Malmössä ammuttu taas urakalla

Kuvakaappaus 2018-11-08 22-37-53.png

Malmössä on taas ollut niin huikeat pari päivää, että paremmasta väliä. Ilmassa on ollut lyijyä suurinpiirtein samaan malliin kuin kesän 1944 suurtaistelussa Karjalan kannaksella.

Ensimäinen rähinä käytiin Rosengårdin naapurissa Mobilian ostoskeskuksessa. Taistelut alkoivat viime yönä klo 02.00 aikaan kun Burger Kingin parkkipaikalla alettiin laulamaan laulua ”Maantie on kova kävellä ja kivääri on raskas kantaa”. Päätähtenä oli muuan somalitaustainen aakooisti, joka sai useita pistoolin luodin reikiä selkäpuolelle.
Burger King oli tuolloin auki ja alueella syntyi paniikkikaaos kun ihmiset yrittivät etsiä suojaa. Hätäkeskus sai useita soittoja. Kun poliisi saapui paikalle olivat osapuolet poistuneet paikalta ja siivoustyöt jätettiin veronmaksajille.
Sairaalaan kuskattiin siis 20-vuotias afrikan sarvelainen. Tunnettu hampuusi, joka itse on ollut epäiltynä helmikuussa Docentgatanilla tehdystä murhasta, mutta näyttö ei ole riittänyt vangitsemiseen.
Tapahtuma kirjattiin murhan yrityksenä, sillä kohde säästyi epäonnekseen toistaseksi kuolemalta.
Torstai-iltapäivällä alkoikin sitten suurtaistelu. Tapahtumapaikkana oli viereinen Hermodsdalin kaupunginosa. Ja tietenkin Docentgatan. Yksi tai useampi henkilö ampui pari lippaallista luoteja kohti huoneistoa. Kymmeniä kuteja meni ikkunasta sisälle. Kukaan ei kuitenkaan saanut osumaa.
Mielenkiintoista oli SVT:n paikallisuutisissa, jossa muuan Lähi-itätaustainen mies kertoi, että alueen asukkaat pelkäävät todella.
– Kuka tahansa saattaa joutua tulilinjalle kun on väärässä paikassa väärään aikaan. Tai ajattele kun ammutaan jotain huoneistoa kohti. Entä jos tekijät erehtyvät ikkunasta ja ampuvat lapsiperheen. Niitäkin täällä vielä asuu. Tilanne on katastrofaalinen eikä kukaan osaa enää tehdä mitään asialle.
Poliisilla ei ole kummastakaan teosta toistaiseksi kiinniottoja, ritsivihkossa on vain ristinolla.
Sydsvenskan

Subscribe
Notify of
guest
10 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Tukkualennus

Kaunis piirre, ettö räiskintä keskittyy tihiöihin. Maaseudun rauha jatkuu meille pahasta tietämättömille karvahatuille

Pena

Pyssyt paukkuneet taas kuin villissä lännessä konsanaan.

Sarvijaakot ja satiaiset

Sarvijaakot pitää kuskata takaisin Sarveen. Ei tämä muuten lopu ikinä.

Anonymous

tälläiset uutiset eivät tule loppumaan pt-mediassa koskaan,jos loppuu se tietää sitä että ruotsista ovat rikastajatkin loppuneet.

Epäilys herää

Onkohan tässä nyt väärinkäsitys pt-median toimituksen osalta?
Entä jos tapahtumat liittyvätkin ruotsalaisten uusiin kotouttamistoimiin joita kokeilevat edellisten epäonnistuttua, jotta tulijat tuntisivat olonsa kotoisammaksi?

Anonymous

joo,täytyyhän sitä nyt rynkyllä ammuskella että tulee kotimaa mieleen,ja ruumiitakin täytys olla samoin kun kotimaassa,ja kun täällä vie maksetaankin siitä,lähiöitten imaamit kannustavat ja kehuvat,on jo kun kotimaassa.

Jari-P

Ai kuinka ihanaa monikulttuurisuutta.

Murphy

Hienoa. Ei ammuskelu, vaan johdanto-osan nostalginen lyriikka. Raskasta on kivääriä kantaa esim. ”Kirkkojärven lenkin” verran ja Lahti&Salorantaa vielä raskaampi.- Tilanne joillekin aitoruotsalaisille täytyy tuntua kamalalta. Taas toisille ruotsalaisille tyhmänrauhallisuus luo esteen olla tekemättä mitään ja blokkirajoja ei missään tapauksessa saa ylittää. Ankara vastuu ”maailman omantunnon” säilymisestä ns.puhtaana. Kansankoti on ollut jo hyvän aikaa kansojen koti,jossa elämänlaatu on lähinnä valtamedian puheiden varassa. Rahaa tietenkin on. Niin on Saksallakin, mutta-mutta kun poliittinen oikeusvaltion kehitys kierretään rahalla ja kieroilla selityksillä ollaan huonolla tiellä. K.J. Ståhlberg kääntäisi luitaan, jos saisi vinkkiä, missä mennään.

Anonymous

usa:ta lähestyy tuhansien tulijoiden tsunami,joita pysäyttämään trump.lähetti sotilaita,mitä tekisi ruotsi vastaavassa tilanteessa,ei sotilaita vaan pusseja tuomaan rikastajat ”turvaan”.

Suomi Finland

Sen sijaan, että tunkisi teräviä neuloja kaupassa myytäviin elintarvikkeisiin, se 60- vuotias merikarvialainen olisi voinut tuollaisen teon sijasta voinut muuttaa Malmöön. Siellä ei takuulla olisi tylsää ja riittäisi kosolti jännitystä elämässä.