Vihapuhe FM 7.11. klo 01.00: USA:n vaaliseuranta

Seuraamme punaisen tsunamin totaalista ilmaherruutta.
Klo 1.00: Indiana, Kentucky
Klo 2.00: Etelä-Carolina, Florida, Georgia, Indiana, Kentucky, New Hampshire, Vermont, Virginia
Klo 2.30: Ohio, Länsi-Virginia, Pohjois-Carolina
Klo 3.00: Alabama, Connecticut, Delaware, Etelä-Dakota, Florida, Illinois, Kansas, Maine, Maryland, Massachusetts, Michigan, Mississippi, Missouri, New Hampshire, New Jersey, Oklahoma, Pennsylvania, Pohjois-Dakota, Rhode Island, Texas, Tennessee
Klo 3.30: Arkansas
Klo 4.00: Arizona, Colorado, Etelä-Dakota, Louisiana, Kansas, Michigan, Minnesota, Nebraska, New Mexico, New York, Pohjois-Dakota, Texas, Wisconsin, Wyoming
Klo 5.00: Idaho, Iowa, Montana, Nevada, Oregon, Utah
Klo 6.00: Kalifornia, Havaiji, Idaho, Oregon, Washington
Klo 7.00: Alaska
https://www.youtube.com/watch?v=2MIIyHHnybs&fbclid=IwAR2E3U7-cSrnVyrl8b1pFhpSHP5F6muUW1w2Ql9XWJOrYST6Le5Xxo1TxGU

Subscribe
Notify of
guest
5 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
mie

Ei liity tähän, mutta katsoiko kukaan Heikelän ohjelmaa mtv:ltä tänään? Siinä kaarnalaivakapteeni Riku Rantalan ratkaisu vihapuheeseen oli ”suksikaa v*****n”, kuten kuulemma aiemminkin joskus. Ah, niin rakentavaa. Mites se menikään, ensin se malka omasta, jne. Typerintä oli kun porukka hihitteli tuolle typerälle vihapuhemöläytykselle, hihihi, mutta kun toivottaa welcome, saa olla idiootti?

Vittuununut friikkeihin

Rantala on pilannut aivonsa matkoillaan syömällä kaikkea paskaa mitä käsiinsä on saanut, päälle vetänyt kaikkia mahdollisia huumeita mistä pään saa sekaisin. Persekin siltä on revennyt kuulemma koska nuo aineet ovat syövyttäneet sisuskalut ja aivoja jäytää joku alkueliö. Tulos on tosiaan nähtävillä koska mm. YLE suosii kaikkea friikkiä ja sairasta ja sellaista joka päästää suustaan vastaavia huuhdahduksia kuin touretten oireyhtymästä kärsivä ja on YLE:n vakiokalustoa. Loisii verorahoilamme ja kuppaa lisää mm. kaarnavenebisneksellä, josta veti kymmeniä tuhanisa liiveihinsä.

Aikki

Heräsin klo 7.45 kun avasin valemedia Ylen niin siellä oli hautajaistunnelma. Onko republikaanit voittaneet, kun toimittajat lähes nieleskelivät kyyeleitä. Sama MTV 3 kanavalla kreikkalaistaustaisen toimittajamiehen ilme oli näkemisen arvoinen. Eikö valtamedia olekaan puolueeton. Vaikuttaa siltä, kuin koko valtamedia olisi Stalinistien vallassa.

Usan vaaleista ja Rantalasta

USA on muuttumassa moniväriseksi kirjoksi. Pian valkoiset ovat vähemmistö ja se pönkittää vaalitulosta kulttuurimarxilaisille.
Sit se Rantala sais suksii hiiteen. Afrikka on jo valmiina läävänä olemassa, joten suksikoon Rantala ite sinne eikä rahtaa läävää toiselle puolelle maapalloo. Rantala on oikee typerys.

Riinu

Saattaapi olla.
Ei siellä vasemmisto ole vallassa silloin.
Se on muhamatti joka määrää Rantalankin pään gijotiinin väliin. Hyödyllisen idiootin.