Poliisin huoneistoon polttopullo Jönköpingissä

Kuvakaappaus 2018-11-11 12-54-03.png

Jönköpingissä tehtiin poliisimiehen kotiin viime yönä jonkinlainen palopommi-isku. Asiaa tutkitaan murhapolttona (vastaa Suomen tuhopolttoa).

Klo 02.00 aikaan rikottiin poliisin asunnon ikkuna ja sisään heitettiin mahdollisesti kaasukranaatti tai savupommi. Jokatapauksessa tästä seurasi voimakasta savunmuodostusta. Asunnossa oleskeli tekohetkellä kolme henkilöä ja he joutuivat evakkoon. Koko kerrostalo kuitenkin evakuoitiin varmuuden vuoksi.
Palokunta hoiti jälkipelin ja poliisi yritti koirien ja helikopterin avulla jäljestää tekijää, mutta aamuun mennessä ketään ei oltu otettu kiinni epäiltynä teosta.
Polisen
Poliisi on muuten hyvin vaitelias tapahtumista. Viime kesänä ammuttiin rynnäkkökiväärillä Västeråsissa poliisin asuntoa. Luodit menivät talon läpi naapuritaloon. Tästä asiasta on ollut kiinni yksi henkilö, mutta hänet on vapautettu eikä tekoa ole pystytty ratkaisemaan.

Subscribe
Notify of
guest
8 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous

suomalaiset sotaveteraanit käyttivät kyseistä keinoa pysäyttäessään ryssien panssarivaunut,uusruotsalaiset “veteraanit”käyttävät niitä näköjään muuhun.

metalman

Pitää paikkansa. Isoisät käyttivä kaikkia mahdollisia keinoja kun oli pakko.
Silloin 79 vuotta sitten se sukupolvi tiesi, että vihollinen pitää pysäyttää rajoille keinolla millä hyvänsä, tai muuten menee itsenäisyys. Maksamalla hirvittävän hinnan he lunastivat meille vapaan maan. Siitä teosta meidän sukupolvemme heitä kiittää ja lämmöllä heitä muistaa.
Talvisodassa hyökkäsi Suomeen satoja tuhansia puna-armeijan sotilaita. Suomussalmellakin rajan yli pyrki kaksi divisioonaa, ilman viisumia tottakai. Kymmeniä tuhansia miehiä. Historiankirjat eivät tosin kerro sitä että oliko heidänkin passit pudonneet Välimereen.
Matuja tuli rajan yli vuonna 2015 suurin piirtein yhtä paljon, kun piippalakkeja vyöryi kohti Suomussalmea vuonna -39. Noin kaksi divisioonaa.
Suomi, Juha Sipilän ja Petteri Orpon johdolla löi silloin lumpiot lattiaan ja toivotti vihollisen tervetulleeksi. Oli silloinkin sotilaita rajalla, mutta heidät pistettiin kantamaan kultamunien laukkuja. Minkälaisia johtajia tämä kansa itselleen oikein valitsee?
Saa nähdä miten käy vuonna 2097, kun on kulunut 79 vuotta tästä päivästä? Muistellaanko meitä isoisinä yhtä lämmöllä silloin, kun örkit vaeltavat pitkin maata raiskaamassa ja ryöstämässä, kenenkään estämättä.
Ruotsissa näyttää uusi tulevaisuus nostavan jo päätään näkyvämmin. Kaikki eivät vielä uskalla sitä tulevaisuutta edes katsella. Osa ei edes näe vaikka katsoo.

Anonymous

totta.silloin sotilaat pysäyttivät vihollisen,nyt sotilaat kantavat heidän laukkujaan,ja vihollisille tarjotaan sen päälle kaikki ilmaiseksi,asunnot,terv.hoito,lääkkeet,rahaa ym.ym.hyvä ettei nykyiset päättäjät olleet silloin vallassa.

totuus

Poliisi on kansan vihollinen joka vainoaa veronmaksajia ja antaa neekereiden mellestää ja raiskata.

savonsulttaani

Veronmaksajaa on kiva ja helppo kiusata. Se maksaa sakotkin mukisematta.
Meneppäs nekrua ojentamaan; saat vielä turpaasi ja mitään sakon maksuja on turha odotella…

acc

Luulisi, että jopa ruotsalaista poliisia kiinnostaa oma henkiinjäämisensä. Uutisten perusteella tähän asti on kokeiltu passiivisuutta, sormien läpi katsomista ja villaisella painamista. Nämä menetelmät kumminkin menettävät tehonsa ja innostavat rikastajia jatkamaan ja koventamaan toimintaansa. Silloin ehkä alkaa rikollisia “katoamaan”. Toinen mahdollisuus olisi luoda olosuhteet, jossa rikastajaryhmät vähentäisivät toisensa lukumäärää.

Pena

Tuollahan on jo täysi sotatila käynnissä.

Anonymous

mitä sitä nyt yhdestä sotatilasta,pääasia että on monikulttuuria.