Tukholmassa puskajoukkoraiskaus, kolme kiinni

medborgarplatsen

Tällä kertaa joukkoraiskaus suoritettiin Tukholman keskustassa Södermalmilla. Uhrina noin 20-vuotias nainen.

Poliisi sai ilmoituksen, että 20-vuotias nainen oli joutunut useamman tekijän uhriksi Björnin puistikossa Medborgarplanilla. Nainen otti yhteyttä alueella partioivaan poliisiin, joka toimitti naisen sairaalaan.

Osa puistikosta eristettiin teknistä tutkintaa varten. Poliisi otti vähän myöhemmin kiinni kolme henkilöä epäiltynä törkeästä raiskauksesta.

Tekopaikka on tässä tapauksessa oleellinen. Björnin puistikko. Kukaan normaali täyspäinen nainen ei oleskele puistikossa puolenyön aikaan. Puistikko on narkomaanien valloittama puisto. Toisaalta on mielenkiintoista, että puistikossa kyttää öiseen aikaan mittava sotapakolaismiesten lauma. Mitä kyttäävät? Tietenkin holtittomia valkoisia narkomaaninaisia, joiden jalkoja on helppo levittää.

Aftonbladetin mukaan kaikilla tekijöillä on entistä taustaa raiskaajina, joten itsestään selvää mistä kuviosta on kysymys.

Polisen

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

28 thoughts on “Tukholmassa puskajoukkoraiskaus, kolme kiinni

  1. ”Entistö raiskaajataustaa kaikilla kolmella”? Olis passittaneet maasta pois jo aikaisempien raiskausten jälkeen niin ne ei olis nyt Ruotsissa vaan jossaki muualla. Ei ne niitä raiskauksia tähänkäänm lopeta ja silti niille löytyy puoplutelijat jos yritetään karkoittaa maasta.
   Se on joillaki ” loukkaamaton ihmispokeus saada raiskata”

   24
   1. ’Etnistä taustaa’, koska kyllähän kaikki tietävät, keistä on kyse.

    Eli sisältö ei juurikaan muuttuisi, mutta tietty tuo sakki olisi pitänyt huvittaa Madakaskarille jo ekan yllätysseksin jälkeen.

    11
    1. Aika sujuvaa uusvihapuhetta! Pitää selittää, eli nettipolpo ei tajuu. Näitä lisää ja enempi.

 1. eihän tässä ehdi kun kommentoimaan näitä raiskauksia,kun yhteen vastaa tulee jo tieto muista raiskauksista,ehtivää porukkaa nämä rikastajat.mutta mehän tiedetään jo että monikulttuuri on rikkaus ja voimavara.näin.

  61
 2. Kyllä nyt pohjolaa rikastetaan vauhdilla, ja lehdissä mainostetaan että mlijuunia on lähtöasemissa.
  No,game is over.

  36
  1. Ennenkin olen väittänyt, että ellei ole satojamiljoonia matkalaukkuja pakattuina Suomen-eläkettä varten, ovat joko nälkään tapettavia idiootteja, taikka huippufiksuja, mitään välimuotoa en saata ajatella.

 3. Aika poikia nuo ”työvoimapulan paikkaajat”’ o_O

  Meikä.ei narkkia menis tökkimään vaikka maksettaisi. Mutta jätkät vaan vetää porukalla ja paljaalla. Kaikki taudit kiertoon ja kaverille kans.
  Hyhhyh…

  35
 4. Siinähän on moskeija lähellä. Näkyy kuvassakin. Kuvassa näkyvän T-aseman katsojasta oikealla puolelle on Google-kartassa leikkipuisto. https://tinyurl.com/ychmngq7

  Oikein viihtyisän oloista tuntuinen kaupunki. Vahinko, että Ruotsi on mennyt pilalle. Eipä silti. Suomi seuraa mukana.

  22
 5. Hops hops hops, nyt varovasti ihan keskeisilläkin paikoilla. Mokka kikkeli tai musta makkara voi väijyä kovana ihan nurkan takana.

  22
 6. Poliisi oikeen eristää alueen teknistä tutkintaa varten. Ettivät varmaan matujen mällejä maistiaisiks, onhan kyseessä kuitenkin ruattalaiset.

 7. Taas kolme naisia häiritsevää kantista saatu kiinni. Hyvä tästä tulee.

  12
 8. Syökö nämä erektiolääkettä aina aterioiden yhteydessä, vai miten kummassa tihkusateen , kylmän tuulen ja noin plus 5 asteen lämmössä tulee jatkuvalta syötöltä raiskauksia ?

  Normaali-ihmiselle ei minkäänlainen seksin harrastaminen ulkona tulisi tällä ilmalla mieleenkään. Ei ihme että näiden heppujen kotimaissa naisten täytyy olla mustalla kaavulla peitettyjä koko ajan kun ukot on tällaisia sarjaraiskareita, käsittämätöntä touhua.

  18
  1. Eräs mahdollisuus on, että raiskaajat ovat viettäneet päivänsä moskeijassa saamassa uskonvahvistusta. Moskeija on puiston vieressä. Sieltä ovat pojat sitten olleet kävelemässä tunnelibaanan asemalle, mutta äkänneet naisen. Ohessa linkki google-kuvaan lintuperspektiivissä. Toimii FireFoxilla. https://tinyurl.com/y8hlcsv6

   14
   1
 9. mmmm ihanan estotonta ja seksikästä, haisevaa muslimia joka reikään samaan aikaan ja puoli litraa saastaista geenivikaista muslimimälliä naamaan lopuksi. Että on onnekas tyttö! Himokkaana ja kateellisena odotan että Suomi pikaisesti nousisi Ruotsin seksitasolle.

   1. Olisikohan Medborgarplan lempinimi/vastaava kyseiselle paikalle, sillä sen nimistä paikkaa ei löydy googlemapsista eikä wikipediasta. Medborgarplatsenilla löytyy kyllä.
    Joskus nuorena miehenä tuli liikuttua tuolla päin perjantai-iltana ja vaikutti rauhattomalta jo kymmenisen vuotta sitten. En ollut keppostelemassa vaan ihan vain Burger Kingissä 🙂

 10. entistä taustaa raiskaajina, eli joillakin on sentään joku ”koulutus”.suomeen tuli onneksemme teknikoita ja insinöörejä.

  11
 11. Mitä on pankkiryöstö pankin perustamiseen verrattuna?

  Mitä on yksi raiskaus verrattuna siihen että meidän vapaudet ja oikeudet on raiskattu.

  Systeemi perseraiskaa meitä 24h. Ja pahemmaksi menee koko ajan.

  13
  1
 12. Saman puiston vieressä puukotettiin poliisia muinoin. Oletteko muuten huomanneet että Tukholmassa lentää mälli ja Skåånessa paukkuu pommi. Nyt Malmössa ja Helsingborgissa. Lieneekö HA- kostoja?

 13. Näin se monikulttuuri on livahtanut viimein hyvintoimeentulevien hipsterienkin kotikulmille.

  Hän on täällä tänään.

 14. Nainen saattaa olla paikalla tietämättään. Jos tuossa puistossa on tapana ottaa kaikki naiset väkisin ja lähes kaikki otetut naiset ovat narkkareita, he eivät ilmoita asiasta, koska tarvitsevat aineita? Mene (älä!) sinne sitten. Mistä sen voi ulkopaikkakuntalainen tietää? Ei ole naisen syy taaskaan.

  Perustan olettamukseni sille, etteivät joukkoraiskaajat edes viitsineet mennä kaljoille. ”Ei se soita poliisille, kun se tulee huomenna viimeistään hakemaan lisää”?

  Älkää koskeko aineisiin, psyyke ei tule kestämään sitä elämää? Lainaan poikkeuksellsesti suurta ajattelijaa, Paavo Tajukangasta: ”Juokaa kiljua”. Se on miltei ilmaista ja saat nuppisi sekaisin, mitä muuta pitäisi saada?

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.