Sivusta sanottua: Totuus takaisin kansalaisten tietoon

WEB_INRIKES

Olen mukana uudessa suomalaisessa kansallismielisessä puolueeksi pyrkivässä yhdistyksessä nimeltään ”Suomen Kansa Ensin”. Miksi olen mukana ja miksi tällainen uusi yhdistys on yleensä perustettu?

Reilu vuosi sitten syksyllä 2017 olin mukana perustamassa uutta yhdistystä nimeltään Suomen Kansa Ensin, eli SKE, alusta pitäen ajatuksella, että Suomesta puuttuu aito isänmaallinen tiukasti Suomen ja suomalaisten etuja ajava puolue. Aiemmin PerusSuomalaiset ja sitä ennen Kansallinen Kokoomus olivat tätä viittaa pitäneet hartioillaan, mutta viimeistään vuonna 2015 näiden molempien ollessa jopa hallitusvastuussa sallittiin, tuntuu että jopa toivottiin, ulkomaalaisen islaminuskoisen ”vyöryn” tulevan esteettä maahamme ja vyöryjien asettua tiukasti Suomen kamaralle kaikista siitä johtuvista negatiivisista tapahtumista riippumatta.
Edelleenkin useista kielteisistä päätöksistä huolimatta tämä vahvasti miesvoittoinen vyöry on maassamme. Joten voi sanoa, että suomalaisten etuja ei suomalaisessa hallintokoneistossa enää ajeta! Vyöryn tuomista negatiivisista tapahtumista ei myös juurikaan saatu tietoa. Kuin yhteisestä sopimuksesta, vai oliko sittenkin kyseessä jokin mahtipäätös, koko valtamedia laittoi päälle yhteisen tiedostussulun kaikkien näiden maahan tulleiden islaminuskoisten ulkomaalaisten tekemien rikosten, seksuaalisten häirintätapausten ja väärinkäytösten julkistamiselle. Ei ollut mitään väliä, oliko kyseessä sitten yksityiset vai valtiorahoitteiset tiedotusvälineet. Lehdistö, televisio, radio – kaikki yhdessä olivat täysin hiljaa!
Valtamedian toiminta meni itse asiassa ihan nurinniskoin. Alettiinkin isoon ääneen julistamaan mantraa maahan tulleiden ihanuudesta, maahan tulleiden edustamien arvojen ylivoimaisuudesta ja kuinka kaikkien meidän suomalaisten on nyt vähintään sallittava ehdoitta maahan tulleiden omien tapojen noudattaminen, vaikka ne olisivat kuinka ristiriidassa meidän omien ikiaikaisten tapojemme ja arvojemme kanssa. Meidän, suomalaisten, täytyisi sopeutua ulkomaalaisten tapoihin. Päinvastaista ei vaadittu missään! Hoetaan vaan monikulttuurisuuden ihanuutta, vaikka se ei aiemminkaan ole onnistunut missään päin maailmaa. Tämä on mennyt jopa niin pitkälle, että meidän omia pitkäaikaisia tapojamme on alettu hyljeksimään ja vieroksumaan. Viimeaikaiset esimerkit joulun korvaamisesta talvi tms. sanalla. Käsittämätöntä. Mutta pahinta tässä siis on, että KANSAN ei sallita tietää mitä todella tapahtuu!
Meillä isänmaan ystävillä on kuitenkin olemassa media. Valtamedian suussa tämä kulkee valemedian nimellä. Tämähän on valhe, kansallismielinen vastamedia eli vaihtoehtomedia on päinvastoin syntynyt sekin vain ja ainoastaan, koska valtamedia ei hoida työtään siten kuin riippumattoman ja totuudenmukaisen median kuuluu hoitaa. Riippumattomasti ja totuudenmukaisesti. Samasta syystä kuin SKE syntyi puoluekenttään. Tyhjiö tapaa aina täyttyä.
Internetissä oleva vaihtoehtomedia ei kuitenkaan riitä herättelemään koko kansaa. Kaikki kansalaiset eivät vieläkään osaa käyttää nettiä, mutta kaikki osaavat lukea. Minun ehdotukseni isänmaallisille suomalaisille onkin seuraava: Yhdistetään voimamme uuden yhteisen kansallismielisen printtimedian taakse. Haetaan rahoitusta. Perustetaan ilmaisjakelulehti, pooli, johon kerätään julkaistavat artikkelit kaikista tähän pooliin liittyvistä vaihtoehtomedioista ja kansanliikkeistä ja niiden julkaisemista jutuista. Tämä ilmaisjakelulehti ei siten tarvitse omaa varsinaista toimitusta. Tämä pooli pitäisi sisällään myös PerusSuomalaisten netissä olevan puoluelehden, mikäli he haluavat mukaan liittyä, sillä itse pidän myös tätä tärkeänä kanavana ja julkaisualustana. Viikoittain nyt ennen ensi kevään vaaleja jaettava ilmaisprinttijakelulehti kaikkiin suomalaisiin talouksiin mahdollisimman halvalla, todennäköisesti vapaaehtoisten isänmaallisten voimin, voisi hyvinkin avata vielä kiinni olevia suomalaisia silmiä. Pelastaa maan. Ajoissa.
Nyt on toiminnan aika! Tiedotetaan me, kun valtamedia ei sitä tee!
– Ari Lindström

Subscribe
Notify of
guest
10 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous
Anonymous
8.11.2018 20:20

😘😘🌷🌷💖

Anonymous
Anonymous
8.11.2018 21:26

Saattaisi olla ihan hyvä idea

Aappa
Aappa
8.11.2018 22:16

Valtamedia on toiminut vallassa olevien eli omistajiensa ehdoilla niin kauan kuin se on ollut mahdollista, eli jokusen tuhat vuotta nykyhistorian valossa – kulloisenkin valtauskonnon ja politiikan käsikassarana.
Järkyttävä tosiasia on, että sama kaava toistaa itseään, eikä mikään ole psykologisella tasolla muuttunut, vaikka maailma on näennäisesti kehittynyt.

Acc
Acc
8.11.2018 22:36

Se olisi joku tabloidi, Metro-lehden kaltainen tuote. Printillä tavoitetaan ne, jotka eivät netissä käy. Lehti tietysti herättelisi ihmisiä käymään netissä. Mutta… mutta printtiviestintä vaatii paljon rahaa. Heitän nyt hatusta. Ehkä 10 senttiä per painettu lehti. Painos miljoona. Siis painokustannus 100.000 euroa. Jakelu. Yksi jakelija jaksanee jaella 100 lehteä. Tarvittaisiin siis 10.000 vapaaehtoista jakajaa. Kuljetukset jakelijoille maksavat. Sisältö pitää tehdä, jos se saadaan vapaaehtoisilta, niin hyvä. Ainakin parikymmentä toimittajaa. Koska kyse on painetusta lehdestä, ei voida toimia kokonaan maan alla. Tarvitaan vastaava päätoimittaja. Ja aivan varmasti eliitti ja suvakit aloittavat häirinnän. Kaikesta haastetaan oikeuteen. Sähköjä katkaistaan. Jakajien kimppuun käydään. Julkisesti lehteä lukevia syljetään. Matut kaivavat veitset esiin. Painot pelotellaan luopumaan painamisesta.
Ihan hyvä idea sinänsä. Myös tilannekuva on hyvin kuvattu. Valitettavasti Suomen valtio, Koneen säätiö, kirkko, EU ja Soros eivät tule auttamaan operaation rahoituksessa. Ehkä tarvitaan 2-3 miljoonaa. Vastapuolta voivat kyllä rahoittaa.
Jos nyt Eurojackpotista tulisi 90 miljoonaa, niin sitten olisikin helpompi pelastaa Suomi. Mutta todella valtaisia organisointi tarvitaan, vaikka rahaa olisi.

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
9.11.2018 07:55
Vastaa...  Acc

Helppo kertoa, mikä on ongelma ja mitä sille pitää tehdä. Sitä ei tunnu kukaan tietävän, että kuinka se tehdään. Taivaanrannan maalarina on helppo olla, itsekin osaan: Meillä on köyhyyttä ja kurjuutta, annetaan kaikille rahaa ja kaikkea ihanaa! Jatkokysymyksiin en vastaa, kuten tietty porukkakaan koskaan. Arilla on kyllä hyvä ajatus, mutta siihen se taas jää.
Taikka sitten luullaan, että juuri se puolue, jota oikeastaan ainoana haukutaan ja mollataan kaikin tavoin, lähtee nyt ilomielin maksamaan vaikkas nyt miljoonan kuussa kustantavaa lehteä aina vaaleihin saakka. Hommaa myös ne vapaaehtoiset omista piireistään hoitamaan jakelun. Ja se ryhmä, jota Arikin edustaa, vie mahdollisesti sitten vajaan prosentin äänistänne vaaleissa? Erikoista politiikkaa, varmasti toimii!
Nyt varmaan ”joku” lukee tämänkin kommenttini lähetyksessään ja huutaa pää punaisena solvauksiaan. Koitas arvata oikea nimeni, olet senkin lähetyksessäsi kironnut.. ai niin, ei onnistu millään, koska 99% kansasta on ihmissaastaa ja saanut jo osansa.
Ettei olisi pelkästään negatiivista, kerron (taas) oman ideani. Tehkää kuka hyvänsä lyhyitä artikkeleja käsittävä, netistä itse tulostettava, mustavalkoinen flaijeri, yksipuolinen A4, johon ympättäisiin vaikka nettiosoitteita joista saa lisää tietoa ja Youtubelinkkejä myös. Noita voisin aamuisella käydä sujauttelemassa Metro-lehtien väliin sillai salaa itsekin. Saisi tulostinkin hommia. (Tietty hanskat pitää olla, ettei polpo ole heti kimpussa ja lierihattu hommattava, kun kerrankin tutkivat kameratallenteita.) Työmatkalaiset ja muutkin ottavat jokaisen lehden, siis satoja menisi joka aamu periaatteessa yhdeltä juna-asemalta. Kulkeutuvat työpaikoille ja kouluihinkin.
Tekisin itse, vaan kun en osaa. Pitäisi olla lähes ammattimainen kirjoittaja, että menisi kaaliin ja alkaisi kiinnostusta herättämään laajemminkin. Jos menee alku puihin, ei kiinnosta myöhemminkään, luulisin.
Ujona poikana saattaisin toimia salaisemminkin. 1:30 tällä kylällä ei liiku oikein ketään. Hallussani olevilla avaimilla pääsen miltei puolentoistasadan oven taakse pudottelemaan tiedotteita + matkalla olevat postilaatikot, matkaa tulee 2 km, kyllä sen kipittää ihan lystikseen kerran viikkoon. Kaikkialla ei alaovet ole lukossa yölläkään, äkkiä löytyy lisää osoitteita…
Tuo olisi valmis konsepti, ei mitään haihattelua, ehtii hyvin joku moniosaaja saamaan systeemin pystyyn ihan vaikka jo tässä kuussa? Idea ei ehkä ole hyvä, se voi olla aivan perseestäkin.

Vitun vaikeaa, ei vitun hyötyä
Vitun vaikeaa, ei vitun hyötyä
9.11.2018 00:48

Hyvä kansanvalistuksellinen idea, jota ei vastusteta. Maksaa tosin maltaita ja sekin pois oluenpanosta.

Anonymous
Anonymous
9.11.2018 05:29

murkut.org on hyvä lähtökohta!

Miksu
Miksu
9.11.2018 11:03
Vastaa...  Anonymous

Murkut on erinomainen. Sitä kautta tämänkin klikkasin auki olkoonkin että kyllä PT bookmarkseistakin löytyy. Mutta sieltä on helppo kattoa että mitä uutta missäkin on.

Miksu
Miksu
9.11.2018 11:01

Erittäin hyvä idea!

Trilisser
Trilisser
9.11.2018 17:07

SKE:n osalta olisi syytä pohtia, että onko nyt PS:n palattua juurilleen enää mitään järkeä pitää yllä kansallismielisen ääntä hajottavaa liikettä. Käytännössä kun on tosiasia, että joka ääni SKE:lle on ääni pois mokutuksen päävastustajalta PS:lta. Pitäisi tunnustaa tosiasiat ja lopettaa riitelevät klikit ja olla yhtenäisinä Halla-aho linjan takana.