Katsosuositus: Riikka Purra Keski-Pohjanmaan PS:n piirikokouksessa

Riikka Purran puhe Kokkolassa Keski-Pohjanmaan PS:n piirikokouksessa. Tilaisuus pidettiin 3.11.2018 J.V Snellmanin lapsuudenkodissa.

Kuuntelusuositus. Purra puhuu mm. maahantulijoista ymmärrettävällä tavalla. Hyvin leikattu ja kuvattu filmi. Paikalla näytti olevan mm. Mauri Peltokangas ja Jussi Halla-ajo.
 

Subscribe
Notify of
guest
12 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Kiva katsoa ja kuunnella

Purra ei ole kaikista rumin tai tyhmin.

Pena

Paljon paremman näköinen kuin vaikka anne berner.

Ulkonäöstä jauhaminen on typerää

On se kumma kun nainen on hyvä jossakin niin vedetään heti ulkonäkö esille. Jos nainen taas on huono aletaan keskustella hänen alapäästään. Pysykää mielummin asiassa.

Uusi termi: Vihakehuminen :D nyt äkkiä rikoslakiin ja syylliset linnaan :D

Itse tykkään kuunnella kun Riikalla on asiaa. Se on tähän asti ollut hyvin jäsenneltyä silkkaa faktaa selkeästi ilmaistuna.
Kaupan päälle miellyttävällä äänellä kerrottuna ja kuvaakin on kiva katsella. Tuo on kaunis ja näkee, että pitää itsestään huolta.
Mikä siinä on, ettei naisen ulkonäköä voi kehua jos aihetta kerran on? Ei se sitä asiaa mikä hänellä on miksikään muuta.

Miksi naisten ulkonäköä ja alapäätä kommentoidaan eikä pysytä asiassa?

Eihän miestenkään ulkonäöstä puhuta. Vaikka täytyy myöntää että Alexander Stubb on hyvän näköinen, hyvinkoulutettu, yleissivistynyt, edustava ja pitää itsestään huolta. Eikö juu?

Subb muistuttaa lähinnä aasia hampaineen. Eihän se typerys osaa edes laskea, vaikka mukamas onkin mielestäsi yleissivistynyt.
Aika yleissivistynyt on mies joka on möläyttänyt tällaisia aivopieruja suustaan.
”Alexander Stubb muistelee menneitä näin: Vuoden 2015 maahanmuuttokriisi oli elämäni pelottavimpia hetkiä. Olin silloin hallituksessa, eikä maahanmuutto ollut ollenkaan hallittua. Se oli pelottavin hetki koko poliittisella urallani.
Vuonna 2015 samainen herra twiittasi: “Monikultuurisuus on rikkautta. Ei minulla muuta.”
Europarlamentaarikkona Stubb loihe lausumaan vuonna 2005: ”En ole konservatiivi. En ymmärrä lokeroinnin tarvetta. Olen liberaali. Kaikki mielipiteeni ovat liberaaleja. Puolue ja mielipiteet eivät ole automaatio. Moni ajattelee, että kun on oikeistopuolueessa, niin arvomaailma on automaattisesti koti, uskonto ja isänmaa. Ei se niin ole.”
Stubb vuonna 2014 tultuaan kokoomuksen puheenjohtajaksi ja pääministeriksi: “Minä uskon vahvasti kotiin, uskontoon ja isänmaahan. Minä olen konservatiivi liberaalin vaatteissa, joskus ehkä joidenkin mielestä vähän liiankin liberaaleissa vaatteissa.”
Stubb Pohjoismaiden neuvostosta: ”Vittu mitä paskaa, ei voisi vähemmän kiinnostaa.”
Uutinen tältä päivältä: “Stubb kehui estoitta Merkeliä maahanmuuttokriisin ratkaisemisesta. Saksalaiset purskahtivat nauruun.”
Joskus A. Stubb on vahingossa vilkaissut peiliin. Helsingin Sanomissa vuonna 2014 hän sopersi näin itsekriittisesti: ”Jos olen ollut mulkku, pyydän anteeksi.””
Typerys mikä typerys ei mulla muuta.

Pena

Kyllä minä nyt mieleni pahoitin taas.

tapperlund

Tällaasia tyttöjä pitäisi saada eduskuntaan ja housupuku/peruukkiukot ja muut piipittäjät kartanolle.

Carloff

Riikka hoida homma kotiin, muistetaan veteraania ja suomessa muissakin sodissa palvelleet kotiin tulleet aina suomen maata ja itsenäisyyttä kunnioittaen. Niin myös YK palveluksessa olleita vuodesta -56.

MV

Olipas hyvä!!

Jouko Kuisma

Täyttä asiaa. Kiitos Riikka !