Mielenilmaus ke 7.11. klo 14.00 GCM-sopimuksesta

Reformi järjestää Keskiviikkona 7.11 klo 14:00 mielenilmauksen GCM-Sopimuksesta Eduskuntatalolla. Paikalle on kutsuttu myös Kansanedustajia. Pääjärjestäjä Miki Sileoni/Reformi-Helsinki

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

13 thoughts on “Mielenilmaus ke 7.11. klo 14.00 GCM-sopimuksesta

  1. Mitään hyötyä ja merkitystähän noilla adressit.com adresseilla ei juurikaan ole, mutta toi on sentään vuoden suosituin niin luulis edes vähän herättävän kiinnostusta kun vieläpä saavutettu ilman valtamedian ja julkishallinon noteeraamista. Se että jos Soini vielä sen lisäksi ettei saa tehtyä Irakin kanssa palautussopimusta menee allekirjottamaan ton gcm-sopimuksen voi sanoo kyllä että nää siniset on yks vitun turha ja limanen paskaporukka mitä oon ikinä nähny missään.

   31
 1. Kirjoittavat kumminkin sopimukset mielenilmauksista huolimatta. Samoin tuolla adressillakin sipilä varmaan pyyhkii lähinnä persettään.

  1. Todennäköisesti. Vaihtoehtona on kuitenkin nyrkin puristaminen taskussa. Että sanotaan edes ääneen, että vastustamme.

   11
   1
 2. Jos ei protestoi millään tavalla asiaa jota vastustaa niin silloin hyväksyy hiljaisesti asian.

  13
  1. Pahinta tässä on taas se, että eipä ole kansalaisia juuri valistettu. Jälkeenpäin sitten vaan kylmästi ilmoitetaan, että tällainen sopimus on allekirjoitettu ja kun porukkaa alkaa tulla taas rajojen yli, niin levitellään käsiä ja vedotaan kansainvälisiin sopimuksiin! Voi itku tätä touhua! Olen pettynyt kyllä myös suomalaisiin, kun eivät tajua omaa etuaan ennen kuin on liian myöhäistä.

   1. Tää on samaa ku vedätettiin Suomi euroon. Kusetusta ja salassa tehtyjä päätöksiä kansalaistemme pään menoksi.

  2. Suomessa ei protestit tai mielenosoitukset auta paskan vertaa. Jos päättäjät keksivät jotain allekirjoitella, ei kansan mielipiteellä ole väliä tai merkitystä asiaan.

 3. Syytä osoitaakin mieltä. Harmi vaan kun ei pääse osallistumaan. Keski-Euroopan maissa sentään rupee kuulumaan soraääniä ja vastustusta.

  Täällä meidän Kok ja Kepu kuspääpoliitikot pää märkinä allekirjoittaa tuon erittäin haitallisen sopimuksen ja asiasta ei edes keskustella.

  11

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.