Karlstadissa taas uusia raiskauksia

Kuvakaappaus 2018-10-30 08-53-15

Raiskaukset Karlstadissa jatkuvat. Viikonloppuna tuli esille kaksi uutta tapausta, joista poliisi on toistaiseksi hyvin vaitonainen.

SVT:n paikallisuutisten mukaan poliisi löysi varhain sunnuntaiaamuna alastoman naisen ulkotiloista Herrhagenin kaupunginosasta. Selvisi, että nainen oli joutunut raiskatuksi. Poliisilla ei toistaiseksi ole epäiltyjä kiinniotettuna.

Niin ikään poliisi sai toisenkin ilmoituksen raiskauksesta. Tässä teko oli tapahtunut kaupunkialueen ulkopuolella. Tästä poliisilla on yksi epäilty kiinniotettuna.

Värmlandissa vietettiin todellinen Halloween-viikonloppu, useita raiskauksia

 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

20 thoughts on “Karlstadissa taas uusia raiskauksia

 1. Oikeen Herrhagenissa, siellä eletään varmaan herroiksi.

  Noi raiskaukset voisi kirjata osaksi BKT:a. Näin saataisiin taas raportoitua moniosaajien positiivisia vaikutuksia talouteen.

  47
 2. poliisi vaitonainen ruotsissa , onkohan suomessa ruotsalaiset poliisit kun sama ”vaitonaisuus” on täälläkin tietyn ryhmän tekemistä kepposista.

  44
  1. Vaitonaisuus voi olla perusteltua ainoastaan tutkintavaiheessa. Sitten kun tuomiot langetetaan, täytyy taustat kertoa läpikotaisin ja jos nuorten tyttöjen on syytä varoa jotain tiettyä ryhmää, niin se pitää mainita erityisen selvästi.

   Ryhmän suojelu ei voi olla tyttöjen suojelua tärkeämpää.

   Ja tietysti tyttöjen suojelemisen lisäksi äänestäjät tarvitsevat tuota tietoa. Koska jos kansalaisten suojeleminen on kansalaisille tärkeä arvo, heillä pitää olla oikeaa tietoa, jotta he voivat valita tarkkaan, keitä äänestävät.

   25
 3. Nyt vain tarvitaan Ruotsiinkin Räsänen joka sanoo että raiskauksesta siittyneet lapset pitää synnyttää.

  30
  1. Ja luonnollisesti raiskaajan kanssa on pakko mennä naimisiin, jotta välttyy kivitykseltä.

   Tulevaisuudessa tarkoituksenmukaisten kiuaskivien lisäksi rautakaupoista tulee saamaan kivityskiviä.

   Kivityskiviä voi ostaa erilaisia: pieniä ja pyöreitä alustavassa kivityksessä aiheuttamaan kipua ja ruhjevammoja. Pitemmälle ehtineeseen kivitykseen käytetään terävämpiä kiviä aiheuttamaan verenvuotoa aiheuttavia ruhjeita. Ja loppusilaus hoidetaan läheltä heitettävillä isommilla luunmurskaajilla, jollaisia voi hankkia oman voimatason mukaan eri painoisia.

   Käytetyt kivet voi pestä ja pakata uudelleen.

   19
   1. Muslimit varmaan ovat jo Rautakaupassa saunakiukaiden osastolla ihastelleet että Allah olkoon ylistetty, täällä myydään valmiiksi pakattuja kivityskiviä!

    12
 4. SSS = Sietämätön Siemenlinko Syyriasta? Somaliasta?

  20
 5. Varoitustaulusta poimittua:SSSSS=Siemensyöksyn Sattuessa Suuntaa Siittimesi Sontaluukulle.

  Olisiko aihetta alaselän tatuoinniksi?

 6. Erilaisia hirmuideologioita ja niiden uhreja on perinteisesti muistettu patsailla ja nimitauluilla. Koskahan multikultin uhrit saavat omansa vai onko sitä enää kukaan pystyttämässä?

  11
  1. Hyvä idea. Ehkä olisi jo aika pystyttää muistomerkki matujen surmaamille suomalaisille. Joka vuosi olisi sitten seppeleen lasku vaikkapa Suomalaisuuden päivänä. Tilaisuus olisi kuolemanvakava. Se alkaisi ja loppuisi Narvan marsiin. Tilaisuudessa luettaisiin ääneen viime seppeleen laskun jälkeen kertyneiden uusien uhrien nimet. Ne olisi ennen tilaisuutta kaiverrettu kiveen kultakirjaimin. Jokaisen lausutun nimen jälkeen ammuttaisiin kunnialaukaukset.

   17
 7. Uutta ja hämmentävää tuossa jälkimmäisessä tapauksessa on, että poliisilla on henkilö pidätettynä. Normikäytäntö lie, että ei tuntomerkkejä, ei tietoa, ei epäiltyjä, ei pidätyksiä. Ruotsin poliisi on oppinut, että virasta ulostamisen uhan takia on parempi olla kuin se kuuluisa apina, joka ei kuule, näe tai sano mitään.

  10
 8. Nej, nej, nej. Mångkultur är ju rikdom. Nyt on varmasti kyse väärinkäsityksestä. Nainen hukkasi ilmeisesti humalatilansa vuoksi vaatteensa, ja päätti rasistisesti (patriarkaalisen pottunokkakuldyyrillisen kasvatuksen saaneena) syyttää sotaa, vainoa, ja kidutusta paenneita viattomia lapsukaisia monikulttuurisesta yllätysyhdynnästä.

  15
  1. By the way: sotaa, vainoa ja kidutusta paenneet valittavat nyt asunnoistaan Fagerstan kunnassa. Ei niin kauheaa sotaa ja kidutusta olekkaan etteikö seinäluteet ja hiirenpaskat olisi kauheampia.

 9. Jokohan alkaisi kannattaa alkaa tehdä asialle jotakin Ruotsissa ?….Näitähän tapahtua joka päivä. Luulisi että alkaisi rikkaus riittämään jo.

  1. Miksipäs sitä rikkaus alkaisi riittämään? Aina voi haluta ja saada enemmän rikkautta…

  1. Ja kun ketään siellä ei tunnu kiinnostavan, onko seksi vapaaehtoista vai ei, täysi-ikäisten välistä vai ei… Jätte bra…

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.