Muuan Kemissä majaileva afgaani ottaa selfieitä suomalaisten pikkutyttöjen kanssa

Kuvakaappaus 2018-11-11 17-34-41
Klikkaa kuva selväksi.

Vastaan sattui taas vaihteeksi hyvin epämääräinen päivitys, jossa aikuinen afgaanimies ottaa selfietä suomalaisen pikkutytön kanssa. Kuva on hyvin eroottissävytteinen.

Kuva on otettu vajaa vuosi sitten joulukuussa. Kyseinen afgaani asuu Kemissä. Kommenteissa sanotaan tytöstä: ihanaa, onnea (ihan kuin afgaani olisi mennyt avioon?). Niin ikään kerrotaan kuinka tyttöä rakastetaan, sellaista on elämä jne. (Facebook-käännökset ovat kuvakaappauksessa ruotsiksi, mutta jokainen voi itse kääntää ne suomeksi omalla koneellaan)

On selvää, että jos minä ottaisin vastaavanlaisia kuvia naapurin pikkutytöstä, huulet törröllä, naapurin isäntä kävisi vetelemässä pitkin korvia. Merkittävää tässä on se, että kuva on luultavasti otettu salaa lapsen vanhemmilta. Nimittäin tykkäyksien joukossa ei ole yhtään suomalaista henkilöä vaan kaikki tykkääjät ovat afgaaneja. Olisi jollain tavalla afgaanin puolustukseksi edullista, jos tykkyjen joukossa olisi ollut lapsen vanhempia tms.

 

Mainokset

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

41 thoughts on “Muuan Kemissä majaileva afgaani ottaa selfieitä suomalaisten pikkutyttöjen kanssa

 1. Ei-omien lasten kuvia ei tietenkään pusketa nettiin, mieluiten ei omienkaan. Mutta ihan varmaan sinne ei panna mitään pikkutyttöjen huulentörröttelykuvia, joita sitten miesporukalla hehkutetaan. Muutenkin näkyi olevan kuvat täynnä nuorta karvarannejamppaa – että ei nyt taas osunut apu hädänalaisiin.

  83
  1
  1. Tunnen henkilökohtaisesti tämän perheen. Hyvin rakastava ja hyvätapainen perhe. Perheessä ei käytetä alkoholia eikä polteta tupakkaa. Lopettakaa tälläinen kun ette tiedä tqpausta.

   4
   85
   1. Tässä ei varsinaisesti ollut lapsen perheestä kyse. Kannattaa välittää viestiä, että tällaiset kuvat eivät kuulu someen aikuisten miesten kommentoitavaksi. Niitä ei sinne kuulu laittaa vaikka olisivat kuinka viattomia.

    65
    1. Kyllä oma perhe voi jakaa kuvia somessa. Jos satut katseleen niin paljon ihmiset jakaa kuvia perheestään. Tekeekö tämän rikolliseksi ainoastaan se et mies on ulkomaalainen. Järki käteen. Ja tottakai miehellä on ulkomaalaisia ystäviä facebookissa.

     63
     1. Kyllä, perhe voi jakaa, mutta silloinkin kannattaa miettiä aika tarkkaan. Noh, tässä ei nyt aivan selvästi ole miehen omasta perheestä kyse. Ja se että moni ei hahmota sosiaalisen median ilmeisiä vaaroja, ei tee toiminnasta fiksua. Onko ainoa puolustus nyt se, että aika arveluttavan toiminnan takana on ulkomaalainen? Järki käteen.

      43
     2. Jos perheessä on vähänkään järkeä päässä, mitään pikkutyttöjen töröhuulikuvia aikuisten miesten kanssa ei suvaita.

      Tietenkin sellainen ryhmä kuten aisankannattajat suostuu mihin tahansa, mutta silloin täytyy kyllä lastensuojelun puuttua asioihin perheen puolesta.

      50
      1
 2. Onko tuo ukko joku samir, joka älskar hennes pappa? mistähän tuossa oikein on kyse?

  43
  1
  1. Siis tuo Samir Afg on siis jakanut tuon kuvan Facebookiin, jossa hän törröttää huuliaan tuon pikkutytön kanssa. Muut afgaanit tai keharit sitten kommentoivat kuvaa. Nuo käännökset eivät ole aina aivan ymmärrettäviä, sillä koukerokielten käännös onnistuu vielä huonommin kuin vaikkapa englannin.

   Mutta jotai ihme peliä tuossa kuitenkin käydään, ihan puhtain jauhoin ei olla pelissä mukana. Miten lie houkutellut tytön kuvaan…

   66
   1
 3. Tuo tyttö ei juuri päälle kymmenvuotias ole.Missä on vanhempain valvova silmä?

  98
  1. Jospa äiti on töissä maahanmuuttobisneksessä ja opettaa tytölle, että kivan sedän kanssa on ihan mukava huulia törötellä selfie-kuvassa? Pusukuvista vanhin ja kuiluisin lienee Marilyn Monroella, mutta hänkin pusutteli yksin ja oli sentään aikuinen nainen.

   23
 4. Mitäs ihmeellistä tuossa nyt taas on? Normaali kuva sossumuslimista ja vaimostaan. Muutaman vuoden päästä pikkuvaimo on kaikissa kuvissa burkaan säkitettynä ettei muut muslimit kiihottuisi ja raiskaa, eikä säkin alta paskaks hakattu naama näy. Onnea nuorelle parille!

  75
  2
 5. Tunnen Samirin sekä tämän tytön ja hänen äitinsä, että ihan rauhassa vaan.. Aina ei pysty ymmärtämään tuota teidän junttien ja elämään kyllästyneiden spedejen mielenvilkkautta. Hyvää joulua ja mielen rauhaa!

  7
  124
  1. Eli on aivan oikein, että aikuiset miehet kirjoittelevat eroottissävytteisiä tekstejä pikkutytöstä? Ja tämä on ilmeisesti ehkä yksinhuoltaja-suvaitsevaisen äidin mielestä ok? Miten pitkälle ”tunteminen” ulottuu? Ulottuuko niin pitkälle kuin Loviisan pitsayrittäjän vaimokkeella, jonka mielestä lapsenkäyttäjämiehensä oli ”niin turvallinen isä”?

   94
   1
    1. Ei kannata tehdä noista käännöksistä liian hätäisiä johtopäätöksiä, sillä arabia/persia/dari kääntyy niin sekavavksi konekäännöksellä, että lauseissa ei ole mitään järkeä. Yksittäiset sanat kertovat enemmän.

     13
     1. Mitkä sanat? Onko tää juttu tosi,? Mistä saitte tämän jutun tänne. Luulis pelko olevan persuuksissa jos asianomaiset tekee rikosilmoituksen.

      3
      24
   1. Missä tytön vanhemmat. Onko oikein että lapsi on miehen kanssa kahden ja mitkä leikit meneillään

    49
    1
   2. ihan ei oikein natzaa kyllä jotain on pielessä, miksi nuori tyttö menis karviksien nukeksi?jokin mättää…

    42
  2. Samanlaiset surkimukset ”tunsivat” ja ihastelivat myös Oulun pedofiilidemaria. Ja kuinkas sitten kävikään?

   Sinun tuntemuksesi tai mielipiteesi ei merkitse täällä yhtään mitään. Mene muualle valehtelemaan!

   54
   1
  3. jos afgaani samirin tilalla olisi suomalainen ”pekka”samanikäisen matutytön kanssa,kuinkahan suvakit ja viranomaiset suhtautuisivat,hehkuttaisiko iltapäivälehdet onnea nuorelle parille.

   71
  4. ”Tunnen Samirin sekä tämän tytön ja hänen äitinsä…”

   Oli niin tai näin, niin pikkutyttö on tuossa hyväksikäytön kohteena joka tapauksessa.

   66
   1
   1. tuntee samirin,no sitten asia ok.varmaan samiri pitää pikkutytöstä hyvää huolta.

    24
    2
  5. Juu Rouvanen aika saisit keksiä parempia nikkejä. Twitteris perusteella et ole käynytkään eläissäs Kemissä. Et mitenkään voi tuntea tuota kamelinomia. Taidatkin olla sellainen pedofilian mahdollista

   35
  6. Olen mielelläni juntti, tuollahan on jopa traktorikin ja puimuri pihalla. Hyvää joulua vaan.

   33
  7. Mukavaa että tunnet. Voisittekin porukalla miettiä somen olemusta. Olenko täysin varma, että haluan tälle kuvalle potentiaalisen miljoonayleisön? Voinko tehdä sellaisen päätöksen lapseni puolesta? Kannattaako ylipäätään lisätä pienten lasten kasvokuvia nettiin, koska ne ovat sieltä kenen tahansa pervon poimittavissa ilman mitään kontrollia?

   25
  8. Samirsta kehkeytyy, kun silmä välttää, aito arabi.En kyllä jättäisi kersaa kahden tämän ”tunnetun” kanssa.Heille kersojen hässiminen on normaalia, sehän on kirjoitettu jo muslimien kulttuuriin. Sairasta ja en voi käsittää, kuin jättäisi lapsensa raivotautisen koiran kanssa samaan huoneeseen.

   46
   1
  9. voi herranen aika taitaa olla suvakki ja kotona odottaa oma pikku afgaanikarvapallero joka hymyilee ja sanoo kelassa päivää.

   36
 6. Oikeuskäytännössä on tuomittu lasten hyväksikäytöstä kun on saatu lapsi riisuutumaan kameran edessä tai tekemään muita seksuaalisia tekoja. Tässä on myös kyse seksuaalissävytteisestä kuvasta. Asian arvostelussa ei ole merkitystä sillä, onko mies kosketellut lasta.Täysin varmaa on, että lapsi ei ottaisi tuollaista kuvaa oma-aloitteisesti.

  Se että täältä löytyy ihmisiä, jotka eivät näe asiassa mitään kummallista, lähinnä vain kuvottaa. Eivät he ole kommentoinnin arvoisia. Jos tuossa kuvassa olisi suomalainen mies, joka ainoa täällä paheksuisi kuvaa.

  28
  1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.