Taas uusi ampumistapaus Malmössä

Kuvakaappaus 2018-11-08 23-55-19

Malmön uusruotsalaiset näyttävät olevan nyt hyvin aktiivisina. Torstai-iltana sattui taas uusi ampumistapaus, kukaan ei kuitenkaan loukkaantunut.

Tällä kertaa ampumistapaus sattui ongelmalähiö Holmassa. Bellevuegårdenissa sijaitsevan kerrostalohuoneiston oven läpi ammuttiin muutamia laukauksia. Hätäkeskus sai useita huolestuneita soittoja, että kerrostalon rappukäytävässä ammutaan ja sieltä kuuluu jotain räjähdyksiä.
Poliisin saavuttua paikalle yhdestä ovesta löydettiin useita luodinreikiä ja rappukäytävän betoniseinissä oli luodin iskeymiä. Kenenkään ei tiedetä saaneen osumaa. Poliisi tutkii asiaa murhan yrityksenä, mutta ketään ei ole toistaiseksi otettu kiinni epäiltynä teosta.
Seurataan tilannetta. Näyttää, että Malmössä kehittyy nyt jotain todella kovaa, joka saattaa räjähtää käsiin hetkenä minä hyvänsä.