Päivän Rasmus: Idolsissa rasismia

Kuvakaappaus 2018-10-29 12-58-53

Rasisminvastusteluryhmä Rasmuksessa ollaan taas vastusteltu rasismia. Tällä kertaa rasismia löytyi Idolsista.

Rasmuslaisen mukaa Idolsin loput kahdeksan kisailijaa on jaettu suomalaisiin ja uussuomalaisiin. Rasmuslaisen MIELESTÄ uussuomalaisten ryhmän taso on huikeaa, jopa aivan älyttömän huikeaa. Mutta, koska kummastakin joukkueesta putoaa aina yksi kilpailija niin tällä taataan se, että myös uussuomalaisia tippuu pelistä, vaikka hän olisi parempi kuin suomalaiset yhteensä.
Rasmuslainen kyseleekin nyt, että ovatko muut nähneet tässä rasismia. Ei tarvine varmaan sanoa, että rasisminvastustajien laulukuoro yhtyy suu vaahdossa huutamaan rasismia.
Kuvakaappaus 2018-11-09 15-01-43.png

Subscribe
Notify of
guest
23 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
vapaaehtoinen-rasmus-tuomari

Ilman muuta seuraavaan Idols kilpailuun tuomarit RASMUKSESTA.

JuhoL

Ensinnäkin Idolsissa palkitaan vain yksi ja se on koko kauden voittaja. Toisekseen asiassa voi aivan vapaasti nähdä rasismia, koska koko termiä ei tarvitse nykyään enää määritellä. Joku muu voisi nähdä asiassa esim. seksuaalista häirintää, koska sitäkään ei tarvitse enää sen tarkemmin perustella.

jippos123

Taitaa kyseinen Rasmuslainen olla natsi ja rasisti jos näkee pikku tihrusilmillään toisen porukan matutaustaiseksi. Eikös kaikki olekkaan Rasmuksen mielestä ihan 1000% samanlaisia? Rasmuslaisen virhesilmä taitaa olla pakaroiden välissä.

Rasmus on seinähullujen kokoontumispaikka

Nuo helvetin idiootit näkee rasismia jo aamupuurossaan. Idols on muuten perseestä, Suvakki neiti Nikulan liimaletti, hyi saatana.

K.L.

Joo ei pysty Idolsia katsomaan…Joni-“kohtaa pelkosi” ja Vilkkumaa ,Suomen lipulla pyllynsä pyyhkijä.(Käytin miedompaa sanaa kuin itse honottava ns.taiteilija).

Anonymous

idols on vain eräs pakkomonikulttuurin mainoksista,ei sitä kansallismielinen voi katsella.

Aikki

Kumpikin kommunistien perillisiä, joten ei ihme jos toinen heistä takapuolen isänmaamme lippuun pyyhki.

Anonymous

Nyt on heti tehtävä siitä(kin) ohjelmasta ilmianto, sekä pakottaa tv-yhtiöt heti lopettamaan sen lähettäminen.
Aika törkeää. Tilalle laitetaan iki-ihana neljät häät, tai illallinen kahdelle.

Anonymous

neljät häät,uudessa versiossa matumies ja 4 kaapunaista.

fatwantarkistaja

Jos mulla olis joku projekti ajankohtainen, vaikkapa patterin vaihto palohälyttimeen, niin kilpailuttaisin sen?
Toinen firma olisi kotisivujensa perusteella täysin kotimaisissa hyppysissä ja porukka vaikuttaisi huippuammattilaisilta ja varmasti päteviltä suoriutumaan patterin vaihdosta ilman mitään mutinoita.
Toisella firmalla ei kotisivuja olisi, mutta löytyisi osoite ja aukioloaika. Kolmannella käyntikerralla se olisi jopa auki ilmoitettuna aikana. Kaikki näyttäisivät olevan jotain gruusialaisia, eikä kukaan puhuisi suomea. Taskuun unohtunutta patteria näyttämällä ja ulisemalla, sekä kattoa osoittelemalla ne alkaisi jo nyökyttelemään. Varmuudeksi hokisin enkuksi, että “nine volts, nine volts”. Tässä kohtaa joku näpyttäisi taskulaskimeen pienemmän summan, kuin mitä se kotimaiselta vaikuttanut tarjous oli ja sanoisi “tax free only”. Verollisen työnosuuden voin kuitenkin laittaa kotitalousvähennyksiin, jolloin homma maksaa tasan saman.
Onko rasismia, jos päädyn kuitenkin kotimaiselta vaikuttavaan firmaan? Niillä on se Y-tunnuskin.
iDollssissa valitaan – kuten joku mainitsikin – kahdesta finalistista se parempi. Nyt se voi olla kumpi vaan, värillinen, tai väärän värinen. Mielipidekysymys tuolla tasolla enää se paremmuus, eli puhtaasti rasismia on valita kantasuomalainen. Levytyssopimus kuuluu matulle, vaikka mokaisi esityksensä täysin ja oksentaisi vielä tuomareiden päälle.

Aikki

Meidän rasistiperheessä ollaan tultu siihen tulokseen, että Idolsin voittaa matupoika Leo ja Tanssii tähtien kanssa kisan voittaa kankea Pekka Pouta.

Pessimisti

Suomalaisille ja värillisille omat kisat erikseen. Rasmuslaiset voi katsoa niitä tummia, ne kun on niiiin iihania.

Valtsu

Toivolan Janin pitäisi voittaa kaikki mahdolliset kisat ja kinkerit maksimaalisella uhripääomallaan.

Anonymous

kun on kauan taxin takapenkillä,sieltä on mukava pelastaa afrikan ja lähi-idän “hädänalaisia”.

mamma

Kirjoittaja tarvitsee aivan ilmiselvästi hoitoa, kuka toimittaisi lääkäriin? Hänen kannattaisi lopettaa somessa pyöriminen, hakea töitä ja koettaa elää normaalia elämää. Herätä aamulla aikaisin kuten normaalit ihmiset ja nukkua öisin. Aivan selvästi some sekoittanut pään.

Esa

Ilman tätä juttua en olisi edes tiennyt, että koko kisa on käynnissä. Pitää vissin ottaa oikein asiaksi tarkistaa tuo rasismin määrä kyseisessä formaatissa

Aappa

En ole Idolsia seurannut, enkä tule seuraamaan, mutta ei olisi ensimmäinen kerta kun valtapoliittiset ihanteet – kuten esim. ”monikulttuurisuus” – vaikuttaisivat kilpailun lopputulokseen.

Pena

Ihan roska-artisteja sieltä tulee olkoot väri mikä hyvänsä. Esim. abreut, ari koivuset, tuiskut yms…Typerä ohjelma.

Onneksi vielä Euroviisut

Se on jo liikaa kun paskaohjelma luovutetaan rasisteille.

Anonymous

näitä ruskeita ihmisiä laitetaan jokaiseen ohjelmaan,mainokseen,ei ole sellaista hetkeä ettei jostain ruskeasta tehdä joku julkkis ja idoli?matutetaanhan suomea nyt oikein urakalla,onko käsky tullut sisäministeriöstä.

kanander

Mä boikotoin neekerimainosten julkaisufirmoja. Seuraavat kakkulat eivät varmasti ole Specsaversilta.

Karri Nyman

Asia on aivan selvä. Idiots ohjelma pitää lopettaa, rasistit ja suvakit ovat iloisia lopputuloksesta.
Korjaan ei idiots vaan idoli ohjelma, vaikka se ensimmäinen nimi olisi tarkempi.

Aikki

Nyt tuli todistettua sekin, että Rasmuslaiset ovat rasistisia kantasuomalaisia kohtaan. Ei se tummaihoinen poika ainakaan kantasuomalaisia lauluntaidoillaan voita.