Tukholmassa puskajoukkoraiskaus, kolme kiinni

medborgarplatsen

Tällä kertaa joukkoraiskaus suoritettiin Tukholman keskustassa Södermalmilla. Uhrina noin 20-vuotias nainen.

Poliisi sai ilmoituksen, että 20-vuotias nainen oli joutunut useamman tekijän uhriksi Björnin puistikossa Medborgarplanilla. Nainen otti yhteyttä alueella partioivaan poliisiin, joka toimitti naisen sairaalaan.
Osa puistikosta eristettiin teknistä tutkintaa varten. Poliisi otti vähän myöhemmin kiinni kolme henkilöä epäiltynä törkeästä raiskauksesta.
Tekopaikka on tässä tapauksessa oleellinen. Björnin puistikko. Kukaan normaali täyspäinen nainen ei oleskele puistikossa puolenyön aikaan. Puistikko on narkomaanien valloittama puisto. Toisaalta on mielenkiintoista, että puistikossa kyttää öiseen aikaan mittava sotapakolaismiesten lauma. Mitä kyttäävät? Tietenkin holtittomia valkoisia narkomaaninaisia, joiden jalkoja on helppo levittää.
Aftonbladetin mukaan kaikilla tekijöillä on entistä taustaa raiskaajina, joten itsestään selvää mistä kuviosta on kysymys.
Polisen