Vihapuhe FM 7.11. klo 01.00: USA:n vaaliseuranta

Seuraamme punaisen tsunamin totaalista ilmaherruutta.
Klo 1.00: Indiana, Kentucky
Klo 2.00: Etelä-Carolina, Florida, Georgia, Indiana, Kentucky, New Hampshire, Vermont, Virginia
Klo 2.30: Ohio, Länsi-Virginia, Pohjois-Carolina
Klo 3.00: Alabama, Connecticut, Delaware, Etelä-Dakota, Florida, Illinois, Kansas, Maine, Maryland, Massachusetts, Michigan, Mississippi, Missouri, New Hampshire, New Jersey, Oklahoma, Pennsylvania, Pohjois-Dakota, Rhode Island, Texas, Tennessee
Klo 3.30: Arkansas
Klo 4.00: Arizona, Colorado, Etelä-Dakota, Louisiana, Kansas, Michigan, Minnesota, Nebraska, New Mexico, New York, Pohjois-Dakota, Texas, Wisconsin, Wyoming
Klo 5.00: Idaho, Iowa, Montana, Nevada, Oregon, Utah
Klo 6.00: Kalifornia, Havaiji, Idaho, Oregon, Washington
Klo 7.00: Alaska
https://www.youtube.com/watch?v=2MIIyHHnybs&fbclid=IwAR2E3U7-cSrnVyrl8b1pFhpSHP5F6muUW1w2Ql9XWJOrYST6Le5Xxo1TxGU

5 Kommenttia
Uusimmat
Vanhimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Usan vaaleista ja Rantalasta
Usan vaaleista ja Rantalasta
7.11.2018 08:51

USA on muuttumassa moniväriseksi kirjoksi. Pian valkoiset ovat vähemmistö ja se pönkittää vaalitulosta kulttuurimarxilaisille.
Sit se Rantala sais suksii hiiteen. Afrikka on jo valmiina läävänä olemassa, joten suksikoon Rantala ite sinne eikä rahtaa läävää toiselle puolelle maapalloo. Rantala on oikee typerys.

Riinu
Riinu
7.11.2018 14:47

Saattaapi olla.
Ei siellä vasemmisto ole vallassa silloin.
Se on muhamatti joka määrää Rantalankin pään gijotiinin väliin. Hyödyllisen idiootin.

Aikki
Aikki
7.11.2018 08:24

Heräsin klo 7.45 kun avasin valemedia Ylen niin siellä oli hautajaistunnelma. Onko republikaanit voittaneet, kun toimittajat lähes nieleskelivät kyyeleitä. Sama MTV 3 kanavalla kreikkalaistaustaisen toimittajamiehen ilme oli näkemisen arvoinen. Eikö valtamedia olekaan puolueeton. Vaikuttaa siltä, kuin koko valtamedia olisi Stalinistien vallassa.

mie
mie
7.11.2018 01:33

Ei liity tähän, mutta katsoiko kukaan Heikelän ohjelmaa mtv:ltä tänään? Siinä kaarnalaivakapteeni Riku Rantalan ratkaisu vihapuheeseen oli ”suksikaa v*****n”, kuten kuulemma aiemminkin joskus. Ah, niin rakentavaa. Mites se menikään, ensin se malka omasta, jne. Typerintä oli kun porukka hihitteli tuolle typerälle vihapuhemöläytykselle, hihihi, mutta kun toivottaa welcome, saa olla idiootti?

Vittuununut friikkeihin
Vittuununut friikkeihin
7.11.2018 05:19
Vastaa...  mie

Rantala on pilannut aivonsa matkoillaan syömällä kaikkea paskaa mitä käsiinsä on saanut, päälle vetänyt kaikkia mahdollisia huumeita mistä pään saa sekaisin. Persekin siltä on revennyt kuulemma koska nuo aineet ovat syövyttäneet sisuskalut ja aivoja jäytää joku alkueliö. Tulos on tosiaan nähtävillä koska mm. YLE suosii kaikkea friikkiä ja sairasta ja sellaista joka päästää suustaan vastaavia huuhdahduksia kuin touretten oireyhtymästä kärsivä ja on YLE:n vakiokalustoa. Loisii verorahoilamme ja kuppaa lisää mm. kaarnavenebisneksellä, josta veti kymmeniä tuhanisa liiveihinsä.