Ruotsissa vauhdikas alkuviikko, repertuaarissa sitä tavallista

0.39121700_1535436100_plastic

Ruotsissa on taas ammuttu, puukotettu, raiskattu ja poltettu. Tapahtumia on ollut tiistain ja keskiviikon aikana sen verran reilulla kädellä, että otetaan esittelyyn parhaimmat tapaukset.

Eilen tiistaina laitettiin Tukholman pohjoispuolella Märstassa eräässä pubissa pystyyn kunnon vanhan liiton kapakkatappelu. Ainakin viisi vietiin sairaalaan. Yhdellä ampumahaavoja, neljällä puukkohaavoja.
Tapahtumat alkoivat hieman ennen puolta yötä tulijoiden suosimassa kapakassa kun useat henkilöt äityivät riitelemään baarissa. Tunteet kiehahtivat sen verran, että puukot ja pistoolit kaivettiin esille. Useita laukauksia ammuttiin. Poliisi saapui nopeasti paikalle pataljoonalla ja tunteet saatiin jonkin verran aisoihin.
Kun pöytien aluksia alettiin tutkimaan niin lattialta löydettiin yksi ampumahaavoitettu ja neljä puukkohaavoitettua. Jokainen sai piipaakyydin sairaalaan paikattavaksi. Poliisi otti kiinni paikanpäällä ainakin kaksi henkilöä, jotka pidätettiin aamulla.
Aiemmin päivällä Tukholman eteläpuolella Haningessa harjoitettiin kohdeammuntaa. Handenissa klo 12.55 aikaan alkanut ammuskelu käytiin kerrostalon pihamaalla. Poliisin saapuessa paikalle löydettiin pensaikkoon piiloutuneena yksi pahasti  haavoittunut henkilö. Poliisi tutkii asiaa murhan yrityksenä, mutta ketään ei ole toistaiseksi otettu kiinni epäiltynä teosta.
Suurta näytelmää on käyty Uppsalassa, jossa juuri tällä hetkellä tätä kirjoittettaessa Gottsundan ongelmalähiössä on ainakin viisi autoa tulessa. Näyttää, että Gottsundan uusruotsalaiset ovat tällä hetkellä kovassa käymistilassa.
Maanantaina keskellä kirkasta päivää joukko nuorukaisia tunkeutui Ekebyvägenillä sijaitsevaan kouluun ja alkoivat pahoinpidellä summittaisesti oppilaita. Henkilöt eivät olleet koulun oppilaita. Ainakin 20 henkeä osallistui tappeluun. Poliisin saapuessa paikalle olivat tappelupukarit poistuneet paikalta.
Eilen tiistaina ammuttiin kl0 21.25 aikaan erään talon julkisivua. Talossa asuu vanhempi pariskunta ja poliisin mukaan ampumiselle ei löydy järkevää motiivia. Kukaan ei loukkaantunut. Poliisi pidätti hieman myöhemmin 20-vuotiaan nuorukaisen epäiltynä ampumisesta.
Juuri tällä hetkellä Gottsundassa on tulessa viisi autoa surullisen kuuluisalla Banstolsvägenillä. Tuleen oli sytytetty 1-2 autoa, joista palo levisi viereisiin autoihin.
Tukholmassa ammuttiin niin ikään. Vällingbyssä ammuttiin eilen iltatuimaan klo 21.00 aikaan miestä jalkaan. Poliisi laittoi illalla pystyyn ison operaation, mutta ketään ei toistaiseksi ole pidätetty epäiltynä teosta. Kohde pääsi sairaalaan ortopedin pedille.
Malmössä tehtiin ilmoitus raiskauksesta Möllevångstrorgetilla klo 02.55 aikaan. Poliisi ei kerro tapahtumista enempää, mainitsee vain, että asiaa tutkitaan ja iso osa Möllen kupeessa olevasta puistikosta eristettiin tutkintaa varten yön aikana.
Mölndalissa taas harjoitettiin bussihinkkaamista. Lipuntarkistajat olivat liikkeellä julkisessa liikenteessä, kunnes kohdattiin liputon. Tästä seurasi, että liputon alkoi hinkkamaan puukolla ilmaa ja syntyi joukkotappelu. Poliisi otti kiinni myöhemmin nuorukaisen epäiltynä bussihinkkaamisesta, eli bussipuukkohuitelusta.
Muutama autopalo loppuun. Hedemorassa poltettiin auto aikaisin aamulla klo 7.45 aikaan. Autoja poltettiin myös Karlshamnissa klo 00.51 aikaan. Västeråsissa taas klo 19.15 aikaan poroutettiin pari pakettiautoa. Ja yksi auto Rosengårdissa.
Siinäpä taas alkutuimaan.
https://polisen.se/aktuellt/polisens-nyheter/

Subscribe
Notify of
guest
11 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Pena

Ei siis mitään uutta monikulttuurisen Ruotsin auringon alla. Koskahan tämä alkaa Suomessakin.

Kustaa von Lorotel

Suomessahan vietettiin eilen ”ruotsalaisuuden päivää”.

Pinlaareni

Ja sopisi kysyä, että, miksi ihmeessä….

Anonymous

eräässä tunnetussa kirjastossa eräskin lauma vaelsi ja metelöi mennessään. Älämölö on valtava sellaisten keskuudessa. Se näyttää olevan ihan tapana heillä, että lietsovat ja kiihottavat toinen toisiaan. Yksikin huusi suoraa huutoa toiselle että MITÄ, MIKSI SE ..xx SINUA HAUKKUI, NYT KYLLÄ..jne.jne. Tämä on todellakin lähes jokapäiväistä. Ei sitten ihme että tappeluita ja muuta riehuntaa on vähän väliä. Jonkun tahon pitäisi antaa heille jotain rauhoittavia lääkkeitä, että muuttuisivat samanlaisiksi laahustajiksi kuin me pohjoismaalaisetkin.

Rasse

Parempi olisi, että muuttuisivat vielä rauhallisemmiksi.

Anonymous

niillä on verissä tämä älämölö,ne ei yksinkertaisesti osaa olla hiljaa jos niitä on enemmän kuin yksi,lauma näitä apinoita pitää jo sellaista älämölöä että meinaa verisuoni katketa päästä.

Anonymous

mukava lukea ruotsin arjesta,sitä ovat saaneet mitä suvakit tilasivat,mutta tämä matuaalto voi lähteä tulemaan suomeen kuten vuonna 2015,sitä ei kaivata

VauhdinVh

Harmi, ettei PT- medialla ole puskissa lymyäävää paparazzikuvaajaa.

Uskonnonvapaus on myös oikeus saada olla ilman pyllistelyä terveyskeskuksen lattialla

Toissapäivänä oli ilmaisjakelulehti ”Mitt-i”ssä lukijan kiukkuinen yleisönosasto- kirjoitus :
terveyskeskuksen odotushuoneessa, sairaiden ja vanhojen vuoroansa odottavien mummojen ja pappojen keskellä oli muslimi tempaissut esille rukousmattonsa, laittanut sen lattialle ja heittäytynyt itse sen päälle pyllistelemään ja kumartelemaan. Mummot ja papat katselivat vaivautuneina muualle.
Luoja vie jos kantis tekisi vastaavaa soitettaisiin poliisi paikalle alle 15 minuutissa.

Ei mitään tervejärkisten touhuu

Mielisairaalaan noi pyölistelijöt kuuluis. Todella puistattavaa tollanen touhu.

hemis

Tällaiset tapaukset yleistyvät vuosien mittaan. Ruotsi on saanut, mitä on tilannut. Kun poikaa puukotetaan ja tytär raiskataan, Medelsvenssonien perhe huokaisee: Onneksi meitä ei syytetä rasismista..