Malmön ammuskelut jatkuivat taas uudella ampumisella

Kuvakaappaus 2018-11-09 14-18-02.png

Malmössä tapahtui jo neljäs ampumistapaus 24 tunnin sisällä. Viime yönä tehtiin samanlainen kuularuiskuattentaatti kohti Rosengårdissa sijaitsevaa huoneistoa.

Tapahtumat alkoivat klo 01.35 aikaan kun toistaiseksi tuntemattomat henkilöt alkoivat tulittaa erään huoneiston ikkunoita ulkoa päin. Huoneistoon sisälle ikkunoiden läpi meni kymmeniä luoteja.
Huoneistossa ei tapahtumahetkellä oleskellut ketään, joten ainakaan toistaiseksi ketään ei ole viety sairaalaan tai ruumishuoneelle. Poliisi jatkaa teknistä tutkintaa ja asiaa tutkitaan murhan yrityksenä ja ampuma-aserikoksena.
Aiemmin torstaipäivän aikana tehtiin kaksi samanlaista ampumista. Klo 15 iakaan ja 21.30 aikaan ammuttiin vastaavanlaisesti kohti kahta huoneistoa. Toisessa luoteja ammuttiin oven läpi, toisessa ikkunan läpi. Molemmissa tapauksissa huoneistoissa oleskeli henkilöitä, mutta kukaan ei saanut osumaa.
Edelleen torstaiyönä ammuttiin nuorukaista ostoskeskuksen parkkipaikalla. Pihalla käytiin tulitaistelu ja yksi sai osumaa.
Malmön poliisi on varautunut viikonloppuun erikoiskeinoin. Poliisi ei kerro tarkoittaako se sitä, että partioille on annettu ylimääräiset termospullot ja pullapaketit jaettavaksi vai mitä. Perjantaiksi odotetaan kuitenkin käytöshäiriöitä.
 

Subscribe
Notify of
guest
7 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
JuhoL

Nyt poliisimestari Sisu kyllä uhkuu, puhisee ja hyppii tasajalkaa kiukusta… mutta sitten mitä? Ählyt tietää tasan tarkkaan, että millaisia viulunsoittajia paikalliset poliisit ovat.

Pena

Jos sieltä saapuu mikki hiiri ja pelastaa päivän.

Minä

Jos olisi Ruotsin amuuskeluallakka olemassa, niin siinä olisi kai liki jokaiselle, jos ei jokaiselle päivälle merkintä. Synkkä tulevaisuus, kun koko kansa on alistettu “unelmalle”.

Pena

Erikoiskeino taitaa olla 10 kahvibussia. Kyllä se siitä.

Hotler

Pitäisikö tehdä uusia rannekkeita ja järjestää joku halauskampanja? Rakkaudella ja suvaitsevaisuudella tästä kyllä selvitään! Kohta rupeaa tuntumaan siltä että Saksa 30-luvulla oli asioiden ytimessä… Euroopalla on vakava torakkaongelma.

Uusi sananlasku

Paukku päivässä ja kymmenen parhaassa!

Anonymous

ei hätää,poliisi jatkaa teknistä tutkintaa,ja jatkaa ja jatkaa,jatkaa jatka…..