Kuinka Ruotsin selostajaja ottaa 5-6-pelin

Jokainen muistaa katastrofimatsin 6-5. Miltä kuulostaa kun Ruotsin ”mertaranta” sekoaa… tässäpä maistiaiset.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

11 thoughts on “Kuinka Ruotsin selostajaja ottaa 5-6-pelin

 1. Suomalaiten itsetuntoa on aina kohotettu urheilumenestyksellä (Paavo Nurmi, Lasse Viren, Tero Pitkämäki jne.). Nyt näinä vaikeina aikoina tällaiset videot vievät loputkin tsempit. Toisaalta kohta ei ole kuin Euroopan joukkueita ja yksilöurheilijoita, joten ei kai sillä ole niin väliä enää.

 2. Tulevaisuudessas kaikki kansallistunteeseen viittaavat kielletään ja maajoukkue urheilijat valitaan periaatteella, mitä mustempi, sen parempi. Ei pääse pellavapäät hillumaan kansallistunteellaan ja levittämään rasismia.

  20
   1. Kroatiassa sanottiinkin, että pientä Kroatiaa vastaan asettui Afrikka. Häviö kestettiin, ja hopean juhlinta sujui arvokkaasti toisin kuin Ranskan afrikkalaisten keskuudessa, Pariisissa riehuttiin, rähinöitiin ja aiheutettiin vahinkoa. Kaksi kulttuuria kohtasivat.

 3. Olinpa katsomassa tuota matsia isolta kankaalta jo edesmenneillä Helsingin makasiineilla ns. ”Leijonatorilla”. Erittäinkin hilpeä ja riehakas tunnelma vaihtui nopeasti hitaasti hiljaisena kotiinpäin laahustavaan massaan… Ikimuistoinen lätkäkokemus kuitenkin.

  1. Pitkään olen odottanut hetkeä jjolloin suvaitsevaisuuden ja tasa-arvon nimissä vaaditaan värillisiä joukkueisiin. Onneksi vielä, ainakin toistaiseksi, saamme nauttia suomalaisesta urheilusta ja jonka saavutusten myötä myös näemme Suomen lipun nousevan salkoon ja kuulemme maammelaulun. Loputtomiin tämäkään ei tule kestämään, valitettavasti.

   11
 4. Harmi että ruottalaisilla ei enää nykyään ole tollaista tsemiä vaan antavat vainolaisten parempikulttuuristen valloittaa ja tuhota maansa… Eiköhän vielä koita päivä, jolloin lätkäkin kielletään Ruotsista? Koska se on haram. Tai jotain?

  11
 5. 2003 jäi mieleen kaikkien aikojen epätasaisimmista kisoista. Tähtihyökkääjistä koostettu joukkue nuiji Slovenian ja Ukrainan maanrakoon, mutta Tsekkiä ja Slovakiaa vastaan oli sitten tehotonta nuhjausta ja Saksaakin vastaan hikinen 2-2 tasapeli. Kimmo Rintanen oli oikein tyyppiesimerkki, joka onnistui aina vain helpoille vastuksille. Mitä nyt tässä meni tuuripomppu sisään. Aravirta ei koskaan osannut ottaa aikalisää ajoissa. Ihmekö tuo että hävisi kaikki finaalit. Maalivahtivalintakin meni mönkään. Hurme sai helpot nollat eikä ollut tuntumaa kovista peleistä. Jälkeenpäin vielä selvisi että Hurme salasi kuumeilunsa.

 6. Tulevaisudessa tuollakin luistelee somalit EU-turnauksessa Suomen provinssin leijonapaidoissa ja viimeset suomalaiset ei enää saa käyttää sellasta koska se on rasismia vaan pitää olla pinkit kalliolaisen feministivaatesuunnittelijan pillupaidat päällä. Naisten jääkiekko on tuotu myös osaksi kisoja eikä sitä saa mitenkään erottaa miesten kiekosta.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.