Muuan Kemissä majaileva afgaani ottaa selfieitä suomalaisten pikkutyttöjen kanssa

Kuvakaappaus 2018-11-11 17-34-41
Klikkaa kuva selväksi.

Vastaan sattui taas vaihteeksi hyvin epämääräinen päivitys, jossa aikuinen afgaanimies ottaa selfietä suomalaisen pikkutytön kanssa. Kuva on hyvin eroottissävytteinen.

Kuva on otettu vajaa vuosi sitten joulukuussa. Kyseinen afgaani asuu Kemissä. Kommenteissa sanotaan tytöstä: ihanaa, onnea (ihan kuin afgaani olisi mennyt avioon?). Niin ikään kerrotaan kuinka tyttöä rakastetaan, sellaista on elämä jne. (Facebook-käännökset ovat kuvakaappauksessa ruotsiksi, mutta jokainen voi itse kääntää ne suomeksi omalla koneellaan)
On selvää, että jos minä ottaisin vastaavanlaisia kuvia naapurin pikkutytöstä, huulet törröllä, naapurin isäntä kävisi vetelemässä pitkin korvia. Merkittävää tässä on se, että kuva on luultavasti otettu salaa lapsen vanhemmilta. Nimittäin tykkäyksien joukossa ei ole yhtään suomalaista henkilöä vaan kaikki tykkääjät ovat afgaaneja. Olisi jollain tavalla afgaanin puolustukseksi edullista, jos tykkyjen joukossa olisi ollut lapsen vanhempia tms.