Kahta ammuttiin päähän Tukholman iltapäiväruuhkassa

Kuvakaappaus 2018-11-12 21-44-49

Tällä kertaa ampumista harjoitetaan Tukholman kupeessa sijaitsevassa Sundbybergissä. Hallonbergin ongelmalähiössä yritettiin tehdä aivomuhennosta keskellä iltapäiväruuhkaa. Kaksi vietiin sairaalaan.

Tapahtumat alkoivat noin 17.30 aikaan Hallonbergin metroaseman lähistöllä. Mopedilla olleet henkilöt alkoivat ampumaan kohti autoa. Luultavasti yksi tai useampi kohde pääsi maastoutumaan autosta, mutta tietojen mukaan kaksi sai osumaa.
Paikalla oli tekoaikaan satoja ihmisiä liikkeellä ja luonnollisesti ihmiset hakivat vaistomaisesti suojaa kun lippaiden tyhjennys alkoi. Ampumisen loputtua tekijät poistuivat paikalta mopedilla.
Kun poliisi saapui paikalle loukkaantuneet löydettiin. Mielenkiintoinen ilmiö on, että kukaan sivullinen ei auttanut loukkaantuneita kohteita vaan ihmiset poistuivat nopeasti paikalta. Poliisi eristi ison alueen ja haravoi maastoa koirien ja helikopterin kanssa. Juuri tällä hetkellä alueella on kymmeniä partioita ja teknistä tutkintaa.
Medioiden mukaan molemmat ovat loukkaantuneet vakavasti. Toisaalta alamaailma lähde kertoo, että molempia ammuttiin päähän ja toinen olisi kuollut. Tätä ei kuitenkaan ole vahvistettu. Toinen ammutuista oli murhayrityksen kohteena jo toistamiseen lyhyen ajan sisällä. Ainakin hän on libanonilaistaustainen.
Toistaiseksi ketään ei ole otettu kiinni eppäiltynä teosta. Poliisi tutkii asiaa murhan yrityksenä.
Se, mikä tässäkin tapauksessa kertoo paljon on muutama pieni yksityiskohta. Tekijät poistuivat paikalta mopedilla. Hallonbergistä Rinkebyhyn on mopedilla 2 minuuttia. Ei ole epäiltystäkään mistä suunnasta tekijät tulevat.
Valtamedian jorinoista löytyi myös hauska yksityiskohta. Siellä kerrotaan, että poliisi kuulee todistajia paikalla. Yksikään tapahtuman nähnyt ihminen ei ole nähnyt mitään, kuullut mitään eikä tiedä mistään mitään.
Luultavasti saman porukan toimesta ammuttiin myös Vällingbyssä viikonloppuna. Joten lisää ruskeita ruumiita on tiedossa ennenkuin entiset ehtivät jäykistyä.

Subscribe
Notify of
guest
18 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
lindholm.hannu

mitä perkelettä,tällä menollahan loppuu veronmaksajat ruotsista.husu saatana käske noitten rispeerata myös toisiaan,ettei vain valkoinen roskaväestö joudu sitä yksin tekemään.mutta kaiken kaikkiaan hyväå uutinen………….

Pera Peeveli

Totta! Kun kerran Husu kerto, että heikäläiset elättävät suomalaisia, niin kai se on Svedulassa sama juttu.Tällä menolla Ruotsi menettää kultamunansa. Kyllä valkoisia sitten kaduttaa jos kohta ei ole enää rikastavia työntekijöitä, mutta sitten on jo myöhäistä surra. Jokaista rasismin vastaisessa taistelussa kaatunutta sotapakolaista kohden onkin otettava 10 uutta lisää. Vain näin yhteiskunnan kantokyky kestää ja ilmastonmuutos peruuntuu.

Anonymous

Jatkona edelliseen ajatukseen: Parempi voisi olla jakaa tulijoille aseita jo heti maahan tullessa. Tuntisivat varmaan olonsa kotoisammaksi kun pääsisivät heti ilmaisemaan itseään. Sitten jos vaikka 5 sotalasta antaisi henkensä fascismin vastaisessa taistelussa, niin edelliseen ehdotukseeni tukeutuen jo suvakkikin osaisi laskea, että voisi ottaa 50 tilalle. Eli “Hei, me tienataan tällä!”

Loputon sota

Nämä tuovat ällöttävän kulttuurinsa tänne pohjolaan. Oletan, että sadat liikkeellä olleet ihmiset eivät ole kantaruotsalaisia: he eivät auta uhreja, eivät viranomaisia eivätkä edes toisiaan. Nämä ihmiset ovat täällä rikkomassa yhteiskunnallista sopimusta ja luottamusta. Se tuntuu olevan heidän tehtävänsä.
Olen auttanut useasti kaduille “kaatuneita”, sairauskohtauksen saaneita ym. He olivat kaikki toki kantiksia ja ottivat avun vastaan. Jos/kun matujen ammuskelukulttuuri saavuttaa Suomen, en tule “kaatuneita” matuja auttamaan ja jos poliisi kysyy jotain, en näe, kuule enkä ymmärrä mitään. Kantiksia autan niin kuin aina ennenkin. Matujen sodat eivät lopu koskaan ja niihin on aivan turhaa kenenkään valkonaaman sotkeutua.

ruotsissa asuva

On turha puhua mistään kehitysmaalaisten sopeutumisesta eurooppalaiseen kulttuuriin ja elämäntapaan.
Se on jo nähty,että ne tuovat tapansa ja niinsanotun” kulttuurinsa” mukanaan.ja silloin ollaan samassa liemessä vapaaehtoisesti ?
Mikä pahinta.mekin jotka islmisaatiota vastustetaan, joudutaan siihen samaan liemeen mihin yltuösuvakit.

Suomi Finland

Mikä ruumiinosa mahtaa kavereilla jäykistyä ensimmäisenä?
Ei tuossa ole kyllä mitään syytä juhlaan. Tyypit mitä todennäköisimmin diilaavat huumeita ja korvaavat jampat löytynevät tuota pikaa korvaamaan jäykistyneet. Ja kun huumeet leviävät, se on yhteiskunnallinen syöpä.
Huumediilereiden vastaisessa taistelussa lienee pikku hiljaa Filippiineillä sellaista kokemusta, josta muutkin maat voisivat hyötyä. Ongelma lienee siellä melkoinen, mutta kun kavereita ei turhaan hyysäillä niin kyllä niiltä hymy hyytyy.

jippos123

Ja sota senkuin leviää ja paisuu. Ampusivat loiset vaikkapa toisiaan sellaiset 100 päivässä mutta eivät näköjään tuotakaan hommaa osaa kunnolla.
Ruotsistahan on jo tullut oikea ja aito paskastan, onnea.

Nestori Lundahl

Joko ruåtsalaiset lähtevät kohta hakemaan turvapaikkaa jostain vaarattomammasta maasta, Afganistanista tai Irakista tai jostain?

Anonymous

eikö ne osaa edes ampua kunnolla,räiskitään minne sattuu,tähtäis kunnolla ni ei tarttis viedä sairaalaan vaan ruumishuoneelle.

Pena

Ammunta-harjoitukset tuottavat tulosta, nyt osuttiin jo päähän.

Catilina

Ja vastahan poliisit tarjosivat pullakahvit.

huugo

Oli tuuria ettei ihmisä kuollut tai loukkaantunut.

Rambo

Näitten tuleminen/lähteminen-suhde on vielä vähän viturallaan. Mitä noita tunkee Ruotsiin vuosivauhtia, jotain 300 000? Ja lautoihin murhauhreja vuosittain ainostaan joitain satoja? Eihän tämmöinen vetele! Lisää pyssyjä kaikille!!!!

Anonymous

joo,kerätään rahaa että saavat kunnon “pyssyt”;kaikille rynkky niin tulostakin rupee tulemaan,nyt se on pelkkää näpertelyä.

Valtsu

Joka ihanasti rakastaa!
“Kaikki te mutsienne kellarissa asuvat, internetin keskustelupalstoilla aamukolmelta kännissä ahdistustanne möykkäävät tyypit, jotka syytätte maahanmuuttajia kaikesta, joka teidän omassa elämässänne on pielessä (Esimerkkeinä: koulutuksen, työn, naisen ja näköalojen puute…), miettikääpä voisiko syy olla ihan omassa itsessänne ja omissa valinnoissanne?
Me elätetään teitä eikä toisinpäin. Sä tarviit meitä ja tää maa tarvii meitä. Ala siis elää sen mukaisesti ja osoita jotain kunnioitusta. Me ollaan samassa veneessä kaikki suomalaiset.”

Anonymous

väärin. ei ole mutsia,ei kellaria,ja minä en somessa kirjoittele.

Paratiisin ovet aukenivat

Molemmat kuolivat, kertovat DN ja Aftonbladet.

Anonyymi

Meillä ”laatumedia” vaikenee täydellisesti näistä Ruotsin tapahtumista; ampumisista ja raiskauksista sekä autopaloista ellei nyt sitten satu samana yönä palamaan yli 100 autoa. Tuntuu omituiselta, kun kysymyksessä on kuitenkin naapurimaa. Tai siis ei tunnu, koska tietää syyn. Sen sijaan harmittaa, että suuri osa valtamedian varassa elävistä kuvittelee Ruotsin olevan se sama rauhallinen kansankoti, joka se joskus oli ja että runsas maahanmuutto varsinkin muslimimaista ei ole aiheuttanut sinne mitään ongelmia. Näillä eväillä sitten meilläkin äänestetään vaaleissa ja pieleen menee.
Nyt on isona mörkönä lähitulevaisuudessa joulukuussa Marokossa alleekirjoitettava GCM-sopimus, josta niinikään sama ”laatumedia” vaikenee molemmilla kotimaisilla. Jostain voi löytyä joku ylimalkainen kirjoitus, jossa asiaa ja sen vaikutuksia ei ole avattu ollenkaan. Meitä viedään taas kuin pässiä narussa!