Poliisin huoneistoon polttopullo Jönköpingissä

Kuvakaappaus 2018-11-11 12-54-03.png

Jönköpingissä tehtiin poliisimiehen kotiin viime yönä jonkinlainen palopommi-isku. Asiaa tutkitaan murhapolttona (vastaa Suomen tuhopolttoa).

Klo 02.00 aikaan rikottiin poliisin asunnon ikkuna ja sisään heitettiin mahdollisesti kaasukranaatti tai savupommi. Jokatapauksessa tästä seurasi voimakasta savunmuodostusta. Asunnossa oleskeli tekohetkellä kolme henkilöä ja he joutuivat evakkoon. Koko kerrostalo kuitenkin evakuoitiin varmuuden vuoksi.
Palokunta hoiti jälkipelin ja poliisi yritti koirien ja helikopterin avulla jäljestää tekijää, mutta aamuun mennessä ketään ei oltu otettu kiinni epäiltynä teosta.
Polisen
Poliisi on muuten hyvin vaitelias tapahtumista. Viime kesänä ammuttiin rynnäkkökiväärillä Västeråsissa poliisin asuntoa. Luodit menivät talon läpi naapuritaloon. Tästä asiasta on ollut kiinni yksi henkilö, mutta hänet on vapautettu eikä tekoa ole pystytty ratkaisemaan.