Vihapuhe FM 7.11. klo 01.00: USA:n vaaliseuranta

Seuraamme punaisen tsunamin totaalista ilmaherruutta.

Klo 1.00: Indiana, Kentucky
Klo 2.00: Etelä-Carolina, Florida, Georgia, Indiana, Kentucky, New Hampshire, Vermont, Virginia
Klo 2.30: Ohio, Länsi-Virginia, Pohjois-Carolina
Klo 3.00: Alabama, Connecticut, Delaware, Etelä-Dakota, Florida, Illinois, Kansas, Maine, Maryland, Massachusetts, Michigan, Mississippi, Missouri, New Hampshire, New Jersey, Oklahoma, Pennsylvania, Pohjois-Dakota, Rhode Island, Texas, Tennessee
Klo 3.30: Arkansas
Klo 4.00: Arizona, Colorado, Etelä-Dakota, Louisiana, Kansas, Michigan, Minnesota, Nebraska, New Mexico, New York, Pohjois-Dakota, Texas, Wisconsin, Wyoming
Klo 5.00: Idaho, Iowa, Montana, Nevada, Oregon, Utah
Klo 6.00: Kalifornia, Havaiji, Idaho, Oregon, Washington
Klo 7.00: Alaska

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

5 thoughts on “Vihapuhe FM 7.11. klo 01.00: USA:n vaaliseuranta

 1. Ei liity tähän, mutta katsoiko kukaan Heikelän ohjelmaa mtv:ltä tänään? Siinä kaarnalaivakapteeni Riku Rantalan ratkaisu vihapuheeseen oli ”suksikaa v*****n”, kuten kuulemma aiemminkin joskus. Ah, niin rakentavaa. Mites se menikään, ensin se malka omasta, jne. Typerintä oli kun porukka hihitteli tuolle typerälle vihapuhemöläytykselle, hihihi, mutta kun toivottaa welcome, saa olla idiootti?

  14
  1. Rantala on pilannut aivonsa matkoillaan syömällä kaikkea paskaa mitä käsiinsä on saanut, päälle vetänyt kaikkia mahdollisia huumeita mistä pään saa sekaisin. Persekin siltä on revennyt kuulemma koska nuo aineet ovat syövyttäneet sisuskalut ja aivoja jäytää joku alkueliö. Tulos on tosiaan nähtävillä koska mm. YLE suosii kaikkea friikkiä ja sairasta ja sellaista joka päästää suustaan vastaavia huuhdahduksia kuin touretten oireyhtymästä kärsivä ja on YLE:n vakiokalustoa. Loisii verorahoilamme ja kuppaa lisää mm. kaarnavenebisneksellä, josta veti kymmeniä tuhanisa liiveihinsä.

   10
 2. Heräsin klo 7.45 kun avasin valemedia Ylen niin siellä oli hautajaistunnelma. Onko republikaanit voittaneet, kun toimittajat lähes nieleskelivät kyyeleitä. Sama MTV 3 kanavalla kreikkalaistaustaisen toimittajamiehen ilme oli näkemisen arvoinen. Eikö valtamedia olekaan puolueeton. Vaikuttaa siltä, kuin koko valtamedia olisi Stalinistien vallassa.

 3. USA on muuttumassa moniväriseksi kirjoksi. Pian valkoiset ovat vähemmistö ja se pönkittää vaalitulosta kulttuurimarxilaisille.

  Sit se Rantala sais suksii hiiteen. Afrikka on jo valmiina läävänä olemassa, joten suksikoon Rantala ite sinne eikä rahtaa läävää toiselle puolelle maapalloo. Rantala on oikee typerys.

  11
  1. Saattaapi olla.
   Ei siellä vasemmisto ole vallassa silloin.
   Se on muhamatti joka määrää Rantalankin pään gijotiinin väliin. Hyödyllisen idiootin.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.