyiset.

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
6.11.2018 01:29

Mikä mättää? 2015 taisi alkaa nykyinen matuilu. Koko ajan nämä valheet ovat olleet samaa tasoa. Alkuun jopa uskoin kusetusta, mutta aika pian tajusin muslimien kusettavan aina, eli ei saa uskoa oikein mitään niiden juttuja (vaikka tässäkin kyse suvakkikampanjasta, jossa matu on vain mannekiinina). Suurin osa ei ymmärrä olevansa näiden kahden tahon horoja, joten ei ole mitään syytä tehdä laadukkaampaa propagandaakaan. Ne uskovat, jotka uskovat ja loppuihin ei pure enää mikään. Jos taas kolmen vuoden päästä tilanne on sama, menee usko ihmiskuntaan, ei se opi millään.

Feikki jorma
Feikki jorma
6.11.2018 05:33

Ovat yöt Ingrid tätien hellässä huomassa.Kyllä siinä kroppa lämpiää kun joutuu tekemään täyden työn että täti on tyytyväinen.

Ruotsi on A Bunch of Idiots
Ruotsi on A Bunch of Idiots
6.11.2018 10:51

Tänään 6.11 aamulla SVT jaksaa vieläkin jankuttaa näistä teltoista. Haastateltu matu sanoo (ihan kuin mannet muinoin) ”ei voi tehdä töitä jos ei anneta asuntoa!”. Seuraavaksi kamera siirtyy kuvaamaan- yllätysyllätys!- matunaista, Lääninhallituksen experttiä, joka vakuuttaa samaa asiaa.
Ruotsi on siis jo matutettu nurmikosta Lääninhallituksen savupiipun nokkaan asti ja kaikki ajavat ja voivottelevat matujen asiaa: ”Antakaa sitä ja tätä, muuten emme tee mitään!”.

Anonymous
Anonymous
6.11.2018 16:34

oliko se pluffia, ja minä kun uskoin että on kavereilla huonosti asiat.

TURHIS KISS MY ASS
TURHIS KISS MY ASS
7.11.2018 17:08

Poliisi kävi repimässä telttaleirin, JIPPII. Yhä useampi tuomitsi telttailun pelkäksi mainosjipoksi mutta matut yrittivät selittää ”kyllä teltoissa asutaan mutta he käyvät vain LEPÄÄMÄSSÄ välillä muualla. Lepäämässä mistä? Kovasta duunista?
Matut ruinaavat ja parjaavat ettei Solnan kunta kustanna pitempään ilmaisasuntoasumista ”kun kerran Botkyrkan kuntakin antaa neljän- tai kymmenen vuoden sopimukset!” (!!!)