Subscribe
Notify of
guest
11 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Onnen Aikaa

2003 oli hyvä vuosi. Maata ei ollut vielä ehditty tuhota lopullisesti.

John

Suomalaiten itsetuntoa on aina kohotettu urheilumenestyksellä (Paavo Nurmi, Lasse Viren, Tero Pitkämäki jne.). Nyt näinä vaikeina aikoina tällaiset videot vievät loputkin tsempit. Toisaalta kohta ei ole kuin Euroopan joukkueita ja yksilöurheilijoita, joten ei kai sillä ole niin väliä enää.

huugo

Tulevaisuudessas kaikki kansallistunteeseen viittaavat kielletään ja maajoukkue urheilijat valitaan periaatteella, mitä mustempi, sen parempi. Ei pääse pellavapäät hillumaan kansallistunteellaan ja levittämään rasismia.

Anonymous

Ranskan jalkapallomaajoukkue kuvastaa tulevaa tilannetta Euroopassa.

Klarlys

Kroatiassa sanottiinkin, että pientä Kroatiaa vastaan asettui Afrikka. Häviö kestettiin, ja hopean juhlinta sujui arvokkaasti toisin kuin Ranskan afrikkalaisten keskuudessa, Pariisissa riehuttiin, rähinöitiin ja aiheutettiin vahinkoa. Kaksi kulttuuria kohtasivat.

Shinta

Olinpa katsomassa tuota matsia isolta kankaalta jo edesmenneillä Helsingin makasiineilla ns. ”Leijonatorilla”. Erittäinkin hilpeä ja riehakas tunnelma vaihtui nopeasti hitaasti hiljaisena kotiinpäin laahustavaan massaan… Ikimuistoinen lätkäkokemus kuitenkin.

Matuhockey?

Jääkiekossa ei mustia ja ruskeita pelaajia näy, mikähän siinä?

JK

Pitkään olen odottanut hetkeä jjolloin suvaitsevaisuuden ja tasa-arvon nimissä vaaditaan värillisiä joukkueisiin. Onneksi vielä, ainakin toistaiseksi, saamme nauttia suomalaisesta urheilusta ja jonka saavutusten myötä myös näemme Suomen lipun nousevan salkoon ja kuulemme maammelaulun. Loputtomiin tämäkään ei tule kestämään, valitettavasti.

Miksu

Harmi että ruottalaisilla ei enää nykyään ole tollaista tsemiä vaan antavat vainolaisten parempikulttuuristen valloittaa ja tuhota maansa… Eiköhän vielä koita päivä, jolloin lätkäkin kielletään Ruotsista? Koska se on haram. Tai jotain?

J

2003 jäi mieleen kaikkien aikojen epätasaisimmista kisoista. Tähtihyökkääjistä koostettu joukkue nuiji Slovenian ja Ukrainan maanrakoon, mutta Tsekkiä ja Slovakiaa vastaan oli sitten tehotonta nuhjausta ja Saksaakin vastaan hikinen 2-2 tasapeli. Kimmo Rintanen oli oikein tyyppiesimerkki, joka onnistui aina vain helpoille vastuksille. Mitä nyt tässä meni tuuripomppu sisään. Aravirta ei koskaan osannut ottaa aikalisää ajoissa. Ihmekö tuo että hävisi kaikki finaalit. Maalivahtivalintakin meni mönkään. Hurme sai helpot nollat eikä ollut tuntumaa kovista peleistä. Jälkeenpäin vielä selvisi että Hurme salasi kuumeilunsa.

Särmääjä

Tulevaisudessa tuollakin luistelee somalit EU-turnauksessa Suomen provinssin leijonapaidoissa ja viimeset suomalaiset ei enää saa käyttää sellasta koska se on rasismia vaan pitää olla pinkit kalliolaisen feministivaatesuunnittelijan pillupaidat päällä. Naisten jääkiekko on tuotu myös osaksi kisoja eikä sitä saa mitenkään erottaa miesten kiekosta.