Muuan Kemissä majaileva afgaani ottaa selfieitä suomalaisten pikkutyttöjen kanssa

Kuvakaappaus 2018-11-11 17-34-41
Klikkaa kuva selväksi.

Vastaan sattui taas vaihteeksi hyvin epämääräinen päivitys, jossa aikuinen afgaanimies ottaa selfietä suomalaisen pikkutytön kanssa. Kuva on hyvin eroottissävytteinen.

Kuva on otettu vajaa vuosi sitten joulukuussa. Kyseinen afgaani asuu Kemissä. Kommenteissa sanotaan tytöstä: ihanaa, onnea (ihan kuin afgaani olisi mennyt avioon?). Niin ikään kerrotaan kuinka tyttöä rakastetaan, sellaista on elämä jne. (Facebook-käännökset ovat kuvakaappauksessa ruotsiksi, mutta jokainen voi itse kääntää ne suomeksi omalla koneellaan)
On selvää, että jos minä ottaisin vastaavanlaisia kuvia naapurin pikkutytöstä, huulet törröllä, naapurin isäntä kävisi vetelemässä pitkin korvia. Merkittävää tässä on se, että kuva on luultavasti otettu salaa lapsen vanhemmilta. Nimittäin tykkäyksien joukossa ei ole yhtään suomalaista henkilöä vaan kaikki tykkääjät ovat afgaaneja. Olisi jollain tavalla afgaanin puolustukseksi edullista, jos tykkyjen joukossa olisi ollut lapsen vanhempia tms.
 

Subscribe
Notify of
guest
41 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Valtsu

Ei-omien lasten kuvia ei tietenkään pusketa nettiin, mieluiten ei omienkaan. Mutta ihan varmaan sinne ei panna mitään pikkutyttöjen huulentörröttelykuvia, joita sitten miesporukalla hehkutetaan. Muutenkin näkyi olevan kuvat täynnä nuorta karvarannejamppaa – että ei nyt taas osunut apu hädänalaisiin.

Ystävä

Tunnen henkilökohtaisesti tämän perheen. Hyvin rakastava ja hyvätapainen perhe. Perheessä ei käytetä alkoholia eikä polteta tupakkaa. Lopettakaa tälläinen kun ette tiedä tqpausta.

Valtsu

Tässä ei varsinaisesti ollut lapsen perheestä kyse. Kannattaa välittää viestiä, että tällaiset kuvat eivät kuulu someen aikuisten miesten kommentoitavaksi. Niitä ei sinne kuulu laittaa vaikka olisivat kuinka viattomia.

Eräs vaan

Kyllä oma perhe voi jakaa kuvia somessa. Jos satut katseleen niin paljon ihmiset jakaa kuvia perheestään. Tekeekö tämän rikolliseksi ainoastaan se et mies on ulkomaalainen. Järki käteen. Ja tottakai miehellä on ulkomaalaisia ystäviä facebookissa.

Valtsu

Kyllä, perhe voi jakaa, mutta silloinkin kannattaa miettiä aika tarkkaan. Noh, tässä ei nyt aivan selvästi ole miehen omasta perheestä kyse. Ja se että moni ei hahmota sosiaalisen median ilmeisiä vaaroja, ei tee toiminnasta fiksua. Onko ainoa puolustus nyt se, että aika arveluttavan toiminnan takana on ulkomaalainen? Järki käteen.

Suomi Finland

Jos perheessä on vähänkään järkeä päässä, mitään pikkutyttöjen töröhuulikuvia aikuisten miesten kanssa ei suvaita.
Tietenkin sellainen ryhmä kuten aisankannattajat suostuu mihin tahansa, mutta silloin täytyy kyllä lastensuojelun puuttua asioihin perheen puolesta.

Mimmu

Tämä on tytön perhe ja lapsen isä.

Anonymous

Onko tuo ukko joku samir, joka älskar hennes pappa? mistähän tuossa oikein on kyse?

Matula

Tyttö on rikastunut.

sopii-kysyä

Tuo tyttö ei juuri päälle kymmenvuotias ole.Missä on vanhempain valvova silmä?

Anonyymi

Jospa äiti on töissä maahanmuuttobisneksessä ja opettaa tytölle, että kivan sedän kanssa on ihan mukava huulia törötellä selfie-kuvassa? Pusukuvista vanhin ja kuiluisin lienee Marilyn Monroella, mutta hänkin pusutteli yksin ja oli sentään aikuinen nainen.

Pessimisti

Normaalia kuujumalan palvojien kulttuurissa tuo pedofilia.

Setä

Mitäs ihmeellistä tuossa nyt taas on? Normaali kuva sossumuslimista ja vaimostaan. Muutaman vuoden päästä pikkuvaimo on kaikissa kuvissa burkaan säkitettynä ettei muut muslimit kiihottuisi ja raiskaa, eikä säkin alta paskaks hakattu naama näy. Onnea nuorelle parille!

VoiHerranenAika

Tunnen Samirin sekä tämän tytön ja hänen äitinsä, että ihan rauhassa vaan.. Aina ei pysty ymmärtämään tuota teidän junttien ja elämään kyllästyneiden spedejen mielenvilkkautta. Hyvää joulua ja mielen rauhaa!

Lasse

Et ole kyllä suomalainen ku tuollaista sotaa tänne kirjottelet

Silmiä auki

Eli on aivan oikein, että aikuiset miehet kirjoittelevat eroottissävytteisiä tekstejä pikkutytöstä? Ja tämä on ilmeisesti ehkä yksinhuoltaja-suvaitsevaisen äidin mielestä ok? Miten pitkälle ”tunteminen” ulottuu? Ulottuuko niin pitkälle kuin Loviisan pitsayrittäjän vaimokkeella, jonka mielestä lapsenkäyttäjämiehensä oli ”niin turvallinen isä”?

Joonas

Tytön huulet ovat isänsä ”takana” eli kauppaako tytön isä lastaan?

Kimi

Mitkä sanat? Onko tää juttu tosi,? Mistä saitte tämän jutun tänne. Luulis pelko olevan persuuksissa jos asianomaiset tekee rikosilmoituksen.

Tupu

Missä tytön vanhemmat. Onko oikein että lapsi on miehen kanssa kahden ja mitkä leikit meneillään

Pertti Grandell

ihan ei oikein natzaa kyllä jotain on pielessä, miksi nuori tyttö menis karviksien nukeksi?jokin mättää…

vitjaantunut stadilaine

Samanlaiset surkimukset ”tunsivat” ja ihastelivat myös Oulun pedofiilidemaria. Ja kuinkas sitten kävikään?
Sinun tuntemuksesi tai mielipiteesi ei merkitse täällä yhtään mitään. Mene muualle valehtelemaan!

Anonymous

jos afgaani samirin tilalla olisi suomalainen ”pekka”samanikäisen matutytön kanssa,kuinkahan suvakit ja viranomaiset suhtautuisivat,hehkuttaisiko iltapäivälehdet onnea nuorelle parille.

Aappa

”Tunnen Samirin sekä tämän tytön ja hänen äitinsä…”
Oli niin tai näin, niin pikkutyttö on tuossa hyväksikäytön kohteena joka tapauksessa.

Anonymous

tuntee samirin,no sitten asia ok.varmaan samiri pitää pikkutytöstä hyvää huolta.

Jorma Keskijalka

Juu Rouvanen aika saisit keksiä parempia nikkejä. Twitteris perusteella et ole käynytkään eläissäs Kemissä. Et mitenkään voi tuntea tuota kamelinomia. Taidatkin olla sellainen pedofilian mahdollista

Pena

Olen mielelläni juntti, tuollahan on jopa traktorikin ja puimuri pihalla. Hyvää joulua vaan.

Valtsu

Mukavaa että tunnet. Voisittekin porukalla miettiä somen olemusta. Olenko täysin varma, että haluan tälle kuvalle potentiaalisen miljoonayleisön? Voinko tehdä sellaisen päätöksen lapseni puolesta? Kannattaako ylipäätään lisätä pienten lasten kasvokuvia nettiin, koska ne ovat sieltä kenen tahansa pervon poimittavissa ilman mitään kontrollia?

huugo

Samirsta kehkeytyy, kun silmä välttää, aito arabi.En kyllä jättäisi kersaa kahden tämän ”tunnetun” kanssa.Heille kersojen hässiminen on normaalia, sehän on kirjoitettu jo muslimien kulttuuriin. Sairasta ja en voi käsittää, kuin jättäisi lapsensa raivotautisen koiran kanssa samaan huoneeseen.

Anonymous

voi herranen aika taitaa olla suvakki ja kotona odottaa oma pikku afgaanikarvapallero joka hymyilee ja sanoo kelassa päivää.

Pena

Unelmoija katosi jostain syystä kuin pieru saharaan.

tappernoje

Tulee mieleen Tikkakoski ja Lapua.

Pena

Monikulttuurista rikkautta kemissä, ei minulla muuta.

Arja

Yksi kuva puhuu enemmän kuin tuhat sanaa…..

Freya Snow

Yököttävää! Miten kyseisen tytön vanhemmat oikeasti sallii tämän?

Ilmari

Oikeuskäytännössä on tuomittu lasten hyväksikäytöstä kun on saatu lapsi riisuutumaan kameran edessä tai tekemään muita seksuaalisia tekoja. Tässä on myös kyse seksuaalissävytteisestä kuvasta. Asian arvostelussa ei ole merkitystä sillä, onko mies kosketellut lasta.Täysin varmaa on, että lapsi ei ottaisi tuollaista kuvaa oma-aloitteisesti.
Se että täältä löytyy ihmisiä, jotka eivät näe asiassa mitään kummallista, lähinnä vain kuvottaa. Eivät he ole kommentoinnin arvoisia. Jos tuossa kuvassa olisi suomalainen mies, joka ainoa täällä paheksuisi kuvaa.

Anonymous

THIS shows disrespect against FINNISH PEOPLE , who givs KELA GOLD to PARAZIITITOS .

Anonymous

Ei taatusti ole 10-vuotias, ennemminkin 5-vuotias tämä tyttö.

K

Miten nää Oulun tapaukset. Jostakin nekin on lähteneet olisiko tällaisista